* *
Pontos idő: 2026.09.23. 07:12

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 17870 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123 ... 894  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.12.05. 23:55 
Moderátor
Moderátor

Adott köszi: 262 alkalommal
Kapott köszik: 314 alkalommal
Széria kód: E38
Motor tipusa: M73B54
Évjárata: 1996
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
Schnitzer írta:
koosh_ali írta:
rb írta:
Sziasztok ! Van egy 523 1997-es autóm. olyan hibám van. hogy a központi zár zárásakor csak akét hátsó ajtót zárja le idáig jól működött, de már többször eljátszotta ezt Azt szeretném kérdezni tőletek hogy valakinek volt-e már ilyen problémája és mi a megoldás

szia!
én is találkoztam már ilyen hibával... 96os 28i vel volt hogy a vezeto oldalit nem volt hajlando kinyitni.
kepzeld mien ciki volt az anyos ulesrol maszokazni...
na mind1, nem tudoma hiba okat, sok helyen jartam vele, es mivel tok veletlenszeruen jon elo nem nagyon tudtak mondani ra semmit mivel ugye akkor persze nem hibas mikor a szerlonel jarok.
ienkor ki, be ki be zarod es eccer csak megjavul.

engem is erkdelne egyebkent h miert van.
attila

Nekem is volt ilyen problémám,néha előjött-néha nem.Míg egyszer csak nem tudtam kinyitni a hátsó ajtót végleg.Ekkor már szerelő lett a vége.Probálták compjuter segitségével kinyitni(mert van olyan menü)de ara sem reagált.A legutólsó megoldás az volt,hogy bemászott hátra,ülés alja kiszed,kárpit lebontása(nagy szivásal)és onnan nyitta ki.A hiba a centrál motornál volt.Ez lessz nektek is a baj.Csere a megoldás....Ja és most nekem is elkezdte a másik oldalt néha" elég tipikus hiba ez is náluk.

Ez a 20eFt/ajtó-ban lévő motor lenne a cserés?

Nekem is csinálja mostanában (néha) :(

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

Hozzászólás adatai
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.12.06. 00:28 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 0
Kapott köszik: 0
Széria kód: E39
Motor tipusa: m57
Évjárata: 2003
admin írta:
Vader-1 írta:
koosh_ali írta:
party írta:
KLM írta:
muhaati írta:
KLM írta:
Sziasztok.

Következö jelenségre figyeltem fel a napokban- amiota kicsit lehült az idő ha beinditom a gépet és csak nagyon keveset megy, 1 percnyit, megállitás után még egy kicsit elsipolgat másfél-2 percet utána pedig csend, de néha azt láttam hogy a vezető ulés alol füst jön kifele. Csinálta ezt a mult télen is, de akkor nem füstölt és tavasszal meggyogyult. Elöbb arra gondoltam hogy a kipufogo lyukadt ki, de ezt most már kizárom. Van valakinek ötlete-tapasztalata? Amiről beszélek 52o d Touring 2oo3.
Előre is köszönöm a hozzászolásokat.

Üdv. KLM.

Webastó? Az állófűtés csinálhat ilyet. ( persze ha van benne )

A szervizes is valami ilyesmire tippelt, látatlanba, de én nem tudok róla, hogy lenne ilyen az én gépembe szerelve.... ha igen akkor mennyire kell megijedni és utánajárni a cseréjenek-javitásának? Változást nem vettem észre ami csökkentené a konfortomat (melegiti az utastért amennyire beállitom, indulni meg pöccre, amióta AlpinaFan révén új akkum van :D ).

Hali, a motortérben a balos torony környékén van egy cetli, amire Webasto és egyebek vannak irva... amúgy asszem +5 fok alatt kapcsol be automatikusan, és segit előbb melegedni a vasnak. És igen a bal ajtó alatt jön ki az égéstermék, es tompa ritmikus "dobolást" is hallhatsz közben,az a tápszivattyúja.Elvileg be is lehet programozni, hogy mikor "fűtsön be", a menüben "AUX VENTILLATION" néven fut,vagy vmi iesmi...

hello!
bocsi h igy beleszolok.
az allofutes alapjat kepezi a webasto kalyha. ezt bengasnal allofutes opcional szerelik bele.
de mivel diesel paripad van ezert ebben gyarilag van webasto kalyha, ami melegiti az olajat meg rendszert, ezzel segitva a gyorsabb melegedest telen. elvileg normalis ha van szaga. a fust mar velem is elofordult de ugy tudom h ez sem problema.
szoval szerintem nyugodj meg, tokeletesen mukodik a kocsid.
ja, es ha mided van (persze amiben van BC is) akkor plussz opcióként tudsz allofutest krealni a kocsidnak egy programozo segitsegevel.
errol bovebben is olvashatsz a menüben az allofutes pont alatt.
attila

Szia :D
Való ahogy a kartárs leirta!
3 foknál kapcsol be,de 2 fok ide oda nem lényeg.Jobb oldali ajtó alatt jön ki az égéstermék,ami teljesen normális.
Figyeld a höfok mutatót:városban,0 foknál,kb 7 perc alatt 90 fok lesz a vized,mig ugyanez nyáron ezer fokban nem sikerül :D
Leállitásnál hallható a legjobban a hangja,ahogy elforditod a kulcsot,kb 3 sec alatt egyre mélyülöhanggal leáll.

Már hogy én is beleszóljak :-) 6C°-nál kapcsol hivatalosan :!:

E 39 kezelési útmutató 107 oldal /16 fok alatt/

bocsi

bezo :kalapács :kalapács :kalapács

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.12.06. 00:35 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Adott köszi: 1677 alkalommal
Kapott köszik: 1262 alkalommal
Motor tipusa: 204D1
Évjárata: 2002
Kivitele: Touring
bezo írta:
admin írta:
Vader-1 írta:
koosh_ali írta:
party írta:
KLM írta:
muhaati írta:
KLM írta:
Sziasztok.

Következö jelenségre figyeltem fel a napokban- amiota kicsit lehült az idő ha beinditom a gépet és csak nagyon keveset megy, 1 percnyit, megállitás után még egy kicsit elsipolgat másfél-2 percet utána pedig csend, de néha azt láttam hogy a vezető ulés alol füst jön kifele. Csinálta ezt a mult télen is, de akkor nem füstölt és tavasszal meggyogyult. Elöbb arra gondoltam hogy a kipufogo lyukadt ki, de ezt most már kizárom. Van valakinek ötlete-tapasztalata? Amiről beszélek 52o d Touring 2oo3.

Üdv. KLM.

A szervizes is valami ilyesmire tippelt, látatlanba, de én nem tudok róla, hogy lenne ilyen az én gépembe szerelve.... ha igen akkor mennyire kell megijedni és utánajárni a cseréjenek-javitásának? Változást nem vettem észre ami csökkentené a konfortomat (melegiti az utastért amennyire beállitom, indulni meg pöccre, amióta AlpinaFan révén új akkum van :D ).

Hali, a motortérben a balos torony környékén van egy cetli, amire Webasto és egyebek vannak irva... amúgy asszem +5 fok alatt kapcsol be automatikusan, és segit előbb melegedni a vasnak. És igen a bal ajtó alatt jön ki az égéstermék, es tompa ritmikus "dobolást" is hallhatsz közben,az a tápszivattyúja.Elvileg be is lehet programozni, hogy mikor "fűtsön be", a menüben "AUX VENTILLATION" néven fut,vagy vmi iesmi...

hello!
bocsi h igy beleszolok.
az allofutes alapjat kepezi a webasto kalyha. ezt bengasnal allofutes opcional szerelik bele.
de mivel diesel paripad van ezert ebben gyarilag van webasto kalyha, ami melegiti az olajat meg rendszert, ezzel segitva a gyorsabb melegedest telen. elvileg normalis ha van szaga. a fust mar velem is elofordult de ugy tudom h ez sem problema.
ja, es ha mided van (persze amiben van BC is) akkor plussz opcióként tudsz allofutest krealni a kocsidnak egy programozo segitsegevel.
attila

Szia :D
Való ahogy a kartárs leirta!
3 foknál kapcsol be,de 2 fok ide oda nem lényeg.Jobb oldali ajtó alatt jön ki az égéstermék,ami teljesen normális.
Figyeld a höfok mutatót:városban,0 foknál,kb 7 perc alatt 90 fok lesz a vized,mig ugyanez nyáron ezer fokban nem sikerül :D
Leállitásnál hallható a legjobban a hangja,ahogy elforditod a kulcsot,kb 3 sec alatt egyre mélyülöhanggal leáll.

Már hogy én is beleszóljak :-) 6C°-nál kapcsol hivatalosan :!:

E 39 kezelési útmutató 107 oldal /16 fok alatt/

bocsi

bezo :kalapács :kalapács :kalapács

Hát ez érdekes mert 6C°-nál kapcsol nálam.És anak idején még Gyuri klubtársunk szerelt rá ledet is hogy lása mikor megy és nála is csak 6 fok alat ment.
A 16C° alatt tudod elindítani állófűtésként szerintem.

Vissza a tetejére
 Profil Twitter Képtár Facebook  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.12.06. 00:37 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

ggabi írta:
Sziasztok,

A problémám a következő: 2001-es évjáratú 530d-ben hetente- kéthetente kéri az autó a kódot, amit korábban még soha nem kért. Beütöm és már indíthatok is. Ez volt eddig, most viszont már nem engedi beírni, sőt a képernyő össze-vissza ugrál, vibrál. Egyik pillanatban a normális háttérszín és betütípussal kéri a kódot, majd villan egyet és átvált olyan betűtípusra és háttérszínre, amit a TV-n belül szokott használni pl. teletext bekepcsolás. Amúgy minden műszer tökétesen működik. Tegnap 3 óra küzdelem után nagy nehezen bevette a kódot,és egyből be is lehetett indítani az autót. Viszont ma reggel indítás után a képernyőm újból elkezdett vibrálni, de most legalább minden működik. Szerintetek mi a hiba oka? Előre is köszönöm a segítséget.

Nálam megoldódot a probléma az MK4 csinálta a gubancot kapot új szoftvert és jó lett.
Szerintem neked is a rechnered szarakszik azért váltakozik a kép is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.12.07. 17:43 
Újonc
Újonc

Széria kód: F11
Motor tipusa: N47
Évjárata: 2013
koosh_ali írta:
party írta:
KLM írta:
muhaati írta:
KLM írta:
Sziasztok.

Üdv. KLM.

hello!
bocsi h igy beleszolok.
attila

Köszönöm szépen mindenki segitségét-hozzászolását. Megnyugodtam. Valoban talalkoztam az inditás utáni dobolással is, de az megszüntethető a levegő leállitásával :? Örvendek, hogy továbbra is kitünően müködik a gép. Már 1 éve együtt vagyunk :D

Üdv mindenkinek
KLM

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.12.07. 19:12 
E39 FAN
E39 FAN

Kapott köszik: 71 alkalommal
Széria kód: E60
Motor tipusa: 525i
Évjárata: 2005
Steve írta:
Sziasztok. Segítséget kérek.

Ma hazaérek délután, kiszállok (motor jár közben), kinyitom garázsajtó hogy bejárok, aztán beülök kocsiba és akkor veszem észre áll a motor. Gyújtás le majd rá, motor nem indul. Önindító teker, több percen át többször próbálom, de nem indul.
Ekkor berak hátramenetbe, önindítóval betolatok garázsba. Ott is próbálom, szünetekkel, teker, de nem indul.
Szerintem benzin vagy gyújtás. A tank félig. Valahol olvastam azt, hogy ha nem indul, akkor kivenni légszűrő, szívónyílásba besprayzni féktisztitíval és indítani. Ha ekkor közben el-el kapja, akkor benzin probléma. Ha ezt megpróbálom nem árthatok semminek ?

Aztán tovább:

Mivel elég rosszul tudtam betolatni, egy kicsit mozgattam az autót előre-hátra, hogy odébb álljon, tologatva, közben a kormányt tekergettem. Tudom, hogy nem illik, de álló helyzetben. Kocsi beállít helyére, majd csukom le a garázskaput, emberfejnyi folt középen elől a kocsi alatt. Megnézem, olaj. Gépháztető felnyit, a motor le van spriccelve olajjal, a szervotartály felől, ahol van a kupakján az a kis luk. Szervotartály teteje lecsavar, csurig van olajjal. Kb 3 hete néztem meg a szintjét, akkor a két jel között volt középen és nem öntöttem utána. Most csurig van. Itt tartok.

Van valakinek elképzelése vagy találkozott hasonlóval már ?

Előre is köszönöm.

Folytatom:
Másnap világosban megnéztem, hűtőfolyadék rendben, motorolaj renben, viszont a szervo olaj tartályban az olaj szintje kicsit lejjebb van a probléma észlelésekor, nincs csurig, 1 cm-el van lejjebb, de gyakorlatilag tele van és az olaj olyan sötét-zöldes színű lett, a pirosas-rózsaszín helyett.

Valaki találkozott már ilyennel ? Az előbbiekben leírt féktisztítós mutatványt érdemes megkockáztatni ?

Előre és köszönöm.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.12.07. 19:24 
Újonc
Újonc

Sziasztok!
Tudnátok segíteni? az 540im leálldogál.
Mindig D-ben olyankor mikor leveszem a gázról a lábam és csak gurulok. Vagy mikor lassan kanyarodok. Talán az alapjárat szabályozóval lenne valami?
Előre is köszi a tippeket!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.12.08. 19:17 
haladó
haladó

Adott köszi: 1
Kapott köszik: 1
Évjárata: 2001
Steve írta:
Steve írta:
Sziasztok. Segítséget kérek.

Ma hazaérek délután, kiszállok (motor jár közben), kinyitom garázsajtó hogy bejárok, aztán beülök kocsiba és akkor veszem észre áll a motor. Gyújtás le majd rá, motor nem indul. Önindító teker, több percen át többször próbálom, de nem indul.
Ekkor berak hátramenetbe, önindítóval betolatok garázsba. Ott is próbálom, szünetekkel, teker, de nem indul.
Szerintem benzin vagy gyújtás. A tank félig. Valahol olvastam azt, hogy ha nem indul, akkor kivenni légszűrő, szívónyílásba besprayzni féktisztitíval és indítani. Ha ekkor közben el-el kapja, akkor benzin probléma. Ha ezt megpróbálom nem árthatok semminek ?

Aztán tovább:

Mivel elég rosszul tudtam betolatni, egy kicsit mozgattam az autót előre-hátra, hogy odébb álljon, tologatva, közben a kormányt tekergettem. Tudom, hogy nem illik, de álló helyzetben. Kocsi beállít helyére, majd csukom le a garázskaput, emberfejnyi folt középen elől a kocsi alatt. Megnézem, olaj. Gépháztető felnyit, a motor le van spriccelve olajjal, a szervotartály felől, ahol van a kupakján az a kis luk. Szervotartály teteje lecsavar, csurig van olajjal. Kb 3 hete néztem meg a szintjét, akkor a két jel között volt középen és nem öntöttem utána. Most csurig van. Itt tartok.

Van valakinek elképzelése vagy találkozott hasonlóval már ?

Előre is köszönöm.

Folytatom:
Másnap világosban megnéztem, hűtőfolyadék rendben, motorolaj renben, viszont a szervo olaj tartályban az olaj szintje kicsit lejjebb van a probléma észlelésekor, nincs csurig, 1 cm-el van lejjebb, de gyakorlatilag tele van és az olaj olyan sötét-zöldes színű lett, a pirosas-rózsaszín helyett.

Valaki találkozott már ilyennel ? Az előbbiekben leírt féktisztítós mutatványt érdemes megkockáztatni ?

Előre és köszönöm.

Szia,hát lehet hogy "parás" vaok, de én nem fújnék bele féktisztitót, az tuti!!!Aztán, olaj tócsa honnan jött??AZ hogy a szervo olaj más szinü lett, az lehet a renszerben lévő régebbi olajtól, de mitöl lett több??A benzin nyomást másként is lehet ellenőrizni, sztem..de itt a bengás társak biztimegmondják a frankót...csak tipp, de ne fujkálj bele akármit..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.12.08. 21:33 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 13 alkalommal
Kapott köszik: 6 alkalommal
Széria kód: E61
Motor tipusa: 530D
Évjárata: 2006
Létezik hidegindító spray (régebben a karburátoros autókhoz használták!), de szerintem nem valószínű, hogy azzal megoldódna a probléma. Van itt néhány nagy szakértelmű és tapasztalatú kolléga, talán Ők hasznosabbat tudnak mondani. :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.12.08. 22:52 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

VZoltan írta:
Létezik hidegindító spray (régebben a karburátoros autókhoz használták!), de szerintem nem valószínű, hogy azzal megoldódna a probléma. Van itt néhány nagy szakértelmű és tapasztalatú kolléga, talán Ők hasznosabbat tudnak mondani. :oops:
Kész van már a vasad?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.12.09. 16:42 
Guru
Guru

Adott köszi: 4 alkalommal
Kapott köszik: 9 alkalommal
Motor tipusa: M57
Sziasztok

Egy kis segítség kéne, mert nem tudom kinyitni a csomagtartó alját. Hiába emelem a kilincset nem nyílik, ja és nincs bezárva :lol:

2001-es touring a gép. Van valakinek ötlete, hogy flex nélkül hogyan lehetne kinyitni?

Köszönök minden segítséget :roll:

Bacsek

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.12.09. 17:39 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 728 alkalommal
Kapott köszik: 799 alkalommal
Motor tipusa: 530xd
Évjárata: 2011
Blog: Blog megtekintése (1)
Bacsek írta:
Sziasztok

Egy kis segítség kéne, mert nem tudom kinyitni a csomagtartó alját. Hiába emelem a kilincset nem nyílik, ja és nincs bezárva :lol:

2001-es touring a gép. Van valakinek ötlete, hogy flex nélkül hogyan lehetne kinyitni?

Bacsek

Hátulról támadva. Kinyitod a szerszámos fakkot, alatta bal oldalon találsz egy műanyag "dugót" . Ezt ki lehet pattintani, a másik vége a csom. zárhoz van kötve. Ezt meghúzod, akkor nyílik a csom. ajtó.

Vissza a tetejére
 Profil Képtár Facebook  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.12.09. 17:41 
Újonc
Újonc

Motor tipusa: M52
Évjárata: 1998
Sziasztok! Új vagyok itt, de régóta olvasom a fórumot és most a segítségeteket kérném.

Van nekem egy drágaságom 523i (98 évi) 265e km van már benne, na már most a kicsike, rapszodikusan nem indul :), eddig semmi gond nem volt vele. Végig olvastam a fórumot, de ilyen hibával nem találkoztam, ami meg egyezne a nálam lévő problémával. Kicsit összetett a jelenség, megpróbálom érhetően leírni :)

A kocsi 5-10 indítás után vagy kb. 80km túli közlekedés után abszolúte nem indul, pontosabban az önindító meg se moccan. Behúzásra, pöccre indul vagy ha alaposan megrázzák a kocsit pl: trailer. Utána minden kezdődik elölről..... , minden műszer rendesen mutatja amit mutatni kell.

Amit eddig csináltam : volt benne egy nem gyári riasztó, az ki lett szerelve teljesen (elromlott). A kulcsot le ellenőriztem, hogy működik-e, elem lett benne cserélve, a használati könyv alapján le ellenőriztem, hogy kommunikál e a kocsival, az jó. Próbáltam már az aksi kikötést is, úgy hagytam állni, kb 30 percet, de ezek után sem indul. Bikázásra sem reagál. Az akkumulátor nincs 1 éves, és gyári értékű van benne. Cserélve lett a gyújtás kapcsoló (cserére is szorult, ki volt teljesen kopva). Le lett ellenőrizve az önindító (márkaszerviz), nincs baja. Generátor megnézték, nincs baja. Komputeres kiolvasás nem hozott semmi hibát. Aksit megnéztem ahogy a Akkumulátor topikban is írták, az is jó.

Na most itt megállt a tudomány már a szervizben is, és egyelőre nincs több ötletem hol kéne keresni a hibát....

Ha valaki tud mondani valamit azt megköszönöm, mert az ünnepek előtt ez nem valami jó húzás tőle :)

Előre is köszönöm!

Kutyaeb

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.12.09. 17:48 
E39 FAN
E39 FAN

kutyaeb írta:

A kocsi 5-10 indítás után vagy kb. 80km túli közlekedés után abszolúte nem indul, pontosabban az önindító meg se moccan. Behúzásra, pöccre indul vagy ha alaposan megrázzák a kocsit pl: trailer. Utána minden kezdődik elölről..... , minden műszer rendesen mutatja amit mutatni kell.

Kutyaeb

Hali!

Amikor éppen nem akar indulni, akkor minden elektromosság rendben, és "csak" nem teker, vagy a lámpák sem égnek.

Vissza a tetejére
 Profil Képtár Facebook  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.12.09. 18:02 
Újonc
Újonc

muhaati írta:
kutyaeb írta:

Kutyaeb

Hali!

Amikor éppen nem akar indulni, akkor minden elektromosság rendben, és "csak" nem teker, vagy a lámpák sem égnek.

Szia!

Minden világit, semmi fajta olyan jelenség nincs, mintha az akkumulátor gyenge áramot produkálna, csak nem teker az önindító.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.12.09. 18:13 
E39 FAN
E39 FAN

kutyaeb írta:
Szia!
Minden világit, semmi fajta olyan jelenség nincs, mintha az akkumulátor gyenge áramot produkálna, csak nem teker az önindító.

Akkor elő a próbalámpát!

Sajna csak akkor lehet hibát keresni, amikor jelentkezik a gond.

Nézd meg, hogy az indítón lévő főkábelben van-e áram. Ott valószínűleg lesz, mert még sok minden műxik innen. Ha nincs, akkor viszont valahol egy elosztónál lesz a bibi.
Ha viszont van ott áram, akkor meg kell nézni, hogy indítózás közben az önindító autómata kis csatija kap-e áramot.
Ha az is kap, akkor az indító rossz, autómata csere.
Ha nem, akkor lesz szöszmötölősebb a dolog.
Egyenlőre ennyit mindenképpen deríts ki.

Vissza a tetejére
 Profil Képtár Facebook  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.12.09. 18:36 
Újonc
Újonc

muhaati írta:
kutyaeb írta:
Szia!

Akkor elő a próbalámpát!

Nézd meg, hogy az indítón lévő főkábelben van-e áram. Ott valószínűleg lesz, mert még sok minden műxik innen. Ha nincs, akkor viszont valahol egy elosztónál lesz a bibi.
Ha viszont van ott áram, akkor meg kell nézni, hogy indítózás közben az önindító autómata kis csatija kap-e áramot.

Átnézem amiket írtál, és jelzem mire jutottam vele. Thx a segítséget!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Bizti
HozzászólásElküldve: 2008.12.09. 21:16 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 23 alkalommal
Kapott köszik: 46 alkalommal
Széria kód: E61
Motor tipusa: M57/T2
Évjárata: 2006
kutyaeb írta:
muhaati írta:
kutyaeb írta:
Szia!

Akkor elő a próbalámpát!

Átnézem amiket írtál, és jelzem mire jutottam vele. Thx a segítséget!

Nem lehet, hogy valamelyik biztosítékod szarakodik? Mondjuk ha az önindító nem megy, akkor szerintem valamelyik nagy bizti lehet ludas! Szerintem! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.12.09. 21:51 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 1
Motor tipusa: 520i
kutyaeb írta:
Sziasztok! Új vagyok itt, de régóta olvasom a fórumot és most a segítségeteket kérném.

Van nekem egy drágaságom 523i (98 évi) 265e km van már benne, na már most a kicsike, rapszodikusan nem indul :), eddig semmi gond nem volt vele. Végig olvastam a fórumot, de ilyen hibával nem találkoztam, ami meg egyezne a nálam lévő problémával. Kicsit összetett a jelenség, megpróbálom érhetően leírni :)

Amit eddig csináltam : volt benne egy nem gyári riasztó, az ki lett szerelve teljesen (elromlott). A kulcsot le ellenőriztem, hogy működik-e, elem lett benne cserélve, a használati könyv alapján le ellenőriztem, hogy kommunikál e a kocsival, az jó. Próbáltam már az aksi kikötést is, úgy hagytam állni, kb 30 percet, de ezek után sem indul. Bikázásra sem reagál. Az akkumulátor nincs 1 éves, és gyári értékű van benne. Cserélve lett a gyújtás kapcsoló (cserére is szorult, ki volt teljesen kopva). Le lett ellenőrizve az önindító (márkaszerviz), nincs baja. Generátor megnézték, nincs baja. Komputeres kiolvasás nem hozott semmi hibát. Aksit megnéztem ahogy a Akkumulátor topikban is írták, az is jó.

Na most itt megállt a tudomány már a szervizben is, és egyelőre nincs több ötletem hol kéne keresni a hibát....

Ha valaki tud mondani valamit azt megköszönöm, mert az ünnepek előtt ez nem valami jó húzás tőle :)

Előre is köszönöm!

Kutyaeb

Szerintem nézd meg az öninditót!
Szereld le,szed szét darabokra,Szénkefe kopás,persely kopás,esetleg behózó mágnes hiba.
Ki kellene méretni az álló és a forgó részt nem zárlatos esetleg!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008.12.09. 21:52 
Guru
Guru

Adott köszi: 4 alkalommal
Kapott köszik: 9 alkalommal
Motor tipusa: M57
muhaati írta:
Bacsek írta:
Sziasztok

Bacsek

Hátulról támadva. Kinyitod a szerszámos fakkot, alatta bal oldalon találsz egy műanyag "dugót" . Ezt ki lehet pattintani, a másik vége a csom. zárhoz van kötve. Ezt meghúzod, akkor nyílik a csom. ajtó.

Szia Ati

Köszi az infot de nem az ajtóval van gond, hanem a padlólappal, ami alatt a tároló, vonószem, kerékőr, ez alatt pedig a pótkerék van. Ezt a fedelet nem tudom kinyitni pedig tuti nincs zárva mert hiába forgatom a kulcsot sehogy nem nyilik, felfeszíteni pedig nem nagyon akarom csak ha muszály. :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 17870 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123 ... 894  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]