* *
Pontos idő: 2026.09.06. 09:21

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 25847 hozzászólás ]  Oldal ElÅ‘zÅ‘  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 1293  KövetkezÅ‘
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.23. 17:20 
Guru
Guru

Adott köszi: 0
Kapott köszik: 3 alkalommal
Blog: Blog megtekintése (0)
Ez a totálcar-os cikk elég érdekes értékkel számol. "A turbó 5-800 ezer forint" - Maximum egy Magnumra... "Az A6-os xenonlámpa darabja például félmillió forint". Anyád a félmillió forint mamuszostul...

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére

Hozzászólás adatai
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.23. 17:38 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 147 alkalommal
Kapott köszik: 393 alkalommal
Széria kód: E65
Motor tipusa: 730d
Évjárata: 2003
Kivitele: Sedan
ViSoR írta:
Ez a totálcar-os cikk elég érdekes értékkel számol. "A turbó 5-800 ezer forint" - Maximum egy Magnumra... "Az A6-os xenonlámpa darabja például félmillió forint". Anyád a félmillió forint mamuszostul...

nekem is ez a véleményem, ha egy xenonlámpáért valaki 500e ft-ot ad, azt vagy átba..ták, vagy rossz helyre jár vásárolni.
én sokat vásárolok az ebayen, az itthoni árak töredékéért lehet beszerezni sok mindent.

ha a váltóm kakira menne, akkor én tuti nem újíttatnám fel 500eft-ért, hanem 1400eur-ért vennék egy garisan felújítottat komplett.

nekem sajnos aktuális a lámpacsere is, mint a cikkben is olvasható, az ebayon 450eur a hella szet, itthon meg a sárga indexesre kaptam ajánlatot 78e ft/db-ra, a fehér indexes meg emlékeim szerint 110e ft/db. és ez nem xenon.

vagy új turbó 530d-re 970eur sofort kaufenben, de ha nem sürgős 500eur körül is ki lehet fogni.

mindenkinem ajánlom a mielőbbi regiszrációt.

üdv.
roland

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.23. 17:57 
Törzsvendég
Törzsvendég

Kapott köszik: 1
Széria kód: E38
Évjárata: 1994
Hát van pár csúsztatás ebben a totalcaros cikkben. Pl az elején írja, hogy pár éves autók nincsenek bontóban. Az alkatrészes múltamból kiindulva tudom, hogy iszonyat gyorsan bekerülnek az új autók is a bontóba. Ennek több módja is van. Csepelen van egy cég, aki leszerződött a VW-el és teszt autókkat bontanak. Hamarabb láttam ott bontott B7-es Passatot meg Golf V-t, mint egyben a szalonban.
Az árak tekintetében, gyári alkatrészek árait írták, ami tényleg horror, és így valóban meglehet, hogy az audi xenon lámpa 500ezer. A szélvédők is drágák a gyári képviseletnél.
Szerintem nem kevés túlzás van a cikkben, és pont azokat az autókat vették elő (VW, Citroen), amik autós berkekben híresek a bonyolult, szar megoldásaival, vagy tényleg méred drága az alkatrész hozzá (merci w140).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.23. 18:00 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 115 alkalommal
Kapott köszik: 285 alkalommal
Széria kód: F07
Motor tipusa: 35i
Évjárata: 2010
Kivitele: Compact
Blog: Blog megtekintése (1)
Én sem értek egyet a cikkel, főleg az első részével, a W140-el kapcsolatban! :evil: ..a másik nagy kedvencem a Bömi után, amit még a mai napig is nézegetek, hátha... (azért is linkeltem be a képek videóhoz azt a vicces hirdetést) A cikk szinte mindehol hibás, én legalábbis így érzem...és a tapasztalataim is ezt mondják....mondatják velem, Szinte minden esetben a legrosszabb variációt vázolja és az embernek elmegy az egész autó mizériától a kedve. Ezzel a hozzáállással csak Taxizzon az ember!! :twisted: :!:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.23. 18:37 
Guru
Guru

Az első találat a googleban: http://www.vatera.hu/audi_a6_xenon_feny ... 57431.html
150eFt és szinte biztos, hogy újabb, mint maga az autó amiben vennék. Akkor ki az a barom, aki gyári újat vesz? 500ezer pff...
Ezt a cikket azoknak írtak, akiknek autós ismeretei "kihívásokkal küszködnek". Akik most boldogan súgják az asszonynak: "Látod anyukám, milyen f@sza, hogy belízingeltük a Suzukit 20 évre!" Vagy ezek azt gondolják, hogy ha valaki kiizad egy 11éves 528i-re 2 millát, az a Wallisnál fogja bele venni 800ezerért az alkatrészt? Kicsit erős a kontraszt... újságírói túlkapás. Kár, mert volt vele munka ahogy nézem, összeszedték a típushibákat. Szerencsére mi kimaradtunk belőle , pedig külön lexikont érdemelne a 39 :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.24. 12:16 
Törzsvendég
Törzsvendég

Kapott köszik: 13 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: 528i
Évjárata: 1998
Ami a Totalcar-os cikket illeti simán főbe lőhetném magam, lévén 96-os az autó.
Érdekes, hogy pont a BMW nem "fért bele" az okfejtésbe. Ennyi erővel minden autóról
kilehet hozni, hogy milyen szar 6-8 év után. Azokról nem is beszélve amelyek már 0 évesen
is "hozzák magukat" a garanciális ügyekben. Ez valami reklám cikk akart lenni a "120 hónapos" autó vásárlók érdekében, hogy megnyugodjanak milyen jól jártak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.24. 12:39 
Törzsvendég
Törzsvendég

Ez a cikk pont kapóra jött most, milyen szarok a 10 éves autók! Bátyjámék 3 hónapos stiftjében az éccaka csak úgy magától felkapcsolódott a ködlámpa (kocsi le volt zárva, kulcs meg a lakásban), és nem lehet lekapcsolni, csak ha kivesszük az akksit, vagy lehúzzuk a cstlakozót az izzóról.
Hát a hasamat fogatm a röhögéstől. Mert olyanról már hallottunk, hogy magától kialszik a lámpa, de hogy magától felkapcsolódjon... :lol: :lol: :lol:
Azt mondta egy Suzuki szervízes ürge, hogy nem az első eset ezekkel a típusokkal. Valami relé megy tönkre vagy mi.
Akkor melyik a jobb???? A 10 éves vagy az új???

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.24. 12:53 
Guru
Guru

Lehet a cikkben igazság nem azt mondom, de tegnap láttam a Hungária körúton egy nagyon szörnyű balesetet és elgondolkoztatott. Vajon a szabályosan haladó H Astra miután belement egy barom Golfos és beleállt a házfalba, rádőlt egy oszlop és kigyulladt (!) ... utána is azt mondta, de jó hogy nem egy szar 7 éves A6-ban ülök? Ami jó másfél tonna és nem az intenzíven tölteném az ünnepeket? Mert mivan, ha félmillió egy xenon lámpa, a két lábam az mennyit ér, ha egy zsír Swiftben vág telibe egy piás baromarcú?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.24. 13:47 
haladó
haladó

Kapott köszik: 0
Jaja... Azért a biztonság se utolsó.
Nekem akkor még nem volt BMW, a haveroméval mentünk, mikor 160-nal (később mondta meg a sofőr) benyírt a kanyarba egy szembejövő 525TDS, átsodródott a mi sávunkba mert vízes volt az aszfalt, és tövig bement egy kb 40cm-es akácfába. Tövig, az azt jelenti, hogy mire eloszlott a por, az akácfa épp a szélvédő elől nőtt ki. Odébb is tolták a fát kb fél méterrel.
Gyors fék, kiugrottunk, odaszaladtam, megmarkolom a kilincset úgy istenesen, mert gondolom ezeket csak a tűzoltók vágják ki flexszel, és mi van: úgy nyílt ki, mint az új, ha ritkán olajozzák. A másik oldal szintén. Bekötve nem voltak, és annyi bajuk lett, hogy a sofőr lefejelte az oldalablakot, bevérzett (betört?) a feje, az utasnak pedig bokában tört a lába, mert kifeszítette magát, és a kardán mellett visszaütött az autó alja, ott ment alá a motor. Max 10 centit ha bejött az utastérbe, vagyis ha be van kötve és nem lábbal préseli magát az ülésbe, simán megússza. Megcsekkoltam: a pedálok mind belapultak padlóra, az akksi + lekapcsolódott. Hát így elnézve a helyzetet nagyon megtetszett a BMW. Mert más a tesztelést olvasni, és más belőle embereket kiszedni.
Másik ismerősöm egy E34-essel 200 körüli tempóval sodródott ki, elkaszált két villanyoszlopot, míg a harmadik megfogta. Az autó gokart méretű lett, mentők szedték ki, eltört a lába, breppent a bordája, agyrázkódást kapott, de 3 hét múlva - mankóval, de - járt!
Szóval azért nem rossz gépek ezek, és pl a második esetben leírt E34 már a 14 évében volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.24. 15:38 
Törzsvendég
Törzsvendég

Kicsit vidámabb téma:

Az új BMW X6 bemutatója! 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.24. 15:59 
Guru
Guru

Visszatér a 4.4 V8 rém örülhettek 40-esek. Bár szerencsére megjött az eszük és most már kerül rá 2 turbo is! Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.24. 16:39 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 13 alkalommal
Kapott köszik: 6 alkalommal
Széria kód: E61
Motor tipusa: 530D
Évjárata: 2006
Kivitele: Touring
A totálkáros cikk gy baromság, ahogy leírták. Amikor pl. a merci 30 éves átrozsdásodás elleni garanciát ad már évek óta, akkor miről beszélnek? Szerintem is valami új autó vásárlási reklámnak tekinthető-

Egyébként boldog karácsonyt kívánok mindannyiotoknak!

Üdv. Zoli

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.24. 18:27 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 147 alkalommal
Kapott köszik: 393 alkalommal
Széria kód: E65
Motor tipusa: 730d
Évjárata: 2003
beköszöntött a tél nálunk elég keményen, esett vagy 20 cm hó.

gondoltam, nem kísértem a szerencsét, és nem veszem elő a kocsim a városi furikhoz, hanem inkább a renault furgonnal megyünk néhány apróságot beszerezni.

még elindulás előtt mondtam a tesómnak, hogy olyan ügyes ez a kis furgon a hóban, hogy le a kalapppal, erre még téli gumi sem kell. :lol:

aztán 10 perccel később fékezett előttünk egy suzukis barom, csak úgy minden további nélkül, mert nem ment előtte senki, ja és persze index is smafu.

én néztem bambán úgy 2 másodpercig, aztán fékezni kezdtem, az autó meg szépen nekiállt keresztben csúszni a kis suzukis felé, úgy kb. 40-nel.

és itt jön az én dumám: jó kocsi - jó sofőr, végső elkeseredésemben még alászedtem a kormányt, és satu.

így szépen átsodródtunk a szembe jövő sávba, arról pedig becsúsztunk egy széles kocsibejáróba egy 1,5 mély árok mellé. a szemből érkezők meg csak sasolták a mutatványom.

a tesóm halálra várt arccal, karjaival két oldalon kimerevítve ordibált:
most pusztulunk meg szenteste te hülye!!! hogy vezetsz!!!

ti is úgy gondoljátok, ahogy én, hogy a suzukis volt a hibás? :lol:
vag yinkább én vagyok a hülye, a téli gumis bmw-m meg a garázs előtt pihen, miközben én rodeózok a városban. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Karácsony
HozzászólásElküldve: 2007.12.24. 19:13 
Újonc
Újonc

Évjárata: 2001
Nagyon boldog karácsonyt kívánok minden kedves klubtagnak!!! Zola

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.24. 23:20 
Törzsvendég
Törzsvendég

kovessyroli írta:
beköszöntött a tél nálunk elég keményen, esett vagy 20 cm hó.

gondoltam, nem kísértem a szerencsét, és nem veszem elő a kocsim a városi furikhoz, hanem inkább a renault furgonnal megyünk néhány apróságot beszerezni.

még elindulás előtt mondtam a tesómnak, hogy olyan ügyes ez a kis furgon a hóban, hogy le a kalapppal, erre még téli gumi sem kell. :lol:

aztán 10 perccel később fékezett előttünk egy suzukis barom, csak úgy minden további nélkül, mert nem ment előtte senki, ja és persze index is smafu.

én néztem bambán úgy 2 másodpercig, aztán fékezni kezdtem, az autó meg szépen nekiállt keresztben csúszni a kis suzukis felé, úgy kb. 40-nel.

és itt jön az én dumám: jó kocsi - jó sofőr, végső elkeseredésemben még alászedtem a kormányt, és satu.

így szépen átsodródtunk a szembe jövő sávba, arról pedig becsúsztunk egy széles kocsibejáróba egy 1,5 mély árok mellé. a szemből érkezők meg csak sasolták a mutatványom.

a tesóm halálra várt arccal, karjaival két oldalon kimerevítve ordibált:
most pusztulunk meg szenteste te hülye!!! hogy vezetsz!!!

ti is úgy gondoljátok, ahogy én, hogy a suzukis volt a hibás? :lol:
vag yinkább én vagyok a hülye, a téli gumis bmw-m meg a garázs előtt pihen, miközben én rodeózok a városban. :lol:

Szerintem a lehető legjobb döntést hoztad. Csontotok nem tört, az öcskös meg hagy izguljon egy kicsit, az adrenalin jót tesz a vérkeringésnek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.25. 00:10 
haladó
haladó

Boldog karácsonyt mindenkinek!!!

a cikk szerintem marhaság.
a jol összegyüjtött tipushibák talán érnek valamit benne de az árak...
én hoztam ki uj autot szalonbol 6 km-rel. olyan jo érzés volt :)
majd 1 hét mulva ugy csörgött a mocija h nem lehetett menni vele.
egy fémforgács eldugitott egy csövet és nem ment az olaj a vezérmü tengelyhez.
a mostani gépem 96os és nem akar szétesni. szerencsére.
nekem az a gondolatom h a felhasználók nem rendeltetésszerüen használják az autokat.
ami Budapesten megy az siralmas. a kocsik kapirgálnak ha kell ha nem, a gumik sirnak +
demszky folthálozata. nem éppen vitzamin egy autonak. hát persze ho egy uj kocsi jobban birja mint egy 10 éves.
de nagyobb szégyen egy 2 éves kocsi szétütve mint egy 10 éves gyönyörü állapotban. vagy nem jol érzem?
nyugodtan lehet régebbi kocsit venni csak meg kell nézni kitöl és milyet. na aki erre nem képes az vegyen uj
suzukit. és bukjon 1 milliot 1 év alatt a 10e klométerére. ennél még a taxi is olcsobb :D:D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.25. 01:34 
Újonc
Újonc

Motor tipusa: 20d
Évjárata: 2001
Kivitele: Touring
Köszönöm Adminnak a karácsonyi üdvözlő emailes képeslapot
és ezuton kívánok minden kedves klubtársamnak nagyon szép karácsonyt!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.25. 14:17 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 46 alkalommal
Kapott köszik: 72 alkalommal
Motor tipusa: 1.4-es
Évjárata: 1996
Boldog Karácsonyt Minden klubtagnak... 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.25. 16:06 
Guru
Guru

Sok Boldogságot idén és Jövőre is Mindekinek! Én egy kicsit vérsírtam mostanáig, mert eltűnt a kis szőrös csodám tegnap, de meglett úgyhogy nekem most kezdődik a Karácsony. A dolog érdekessége, hogy Kozsó találta meg. Vigyázott rá és jelentkeztek hamar, mikor látták a nyomtatványaimat, úgyhogy ha a zenéje nem is a zsánerem, emberileg tökéletesen korrekt!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.12.25. 16:17 
haladó
haladó

Motor tipusa: 530d
Évjárata: 2000
A politikai korrektség jegyében mindenkinek boldok Kará-Hannuka-Kwanza-Rama-csonyt kívánok!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 25847 hozzászólás ]  Oldal ElÅ‘zÅ‘  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 1293  KövetkezÅ‘

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]