Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Politika

2012.01.04. 13:21

lepke írta:Helo
Csúcsot dönt az euró :shock: :shock:

http://www.portfolio.hu/deviza/euro_arfolyam

330-350-ig nincs meg állás!!! :shock:

2012.01.04. 18:12

festo írta:

Itt már régen nem a kormány irányít, a külföldi - konkrétan izraeli - nagytőke átvette az irányítást. Most éppen Magyarországot használják, a mi valutánkon kereskednek, és az sem érdekli őket, hogy ettől egy ország csődbe megy.
Valószínűnek tartom, hogy az államcsődöt csak akkor kerülhetjük el, ha OV azt fogja tenni, amit az IMF diktál neki, annyit és olyan kölcsönt vesz fel, amit elétesznek. Ezzel csak az a baj, hogy innéttől kezdve mindent a nemzetközi nagytőke fog befolyásolni, és a minimális esély sem marad meg arra, hogy egyszer normális ország legyünk.

2012.01.04. 18:19

kovessyroli írta: minimális esély sem marad meg arra, hogy egyszer normális ország legyünk.
Ezért pedig az elmúlt 20év politikusai felelősek :!: :!: Ezért kellene mindet elzavarni a picsába. :!:

2012.01.04. 18:21

kovessyroli írta:
festo írta:

Itt már régen nem a kormány irányít, a külföldi - konkrétan izraeli - nagytőke átvette az irányítást. Most éppen Magyarországot használják, a mi valutánkon kereskednek, és az sem érdekli őket, hogy ettől egy ország csődbe megy.
Valószínűnek tartom, hogy az államcsődöt csak akkor kerülhetjük el, ha OV azt fogja tenni, amit az IMF diktál neki, annyit és olyan kölcsönt vesz fel, amit elétesznek. Ezzel csak az a baj, hogy innéttől kezdve mindent a nemzetközi nagytőke fog befolyásolni, és a minimális esély sem marad meg arra, hogy egyszer normális ország legyünk.

Dél-Koreát is meg akarták "segíteni" az IMF-esek, de ott volt annyira összetartó a nemzet, hogy akár a családi aranyvagyont is beadták a közösbe, hogy megszabaduljanak a láncoktól. Azóta gyakorlatilag szitokszó a nyelvükben az IMF. 1-2 éve volt egy hosszú cikk Dél-Koreáról, csak már sajna nem emlékszem, hogy a HVG-ben, a Magyar Nemzetben, vagy a Népszabadságban, de rendkívül érdekes volt, ott írtak le ilyeneket többek között.

Admin: inkább az elmúlt 66 év politikusai, de egyetértek veled.

2012.01.04. 18:30

tibi666 írta: de ott volt annyira összetartó a nemzet, hogy akár a családi aranyvagyont is beadták a közösbe, hogy megszabaduljanak a láncoktól.

Nézd meg hány politikus adakozott az állam adósság kaszába :!: Pedig lenne miből nekik :oops:
Sőt ha vissza adnák amit el loptak az elmúlt 20 év alatt adósság is alig lenne. :!:

Ameddig válságban milliárdokat dobnak szét prémiumra, minket meg szorongatnak addig nincs miről beszélni :!:

2012.01.04. 18:41

admin írta:
kovessyroli írta: minimális esély sem marad meg arra, hogy egyszer normális ország legyünk.
Ezért pedig az elmúlt 20év politikusai felelősek :!: :!: Ezért kellene mindet elzavarni a picsába. :!:

Egyertetek..Ki kezdi?

2012.01.04. 21:11

kovessyroli írta:
festo írta:

Roli!
Legyél kedves összefoglalni, miért káros a zsidó nép ránk nézve! Azért, mert ezen a téren nem vagyok felvilágosult és volt egy kedves fórumtársam, aki engem kérdezgetett ezen a téren, de nem tudtam a kérdésáradataira választ adni! :cry:
Azt bepótoltam, hogy a II. világháború előzménye az ő érdemük a Németeknél és Hitler figyelme sem volt véletlen a népük ellen, de az összkép fontos volna, mert lusta vagyok googlizni...Simon Perez meg hasonló ok-okozat...Köszönöm! :lol:

2012.01.04. 21:17

Nektek sincs komment már lehetőség az Origo hírek alatt???

2012.01.04. 21:52

admin írta:
tibi666 írta: de ott volt annyira összetartó a nemzet, hogy akár a családi aranyvagyont is beadták a közösbe, hogy megszabaduljanak a láncoktól.

Nézd meg hány politikus adakozott az állam adósság kaszába :!: Pedig lenne miből nekik :oops:
Sőt ha vissza adnák amit el loptak az elmúlt 20 év alatt adósság is alig lenne. :!:

Ameddig válságban milliárdokat dobnak szét prémiumra, minket meg szorongatnak addig nincs miről beszélni :!:

Helo
Pontosan ennyi politikus adakozott
http://index.hu/belfold/2012/01/03/alig ... sag_ellen/

És ennyi prémiumot kaptak az év végén
http://www.origo.hu/itthon/20120103-bli ... ezeto.html

2012.01.04. 22:14

Veszteséges cég, de nagy a jólét...
Vazze'! Ezek nyugodtan teázgatnak a végállomáson! :shock: A mi pénzünkből!

2012.01.04. 22:16

Köszi fiúk! :(

Kép

2012.01.04. 22:20

szekeres írta:Köszi fiúk! :(

Kép

Mit köszönsz? Azt, hogy nem lehet bagózni?

2012.01.04. 22:27

204d1 írta:

Kép

Szar ügy! :lol: :lol: :lol:
Ati is leszoktatta Bamakóba menet a haverját a bagóról. Kocsiba dohányzás NINCS, megállás NINCS! Mennyi pénzt megspórolt Gabi a második Bamkó óta a kényszerleszokásnak köszönhetően! :roll:
Hogy belepofázzak, aki kulturáltan eregeti a füstöt, miért ne tegye? De van olyan, aki leszarja hogy gyerek vagy betegek vannak mellette! Vagy csak simán, nem dohányzók. Ez a megszorítás, kivételesen nekem nem okoz elvonási tüneteket! :lol:

2012.01.04. 22:33

bmw520ds írta:
204d1 írta:

Kép

Ati is leszoktatta Bamakóba menet a haverját a bagóról. Kocsiba dohányzás NINCS, megállás NINCS! Mennyi pénzt megspórolt Gabi a második Bamkó óta a kényszerleszokásnak köszönhetően! :roll:
Hogy belepofázzak, aki kulturáltan eregeti a füstöt, miért ne tegye? De van olyan, aki leszarja hogy gyerek vagy betegek vannak mellette! Vagy csak simán, nem dohányzók. Ez a megszorítás, kivételesen nekem nem okoz elvonási tüneteket! :lol:

Nekem semmi kifogásom az új törvény ellen, pedig bagózok. Sőt, mindig azt mondtam, hogy inkább emeljék fel a cigi árát 10x ennyire.
Emlékszel Londonban mennyit kellett gyalogolni, hogy rágyújthassak? Ott a pubokban sem lehet bagózni, igazuk is van...

2012.01.04. 23:14

Mit köszönsz? Azt, hogy nem lehet bagózni?[/quote]
Hogy belepofázzak, aki kulturáltan eregeti a füstöt, miért ne tegye? De van olyan, aki leszarja hogy gyerek vagy betegek vannak mellette! Vagy csak simán, nem dohányzók. Ez a megszorítás, kivételesen nekem nem okoz elvonási tüneteket! :lol:[/quote]

Nekem semmi kifogásom az új törvény ellen, pedig bagózok. Sőt, mindig azt mondtam, hogy inkább emeljék fel a cigi árát 10x ennyire.
Emlékszel Londonban mennyit kellett gyalogolni, hogy rágyújthassak? Ott a pubokban sem lehet bagózni, igazuk is van...[/quote]
Az első fénykép is ott készült! Rohadt akasztani való köcsögök! :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bmw520ds 2012.01.05. 00:48-kor.

2012.01.04. 23:38

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 204d1 2012.01.05. 00:48-kor.

2012.01.05. 00:18

204d1 írta:
bmw520ds írta:Az első fénykép is ott készült! Bagózó Miki, meg a fekete taxik. :lol:

Fasza a kép, de mintha kicsit IT-ra hasonlítanék, nem? :-) Olyan mintha 2 ujjal lenyúltam volna a torkomra :mrgreen: Záridő? Meg az a Beatles frizura :D

A finommechanikához segg vagyok, tudhatod. A frizurát a fodrásznál reklamáld!

2012.01.05. 00:25

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 204d1 2012.01.05. 00:48-kor.

2012.01.05. 00:27

204d1 írta:
bmw520ds írta:A finommechanikához segg vagyok, tudhatod. A frizurát a fodrásznál reklamáld!

Elálmosodtál egy kicsit ? :mrgreen:
Nem tudom holnap mennyi lesz az Euro.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bmw520ds 2012.01.05. 00:50-kor.

2012.01.05. 00:34

:offtopic
Hozzászólás küldése

VigLink badge