![]() |
2014.05.12. 08:04
admin írta:zoloka80 írta:Urak, kezdő révén gondolom láma kérdés touring csomagtér ajtóban a baloldali ledes egység nem világít. Javítható vagy komplett csere kell?
Kérdés hogy a lámpa rosz vagy a vezeték szakadt az ajtó pántnál?
Tapatalk-kal küldve az én SM-T210-el
2014.05.12. 08:08
admin írta:Gallaca írta:admin írta:zoloka80 írta:Urak, kezdő révén gondolom láma kérdés touring csomagtér ajtóban a baloldali ledes egység nem világít. Javítható vagy komplett csere kell?
Kérdés hogy a lámpa rosz vagy a vezeték szakadt az ajtó pántnál?
Nem tudtam, hogy a csomagtérajtóban lehet "első lámpa hiba"!
Manapság minden megtörténhet! Kolléga a szabályt se olvasta mert akkor legalább azt tudná hogy nem írjuk be több helyre a kérdést!!
2015.01.20. 20:57
2015.01.20. 21:15
Johny540 írta:Sziasztok!Adott egy E39 528i.Az "rendben" van,hogy a bal oldali távolságiról át lett benne húzva egy vezeték a jobboshoz,mert az LCM hibája miatt folyamatosan világított.De most elkezdett a bal oldali (és az áthúzott vezeték miatt a jobb oldali is) távolsági is világítani.A kérdésem az,hogy ez is az LCM hibája miatt lehet,vagy máshol keressem a hibát?
2015.01.20. 21:28
Johny540 írta:Sziasztok!Adott egy E39 528i.Az "rendben" van,hogy a bal oldali távolságiról át lett benne húzva egy vezeték a jobboshoz,mert az LCM hibája miatt folyamatosan világított.De most elkezdett a bal oldali (és az áthúzott vezeték miatt a jobb oldali is) távolsági is világítani.A kérdésem az,hogy ez is az LCM hibája miatt lehet,vagy máshol keressem a hibát?
2015.01.20. 21:38
Gallaca írta:Ha pl. kivett kulcsnál is ég lekapcsolhatatlanul, akkor LCM minden bizonnyal.
2015.01.20. 22:54
Johny540 írta:Gallaca írta:Ha pl. kivett kulcsnál is ég lekapcsolhatatlanul, akkor LCM minden bizonnyal.
Igen,így van.Konkrétan be volt zárva,és egyszer csak elkezdett világítani.Köszi.Akkor LCM csere.Ha most kicserélem,és egyelőre nem lesz újraprogramozva,gondolom attól még minden működni fog normálisan.
2015.01.20. 23:04
Jerry írta:Akkor gondold újra.![]()
![]()
Programozás nélkül csak akkor fog hibamentesen működni, ha akkora mázlid van, hogy a bontott is ugyanúgy volt megírva.
Ahogy Dumb és Dumber mondaná, ennek az esélye "Egy a millióhoz...Szóval akkor van esélyed!"
2015.01.27. 12:59
2015.01.27. 13:41
SvidronyA írta:Sziasztok!
Egy -szerintem számotokra már elcsépelt- hiba behatárolásával kapcsolatosan várom véleményeiteket.
Tegnap este hazafelé észrevettem, hogy a jobb első fényszóróm által kibocsátott fény mintha "remegne", vibrálna, s jóval közelebb "hord" a normálishoz képest. Hazaérvén, a társasházunk alatti teremgarázsban felnyitottam a géptetőt, s azt tapasztaltam, hogy az egész lámpabetét, mindkét lámpatesttel paralell mozog.
Holtfáradtan még végigolvastam minden hozzászólást, s arra a következtetésre jutottam, hogy a két műanyag állítócsavar egyike (vagy mindkettő) lehet eltörve. Megnéztem még ETK-ban is a 61-es termékcsoportnál, de nem jutottam közelebb a megoldáshoz.
Ma délelőtt telefonon beszéltem "bömbölő" Klubtársunkkal, aki szintén ezt valószínűsíti, s van is hozzá gyári cucc és -talán pénteken- meg is csinálja.
Szerintetek is ez lehet a probléma?
2015.01.27. 20:13
SvidronyA írta:Sziasztok!
Egy -szerintem számotokra már elcsépelt- hiba behatárolásával kapcsolatosan várom véleményeiteket.
Tegnap este hazafelé észrevettem, hogy a jobb első fényszóróm által kibocsátott fény mintha "remegne", vibrálna, s jóval közelebb "hord" a normálishoz képest. Hazaérvén, a társasházunk alatti teremgarázsban felnyitottam a géptetőt, s azt tapasztaltam, hogy az egész lámpabetét, mindkét lámpatesttel paralell mozog.
Holtfáradtan még végigolvastam minden hozzászólást, s arra a következtetésre jutottam, hogy a két műanyag állítócsavar egyike (vagy mindkettő) lehet eltörve. Megnéztem még ETK-ban is a 61-es termékcsoportnál, de nem jutottam közelebb a megoldáshoz.
Ma délelőtt telefonon beszéltem "bömbölő" Klubtársunkkal, aki szintén ezt valószínűsíti, s van is hozzá gyári cucc és -talán pénteken- meg is csinálja.
2015.01.27. 20:43
jlaci74 írta:SvidronyA írta:Sziasztok!
http://bmwfans.info/parts-catalog/E39-S ... headlight/
2015.01.30. 22:11
2015.02.14. 22:06
2015.02.14. 22:21
Eddy5589 írta:Üdv mindenkinek!
Biztosan találkozott már valaki azzal, hogy párásodik belülről a fényszóró.
Egyszer már szétszedtem, kitörölgettem, összeraktam, de ismételten párás lett.
Ennek mi lehet az oka, és hogy lehet orvosolni?
Előre is köszi!
Attila
2015.06.23. 20:53
2015.06.23. 20:56
tommyleejones írta:Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni...Hogy lehet házilag első fényszóró magasságot állítani?Kösz,ha valaki segítene!
Üdv!
2015.06.23. 21:07
bendegúz írta:tommyleejones írta:Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni...Hogy lehet házilag első fényszóró magasságot állítani?Kösz,ha valaki segítene!
Üdv!
Imbuszkulcs a megfelelő helyre a lámpa tetején. Legalábbis a face után, lehet, hogy nálad is igaz ez.Majd mindjárt megmondják ha nem így van.
2015.06.23. 21:12
SvidronyA írta:bendegúz írta:tommyleejones írta:Sziasztok!
Üdv!
Imbuszkulcs a megfelelő helyre a lámpa tetején. Legalábbis a face után, lehet, hogy nálad is igaz ez.Majd mindjárt megmondják ha nem így van.
KATT!
2015.06.24. 20:10
atti523i írta:SvidronyA írta:bendegúz írta:tommyleejones írta:Sziasztok!
Üdv!
KATT!
elötte egy kis wd-40-en,mert be lehet gyógyulva.