![]() |
2012.05.28. 19:05
Atyesz530D írta:barbrady írta:Atyesz530D írta:Sziasztok kicseréltem az izzokat, D2S 35W 4300K-s izzot tettem be mind a 2 izzot kicseréltem, de olyan gondom lett hogy ha bekapcsolom a lámpákat akkor az egyik vilagitt csak, a masik meg villan egyet vagy meg sem villan ... de ha jatszok egy darabig vele le fel kapcsolom akkor be kapcsol, mi lehet a gonnd valakinek volt mar esetleg ilyen problémaja?
Ha megcseréled a két oldalt, akkor kiderül hogy az izzó rossz, vagy a trafó.
És ha esetleg trafó gonnd lenne, akkor olyat hol lehetne beszerezni? elöre is köszi.
2012.05.28. 19:08
Imco írta:Atyesz530D írta:barbrady írta:Atyesz530D írta:Sziasztok kicseréltem az izzokat, D2S 35W 4300K-s izzot tettem be mind a 2 izzot kicseréltem, de olyan gondom lett hogy ha bekapcsolom a lámpákat akkor az egyik vilagitt csak, a masik meg villan egyet vagy meg sem villan ... de ha jatszok egy darabig vele le fel kapcsolom akkor be kapcsol, mi lehet a gonnd valakinek volt mar esetleg ilyen problémaja?
Ha megcseréled a két oldalt, akkor kiderül hogy az izzó rossz, vagy a trafó.
És ha esetleg trafó gonnd lenne, akkor olyat hol lehetne beszerezni? elöre is köszi.
P.l Schnitzertől. Eredeti vagy utólagos? Nem fog ártani a rendelésnél.
2012.05.29. 22:41
2012.05.30. 05:43
adam001 írta:xenon-os de sima izzoval szerelt angel eye-os gyárilag
2012.05.30. 07:37
Imco írta:adam001 írta:xenon-os de sima izzoval szerelt angel eye-os gyárilag
Itt valami nem stimmel!
Szerintem...
2012.05.30. 07:38
adam001 írta:Sziasztok egy kerdes ,egy jo baratom 2007 es e91 el rendelkezik mely xenon-os de sima izzoval szerelt angel eye-os gyárilag ami elég haloványul világit es hát szeretné nappali fenykent használni kérdés hogy be lehet e programozni hogy erősebben égjen? amugy a kapcsolója 3 állásu automata mod nincs rajta...
Sent from my iPhone using Tapatalk
2012.05.30. 08:36
Padre540 írta:Imco írta:adam001 írta:xenon-os de sima izzoval szerelt angel eye-os gyárilag
Itt valami nem stimmel!
Szerintem...
Szerintem arra gondolt hogy a helyzetjelzőt szeretnék tuningolni.
2012.05.30. 09:07
adam001 írta:Sziasztok egy kerdes ,egy jo baratom 2007 es e91 el rendelkezik mely xenon-os de sima izzoval szerelt angel eye-os gyárilag ami elég haloványul világit es hát szeretné nappali fenykent használni kérdés hogy be lehet e programozni hogy erősebben égjen? amugy a kapcsolója 3 állásu automata mod nincs rajta...
2012.05.30. 10:15
2012.05.30. 15:56
barbrady írta:adam001 írta:Sziasztok egy kerdes ,egy jo baratom 2007 es e91 el rendelkezik mely xenon-os de sima izzoval szerelt angel eye-os gyárilag ami elég haloványul világit es hát szeretné nappali fenykent használni kérdés hogy be lehet e programozni hogy erősebben égjen? amugy a kapcsolója 3 állásu automata mod nincs rajta...
Azt hogy erősebben világítson valamelyik lámpa nem lehet beállítani, csak azt hogy gyengébben.
2012.05.30. 16:09
jlaci74 írta:adam001 írta:Sziasztok egy kerdes ,egy jo baratom 2007 es e91 el rendelkezik mely xenon-os de sima izzoval szerelt angel eye-os gyárilag ami elég haloványul világit es hát szeretné nappali fenykent használni kérdés hogy be lehet e programozni hogy erősebben égjen? amugy a kapcsolója 3 állásu automata mod nincs rajta...
Izzót kell benne cserélni, hogy erősebben világítson, természetesen led-esre.
Talán van még egy szettem, ha érdekel, keress.
2012.06.15. 11:54
2012.06.15. 12:24
Isti520i írta:Üdv!Azt hiszem kirágta valami egér a lámpám gumiját(2001-es Gyári Hella gyűrűs xenon).Lehet ilyent venni külön?Ha igen akkor hol?Hogy lehet ezt kicserélni?
http://www.kepfeltoltes.hu/view/120615/ ... es.hu_.jpg
2012.07.27. 01:57
2012.07.27. 07:03
Gallaca írta:Üdv!
Faceliftes gyűrűs xenon foncsorát, illetve az egész belsejét bele lehet pattintani a régifajta sima lámpa hátuljába, vagy teljesen más a felfogatása? Valaki foglalkozott már ilyennel?
2012.07.27. 08:42
Imco írta:Gallaca írta:Üdv!
Faceliftes gyűrűs xenon foncsorát, illetve az egész belsejét bele lehet pattintani a régifajta sima lámpa hátuljába, vagy teljesen más a felfogatása? Valaki foglalkozott már ilyennel?
Sokan-sokat foglalkoztak már a lámpa kérdéssel, de ilyet még nem hallottam.
Tudomásom szerint az xenon -hivatalosan- nem bontható, így nem tartom valószínűnek.
2012.07.27. 16:44
simi64 írta:Imco írta:Gallaca írta:Üdv!
Tudomásom szerint az xenon -hivatalosan- nem bontható, így nem tartom valószínűnek.
Így van.
Sütögetni szokták 180 fokon, akkor jön csak szét. De ez már kókány munka.
2012.07.27. 18:18
Gallaca írta:simi64 írta:Imco írta:Gallaca írta:Üdv!
Így van.
Ja , de a kókány akkor kókány, ha kókányul van megcsinálva! De ha akarod, hívd így... Van egy faceliftes gyűrűs xenon, jobbos, olcsó pénzért. Adnának hozzá egy balos foncsort projektorostul, és ehhez kellene egy hátulja. Plexit veszek hozzá újat, mert az kapható külön, hátulja nincs. Nos, most ezen variálok, hogyan lehetne megoldani. Régi lámpa van három is itthon, ezért jutott eszembe ez a varia, hátha jó a hátulja. 100-at nem tudok(nem is akarok) adni 2 lámpáért, ezért szeretném megoldani okosba. Omegámon is megoldottam így mikor 100 volt a két gyári xenon én kihoztam 40-ből, hasonló módszerrel. Azt is szét kellett melegíteni, stb. Ha nem megy így, akkor inkább veszek régi xenont. Gizdázás a gyűrűvel nem cél, ahhoz már öreg vagyok, csak látni szeretnék. Ennyi.
2012.07.27. 19:14
bmw520ds írta:Gallaca írta:simi64 írta:Imco írta:Gallaca írta:Üdv!
Így van.
Ja , de a kókány akkor kókány, ha kókányul van megcsinálva! De ha akarod, hívd így... Van egy faceliftes gyűrűs xenon, jobbos, olcsó pénzért. Adnának hozzá egy balos foncsort projektorostul, és ehhez kellene egy hátulja. Plexit veszek hozzá újat, mert az kapható külön, hátulja nincs. Nos, most ezen variálok, hogyan lehetne megoldani. Régi lámpa van három is itthon, ezért jutott eszembe ez a varia, hátha jó a hátulja. 100-at nem tudok(nem is akarok) adni 2 lámpáért, ezért szeretném megoldani okosba. Omegámon is megoldottam így mikor 100 volt a két gyári xenon én kihoztam 40-ből, hasonló módszerrel. Azt is szét kellett melegíteni, stb. Ha nem megy így, akkor inkább veszek régi xenont. Gizdázás a gyűrűvel nem cél, ahhoz már öreg vagyok, csak látni szeretnék. Ennyi.
Egyébként sárga indexes Face lift plexit hol veszel???![]()
Mert a sárga és fehér indexes Angel különbözik egymástól. Akkor már kettő kell és még mindig csak kókány lámpád lesz, amire ha hozzáértő ránéz, megszakad a röhögéstől. Akkor még nem beszélve arról, hogy hiányzik az egyik karika, illetve a fekete műanyag idom a plexi és a foncsor közül. Én is agyaltam rajt hogy fehérítek, de elég, veszek újat, annak párja nincs.
Én úgy tudom, nem attól függ hogy bontható-e hogy xenon, vagy nem xenon, hanem évjárat függő. 2002.06. haviig lehetséges. De lopott infó.
2012.08.03. 15:11
Nem szeretem ha hülyének néznek. Még jó hogy nem kavicsfelverődés miatt jutott eszembe cserélni, de ha megsérülne, akkor is vegyek komplett lámpát???