![]() |
2010.05.03. 07:06
Pocilaci írta:Felbo írta:Kollégák ! Tudna valaki segíteni?
1, A TV-t nem tudtam kikódolni az itt leírt módon...- biztos én vagyok a béna... de nekem az kicsit fura hogy kikapcsolt gyujtás esetén kell 8 sec-ig nyomva tartani a "gombot"... Érzékel az ilyenkor valamit? Tényleg így kell ezt csinálni vagy én értettem félre valamit ?
2,Más: láttam hogy a TV-n van AV program is- tehát rá lehetne kapcsolni valami videót, azaz DVD-t is ? Viszont nekem MK2 gps-em van, az pedig CD alapú. Ebben az esetben rechnert kell cserélni ? Minimum MK3-ra ? (az már DVD ?)
3, A GPS nem tudja bepozicionálni magát - össze vissza ugrál a térképen, valami beállítási hibája lehet (?) Többen próbálkoztak már vele többen is, de csak bénáztak...Tud valaki egy igazán profit aki ért is hozzá ??? Nem antenna hibás, és a rechner sem rossz !!! Leteszteltük !!!
Előre is köszi !!! Zsolt
Szia!
A rechner neked nem fog filmet vagy más médiát lejátszani....veszel egy dvd lejátszót na azt a tv modulon keresztül tudod nézni....
A menet közbeni tv az megy csak ügyesen kell a gombokat nyomogatni mk2 és mk 3 esetében
Az mk3 az cd alapú navigáció....
A beállításról Jackson kolega csinált egy fordítást ha jól emlékezem itt meg is találod valahol....nekem mk4 van ott nem kell....
2010.05.03. 07:07
Felbo írta:Kollégák ! Tudna valaki segíteni?
1, A TV-t nem tudtam kikódolni az itt leírt módon...- biztos én vagyok a béna... de nekem az kicsit fura hogy kikapcsolt gyujtás esetén kell 8 sec-ig nyomva tartani a "gombot"... Érzékel az ilyenkor valamit? Tényleg így kell ezt csinálni vagy én értettem félre valamit ?
2,Más: láttam hogy a TV-n van AV program is- tehát rá lehetne kapcsolni valami videót, azaz DVD-t is ? Viszont nekem MK2 gps-em van, az pedig CD alapú. Ebben az esetben rechnert kell cserélni ? Minimum MK3-ra ? (az már DVD ?)
3, A GPS nem tudja bepozicionálni magát - össze vissza ugrál a térképen, valami beállítási hibája lehet (?) Többen próbálkoztak már vele többen is, de csak bénáztak...Tud valaki egy igazán profit aki ért is hozzá ??? Nem antenna hibás, és a rechner sem rossz !!! Leteszteltük !!!
Előre is köszi !!! Zsolt
2010.05.03. 07:12
Imco írta:Felbo írta:Kollégák ! Tudna valaki segíteni?
Előre is köszi !!! Zsolt
2.Ahogy Pocilaci mondja. Nekem az első ülés alatt van egy player, a klimához van kivezetve a távirányitó vevőkéje!
3. Keress fel egy szakembert. Nekem utolag lett betéve, és müködött, csak nem tudta hol van. Rákötöttük az antennát is és 4-5' után megtalálta a müholdakat, és azóta is hibátlanul megy. Semmit nem kellett állitgatni, sőt a menüben erre nincs is lehetőség. A fölötted nyilatkozó Naviprofi a helyi illetékes. Addig ajánlom is amig nem tudom, hogy merre laksz!
2010.05.04. 11:57
jackson írta:Imco írta:Felbo írta:Kollégák ! Tudna valaki segíteni?
Előre is köszi !!! Zsolt
2.Ahogy Pocilaci mondja. Nekem az első ülés alatt van egy player, a klimához van kivezetve a távirányitó vevőkéje!
3. Keress fel egy szakembert. Nekem utolag lett betéve, és müködött, csak nem tudta hol van. Rákötöttük az antennát is és 4-5' után megtalálta a müholdakat, és azóta is hibátlanul megy. Semmit nem kellett állitgatni, sőt a menüben erre nincs is lehetőség. A fölötted nyilatkozó Naviprofi a helyi illetékes. Addig ajánlom is amig nem tudom, hogy merre laksz!
Mk2 GPS pozicionáláshoz kell egy friss magyar térkép CD. Ami a Mk2 esetében sajnos a 2009/2 mivel az újabbakat már nem eszi meg. És menni kell a térkép szerinti utakon mivel saját magát be kalibrálja.
Jackson, akinek van ilyen lemez ha érted
2010.05.04. 15:54
Orsika írta:Én értem és érdekelne is ez a navigációs CD mert nekem sajna nincs meg!! Remélem érted!!!
2010.05.10. 22:12
2010.05.10. 22:27
Felbo írta:Kollégák ! nincs valakinek véletlenül egy eladó jó MK2 , vagy esetleg régi verziós MK3 navi olvasója ? Érdekelne... Köszi ! Zsolt 30/7374-987
2010.05.11. 16:16
2010.05.11. 16:45
Berkut írta:Sziasztok!
Nem kifejezetten navis dolog lenne, amiben a segítségeteket kérném, de hátha...
2002-es E39-es kombimban gyári Nokia kihangosítás volt, ami nagyon ronda volt, ezért kiszereltem. Levetetem a lábtérben a borítást és kihúztam a HF-U dobozból a csatit, miközben le volt véve a gyújtás.
Ennek megfelelően a "telefon" menü el is tűnt a képernyőről. Most viszont láttam, hogy van Nokia gyári átalakító, ami régi mobilok csatlakozóját átalakítja az új Pop-os Nokiákra. Meg is vettem, össze is raktam, csakhogy a kocsi képernyőjén nem hajlandó megjelenni a " telefon" menü felirat.
A mobil érzékeli, hogy autós kihangosítón van, de fordítva egyáltalán nem működik a dolog. Próbáltam már szoftver upgrade-t is, de nem megy. Van valakinek valami ötlete?
Köszönettel: B.
2010.05.11. 17:42
2010.05.15. 19:36
2010.05.15. 20:45
Felbo írta:Hahó kollégák ! Mint kiderült nem a rechnerem rossz... - köszönet Jackson-nak ! Szóval szükségem lenne egy navi-vevő egységre. Ez az ami a kombiban a hátsó csomagtartófedél előtti burkolat alatt van, kb 6 x 10 cm alumínium doboz. Trimble márkájú. Egy 12 ágú csatlakozó megy bele, és egy antenna... Érdekelne bontott is !! TUD VALAKI SEGÍTENI ?? Esetleg egy bontó címet is szívesen fogadnék! Köszi ! Zsolt
2010.05.15. 20:59
NaviProfi írta:Felbo írta:Hahó kollégák ! Mint kiderült nem a rechnerem rossz... - köszönet Jackson-nak ! Szóval szükségem lenne egy navi-vevő egységre. Ez az ami a kombiban a hátsó csomagtartófedél előtti burkolat alatt van, kb 6 x 10 cm alumínium doboz. Trimble márkájú. Egy 12 ágú csatlakozó megy bele, és egy antenna... Érdekelne bontott is !! TUD VALAKI SEGÍTENI ?? Esetleg egy bontó címet is szívesen fogadnék! Köszi ! Zsolt
Szia,
adok egyet ingyen, ha egyre gondolunk!
Neked egy Mk2-d van és ez a navi egység gps vevőegysége. Belemegy egy fekete csatlakozó és egy antennakábel?
Ha igen és élsz az ajánlatommal, akkor privátban kérd el a számom!
Üdv. NaviProfi
2010.05.15. 21:25
Felbo írta:NaviProfi írta:Felbo írta:Hahó kollégák ! Mint kiderült nem a rechnerem rossz... - köszönet Jackson-nak ! Szóval szükségem lenne egy navi-vevő egységre. Ez az ami a kombiban a hátsó csomagtartófedél előtti burkolat alatt van, kb 6 x 10 cm alumínium doboz. Trimble márkájú. Egy 12 ágú csatlakozó megy bele, és egy antenna... Érdekelne bontott is !! TUD VALAKI SEGÍTENI ?? Esetleg egy bontó címet is szívesen fogadnék! Köszi ! Zsolt
Szia,
adok egyet ingyen, ha egyre gondolunk!
Neked egy Mk2-d van és ez a navi egység gps vevőegysége. Belemegy egy fekete csatlakozó és egy antennakábel?
Ha igen és élsz az ajánlatommal, akkor privátban kérd el a számom!
Üdv. NaviProfi
NAGYON KÖSZÖNÖM !!! Azt hiszem erről van szó !!
Élnék a lehetőséggel.. 3x próbáltalak elérni ! Megkaptad ??
Zsolt
2010.05.16. 22:29
2010.05.16. 22:46
Felbo írta:
4, már csak az antenna - vagy az erősítő lehet betojva ????
SZAKÉRTŐT keresek ezügyben, aki TUD és AKAR is segíteni ! egy antenna (vagy erősítő) próba kellene, de ha valakinek van jobb ötlete szívesen fogadom !!
KÖSZÖNETTEL : Zsolt 30/7374-987
2010.05.16. 22:50
Imco írta:Felbo írta:
SZAKÉRTŐT keresek ezügyben, aki TUD és AKAR is segíteni ! egy antenna (vagy erősítő) próba kellene, de ha valakinek van jobb ötlete szívesen fogadom !!
Szakértő nem vagyok. Ha van egy méteres antenna hosszabitód akkor összetolathatunk egy tesztre. Már ha elárulod merre laksz.
2010.05.16. 23:00
Az antennából kilóg egy kb 15cm-es kábel itt van egy csatlakozós toldás az kéne megnézni hogy az nincsen-e szétcsúszva.Mert több toldás nincs rajta.Az antenna meg a műszerfal alatt van felcsavarozva az anyós oldali légzsák bal felső sarka táján.Felbo írta:Imco írta:Felbo írta:
Szakértő nem vagyok. Ha van egy méteres antenna hosszabitód akkor összetolathatunk egy tesztre. Már ha elárulod merre laksz.
Köszönöm a segítőkészségedet, de sajnos nincs antenna hosszabbítóm, és mivel ez egy speciális antenna zsinór, speciális végződésekkel, tartok tőle hogy szerezni sem lesz eccerű... - azért megpróbálok szerezni egyet, egyébként Törökbálinton lakom, de cirkálok Pesten és Budán is naponta..
2010.05.16. 23:06
admin írta:Az antennából kilóg egy kb 15cm-es kábel itt van egy csatlakozós toldás az kéne megnézni hogy az nincsen-e szétcsúszva.Mert több toldás nincs rajta.Az antenna meg a műszerfal alatt van felcsavarozva az anyós oldali légzsák bal felső sarka táján.Felbo írta:Imco írta:Felbo írta:
Köszönöm a segítőkészségedet, de sajnos nincs antenna hosszabbítóm, és mivel ez egy speciális antenna zsinór, speciális végződésekkel, tartok tőle hogy szerezni sem lesz eccerű... - azért megpróbálok szerezni egyet, egyébként Törökbálinton lakom, de cirkálok Pesten és Budán is naponta..
2010.05.16. 23:48
Nem a bal hátsó oszlopba a rádió antenna erősítője vanFelbo írta:admin írta:Az antennából kilóg egy kb 15cm-es kábel itt van egy csatlakozós toldás az kéne megnézni hogy az nincsen-e szétcsúszva.Mert több toldás nincs rajta.Az antenna meg a műszerfal alatt van felcsavarozva az anyós oldali légzsák bal felső sarka táján.Felbo írta:Imco írta:Felbo írta:
HUH, ezt már nem biztos hogy tudom követni. A GPS antennája - ill erősítővel együtt - nem a bal hátsó oszlopban van ?? Touring esetén... Az anyós oldali légzsák bal felső sarka hogyan közelíthető meg ? Ki kell venni a kesztyűtartót ?