![]() |
2009.09.07. 06:51
2009.09.07. 08:07
gti205 írta:Sziasztok!
E39 vásárlás elött állok.
Következő lenne a kérdésem:
amennyiben vásárolók egy olyan autot amiben nincs navi akkor az utolag beépithető-e?
2009.09.07. 08:08
MChris írta:Ali_Killer írta:Hali
Voltam szerelőnél a kocsival és valószinüleg a navi olvasóval van a baj.
Mk2-es a Navim és olyan kérdésem lenne, hogy abban tudna-e valaki segiteni, hogy egy biztosan működő Navit kicserélni az enyimre mert azt mondta a srác hogy többször is volt már nála olyan kocsi aminek a navija csinálta ezt, hogy nincs kép.
Ha a navicd lejátszó a baj akkor tudom hogy azt kell vennem.![]()
Strobinak van eladó kijelzője csak nem szeretném megvenni feleslegesen ha nem is az a baja !![]()
Segitségeteket előre is köszönöm !
Bömbölő.Rhantos,Naviprof
2009.09.07. 09:45
NaviProfi írta:MChris írta:Ali_Killer írta:Hali
Voltam szerelőnél a kocsival és valószinüleg a navi olvasóval van a baj.
Mk2-es a Navim és olyan kérdésem lenne, hogy abban tudna-e valaki segiteni, hogy egy biztosan működő Navit kicserélni az enyimre mert azt mondta a srác hogy többször is volt már nála olyan kocsi aminek a navija csinálta ezt, hogy nincs kép.
Ha a navicd lejátszó a baj akkor tudom hogy azt kell vennem.![]()
Strobinak van eladó kijelzője csak nem szeretném megvenni feleslegesen ha nem is az a baja !![]()
Segitségeteket előre is köszönöm !
Bömbölő.Rhantos,Naviprof
Ritkán fordul elő, de egyetlen egy darab navi rechnerem sincs. Ha lesz semmi akadálya, hogy kipróbáld.
Üdv. NaviProfi
2009.09.07. 12:25
Ali_Killer írta:
Oksa köszi !
Most beszéltem telefonon Janksonnal és szerdán megnézzük az Ő MkII-esével. Akkor elméletileg már okosabbak leszünk !
2009.09.07. 20:07
jackson írta:Ali_Killer írta:
Oksa köszi !
Most beszéltem telefonon Janksonnal és szerdán megnézzük az Ő MkII-esével. Akkor elméletileg már okosabbak leszünk !
Aha ez a Jackson tájszólálos változata. Még csak azt nem tudom az ő naviját rakjuk az enyémbe vagy az enyémet az övébe.
Jackson, akivel majd jól megnézik
2009.09.08. 10:34
strobi írta:jackson írta:Ali_Killer írta:
Oksa köszi !
Aha ez a Jackson tájszólálos változata. Még csak azt nem tudom az ő naviját rakjuk az enyémbe vagy az enyémet az övébe.
Jackson, akivel majd jól megnézik
Ha rám hallgattok azt csináltok amit akartok...![]()
Egy a lényeg,hogy bármi is lesz a rossz nyugodtan forduljatok hozzám mert van 4:3-as monitorom is meg MKII-es reacherem is...
2009.09.09. 07:57
2009.09.09. 10:09
zsolti780 írta:Helló
Ma reggel történ,hogy betettem a navimba az újjonan megírt navigációt,be ültem a kocsiba hogy és a rádió szólt a kijelzőn semmi nem látszott,kiszálltam hogy kivegyem a dvd-t de nam adja ki,lehúztam a csatikat a dvd-naviról vissza de utána sem adta ki,a kijelzőn pedig nem jelenik meg semmi...
Mi történt Mesterek?
2009.09.09. 15:45
2009.09.09. 18:36
Ali_Killer írta:Hali
Jackson segítségével sikerült megnézni, hogy minek van baja és a képernyő a ludas !
Strobinak van egy eladó azt megveszem és remélem működni fog a dolog !
Jacksonnak itt is szeretném megköszönni a segítséget !
Hozta a kis laptopját rádugta a kocsira és tudtam mindent ! (de csak azért mert elmondta, hogy mi mit jelent)
2009.09.09. 19:31
NaviProfi írta:zsolti780 írta:Helló
Ma reggel történ,hogy betettem a navimba az újjonan megírt navigációt,be ültem a kocsiba hogy és a rádió szólt a kijelzőn semmi nem látszott,kiszálltam hogy kivegyem a dvd-t de nam adja ki,lehúztam a csatikat a dvd-naviról vissza de utána sem adta ki,a kijelzőn pedig nem jelenik meg semmi...
Mi történt Mesterek?
Jól sikerült a lemez írás. Befagyott a rendszer. Nagy eséllyel addig nem éled fel, míg ki nem veszed a lemezt.
Ezt, ha máskép nem megy az alábbi eljárással tudod kivenni:
- rechnert vedd ki
- vedd le fedelét
- ha a kiadónyílással szembe állsz, akkor jobb oldalt van egy kis motor,
annak csavarját tekerd ki, van alatt egy kis fogaskerék, ezt tekerd az
óra járásával megegyezően és szépen lassan kijön a lemez
- tedd vissza a kis motort a helyére, csavard vissza a csavart
- tedd vissza a fedelet
- ezután tedd vissza a rechnert és várd, hogy a rechner piros LED-je újra
világítson...
Üdv. NaviProfi
2009.09.09. 22:08
touring írta:Ali_Killer írta:Hali
Jackson segítségével sikerült megnézni, hogy minek van baja és a képernyő a ludas !
Hozta a kis laptopját rádugta a kocsira és tudtam mindent ! (de csak azért mert elmondta, hogy mi mit jelent)
Nagy forma ez a Jakó. Szerencse, hogy Bömbi rajongó nem ódi, vagy merga
2009.09.10. 13:21
Ali_Killer írta:touring írta:Ali_Killer írta:Hali
Nagy forma ez a Jakó. Szerencse, hogy Bömbi rajongó nem ódi, vagy merga
Igen ennek én is örülök !!
2009.09.12. 09:41
Viper írta:
Strobi! Légyszíves kalkulálj nekem egy árat beszereléssel együtt a NAVI szűz kocsimba.
Előre is kösz
2009.09.15. 21:53
2009.09.15. 22:14
Ali_Killer írta:Hali
Na ma beszereltem a kis 4:3 kijelzőt amit Strobitól sikerült beszereznem !
És minden rendesen mükszik !!![]()
Itt szeretném kérni Jackson mester, hogy amit mondtál Navi CD-ét ird már ki nekem légyszives és átugranék érte.
És köszönet mindenkinek a segitségért és ötletekért a kijelző problémámmal kapcsolatban !!
2009.09.15. 23:11
jackson írta:Ali_Killer írta:Hali
Itt szeretném kérni Jackson mester, hogy amit mondtál Navi CD-ét ird már ki nekem légyszives és átugranék érte.
És köszönet mindenkinek a segitségért és ötletekért a kijelző problémámmal kapcsolatban !!
Őőő kicsit sűrű a program, de ha oda hoznád a pénteki 16-ra muhaatis mini talira egy CD-t helyben lemásolnánk.
Cím, egyéb telefonon remélem még meg van a számom. Ha nem akkor küldj PÜ-t
Jackson, aki most nyakig van találkozó elött
2009.09.16. 06:32
2009.09.16. 09:03
jackson írta:Ali_Killer írta:Hali
Őőő kicsit sűrű a program, de ha oda hoznád a pénteki 16-ra muhaatis mini talira egy CD-t helyben lemásolnánk.
Cím, egyéb telefonon remélem még meg van a számom. Ha nem akkor küldj PÜ-t
Jackson, aki most nyakig van találkozó elött