![]() |
2016.07.18. 20:52
kapitany írta:Sziasztok!
Sajna elég rozsdás mindkét oldalon a küszöböm így cserélnem kell. A karosszériás megengedte, hogy én vigyem az alkatrészt.
Ha ezt a küszöböt veszem akkor ez stimmelni fog ugye?
Gondolom a másikat kivágják, ezt beteszik, hegesztés majd lefújják.
Köszi
Üdv,
Tamás
2016.07.18. 22:02
2016.07.18. 22:18
attila94 írta:kapitany írta:Sziasztok!
Sajna elég rozsdás mindkét oldalon a küszöböm így cserélnem kell. A karosszériás megengedte, hogy én vigyem az alkatrészt.
Ha ezt a küszöböt veszem akkor ez stimmelni fog ugye?
Gondolom a másikat kivágják, ezt beteszik, hegesztés majd lefújják.
Köszi
Üdv,
Tamás
Stimmelni fog. Készülj 4db új emelőbakkal, vakdugókkal patentekkel és üregvédővel legyen kitöltve különben 2 év múlva cserélheted.
2016.07.18. 22:39
blueboi69 írta:Sziasztok!
Egyszerű kérdéssel fordulok hozzátok.
Az A oszlop kárpitját hogy lehet szakszerűen leszedni? Van ott fent a tetején egy mikrofon szerű valami és kíváncsi vagyok az hova van kötve. Érzésem szerint nem gyári, ugyanis az autóban nincs telefon.
Köszi!
2016.07.18. 22:58
Gallaca írta:blueboi69 írta:Sziasztok!
Az A oszlop kárpitját hogy lehet szakszerűen leszedni? Van ott fent a tetején egy mikrofon szerű valami és kíváncsi vagyok az hova van kötve. Érzésem szerint nem gyári, ugyanis az autóban nincs telefon.
Köszi!
Ha csinálsz egy képet, jó eséllyel megmondjuk, hogy mi az, azért ne szedd szét. Amúgy biztos lehetsz benne, hogy lemegy a borítás mögött a műszerfal alá. Ha leveszed a bal alján a szemüvegtartót, ott megleled a vezetéket. Amúgy csak egyik oldalon van?
Amúgy felül az "airbag" feliratú műanyagot kipattintod, alatta van egy csavar. Azt kell kivenned, lehúznod a kédert, középtájt van egy műanyag nyelv, amit az üveg felé ki kell nyomnod a fémbolhából, (sanszos, hogy törni fog, vagy már törött, mivel már vezetékeltek ott, előszörre nehéz eltalálni a kitolás irányát) Ha ez megvan, felfelé ki kell húzni a műszerfalpárnából az alját.

2016.07.18. 23:08
blueboi69 írta:Gallaca írta:blueboi69 írta:Sziasztok!
Köszi!
Ha csinálsz egy képet, jó eséllyel megmondjuk, hogy mi az, azért ne szedd szét. Amúgy biztos lehetsz benne, hogy lemegy a borítás mögött a műszerfal alá. Ha leveszed a bal alján a szemüvegtartót, ott megleled a vezetéket. Amúgy csak egyik oldalon van?
Amúgy felül az "airbag" feliratú műanyagot kipattintod, alatta van egy csavar. Azt kell kivenned, lehúznod a kédert, középtájt van egy műanyag nyelv, amit az üveg felé ki kell nyomnod a fémbolhából, (sanszos, hogy törni fog, vagy már törött, mivel már vezetékeltek ott, előszörre nehéz eltalálni a kitolás irányát) Ha ez megvan, felfelé ki kell húzni a műszerfalpárnából az alját.
Köszi!
Igen,csak a bal A oszlopon van, így néz ki:
(Elnézést a képminőségért, vaksötétbe leszaladtam telefonnal.)
2016.07.18. 23:18
Meszizotya írta:Kihangosító kütyü mikrofonja. Ha nincs rá szükséged vágd el a vezetékét, és kihúzhatod. Így nem kell bontanod.
2016.07.18. 23:53
blueboi69 írta:Meszizotya írta:Kihangosító kütyü mikrofonja. Ha nincs rá szükséged vágd el a vezetékét, és kihúzhatod. Így nem kell bontanod.
Azért csak megtalálnám inkább mihez van kötve, hátha tudom hasznát is venniFőleg, hogy van egy olyan tippem, hogy akár gps nyomkövetőé is lehet, ugyanis minimális eltéréssel annak is így néz ki a mikrofonja.
2016.07.19. 06:25
2016.07.19. 07:21
Gallaca írta:blueboi69 írta:Meszizotya írta:Kihangosító kütyü mikrofonja. Ha nincs rá szükséged vágd el a vezetékét, és kihúzhatod. Így nem kell bontanod.
Azért csak megtalálnám inkább mihez van kötve, hátha tudom hasznát is venniFőleg, hogy van egy olyan tippem, hogy akár gps nyomkövetőé is lehet, ugyanis minimális eltéréssel annak is így néz ki a mikrofonja.
Az egy Nokia kihangosító mikije. Ilyeneket szereltek utólag az E39-ekbe. Valahol megtalálod majd a központot is, általában jobb oldalt a kesztyűtartó környékére szokták begyömöszölni, esetleg bal oldalt a klímabox alá.
2016.07.19. 07:32
blueboi69 írta:Gallaca írta:blueboi69 írta:Meszizotya írta:Kihangosító kütyü mikrofonja. Ha nincs rá szükséged vágd el a vezetékét, és kihúzhatod. Így nem kell bontanod.
Az egy Nokia kihangosító mikije. Ilyeneket szereltek utólag az E39-ekbe. Valahol megtalálod majd a központot is, általában jobb oldalt a kesztyűtartó környékére szokták begyömöszölni, esetleg bal oldalt a klímabox alá.
Köszönöm! Megkeresem a túlvégén mi van, még a végén akár használható is lehet, bár gyanítom nem BT-s.
2016.07.19. 11:44
2016.07.19. 13:56
atesz155 írta:Hol lehet állítani a kézifék bowdenjének feszességét? Teljesen felhúzott állapotban is elég gyengécskén fogja az autót. Nem akarom, hogy a váltó "P" állása rögzítse az autót.
2016.07.19. 14:50
2016.07.19. 15:16
Bor3sz írta:HuJe kérdés:
Nem motoros ülést lehet betenni kisebb mókolással sima ülés helyére?
Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
2016.07.19. 15:58
odus írta:Bor3sz írta:HuJe kérdés:
Mit jelent a nem motoros, és mit jelent a sima? Nekem a nem motoros is sima.
2016.07.19. 16:17
Bor3sz írta:odus írta:Bor3sz írta:HuJe kérdés:
Mit jelent a nem motoros, és mit jelent a sima? Nekem a nem motoros is sima.
jogos!![]()
szóval egyszerű kézi állítású a kormányoszlop,és az ülés is
de ki lehet cserélni csak az ülést motorosra? illetve mivel jár(na)?
2016.07.19. 18:39
2016.07.19. 20:38
atkolantos írta:Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy facelift előtti E39 sedan esetében (nem M-paket) mindegyik típusnak azonos az első lökhárítója?
Köszi!
2016.07.20. 11:05