Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Keresés minden után.....

2019.07.05. 07:59

AlpinaFan írta:
vaszarig írta:Valaki foglalkozik gyári alkatrészek beszerzésével? Ha igen, tudnátok nekem árat (akár privátban is) mondani a gyári szívósorra? CP30896

216.588,- Ft

Köszi! Lehet foglak keresni!;)

2019.07.07. 23:03

Sziasztok!2003-as, E39-be keresek rendszám tábla megvilágítót, ha lehet ledest, de olyat ami nem jelez hibát.
Az eredeti már nagyon le van gyalázva. Előre is köszönöm.

2019.09.12. 11:51

Sziasztok! Keresek 2001-es E39 525ihez jobb első sárvédő(első) dob lemezt. Utángyártott nem vált be sajnos, így csak jo állapotú gyári bontottat keresnék.
Ha valakinek van eladó ne tartsa magában.

Előre is köszönöm.

üdv.:
samu

2019.10.18. 12:45

Sziasztok!

Segítsetek rajtam m első rugót hajkurászok 530d-hez! Gyárilag m-es, de valaki paraszt az egyik oldalra sima rugót tett!!! Használt vagy új mindegy!
Előre is köszi!

2019.10.24. 09:27

Sziasztok!

Van valakinek egy elfekvő BM24-ese? Az enyém (majdnem) minden kátyúnál elnémul.
Köszi.

2019.10.27. 23:22

Sziasztok!
X5 3.0d 2004-es,218 lóerős autóhoz keresek osztóművet 1 év garanciával, hátsó ajtónyitó lécet (komplett, világítással,mikrokapcsolóval,újat)
Előre is köszönöm

2019.10.29. 14:03

fghx írta:Sziasztok!
X5 3.0d 2004-es,218 lóerős autóhoz keresek osztóművet 1 év garanciával, hátsó ajtónyitó lécet (komplett, világítással,mikrokapcsolóval,újat)
Előre is köszönöm

Szia,

a hátsó ajtónyitó léc (komplett, világítással,mikrokapcsolóval,új) három különböző kivitelben rendelhető, alább találod az árakat:

- titán: 55.433,- Ft
- alapozott: 44.345,- Ft
- fekete: 38.803,- Ft

Érdemes hozzá rendelni még két tömítést:

- tömítés: 3.578,- Ft
- tömítés: 2.162,- Ft

2019.12.19. 12:35

Sziasztok!

2001-es faceliftes E39-hez keresek nem xenon-os, sárga indexes foglalkozás mentes, jó állaputú gyári lámpapárt. Ha valakinek van és nem horror áron akarja eladni ne tarsa magában.
Valamint jobb első gyári bontott műanyag sárvédő doblemezt is keresek, mert az utangyartottat ketszer benyalta a kerék.

Egy kérdés lenne még... A tegnapi nap folyaman kigyulladt a műszerfalamon az ABS es a kipörgégátló piktogrammja. Egyszer mar volt ilyen problémám es akkor ha jol emlékszem a bal hatsó ABS jeladó cseréje megoldotta a problémát. Amennyiben most is ez a probléma forrása es nem az ABS kocka akkor milyen markaju utangyartott jeladot ajanlatok? A UNIX-en körbenezve 14-54 ezerig lehet kapni jeladokat...

Előre is köszönöm!

üdv.:
samu

2019.12.19. 12:57

Sziasztok!

E39-hez keresek 1db normális állapotú kölső elektrokróm tükörlapot reális áron.
Ha valakinek van elfekvőben, kérem jelezze.

Előre is köszönöm,

2019.12.20. 16:53

superbutt írta:Sziasztok!

2001-es faceliftes E39-hez keresek nem xenon-os, sárga indexes foglalkozás mentes, jó állaputú gyári lámpapárt. Ha valakinek van és nem horror áron akarja eladni ne tarsa magában.
Valamint jobb első gyári bontott műanyag sárvédő doblemezt is keresek, mert az utangyartottat ketszer benyalta a kerék.

Egy kérdés lenne még... A tegnapi nap folyaman kigyulladt a műszerfalamon az ABS es a kipörgégátló piktogrammja. Egyszer mar volt ilyen problémám es akkor ha jol emlékszem a bal hatsó ABS jeladó cseréje megoldotta a problémát. Amennyiben most is ez a probléma forrása es nem az ABS kocka akkor milyen markaju utangyartott jeladot ajanlatok? A UNIX-en körbenezve 14-54 ezerig lehet kapni jeladokat...

Előre is köszönöm!

üdv.:
samu

jeladóban jobban jársz bontottal. harasztiban van Gallaca. lehet van neki lámpája is. írj neki.

2020.05.24. 15:21

Sziasztok!

Keresek E39-be dupla hővédős üveg szettet cseréléshez szükséges alkatrészekkel együtt.

Üdv:Szabolcs

2020.05.26. 20:59

Sziasztok

Nekem E70-be kellene elektromos csomagtér teleszkóp.
Érdemes bontottat keresni vagy újra menjek rá?

2020.05.27. 10:06

jokers501 írta:Sziasztok

Mivel nem egy egyszerű mutatvány a cseréje, ezért én újat tennék be és további 10 évre nem kell vele foglalkozni.

2020.05.27. 13:24

leslie írta:

Mivel nem egy egyszerű mutatvány a cseréje, ezért én újat tennék be és további 10 évre nem kell vele foglalkozni.

Írtam már egy hete a Wallisnak, de válaszra se méltattak.
Szerinted hol tudnék keresni venni?

2020.05.28. 08:05

jokers501 írta:
leslie írta:

Pl. kekfeher.hu (Gallaca klubtársunk üzemelteti)

2020.05.29. 13:15

jokers501 írta:
leslie írta:

Schmiedmann

2020.06.01. 15:22

Szuper köszönöm a válaszokat.

Még olyan kérdésem lenne, ismeri valaki ezt a gázteleszkópokat jobban?
Ugyanis az lenne a kérdésem, hogy mind a kettőben van motor vagy csak az egyikben?

2020.07.11. 16:14

ülésfoglaltság jelző emulátort hol tudok jó áron venni? kínából most nem játszik,nem érne ide műszakira. van egy-két csillagász barom :facepalm: visszanézve az oldalakat,volt itt nálunk egy srác,csinált is pár darabot kemény 250ft-ér :D . de ez már 9éve volt,még az őskorban. beszéltem is vele,de már nincs neki,és már nem is bömöst hajt.

2020.09.06. 17:31

Sziasztok!
Keresek BM 24-es rádió modult.Van vkinek kicsi pénzért eladó?

2020.09.07. 20:53

Sziasztok!

Amíg a szerelőm vár valakire akinek áramkör volt a jele az oviban kiírom a bánatom.

Sajnos letiltott a szintszabályzóm egy 2002/12 530 DA touringban ( persze légrugós :facepalm: ). A diag szerint jobb oldali szintérzékelő volt a ludas, amit cseréltünk is, de továbbra is 1 volt difi van a két oldal között. 2,5 volt - 3,5 volt.
Az elejéhez képest ül a hátulja. Elöl felni középtől ív aljáig kb 390 mm. hátul kb. 360 mm 235/45 17" keréken. (Gyári futómű)

Ha terheljük oldalanként a hátulját a feszültség követi, de csak minimális eltérés van a hátsó mért magasságok között. (mondjuk nem tudom mennyi eltérést kéne hogy okozzon 1 volt.)

Szóba került az LCM modul mint hibalehetőség, mert ha jól tudom a Xenon szintezéshez használja a hátsó jeladók adatait.
B verzióként maga szintszabályzó vezérlője aminek nem is tudom mi a rövitítése.

Két irányból szeretnék segítséget kérni, az egyik az alkatrész forrás... Ha nincs más választás akkor kitől lehet tesztelésre kölcsönkérni ilyen modult, vagy beszerezni, vagy javítja-e valaki.
a másik irány pedig a tanács. Találkozott-e már ilyennel valaki?.

Kb 7 éve van nálam az autó, és annyira nyugis szinte hibamentes (lekopogtam :roker: ) 7 év volt, hogy nincs rutinom meg kapcsolati tőkém az ilyen anomáliák kezelésére.

Előre is köszi.
Hozzászólás küldése

VigLink badge