Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Motor és tartozékai

2012.08.17. 14:52

rgaram írta:Sziasztok !

Erdekelne egy 530i katalizator 2001 evjaratu e39 be. Tud valaki segiteni ?

Udv

Azokat keresed ami a leömlőn 2db.?Azok ugyanúgy néznek ki mint a 23i-n vannak,de sajnos más a cikkszámuk,ezért gondolom nem jó.Keresd itt a fórumon Schnitzer Szabit,nagysparco-t,ha nem jársz sikerrel akkor:
Kasza Mester:http://www.powerfanatics.com/forum/viewtopic.php?t=621
Drot11:http://www.powerfanatics.com/forum/viewtopic.php?t=640

Ebayen pl.: http://www.ebay.de/itm/BMW-530i-530-E39 ... 3cc9915ff1
Az újak 160000/db. körül vannak mínusz milyen kedvezményt kapsz.Keresd Alpinafan-t.

2012.08.18. 17:10

Imco írta:
Jerry írta:És ha van, akkor a motorban lévő B+ -nak nevezett 12V kiállásnak az összes műanyag elemét!

Abból /ebből jó néhány fajta van.

Szerintem...

TDS-hez egyfajta van.
Nem évjárat függő.

2012.08.18. 18:11

AlpinaFan írta:
Imco írta:
Jerry írta:És ha van, akkor a motorban lévő B+ -nak nevezett 12V kiállásnak az összes műanyag elemét!

Szerintem...

TDS-hez egyfajta van.
Nem évjárat függő.

És az enyémhez?

2012.08.18. 19:14

Imco írta:
AlpinaFan írta:
Imco írta:

Szerintem...

TDS-hez egyfajta van.
Nem évjárat függő.

És az enyémhez?

Minden M54.

2012.08.18. 20:03

AlpinaFan írta:
Imco írta:
AlpinaFan írta:
Imco írta:

Szerintem...

TDS-hez egyfajta van.
Nem évjárat függő.

És az enyémhez?

Minden M54.

Köszi!

2012.10.29. 12:21

Sziasztok!

98' 525tds -hez keresek légszűrőházat - alsó fele elég. A kis olajvezető cső, ami rá van öntve alulról elrepedt, csöpög az olaj a forró motorra.

Kösz,

2012.11.05. 16:17

Sziasztok!

Van valakinek esetleg egy eladó, jó állapotú fesszabályzója vagy generátora 2004-es E60-as 525D-hez? előre is köszi

2012.11.05. 17:32

Merga13 írta:Sziasztok!

Van valakinek esetleg egy eladó, jó állapotú fesszabályzója vagy generátora 2004-es E60-as 525D-hez? előre is köszi

E61 :mrgreen:

2012.11.09. 09:34

Helló!

E39 520 i dupla vanososhoz keresek gyújtótrafót,2 db-ot.
Ha van valakinek van eladó,kérem jelezze!
Köszönet érte.

2012.11.09. 17:48

Merga13 írta:Sziasztok!

Üdv.

Csak gyárit,bontottat,ajánlok.. utángyártott fesz szabival mi már beszoptunk egyszer...Czerko kft-t kellene felhívni.nekik van aszem.

sparc

2012.11.24. 20:33

Sziasztok!

E 39 komplett motort keresek,dupla vanos-ost.
2.0 vagy 2.3 ccm-es érdekel.

Üdv,
Norbi

2012.12.04. 02:34

Sziasztok, 520i-hez (1996) keresnék katalizátort, enyémnek kapufa... Minden normális!! megoldás érdekel

2012.12.04. 19:30

kanyobence írta:Sziasztok, 520i-hez (1996) keresnék katalizátort, enyémnek kapufa... Minden normális!! megoldás érdekel

Helo! Leirnád mit produkál a hibás katalizátor, mit tapasztalsz ?

2012.12.04. 20:40

adam001 írta:
kanyobence írta:Sziasztok, 520i-hez (1996) keresnék katalizátort, enyémnek kapufa... Minden normális!! megoldás érdekel

Mikor vettem a kocsit, kicsit fazék hangja volt. az eladó esküdött, hogy csak lyukas, és olyan is volt a hangja tényleg. mikor néztük lyuk sehol, a katalizátor üresen kong kopogtatásra,

Végeredmény : H alakban felvágták, és kibelezték. elég szar a hangja a kocsinak tőle, meg nagy fehér füstöt nyom a kocsi is, sokan mondták, h a katalizátor miatt.

fogyasztásba nem tudom beleszámít e

Kb ennyi

2012.12.08. 10:13

kanyobence írta:
adam001 írta:

Mikor vettem a kocsit, kicsit fazék hangja volt. az eladó esküdött, hogy csak lyukas, és olyan is volt a hangja tényleg. mikor néztük lyuk sehol, a katalizátor üresen kong kopogtatásra,

Végeredmény : H alakban felvágták, és kibelezték. elég szar a hangja a kocsinak tőle, meg nagy fehér füstöt nyom a kocsi is, sokan mondták, h a katalizátor miatt.

Kb ennyi

Hát tudnék neked újat, nagy kedvezmennyel, de inkabb nem irom ide az árát mert még igy is nyugalom megzavarására alkalmas,szerintem vegyél bontósoktól!

2012.12.08. 13:40

adam001 írta:
kanyobence írta:
adam001 írta:

Kb ennyi

Hát tudnék neked újat, nagy kedvezmennyel, de inkabb nem irom ide az árát mert még igy is nyugalom megzavarására alkalmas,szerintem vegyél bontósoktól!

Azért is írtam ide, hátha valakinek van egy használható :)

2012.12.08. 15:38

Vennék 99-es 528i manuálishoz hűtőt,ha valami szuper keveset futott kocsiból van bontott,akkor azt,de szintúgy érdekelne az új is,ésszerű áron,ésszerűtlen áron van itt is.
Ha összeférünk utalom a zsét(előre),majd küldöm a futárt a cuccért.

2012.12.08. 15:44

528i RHD írta:Vennék 99-es 528i manuálishoz hűtőt,ha valami szuper keveset futott kocsiból van bontott,akkor azt,de szintúgy érdekelne az új is,ésszerű áron,ésszerűtlen áron van itt is.

Keresd Strobit. Neki bomlik egy 528. Bontás előtt röviddel kapott új hűtőt. 2 ünnep között szabadul fel, még be vagyon építve.
Ha hamarabb kell, akkor természetesen Schnitzer.
Mindegy, hogy manuál vagy automata. 23-28 is egyezik.

2012.12.10. 12:51

528i RHD írta:Vennék 99-es 528i manuálishoz hűtőt,ha valami szuper keveset futott kocsiból van bontott,akkor azt,de szintúgy érdekelne az új is,ésszerű áron,ésszerűtlen áron van itt is.

Van 20 ért hűtőm(dupla vanoshoz). 190.000-et futott kb.de tök jó.napi használatban volt a kocsi.

Hűtő cső

2012.12.23. 21:46

Sziasztok!

Nagyon nagy segítségre lenne szükségem. Sajnos, a bankkal nem tudtam megegyezni, így az autómat karácsony után egyből le kell adnom az egyik telephelyükön. Ki szerettem volna használni ezt a pár napot, de benyeltem egy elég drágának tűnő hibát. Egy pici repedésen orbitális nagy sebességgel elfolyik a vizem. Az a cső repedt meg amin a légtelenítő csavarja van a vízrendszernek. Ez a termosztáttól megy, egész a motor hátuljáig. Jah az autóm egy 99-es 530 D(ezső). Nem elég h a sírógörcs kerülget, mert elvesztettem szeretett autómat, még ez is közbe szól. Nem szívesen vennék új csövet 18000-ért. szeretném ezt az egész procedúrát a lehető legolcsóbban megúszni. Nem vagyok olcsó jános, de nem látom értelmét a nagy költekezésnek, hiszen már nem is az enyém az autó. Hibásan nem adom vissza, hiszen az h nem indul be, az eladási árát nagyon lenyomná, ami a hitel lezárásában eléggé nagy galibát okozna. Kérlek titeket, segítsetek nekem. Előre is köszi

NAGYON BOLDOG,BÉKÉS KARÁCSONYT MINDENKINEK!

FETA
Hozzászólás küldése

VigLink badge