Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Keresés minden után.....

2013.06.23. 21:15

Fecó írta:
Zolee SRB írta:Sziasztok!

e39 525dA touring automatát szeretnék manuálisra alakítani a hozzá kellő alkatrészeket keresem!

Megjött az antihámoriárpi.. :mrgreen:

Nem. Inverz.

2013.06.23. 23:13

kanyobence írta:
Haminda írta:
kanyobence írta:
Jerry írta:
Zolee SRB írta:Sziasztok!

e39 525dA touring automatát szeretnék manuálisra alakítani a hozzá kellő alkatrészeket keresem!

:facepalm: :facepalm: :facepalm:

Neee Jerry, had sz?rnyaljon, segítsünk.

UI.: Zolee SRB ezt ugye te sem gondolhatod komolyan!?!?!? :ofacepalm: főleg úgy, hogy amennyire l?tom még csak keresed a kocsit, gondolom azt barmoln?d meg amit linkeltél.

Én mondjuk kíváncsi lennék az indoklásra, hogy miért veszi meg valaki a legdrágább e39 525dA-t úgy, hogy feltételezem nem ismeri az előéletét, csak hogy átalakítsa manuálra :D

Sz?mból vetted ki a szót. Kív?ncsiv? tett.

Egyszerű a válasz,ez az egy van ami megfelelne kivéve,hogy automata...
Sajnos mint kiderült nem olyan jó a kocsi mint ahogy a képen látszik és a leírásban szerepel.

UI.:kanyobence de igen komolyan gondoltam.
Azt h te nem értesz velem egyet barmolásnak gondolod az a te dolgod,mondjuk a véleményed nem kértem...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zolee SRB 2013.06.23. 23:35-kor.

2013.06.23. 23:32

Zolee SRB írta:Egyszerű a válasz,ez az egy van ami megfelelne kivéve,hogy automata...
Sajnos mint kiderült nem olyan jó a kocsi mint ahogy a képen látszik és a leírásban szerepel.

Könnyebben csinálsz egy kevésbé jól felszerelt kocsiból az elvárásaidnak megfelelőt mint automatából manuált. :szerintem

2013.06.23. 23:38

Haminda írta:
Zolee SRB írta:Egyszerű a válasz,ez az egy van ami megfelelne kivéve,hogy automata...

Könnyebben csinálsz egy kevésbé jól felszerelt kocsiból az elvárásaidnak megfelelőt mint automatából manuált. :szerintem

Simán kivitelezhető az átalakítás,ha megvan minden alkatrész.

2013.06.24. 00:04

Zolee SRB írta:UI.:kanyobence de igen komolyan gondoltam.
Azt h te nem értesz velem egyet barmolásnak gondolod az a te dolgod,mondjuk a véleményed nem kértem...

:lo
Ebben annyiban tévedsz, hogy egy NYILVÁNOS FÓRUMBAN dobtad fel a témát. Aminek az a lényege, hogy bárki bármihez hozzászólhat, és kifejtheti véleményét! Az emberkedést pedig, EBBEN a topicban kezdeném! Merthogy nálunk ilyen is van.:wink:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: 2 admin, Jerry
Értékelés: 9.52%

2013.06.24. 00:13

Zolee SRB írta:
Simán kivitelezhető

Ha olyan "sima", akkor miért kérdezel bennünket :?:

2013.06.24. 00:21

Gallaca írta:
Zolee SRB írta:UI.:kanyobence de igen komolyan gondoltam.

:lo
Ebben annyiban tévedsz, hogy egy NYILVÁNOS FÓRUMBAN dobtad fel a témát. Aminek az a lényege, hogy bárki bármihez hozzászólhat, és kifejtheti véleményét! Az emberkedést pedig, EBBEN a topicban kezdeném! Merthogy nálunk ilyen is van.:wink:

Igazad van,csak hát én egy alkatrész kereső témát kezdtem.
Nincs gond azzal ha hozzászól,csak hát érdemben tegye,mivel a fórum célja gondolom én h segítsünk egymásnak.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Zolee SRB az itt látható tagok köszönték meg: Wasq
Értékelés: 4.76%

2013.06.24. 00:26

simi64 írta:
Zolee SRB írta:
Simán kivitelezhető

Semmilyen kérdést nem tettem fel,engem csak az érdekelt volna,h van e valakinek eladó alkatrésze az átalakításhoz!!

"Sziasztok!
e39 525dA touring automatát szeretnék manuálisra alakítani a hozzá kellő alkatrészeket keresem!"

2013.06.24. 00:49

Zolee SRB írta:
simi64 írta:
Zolee SRB írta:
Simán kivitelezhető

Semmilyen kérdést nem tettem fel,engem csak az érdekelt volna,h van e valakinek eladó alkatrésze az átalakításhoz!!

"Sziasztok!
e39 525dA touring automatát szeretnék manuálisra alakítani a hozzá kellő alkatrészeket keresem!"

Nincs :!: Nem fogsz találni, ritka. Mindenki fordítva akarja csinálni. Rengeteg idő, pénz és türelem.
Betegnek kell lenni ehhez! (mi is azok vagyunk)
Halott ötlet!
Manuált kell venni.
...ha csak nem vagy milliomos, időmilliomos.

2013.06.24. 01:00

simi64 írta:
Zolee SRB írta:
simi64 írta:
Zolee SRB írta:
Simán kivitelezhető

"Sziasztok!

Nincs :!: Nem fogsz találni, ritka. Mindenki fordítva akarja csinálni. Rengeteg idő, pénz és türelem.
Halott ötlet!
Manuált kell venni.

Hát kösz a segítséget,de hát eddig 3 ember jelezte h lenne neki,komplett!
Csak így h kiderült az autó nem igazán van rendben tárgytalan lesz.
Szóval ha "mindenki fordítva akarja csinálni" akkor szívesen megadom az elérhetőségét akinek van alkatrésze.
Szerelőt is tudok aki meg tudja csinálni,kb.1hét alatt úgy h munka idő után foglalkozik vele.

2013.06.24. 01:31

Zolee SRB írta:Szerelőt is tudok aki meg tudja csinálni,kb.1hét alatt úgy h munka idő után foglalkozik vele.

És mi pénzt kér el ezért a mutatványért? Mennyire vállalják?

2013.06.24. 01:34

Gallaca írta:
Zolee SRB írta:Szerelőt is tudok aki meg tudja csinálni,kb.1hét alatt úgy h munka idő után foglalkozik vele.

Azt mondta 50ezer alaphangon.

2013.06.24. 09:26

Zolee SRB írta:
Gallaca írta:

Azt mondta 50ezer alaphangon.

Nem kivitelezhetetlen, ha besz@arik a váltóm egyszer nekem is manuál lesz..

2013.06.24. 09:30

Az érintettség okán 1-2 gondolat (mert én nem csak elméletben csináltam):
Autoról manuálra tized olyan project, mint fordítva
1 szál vezeték kell a közel 100 helyett
Minden felesleges vezetéket bent lehet hagyni, senkit nem zavar
Dupla devanderes fék is mardhat, az sem zavar senkit
Erősebb visco is maradhat
Váltó, lendkerék, kardán, rudazat, kuplunghidraulika, fékpedál csere, kuplungpedál, 1 szál vezeték a tolatógombától és kész a project.

2013.06.24. 12:20

simi64 írta:
Zolee SRB írta:
simi64 írta:
Zolee SRB írta:
Simán kivitelezhető

"Sziasztok!

Halott ötlet!
Manuált kell venni.

nekem van hozzá minden :D

2013.06.24. 16:10

Sziasztok,

2001/05 Face-lift előtti E46 touring - hoz keresek hátsó lámpákat (sürgős lenne :hangos: ). (ha van jobb oldali középen fehér csíkkal akkor egy, de ha van párban az is midenképp érdekel)
Köszi

Üdv
Donato

2013.06.24. 17:36

Donato írta:Sziasztok,

2001/05 Face-lift előtti E46 touring - hoz keresek hátsó lámpákat (sürgős lenne :hangos: ). (ha van jobb oldali középen fehér csíkkal akkor egy, de ha van párban az is midenképp érdekel)
Köszi

Üdv
Donato

Szia!

Szerintem nála van!
Kasza Imre, Székesfehérvár,70-5799225
http://www.powerfanatics.com/forum/viewtopic.php?t=1174

2013.06.24. 20:31

Senki nem foglalkozik E60 bontással?

2013.06.24. 20:46

steveboy21 írta:Senki nem foglalkozik E60 bontással?

Hamar meguntad az xdrájvot... máris elbontod ... ? :mrgreen:

2013.06.24. 20:47

steveboy21 írta:Senki nem foglalkozik E60 bontással?

http://bontottbmwalkatreszek.com/item/listItem/35/
Hozzászólás küldése

VigLink badge