Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Keresés minden után.....

2012.05.21. 13:49

jlaci74 írta:
adam001 írta:
jlaci74 írta:
adam001 írta:Sziasztok, 2 db szolid nyomtávszélesítőt szeretnék esztergáltatni ehez keresek anyagot, vagy javíthatalan alufelnit,!!!!

Metalloglobus , itt tudsz alapanyagot venni.

Köszi a linket! viszont most tudnék szerezni két sérült bmw alufelnit majdhogynem ingyen , annak ha kivágom a közepét akkor vajon ki lehet belöle esztergálni a nyomtávszélesítőt???
JA ÉS KERESEK 10 DB HOSSZÚ FELNICSAVART IS! (mondjuk max 15mm -et akarok szélesíteni de gondolom ahoz is kell már a hoszabb csavar..)

Még nem láttam ilyet ( felniből szélesítőt ) de nem elképzelhetetlen , ha sikerül majd lőj róla képet.
Én biztos, hogy nyers alapanyagból csináltatnám, és arra is ügyelj, hogy tehermentesítő / központosító perem legyen rajta, ( lásd a képen,) különben rázni fog a kereked, plusz életveszélyes.
Hosszúcsavar újban kb. 500 ft. / db, a normális.

Kép

Igen köszönöm! , ügyyelek majd , elvileg a felni jobb anyagu mint a sima alumuinium, ls könyebb esztergálni mert keményebb!

2012.05.21. 13:55

Tetőantennát keresnék touringra, de ha lehet 2001-től. A gyári Siemens BIT2-es és az ULF-os verziókhoz lévő antenna kéne, annak is igazából csak a "pálcika" része! :) Ha esetleg valakinek E46-ról lenne, az is jó, mert 2002-től azon is ez a fajta volt! :)

70/3811512

2012.05.21. 16:20

ruckroland írta:
Jerry írta:
nagysparco írta:
jozsef1103 írta:Sziasztok.
BMW E39 523í 1998-as autómhoz keresek hátsó lökös díszlécet.
Csak juk menteset,fekete szinben.
Segitségeteket előre is köszönöm.
JOCIPAPA

Nekem van ilyen.

Akkor áruld már el nekem Sparco komám, hogy milyen az a "juk" mentes? Hetek óta ezen gondolkozom. :oops:

Jukjukbedugjukcsakegérnejöjjön
:facepalm:

Ez azért lehet, mert a kapuJUK előtt nem csipog a PDC. Tehát a PDC mentes díszléc, az juk mentes.

2012.05.21. 19:33

muhaati írta:
ruckroland írta:
Jerry írta:
nagysparco írta:
jozsef1103 írta:Sziasztok.
BMW E39 523í 1998-as autómhoz keresek hátsó lökös díszlécet.
Csak juk menteset,fekete szinben.
Segitségeteket előre is köszönöm.
JOCIPAPA

Nekem van ilyen.

Akkor áruld már el nekem Sparco komám, hogy milyen az a "juk" mentes? Hetek óta ezen gondolkozom. :oops:

József kollégát kérdezd jukmentesítésről:)
:hangos:
Jukjukbedugjukcsakegérnejöjjön
:facepalm:

Ez azért lehet, mert a kapuJUK előtt nem csipog a PDC. Tehát a PDC mentes díszléc, az juk mentes.

2012.05.22. 07:53

buffi írta::doglotlo: Sziasztok én kettős tömegű lendkereket keresek 2003-as 520d-hez esetleg tud valaki??

Nem óccccssssó, úgy tudom, de van egy hely Pesten ahol felújítják és utána szinte örökös. Ha kell telefonszám, megadom.

2012.05.22. 18:44

pistino1 írta:
buffi írta::doglotlo: Sziasztok én kettős tömegű lendkereket keresek 2003-as 520d-hez esetleg tud valaki??

Nem óccccssssó, úgy tudom, de van egy hely Pesten ahol felújítják és utána szinte örökös. Ha kell telefonszám, megadom.[/quoteJ
Jó magyar megoldás össze hegesztik :lol:

2012.05.22. 19:42

Keresem a következő alkatrészeket. INGYEN vagy ANNÁL OLCSÓBBAN!!! :-)
Ilyen kárpit a csomagtartóba, szürkében
Kép
Vagy ilyent, szürkében
Kép
Meg ilyen is kellene, szürkében
Kép
Meg kellene egy ilyen is. Sízsák nélküliben, Ez lehet fekete is.
Kép

Kellene kép is róla: E-mail

Előre is köszönöm

2012.05.23. 07:59

pistino1 írta:

Nem óccccssssó, úgy tudom, de van egy hely Pesten ahol felújítják és utána szinte örökös. Ha kell telefonszám, megadom.

Nem tudom mit csinálnak vele, de adnak rá garanciát, akkor olyan rossz nem lehet, ha pedig hegesztik, úgy tudom az a legkeményebb kötés.

2012.05.23. 09:13

pistino1 írta:

Nem tudom mit csinálnak vele, de adnak rá garanciát, akkor olyan rossz nem lehet, ha pedig hegesztik, úgy tudom az a legkeményebb kötés.

Az biztos, de összehegesztés után az már csak egyes tömegű lendkerék lesz! :facepalm:

Szerintem...

Keresés minden után.....

2012.05.23. 10:14

Imco írta:
pistino1 írta:

Az biztos, de összehegesztés után az már csak egyes tömegű lendkerék lesz! :facepalm:

Szerintem...

Ja és a következő lépcső a főtengely csere :facepalm:

iPhone Tapatalk

2012.05.23. 13:33

Hangsúlyozom, nem tudom, hogy csinálják, de nem hiszem, hogy csak az eredeti alkatrész a jó, amit ugyanúgy Kínában vagy valahol gyártanak és rá van írva bmw. Nem hiszem , hogy egy gyári abs jeladó többet tud mint egy utángyártott és 40 ezer a különbség. A kettős tömegű lendkerékről pedig azt hallottam, hogy tipikus hiba és nem hiszem hogy egy jó megoldás.

2012.05.23. 15:55

pistino1 írta:Hangsúlyozom, nem tudom, hogy csinálják, de nem hiszem, hogy csak az eredeti alkatrész a jó, amit ugyanúgy Kínában vagy valahol gyártanak és rá van írva bmw. Nem hiszem , hogy egy gyári abs jeladó többet tud mint egy utángyártott és 40 ezer a különbség. A kettős tömegű lendkerékről pedig azt hallottam, hogy tipikus hiba és nem hiszem hogy egy jó megoldás.

Annyi bontós van.30-40 -50 körül sztem dobálják ezen lenkerekeket. kell venni bele bontottat faszát.
soroljam fel a bontókat??

2012.05.23. 17:22

pistino1 írta:Hangsúlyozom, nem tudom, hogy csinálják, de nem hiszem, hogy csak az eredeti alkatrész a jó, amit ugyanúgy Kínában vagy valahol gyártanak és rá van írva bmw. Nem hiszem , hogy egy gyári abs jeladó többet tud mint egy utángyártott és 40 ezer a különbség. A kettős tömegű lendkerékről pedig azt hallottam, hogy tipikus hiba és nem hiszem hogy egy jó megoldás.

Életemben talán 2-szer volt a kezemben ilyen,valamilyen rugós megoldás ez azt hiszem.Ha szétszedhető,akkor gondolom felújítható is.Az biztos hogy kétes minőségű anyagokból,ami semennyire nem tartós,csak ideiglenes.Ezt muhaati tudná megmondani hogy ez a dolog kivitelezhető-e.Valószínünek tartom hogy a minőség a fékbetétek ujraferodolozásával egyenértékű.A zsiguliba elment 20 éve de most azért ez már sajnos nem dívik,Én legalábbis nem próbálkoznék.
A hegesztés teljesen felejtő,így tényleg "egytömegűvé" válik,ha régebben jól olvastam,a főtengely is hozzá van kalibrálva és a rezonanciától eltörhet.
A bontottat nagyjából meg lehet állapítani hogy mennyire lóg,de igazán akkor derül ki,berakod,ha szar,dupla szerelés.
Ez egy átlagos felhasználó véleménye,biztos lesz szakirányúbb hozzászólás is. :franko:

2012.05.23. 17:46

Én úgy tudom hogy a kettős tömegű lendkerék a motor és a váltó közötti zaj csökkenés miatt van mint egy stabilizátor. :lol:
Padre540 írta:

Életemben talán 2-szer volt a kezemben ilyen,valamilyen rugós megoldás ez azt hiszem.Ha szétszedhető,akkor gondolom felújítható is.Az biztos hogy kétes minőségű anyagokból,ami semennyire nem tartós,csak ideiglenes.Ezt muhaati tudná megmondani hogy ez a dolog kivitelezhető-e.Valószínünek tartom hogy a minőség a fékbetétek ujraferodolozásával egyenértékű.A zsiguliba elment 20 éve de most azért ez már sajnos nem dívik,Én legalábbis nem próbálkoznék.
A hegesztés teljesen felejtő,így tényleg "egytömegűvé" válik,ha régebben jól olvastam,a főtengely is hozzá van kalibrálva és a rezonanciától eltörhet.
A bontottat nagyjából meg lehet állapítani hogy mennyire lóg,de igazán akkor derül ki,berakod,ha szar,dupla szerelés.
Ez egy átlagos felhasználó véleménye,biztos lesz szakirányúbb hozzászólás is. :franko:

2012.05.27. 21:45

:hangos: Működőképes riasztó szirénát keresek.
Ilyet
Kép

2012.05.28. 12:16

Jerry írta::hangos: Működőképes riasztó szirénát keresek.
Ilyet
Kép

Van ebből többféle is ám:) cikkszám vagy valami infó. hány lába van stekkeren stb évjárat.

2012.05.28. 12:24

nagysparco írta:
Jerry írta::hangos: Működőképes riasztó szirénát keresek.

Van ebből többféle is ám:) cikkszám vagy valami infó. hány lába van stekkeren stb évjárat.

Pedig megnéztem a cikkszámát...de elfelejtettem. :kalapács
96-os TDS-ben van/volt. 4 vezetékes.
És FEKETE színű!
:mrgreen:

Update:
Megvan a cikkszám is az ínyencek kedvéért: 65 75 8 383 152
6-os alkatrész

2012.05.30. 21:03

Sziasztok E39 530d 2001 es évjaratu bmw hez keresek xenon trafot, ami mukodo képes. elöre is köszönöm akinek volna dobjon egy pü-t.

2012.05.30. 21:08

Keresek E39-hez nagy vesét! 2 párt!

2012.05.30. 21:17

peteeqe írta:...2 párt!...

:offtopic :hangos: VAN POLITIKAI TOPIC ERRE :!:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek hamoriarpi az itt látható tagok köszönték meg: 2 jlaci74, kzolee
Értékelés: 9.52%
Hozzászólás küldése

VigLink badge