Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Keresés minden után.....

2011.05.26. 09:19

Sziasztok!
Olyan hátsó ajtó kárpitot keresnék, amibe bele van építve napfényvédő, csak ki kel húzni belőle.
Tudtommal ez fekete vászonkárpittal nem lett gyártva ( ez lenne a főnyeremény), ezért át kell majd szerelnem.
Egyébként egy 2002-es Touringhoz kellene.
Akinek esetleg van eladó az dobjon egy PÜ-t.
Előre is köszönöm!
B.

2011.05.26. 15:03

Berkut írta:Sziasztok!
Olyan hátsó ajtó kárpitot keresnék, amibe bele van építve napfényvédő, csak ki kel húzni belőle.
Tudtommal ez fekete vászonkárpittal nem lett gyártva ( ez lenne a főnyeremény), ezért át kell majd szerelnem.
Előre is köszönöm!
B.

szerintem volt szerelve, mert bármihez lehetett kérni,Adminé fekete vászon és rolós (volt)

2011.05.26. 16:34

Előre is köszönöm!
B.

Bömbölö Daninak volt egy pont fekete, pont touring szettje kb 90k-ért. Hátha megvan még...

2011.05.26. 16:35

Üdv!

E39 -Klímaventillátort keresek,-4 vezetékeset,ami rossz,motor hibás,ellenállás hibás,stb...Aki vett ilyet pl ujonnan vagy bontva és megvan a régi ami rossz volt,valami összegért átveszem!

Üdv:Sparco

2011.05.26. 22:33

MChris írta:
Előre is köszönöm!
B.

szerintem volt szerelve, mert bármihez lehetett kérni,Adminé fekete vászon és rolós (volt)

Sajnos még az is :( Mert még nem raktam át a bőrt de már nézegettem :lol: Ha egy kicsit oszlik a meló akkor neki vágok.

2011.05.28. 02:20

Sziasztok!

Akinek lenne egy felesleges külső ajtó kilincse, akár hibás, törött ne tartsa magába :)
mindegy melyik oldal, próbának kellene csak
előre is köszi :)

2011.05.29. 12:56

Üdv!Kormánylégzsák összekötöre volna szükségem ami a kormánynál van nem tudom mi a neve.Kigyuladt a piros légzsák lámpa rádugták múltkor a gépre és azt mondták ezzel van a hiba.Az autó egy 96-os 520i sima kormányos nem multis.

2011.05.30. 13:33

Isti520i írta:Üdv!Kormánylégzsák összekötöre volna szükségem ami a kormánynál van nem tudom mi a neve.Kigyuladt a piros légzsák lámpa rádugták múltkor a gépre és azt mondták ezzel van a hiba.Az autó egy 96-os 520i sima kormányos nem multis.

Lehet hogy akad nálam még egy ilyen.Estére megnézem és jelzek ha találok. :help2

2011.05.30. 16:09

Schnitzer írta:
Isti520i írta:Üdv!Kormánylégzsák összekötöre volna szükségem ami a kormánynál van nem tudom mi a neve.Kigyuladt a piros légzsák lámpa rádugták múltkor a gépre és azt mondták ezzel van a hiba.Az autó egy 96-os 520i sima kormányos nem multis.

Lehet hogy akad nálam még egy ilyen.Estére megnézem és jelzek ha találok. :help2

Oké köszi.Azt se tudom,hogy néz ez ki meg mi tud elromlani benne?Bonyolult ezt kicserélni?Ha kilett cserélve akkor kialszik a műszerfalon a piros lámpa vagy azt külön ki kell ütni utánna?

2011.05.30. 16:12

Isti520i írta:
Schnitzer írta:

Oké köszi.Azt se tudom,hogy néz ez ki meg mi tud elromlani benne?Bonyolult ezt kicserélni?Ha kilett cserélve akkor kialszik a műszerfalon a piros lámpa vagy azt külön ki kell ütni utánna?

Úgy hogy megszakad benne a vezeték.A csere nem olyan nagy dolog"Viszont utána ki kel ütni a hibát,mert nem törlődik magától.

2011.05.30. 17:41

Schnitzer írta:
Isti520i írta:
Schnitzer írta:

Úgy hogy megszakad benne a vezeték.A csere nem olyan nagy dolog"Viszont utána ki kel ütni a hibát,mert nem törlődik magától.

Kormányt le kel venni vagy csak a kormányoszlop burkolatát kel lebontani?

2011.05.30. 18:28

Isti520i írta:Kormányt le kel venni vagy csak a kormányoszlop burkolatát kel lebontani?

Le ám!
De még a légzsákot is ki kell venni!
Egyszerű.

2011.05.30. 18:47

simi64 írta:
Isti520i írta:Kormányt le kel venni vagy csak a kormányoszlop burkolatát kel lebontani?

Le ám!
De még a légzsákot is ki kell venni!
Egyszerű.

A légzsákot az elöbb vettem ki két csavar fogja a kormány mögött de van a csatlakozója azt még nem tudtam kihuzni a kormányból :roll: :help:
Vissza is raktam majd akkor bontom le ha itt lesz a jó spirál :wink: Csak már idegesit nem szeretem ha valami nem jó 8)

2011.05.30. 19:51

Az elöbb levettem a kormányoszlop burkolatát és az alatt van elszakadva egy fehér vezeték.Lehet ha azt ott összekötöm akkor meg is oldodik?Nincs semmi kopás rajta olyan mint ha elvágta volna valami :roll: pedig nem is szoktam a kormányt állitgatni 7év alatt talán 3-4szer állitottam.Lefényképeztem!

http://www.kephost.com/images4/2011/5/3 ... bi52y9.jpg

2011.05.30. 20:03

Isti520i írta:Az elöbb levettem a kormányoszlop burkolatát és az alatt van elszakadva egy fehér vezeték.Lehet ha azt ott összekötöm akkor meg is oldodik?Nincs semmi kopás rajta olyan mint ha elvágta volna valami :roll: pedig nem is szoktam a kormányt állitgatni 7év alatt talán 3-4szer állitottam.Lefényképeztem!

Rosszabb biztos nem lesz ha összeforrasztod.

2011.05.30. 20:08

barbrady írta:
Isti520i írta:Az elöbb levettem a kormányoszlop burkolatát és az alatt van elszakadva egy fehér vezeték.Lehet ha azt ott összekötöm akkor meg is oldodik?Nincs semmi kopás rajta olyan mint ha elvágta volna valami :roll: pedig nem is szoktam a kormányt állitgatni 7év alatt talán 3-4szer állitottam.Lefényképeztem!

Sőt, bizonyosan jó lesz. Forrasztás, zsugorcső, műszerezés. ( Hiba kiüt.) A sárga csatik mindig airbag csatlakozók.

2011.05.30. 20:12

muhaati írta:
barbrady írta:

Sőt, bizonyosan jó lesz. Forrasztás, zsugorcső, műszerezés. ( Hiba kiüt.) A sárga csatik mindig airbag csatlakozók.

Akkor lehet nem is kell az a spirál vagy mi a neve?Csak azt nézegetem mi vághatta el de nem jövök rá :roll:

2011.05.30. 20:17

Isti520i írta:
muhaati írta:
barbrady írta:

Akkor lehet nem is kell az a spirál vagy mi a neve?Csak azt nézegetem mi vághatta el de nem jövök rá :roll:

Nagy valószínűséggel nem.

2011.05.30. 20:32

Akkor lehet jól jártam,hogy elötte megnéztem :) Holnap reggel neki is állok forrasztani szerencsére van zsugorcsövem is meg hőlégfuvó.Utánna meg kilámpázom majd akkor fog eldölni,hogy jó e az a spirál de szerintem ez a kábel a gondja :franko: Szervizesek egyébként mikor megnézték gépen a hibát már egyböl rendelni is akarták hozzá ezt a spirált 40ezer forintért :-? Bontott már lett is volna töredékáron de akkor még az se kel :P

2011.06.01. 20:15

Face-s lökhárítós, jobb oldali kerékjárati ív alsó darabját keresem, ami a külső hőmérséklet jeladóját is tartja. Nagyon tetszik ez az alkatrész, ezért évente frissítem! Ha valakinek nyomja a zsebét, kérem jelezze! Napos csibe, madártoll előlapos telefon, disznó trágya lehet érte cserébe! :lol: Plusz: hamuba sült pogácsa meg víz és azonnal indulok érte!
Tényleg keresek ilyet.
Hozzászólás küldése

VigLink badge