Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Keresés minden után.....

2011.04.20. 17:07

Sziasztok! remélem van valakinek:pohártartó hátsó kéne mind2ő. és a multikormány baloldali rádios kapcsoló mert az enyém el kopott. irjatok légyszi ha van valakinek kössz! :bmw

2011.04.20. 21:22

Sünit keresek,ha van valakinek eladó ,érdekelne.

2011.04.20. 21:39

gabec írta:Sünit keresek,ha van valakinek eladó ,érdekelne.

Szia!

Ha itt nem jelentkezik senki, akkor a power-en a kiemelt hirdetők között találsz több embert is aki E39-eket bont.

Üdv.
Laci

2011.04.20. 21:49

Keresd Schnitzert p.ü-ben.

2011.04.21. 07:16

Ne vegyél bontottat!
Szerintem...

2011.04.21. 08:33

Imco írta:

Ne vegyél bontottat!
Szerintem...

Jogos lehet...
( Körülnéztem kicsit, 10 a bontott, tizenpárezertől van új utángyártott , német, garanciával )

2011.04.25. 20:52

Még mindig keresek pár dolgot. Ha van valakinek, ne kíméljen:

Jerry írta:Pár dolgot keresgélek még az 1996-os 525TDS-emhez, amik a következők:

...
2. BC-s óracsoport automata dízelhez
...
4. elektromos-fűthető üléses kocsiból kábelkorbács
5. tekerős ülésfűtéskapcsoló (2db)
...

Jerry

2011.04.25. 21:15

üdv urak. nekem kellene multi kormányomhoz olyan kábel ami levezeti a kormány oszlophoz a multi gombok jeleit, szóval 1szerüen összekötő kábelre lenne szűkségem jah meg ami a lufit is átvezetni 1db olyan is kellene. Mondom h miért akitől vettem az autót neki minden áron fabetétes multi kormány kellet de olyan marha volt h nem kábeleztette be ott a multi meg a lufi benne dísznek és ráadásul még az index kar sem pattan vissza :S kokány komolyan
NEM M-es kormány.

ilyenem van :
Kép

2011.04.25. 22:04

danielbeath írta:üdv urak. nekem kellene multi kormányomhoz olyan kábel ami levezeti a kormány oszlophoz a multi gombok jeleit, szóval 1szerüen összekötő kábelre lenne szűkségem jah meg ami a lufit is átvezetni 1db olyan is kellene. Mondom h miért akitől vettem az autót neki minden áron fabetétes multi kormány kellet de olyan marha volt h nem kábeleztette be ott a multi meg a lufi benne dísznek és ráadásul még az index kar sem pattan vissza :S kokány komolyan
NEM M-es kormány.

ilyenem van :
Kép

Nekem van ha gondolod. :help2 :telo

2011.04.25. 23:25

Schnitzer írta:
danielbeath írta:üdv urak. nekem kellene multi kormányomhoz olyan kábel ami levezeti a kormány oszlophoz a multi gombok jeleit, szóval 1szerüen összekötő kábelre lenne szűkségem jah meg ami a lufit is átvezetni 1db olyan is kellene. Mondom h miért akitől vettem az autót neki minden áron fabetétes multi kormány kellet de olyan marha volt h nem kábeleztette be ott a multi meg a lufi benne dísznek és ráadásul még az index kar sem pattan vissza :S kokány komolyan
NEM M-es kormány.

ilyenem van :
Kép

Nekem van ha gondolod. :help2 :telo

Nekem is van!

2011.04.27. 13:00

Sziasztok én e 39 530 d sedanomhoz keresnék gyári 6 cd -s cd tárhoz kábeleket nem tudtok segíteni hogy hol vehetnék vagy nincs e valakinek olcsón, Köszike előre is..nmichael@freemail.hu

2011.04.27. 13:17

nmichael írta:Sziasztok én e 39 530 d sedanomhoz keresnék gyári 6 cd -s cd tárhoz kábeleket nem tudtok segíteni hogy hol vehetnék vagy nincs e valakinek olcsón, Köszike előre is..nmichael@freemail.hu

Az első utad vezessen mindig Schnitzerhez!

Schnitzer írta:Gyári 6-os CD tár 16.000 ft(igény szerint tartóval és vezetékével is)
Érd:PÜ vagy 70/277 35 13

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Jerry az itt látható tagok köszönték meg: Schnitzer
Értékelés: 4.76%

2011.05.04. 19:22

Még mindig keresek nagyBC-s óracsoportot hozzávaló hűtőfolyadék szint jelzőt és kábelt.
TV erősítőt a C oszlop mindkét oldalrára, 4:3-as rendszerhez illő rádió erősítőt.

2011.05.04. 23:31

sziasztok!
sürgősen keresek 1996-os 525 tds -hez bal motortartó bakot vákumost!!!
nagyon sürgős lenne!!!
előre is köszönöm a segítséget.

2011.05.05. 18:29

sziasztok! Ventilátor lapátot keresek! Ha tud valaki akár használtam is, akkor kérem írjon. Köszönöm! :wink:

2011.05.05. 18:54

mona írta:sziasztok! Ventilátor lapátot keresek! Ha tud valaki akár használtam is, akkor kérem írjon. Köszönöm! :wink:

Hi!

Ha tudnám, hogy ki vagy , honnan jöttél és mihez keresed a lapátot akkor megmondanám, hogy kinek kell írnod, hogy írjon neked!

2011.05.05. 19:05

mona írta:sziasztok! Ventilátor lapátot keresek! Ha tud valaki akár használtam is, akkor kérem írjon. Köszönöm! :wink:

Ventilátor lapát

üdv:atiotezer

2011.05.05. 19:07

atiotezer írta:

Ventilátor lapát

üdv:atiotezer

Vagy:

Használt ventilátor lapát

2011.05.05. 20:16

Fontos lenne tudni, mihez, esetleg VIN szám kellene.

2011.05.05. 20:43

muhaati írta:

Fontos lenne tudni, mihez, esetleg VIN szám kellene.

Üdv!

Van klímaventilapátom is,meg viszkólapátom is...Mi kéne?

Üdv?Sparco
Hozzászólás küldése

VigLink badge