Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.07.29. 18:50

simi64 írta:
White-M5 írta:Jobb első ajtóba keresek színezett hővédő (dupla) üveget.

Karambol?
Feltörték az M5-öt!

Egyik sem. Van rajta egy karc, nem tudom ki, és hol, legfőképp mivel karcolta meg, és miért pont az üveget. Bántja a szemem :) Nem szeretem ha nincs rendben egy autó.

Re: re

2010.08.12. 23:48

hsb-530 írta:Sziasztok!

Két apró de nekem fontos alkatrészt keresnék. :D 1. Bal első kerékfordulatszám jelző, 2.A lábszőnyegekhez tartozó 'patentek'. Akinek van légyszi pü-t írjon. Köszi: Roland (530d 99"- hez kellenének)

Lehet hogy tudok segíteni.Ment a pü :wink:

2010.08.18. 11:04

525 d-be keresek kiegyenlítőtartályt.Ha valaki tud segíteni dobjon egy pü-t legyenszíves.Előre is kösz.Üdv.

2010.08.21. 20:36

Sziasztok!

Keresnék hátsó pohártartót és M-es hátsó lökhárítóba balos pdc-s díszcsíkot.

2010.08.22. 10:01

H!

Keresek gyári gépkönyveket egy olyan szép gyári bőrtatóval-mappával együtt :wink:

német sem gond...

gépkönyv,MID,telefon (sa629)

Köszi

2010.08.22. 11:33

peteeqe írta:Sziasztok!

http://www.vatera.hu/auto_motor/alkatre ... 99921.html

lendkerék

2010.09.10. 11:54

Sziasztok kettőstömegű lendkerék érdekelne ha valakid jó áron irjon! tu

2010.09.10. 12:01

910203 írta:

meg is vettem, kb 1 hét alatt megjött Angliából :lol:

2010.09.10. 12:38

peteeqe írta:
910203 írta:

meg is vettem, kb 1 hét alatt megjött Angliából :lol:

Örürlök,hogy segíthettem. :D

2010.09.12. 23:08

Állófűtéshez távirányítót és vevőt keresek.

2010.09.13. 13:39

Sziasztok!

A klíma panelen a jobb oldali hőfokszabályzó gombjai (meleg-hideg) eltörtek. Szeretném pótolni, mert így most nem tudom a hőfokot beállítani, maradt azon a fokon amin volt a törés előtt .
Ha valaki tudna ilyet akkor az irjon kérem.
Bontóban csak az egész panelt lehetne venni, de az 20ezer
Előre is köszönöm !!!

2010.09.13. 16:01

hahota78 írta:Sziasztok!

A klíma panelen a jobb oldali hőfokszabályzó gombjai (meleg-hideg) eltörtek. Szeretném pótolni, mert így most nem tudom a hőfokot beállítani, maradt azon a fokon amin volt a törés előtt .
Ha valaki tudna ilyet akkor az irjon kérem.
Bontóban csak az egész panelt lehetne venni, de az 20ezer
Előre is köszönöm !!!

Választ lásd-> Utastér alkatrész topic :wink:

2010.09.13. 19:13

Két apró de nekem fontos alkatrészt keresnék. :D 1. Bal első kerékfordulatszám jelző, 2.A lábszőnyegekhez tartozó 'patentek'. Akinek van légyszi pü-t írjon. Köszi: Roland (530d 99"- hez kellenének)

Szia!
Szőnyegpatent nekem is hiányzott 2 db. Márkakereskedésben is fillérek. Szerintem ezzel nem érdemes időt tölteni+postázgatni ide-oda.
Üdv:

2010.09.13. 19:29

hamoriarpi írta:

Szia!
Szőnyegpatent nekem is hiányzott 2 db. Márkakereskedésben is fillérek. Szerintem ezzel nem érdemes időt tölteni+postázgatni ide-oda.
Üdv:

Igen alpinaFan fillérekér hozza. Nekem pl küszöbhöz hozott kemény 33Ft-ért darabja, ha ilyen olcsó akkor marokra kell rendelni. :lol:

Jackson, akinek sikerült felhalmoznia a küszöb patentokat

2010.09.13. 21:27

hamoriarpi írta:

Szia!
Üdv:

Nekem is kellene patent előre, fekete, 4 db, mivel itt Baján nincs márkakereskedés, talán ha elküldenéd, ki is fizetném neked, köszi. 8)

2010.09.13. 21:34

pistino1 írta:
hamoriarpi írta:

Szia!
Üdv:

Nekem is kellene patent előre, fekete, 4 db, mivel itt Baján nincs márkakereskedés, talán ha elküldenéd, ki is fizetném neked, köszi. 8)

Add meg a VIN kódodat, szivesen elküldöm a patentokat. A tempomatosítás miatt úgyis rendelnem kell apróságokat és akkor egyúttal megoldom.

Suni

2010.09.14. 09:46

KLÍMA ELŐTÉT ELLENÁLLÁST keresek 525tds-hez (1997) beceneven a sunit. ha valakinek van elfekvoben, vagy jo aron tud ujat, uzenhet nyugodtan.
Tank juh veri macs

Re: Suni

2010.09.14. 09:58

steve525tds írta:KLÍMA ELŐTÉT ELLENÁLLÁST keresek 525tds-hez (1997) beceneven a sunit. ha valakinek van elfekvoben, vagy jo aron tud ujat, uzenhet nyugodtan.
Tank juh veri macs

sztem kicsit kevered a sünit az előtét ellenállással :roll:
a süni az a műszerfal alsó részében van, és süni alakú :wink:
az előtét ellenállás viszont a klimaventilátor keretére van felfogatva, abból 2db van és klasszikus ellenállás alakú (téglatest) :wink:

plízzz

2010.09.14. 11:22

steve525tds írta:KLÍMA ELŐTÉT ELLENÁLLÁST keresek 525tds-hez (1997) beceneven a sunit. ha valakinek van elfekvoben, vagy jo aron tud ujat, uzenhet nyugodtan.
Tank juh veri macs

Vatera?

2010.09.15. 08:11

kovessyroli írta:
Tank juh veri macs

sztem kicsit kevered a sünit az előtét ellenállással :roll:
a süni az a műszerfal alsó részében van, és süni alakú :wink:
az előtét ellenállás viszont a klimaventilátor keretére van felfogatva, abból 2db van és klasszikus ellenállás alakú (téglatest) :wink:

plízzz

na igy masoljon ki az ember egy hirdetest a vaterarol:)) ugyanis ott irtak ra leiraskent. Egyebkent a süni-t keresem, mar kiszedtem a regit mert teljes erovel nyomta a levegot vagy sehogy. Magatol valtott, rigolyas allat a sun.

riszpekt
Hozzászólás küldése

VigLink badge