![]() |
2010.07.27. 14:08
atiotezer írta:A képeken látható bolhákat keresek, a csomagtartófedél kárpitját rögzíti, azt amin a szerszámkészlet is van (E39, SEDAN) 6 db kellene.
Vagy ha valaki tudj, hol lehet ilyet venni, ne fogja vissza magát.
képek helye
2010.07.27. 15:25
jackson írta:atiotezer írta:A képeken látható bolhákat keresek, a csomagtartófedél kárpitját rögzíti, azt amin a szerszámkészlet is van (E39, SEDAN) 6 db kellene.
képek helye
AlpinaFan: http://www.ap-trade.eu/kapcsolat.html
Én egy zacskóval vettem ilyen műanyag vacakokból mivel:
- elöregszik és törik
- a bontott ugyancsak öreg
- és fillérekbe kerül (100ft alatt általában).
Jackson, aki inkább újat venne n*10db mennyiségben
2010.07.27. 15:28
atiotezer írta:jackson írta:atiotezer írta:A képeken látható bolhákat keresek, a csomagtartófedél kárpitját rögzíti, azt amin a szerszámkészlet is van (E39, SEDAN) 6 db kellene.
képek helye
- elöregszik és törik
Kösz. Megkérdezem tőle.
Azt esetleg nem tudod, hogy az ajtókárpit rögzítése is ilyenekkel van megoldva? Amikor leszedtem a kárpitot egy eltörött és az is akarom pótolni, csak már nem emlékszem milyen volt?
2010.07.27. 16:20
jackson írta:atiotezer írta:jackson írta:atiotezer írta:A képeken látható bolhákat keresek, a csomagtartófedél kárpitját rögzíti, azt amin a szerszámkészlet is van (E39, SEDAN) 6 db kellene.
képek helye
- elöregszik és törik
Kösz. Megkérdezem tőle.
Azt esetleg nem tudod, hogy az ajtókárpit rögzítése is ilyenekkel van megoldva? Amikor leszedtem a kárpitot egy eltörött és az is akarom pótolni, csak már nem emlékszem milyen volt?
Nagy esélyel totál más. Nekem pl. a dísz küszöbléchez van nagyon sok műanyag patentem (legalább az többet nem szívat).
Realoem-ben ki kell vadászni.
Jackson, aki nem tudja
2010.07.27. 21:50
2010.07.27. 21:56
vaszarig írta:E39 Touring DSP hangszórókat keresek még mindíg, kellene a két első nagy, a tetőben lévő kettő és a mélynyomó! Keresek még szürke komfort üléseket is, szürke színben, faceliftes kocsiból, fűthetőket!
Gábor
70/3811512
2010.07.27. 23:12
vaszarig írta:E39 Touring DSP hangszórókat keresek még mindíg, kellene a két első nagy, a tetőben lévő kettő és a mélynyomó! Keresek még szürke komfort üléseket is, szürke színben, faceliftes kocsiból, fűthetőket!
Gábor
70/3811512
2010.07.28. 07:31
kovessyroli írta:vaszarig írta:E39 Touring DSP hangszórókat keresek még mindíg, kellene a két első nagy, a tetőben lévő kettő és a mélynyomó! Keresek még szürke komfort üléseket is, szürke színben, faceliftes kocsiból, fűthetőket!
Gábor
70/3811512
hello Gábor
nem kellenek neked a touring szürke hátsó üléseim?
osztva dönthető háttámlával, szép állapotban...
nekem nincs szükségem rájuk, gyakorlatilag bármire cserélném, amit tudnék használni...
2010.07.28. 08:37
2010.07.28. 08:44
White-M5 írta:Jobb első ajtóba keresek színezett hővédő (dupla) üveget.
2010.07.28. 09:26
vaszarig írta:kovessyroli írta:vaszarig írta:E39 Touring DSP hangszórókat keresek még mindíg, kellene a két első nagy, a tetőben lévő kettő és a mélynyomó! Keresek még szürke komfort üléseket is, szürke színben, faceliftes kocsiból, fűthetőket!
Gábor
70/3811512
hello Gábor
nekem nincs szükségem rájuk, gyakorlatilag bármire cserélném, amit tudnék használni...
Szia Roli!
Köszi szépen, milyen ülések ezek? Bőrös, isofixes?Az elsők is megvannak? Igazából nekem csak két első kéne!
Van viszont sedanhoz egy komplett hátsólámpám (facelift előtti sárga), egy takaróm a csomiba, bal oldali!
2010.07.28. 12:42
White-M5 írta:Jobb első ajtóba keresek színezett hővédő (dupla) üveget.
2010.07.28. 15:20
2010.07.28. 15:45
2010.07.28. 19:39
pistino1 írta:ablaktörlőt keresek, valaki írta, hogy van "laposfajta", BMW-hez, nem tudom, hogy mi az igazi neve
régebben olvastam, hogy külön gumit is lehet venni, a würtz-nél(nem biztos,hogy jól írtam)
tippeket kérnék
2010.07.28. 20:30
riatomi írta:pistino1 írta:ablaktörlőt keresek, valaki írta, hogy van "laposfajta", BMW-hez, nem tudom, hogy mi az igazi neve
régebben olvastam, hogy külön gumit is lehet venni, a würtz-nél(nem biztos,hogy jól írtam)
tippeket kérnék
Szia.
Tavaly vettem csak gumit. (champion) az egyik legjobb ablaktörlő típus és azóta is tökéletesen töröl.
Kifejezetten az E39 re gyártanak csak gumit. Mivel a gyárit csak 11-13 ezer körül találtam és az egyetlen amit a gyárin kívül komplett tudtak volna hozni az a BOSCH volt 16000-ert.
Amit vettem gumi 5000-be került a két darab.
Nagyon egyszerű kicserélni.
2010.07.28. 20:34
riatomi írta:pistino1 írta:ablaktörlőt keresek, valaki írta, hogy van "laposfajta", BMW-hez, nem tudom, hogy mi az igazi neve
tippeket kérnék
Szia.
Tavaly vettem csak gumit. (champion) az egyik legjobb ablaktörlő típus és azóta is tökéletesen töröl.
Kifejezetten az E39 re gyártanak csak gumit. Mivel a gyárit csak 11-13 ezer körül találtam és az egyetlen amit a gyárin kívül komplett tudtak volna hozni az a BOSCH volt 16000-ert.
2010.07.29. 08:09
jackson írta:riatomi írta:pistino1 írta:ablaktörlőt keresek, valaki írta, hogy van "laposfajta", BMW-hez, nem tudom, hogy mi az igazi neve
tippeket kérnék
Szia.
A gyári Alpina-nál 10eFt lásd itt: LINK ODA
A gyári gumit meg az 5eFt árad körül hozta tavasszal valamikor már írtam az árat korábban.
Azért a gyári BMW logós jobb mint bármely utángyártott. És ezek szerint még olcsóbb is.
Jackson, aki javasolja a pontos gyári árak ismeretét
2010.07.29. 09:37
jackson írta:riatomi írta:pistino1 írta:ablaktörlőt keresek, valaki írta, hogy van "laposfajta", BMW-hez, nem tudom, hogy mi az igazi neve
tippeket kérnék
Szia.
A gyári Alpina-nál 10eFt lásd itt: LINK ODA
A gyári gumit meg az 5eFt árad körül hozta tavasszal valamikor már írtam az árat korábban.
Azért a gyári BMW logós jobb mint bármely utángyártott. És ezek szerint még olcsóbb is.
Jackson, aki javasolja a pontos gyári árak ismeretét
2010.07.29. 10:32
kovessyroli írta:vaszarig írta:kovessyroli írta:vaszarig írta:E39 Touring DSP hangszórókat keresek még mindíg, kellene a két első nagy, a tetőben lévő kettő és a mélynyomó! Keresek még szürke komfort üléseket is, szürke színben, faceliftes kocsiból, fűthetőket!
Gábor
70/3811512
hello Gábor
Szia Roli!
Köszi szépen, milyen ülések ezek? Bőrös, isofixes?Az elsők is megvannak? Igazából nekem csak két első kéne!
Van viszont sedanhoz egy komplett hátsólámpám (facelift előtti sárga), egy takaróm a csomiba, bal oldali!
szürke szövet ülések. és csak a hátsó üléssor van meg. nem tudom sajna, hogy milyen az isofixes ülés.
hátsó sárga lámpáimból hegyek vannak a garázsban nekem is