![]() |
2010.07.16. 17:49
DEVERGO írta:jackson írta:Imco írta:Hi!
Vonószemet keresnék a tütümhöz.
Egyáltalán mi ennek a reális ára?
Köszi!
Nem tudom, de kettőt vegyél mert kell nekem is. Nem mintha szabadna vontatni az automatát.
Jackson, aki bontóban talál annó ilyet de ölik egymást érte
helló nekem van kettő
2010.07.16. 18:41
2010.07.16. 20:25
Imco írta:Irtam PÜ-t, de Devergónak, mert félreértettelek.![]()
Megvárom mit ir és hivlak.
Illetve lehet, hogy holnap megyek a kiskörei erőműbe motorozni, fotozni.
Akkor lehet hogy koccanok vele, ha addig sikerül kontaktolni,
és sikerül arra mennem, és jól állnak a csillagok.
Ha igy lenne akkor is megcsörrentelek.
Egyébként nem sürgős csak hiányzik.
Igy lehet hogy köszönettel igénybe veszem a futárkodást!
2010.07.16. 21:28
jackson írta:Imco írta:Irtam PÜ-t, de Devergónak, mert félreértettelek.![]()
Megvárom mit ir és hivlak.
Illetve lehet, hogy holnap megyek a kiskörei erőműbe motorozni, fotozni.
Akkor lehet hogy koccanok vele, ha addig sikerül kontaktolni,
és sikerül arra mennem, és jól állnak a csillagok.
Ha igy lenne akkor is megcsörrentelek.
Egyébként nem sürgős csak hiányzik.
Igy lehet hogy köszönettel igénybe veszem a futárkodást!
Inkább telefonon csörögj rá. Mert úton van. És a végén még lenyúlják. A száma a Eladó alkatrészek topikban pár oldal korábban.
Jackson, aki onnan szedte a számot
2010.07.19. 09:40
2010.07.19. 15:12
2010.07.20. 07:31
Becherovka írta:Szevasztok!
Keresek komplett (mély és magas) kürtöt E39-esemhez! Ha valakinek lenne kérem jelezze.
Illetve bal oldali tükörborítást (Cosmos fekete)
Előre is köszönöm.
2010.07.20. 10:07
2010.07.20. 13:20
jackson írta:Becherovka írta:Szevasztok!
Keresek komplett (mély és magas) kürtöt E39-esemhez! Ha valakinek lenne kérem jelezze.
Illetve bal oldali tükörborítást (Cosmos fekete)
Előre is köszönöm.
Ebből három méret van:
- sima kicsi
- fényre sötétedős visszapillantóhoz nagyobb
- M-es gömbölyű
Nem árt ha meg adod neked melyik van.
Jackson, akinek pl. a középső
2010.07.20. 21:18
jackson írta:DEVERGO írta:jackson írta:Imco írta:Hi!
Vonószemet keresnék a tütümhöz.
Egyáltalán mi ennek a reális ára?
Köszi!
Nem tudom, de kettőt vegyél mert kell nekem is. Nem mintha szabadna vontatni az automatát.
Jackson, aki bontóban talál annó ilyet de ölik egymást érte
helló nekem van kettő
Imco: most dumáltam Devergo-val. Miskolci ahova én járok 1-2 havonta anyós látogatóba. Következő alkalommal elhozom a félre rakott cuccot. Ha nem sürgős neked akkor a tiédet is elhozhatom.
Ha kell dobj PÜ-t és megdumáljuk.
Jackson, a Miskolci klub-os futár
2010.07.21. 08:52
zsolty-j írta:Van vonószemem 5-6db:-)
2010.07.21. 10:31
jackson írta:zsolty-j írta:Van vonószemem 5-6db:-)
Késő már devergo-tól vesszük, de sebaj ha eltörtük jövünk másikért![]()
Jackson, akinek sejtése szerint elöbb szakad le a lökhárító mint a vonószem eltörjön
2010.07.22. 11:58
2010.07.25. 13:04
Atyesz530D írta:Sziasztok.. ha vlakinek volna esetleg valami extra dolga felvásárolnám. pl. elektromos hátsó rolo kalaptartóval mindennel egyutt, hátsó pohár tartó, elektromos behajtható tükör..köszi elöre is.. Pü ben irjatok ha van valami...
2010.07.25. 14:40
vaszarig írta:Atyesz530D írta:Sziasztok.. ha vlakinek volna esetleg valami extra dolga felvásárolnám. pl. elektromos hátsó rolo kalaptartóval mindennel egyutt, hátsó pohár tartó, elektromos behajtható tükör..köszi elöre is.. Pü ben irjatok ha van valami...
Nekem van egy jobb oldali memóriás, lesötétedő, motorosan behajló tükröm! Sajnos a tükörlapot mozgató motorok nem mennek, egyébként hibátlan!
2010.07.25. 14:51
Már csak tükörlapot kell lopni hozzá és egy komplett tükröt árulhatokSchnitzer írta:vaszarig írta:Atyesz530D írta:Sziasztok.. ha vlakinek volna esetleg valami extra dolga felvásárolnám. pl. elektromos hátsó rolo kalaptartóval mindennel egyutt, hátsó pohár tartó, elektromos behajtható tükör..köszi elöre is.. Pü ben irjatok ha van valami...
Nekem van egy jobb oldali memóriás, lesötétedő, motorosan behajló tükröm! Sajnos a tükörlapot mozgató motorok nem mennek, egyébként hibátlan!
Nekem meg van hozzá tükört mozgató motoromVaszarig ha gondolod akkor jó áron eladhatom neked,és te akkor egy hibátlan tükröt árulhatnál
vagy ha valaki elvinné a tükrödet akkor van hozzá motorom.
![]()
2010.07.25. 15:10
admin írta:Már csak tükörlapot kell lopni hozzá és egy komplett tükröt árulhatokSchnitzer írta:vaszarig írta:Atyesz530D írta:Sziasztok.. ha vlakinek volna esetleg valami extra dolga felvásárolnám. pl. elektromos hátsó rolo kalaptartóval mindennel egyutt, hátsó pohár tartó, elektromos behajtható tükör..köszi elöre is.. Pü ben irjatok ha van valami...
Nekem meg van hozzá tükört mozgató motoromVaszarig ha gondolod akkor jó áron eladhatom neked,és te akkor egy hibátlan tükröt árulhatnál
![]()
![]()
![]()
![]()
2010.07.25. 15:50
Schnitzer írta:admin írta:Már csak tükörlapot kell lopni hozzá és egy komplett tükröt árulhatokSchnitzer írta:vaszarig írta:Atyesz530D írta:Sziasztok.. ha vlakinek volna esetleg valami extra dolga felvásárolnám. pl. elektromos hátsó rolo kalaptartóval mindennel egyutt, hátsó pohár tartó, elektromos behajtható tükör..köszi elöre is.. Pü ben irjatok ha van valami...
![]()
![]()
![]()
![]()
Én ilyenbe nem veszek részt.De vaszarignek szerintem van benne ahogy a hirdetését értelmezem" nem....
2010.07.25. 16:15
admin írta:Schnitzer írta:admin írta:Már csak tükörlapot kell lopni hozzá és egy komplett tükröt árulhatokSchnitzer írta:vaszarig írta:Atyesz530D írta:Sziasztok.. ha vlakinek volna esetleg valami extra dolga felvásárolnám. pl. elektromos hátsó rolo kalaptartóval mindennel egyutt, hátsó pohár tartó, elektromos behajtható tükör..köszi elöre is.. Pü ben irjatok ha van valami...
![]()
![]()
![]()
![]()
Én ilyenbe nem veszek részt.De vaszarignek szerintem van benne ahogy a hirdetését értelmezem" nem....
Én csak vicceltem ám Szabi![]()
![]()
2010.07.27. 13:43