![]() |
2010.06.14. 21:19
2010.06.14. 21:31
riatomi írta:Szép estét mindenkinek.
Keresnék pár alkatrészt egy 528i masinához.
Szükségem lenne kipufogóra mégpedig a leömlő utáni szakaszra ami egészen a hátsó ipszilonig tart.
Legalább is nálam mert eléggé ramatyul néz ki és olyan hangja van mind egy tuning 1200-es Zsigulinak.
Ezen kívül szükségem lenne még fényszórómosó fejre is jobb és bal is kellene ha valaki tud ezekben segíteni azt megköszönném.
2010.06.14. 21:44
2010.06.23. 18:50
2010.06.23. 20:01
2010.06.23. 20:14
DEVERGO írta:keresek hátsó italtartót!
2010.06.24. 07:06
LACIKAtraffipaxboltHU írta:Kollégák!
Keresek (e39-hez)...
-30d 184 PS nagynyomásújában található nyomás/mágnesszenzort... Csak hibátlan állapotú érdekel! Esetleg ÚJ IS szóbajöhet ha nagyon JÓ ÁRON van... Bosch szám: 0281002287
-1 vagy akár 2 db. hátsó italtartó (évente vagy 3-at lerúgnak a kedves hátsó utasok... :SS)
Ajánlatokat privibe,vagy telefonon várok!
Tel.: 30/433-65-8-3
mail.: radardetektor@freemail.hu
2010.06.24. 17:48
simi64 írta:DEVERGO írta:keresek hátsó italtartót!
Ha lenne belőle vagy 3 kiló, az is elfogyna csak itt az oldalon!
2010.06.25. 19:29
2010.06.27. 16:05
2010.06.27. 16:07
strobi írta:simi64 írta:DEVERGO írta:keresek hátsó italtartót!
Nekem van egy hibátlan első meg egy olyan hátsó ami fizikálisan nem sérült "nem törött"
De még sem tolja ki magától a tartó füleket! Valami szét ugorhatott vagy valami rugó hiányozhat belőle...
2010.06.27. 17:59
cali írta:strobi írta:simi64 írta:DEVERGO írta:keresek hátsó italtartót!
Nekem van egy hibátlan első meg egy olyan hátsó ami fizikálisan nem sérült "nem törött"
De még sem tolja ki magától a tartó füleket! Valami szét ugorhatott vagy valami rugó hiányozhat belőle...
Szia Strobi, meg van még valamelyik? és mennyiért szabadulnál meg tőle/tőlük?![]()
üdv:cali
2010.06.27. 21:16
vaszarig írta:cali írta:strobi írta:simi64 írta:DEVERGO írta:keresek hátsó italtartót!
Szia Strobi, meg van még valamelyik? és mennyiért szabadulnál meg tőle/tőlük?![]()
A hátsót már lenyúltam! Bocsi!
2010.06.28. 16:04
vaszarig írta:
2010.06.28. 19:08
Pit-bull82 írta:Sziasztok!
530D-hez keresek EGR szelepet. Ha van jó árban akkor új is érdekelne.
2010.06.28. 20:28
Rjani530d írta:Pit-bull82 írta:Sziasztok!
Sajnos EGR szeleppel nem tudok szolgálni.
Azt kérdezném Tőled, hogy mik voltak a tünetek, mikor elromlott? Mit csinál az 530d, mikor az EGR szelep szarakodik?
Ne kímélj bennünket a tünetek leírásával!!!
2010.06.28. 20:56
Hogyan írja hibának?Egy ház, amiben van egy szelep, ami rugó ellenében nyit.Az égésterméktől beragad.Ha nem működik, akkor elvileg tiszta levegő megy az égéstérbe.Ha ki van tisztítva, tökéletesen működik egy évig.Tünetnek azt venni észre, hogy télen mikor a kiegészítő fűtés nem működik,még nem cseréltem a termosztátokat és a leragadt állapot miatt érdeklődtem a 3er fórumon, volt egy tag, aki megregulázott, tessék kipucolni!Igaza volt!Jobban felmelegedett a motor!De a termosztátok cseréje volt a tökéletes megoldás.jackson írta:Rjani530d írta:Pit-bull82 írta:Sziasztok!
Azt kérdezném Tőled, hogy mik voltak a tünetek, mikor elromlott? Mit csinál az 530d, mikor az EGR szelep szarakodik?
Be irja hibára. Majd muhaati kipucolja és megint beirta hibára. Nagyon változatos hibákat tud okozni attól függően hogyan romlik el.
Jackson, aki kiolvassa és megtudod ha ilyen bajod van
2010.06.28. 21:00
jackson írta:Rjani530d írta:Pit-bull82 írta:Sziasztok!
Be irja hibára. Majd muhaati kipucolja és megint beirta hibára. Nagyon változatos hibákat tud okozni attól függően hogyan romlik el.
2010.06.28. 21:03
bmw520ds írta:Hogyan írja hibának?Egy ház, amiben van egy szelep, ami rugó ellenében nyit.Az égésterméktől beragad.Ha nem működik, akkor elvileg tiszta levegő megy az égéstérbe.Ha ki van tisztítva, tökéletesen működik egy évig.Tünetnek azt venni észre, hogy télen mikor a kiegészítő fűtés nem működik,még nem cseréltem a termosztátokat és a leragadt állapot miatt érdeklődtem a 3er fórumon, volt egy tag, aki megregulázott, tessék kipucolni!Igaza volt!Jobban felmelegedett a motor!De a termosztátok cseréje volt a tökéletes megoldás.jackson írta:Rjani530d írta:Pit-bull82 írta:Sziasztok!
2010.06.28. 22:03
bmw520ds írta:Hogyan írja hibának?Egy ház, amiben van egy szelep, ami rugó ellenében nyit.Az égésterméktől beragad.Ha nem működik, akkor elvileg tiszta levegő megy az égéstérbe.Ha ki van tisztítva, tökéletesen működik egy évig.Tünetnek azt venni észre, hogy télen mikor a kiegészítő fűtés nem működik,még nem cseréltem a termosztátokat és a leragadt állapot miatt érdeklődtem a 3er fórumon, volt egy tag, aki megregulázott, tessék kipucolni!Igaza volt!Jobban felmelegedett a motor!De a termosztátok cseréje volt a tökéletes megoldás.