Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Eladó alkatrészek

2013.06.04. 14:55

hamoriarpi írta:
Tomaron írta:
Sajna váratlan kiadásba futottam este egy kis bambi nekifutott a kocsi oldalának a tesóját még épp ki tudtam kerülni de amelyik utána jött az már csattant :evil: egy sárvédőm és egy ajtóm bánta ezért gyorsan szórom ki a holmijaim úgyis a port fogja

És a bambínó szülei nem állnak helyt az okozott kárért :?: :?: :?: :shock:

Mire gondolsz Árpi?
Ugorjanak maguktól a bográcsba és pörkölődjenek meg? :mrgreen:

2013.06.04. 15:06

Jerry írta:
hamoriarpi írta:
Tomaron írta:
Sajna váratlan kiadásba futottam este egy kis bambi nekifutott a kocsi oldalának a tesóját még épp ki tudtam kerülni de amelyik utána jött az már csattant :evil: egy sárvédőm és egy ajtóm bánta ezért gyorsan szórom ki a holmijaim úgyis a port fogja

Mire gondolsz Árpi?

( az vadorzas lenne. A csodalatos torvenyeink szerint, ha az elutott allatot hazaviszed es megsutod, akkor megbuntetnek erte! - ha kiderul - ).

2013.06.04. 15:08

leslie írta:
Jerry írta:
hamoriarpi írta:
Tomaron írta:

Mire gondolsz Árpi?

( az vadorzas lenne. A csodalatos torvenyeink szerint, ha az elutott allatot hazaviszed es megsutod, akkor megbuntetnek erte! - ha kiderul - ).

Neeem, az ebéd, vagy vacsora! :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gallaca 2013.06.04. 15:13-kor.

2013.06.04. 15:10

Gallaca írta:
leslie írta:
Jerry írta:
hamoriarpi írta:
Tomaron írta:

Mire gondolsz Árpi?

Neeem az ebéd, vagy vacsora! :mrgreen:

Én értettem félre. Nekem a bambi, bambínó=gyermek. Azt hittem egy figyelmetlen KÖLÖK volt.

2013.06.05. 15:01

Vegyétek, vigyétek ,eladó:

- utastér szellőző biszbasz touringba... gyári új, - 2400 vagy cserélem Bomba! -ra ...
Kép

- szervoszivatyú benzinfalókba, új utángyártott, ( dobozán Made In Japan ) - 20 000
Kép

2013.06.07. 18:41

Eladó E60/61 gyári, nem elektrokróm, külső tükörlappár a szokásos befolyásnyommal az alsó szélén pár mm szélességben.
Mennyi legyen?
5000 a pár?

2013.06.08. 18:00

üdv mindenkinek

2001-es e39 530d limo alkatrészei eladók A-Z-ig

06209763460

pár kép:Kép
KépKép

2013.06.10. 15:46

Sziasztok márkatársak! Van egy eladó 2.5 TDS adagoló elektronikám. 96-os e39-ből származik. 25e az ára. Kom-Egom, Fejér, Veszprém megyében ingyen házhoz szállítva. Érd: 0630 828 525 5
Kép

2013.06.11. 10:46

Sziasztok.
Lenne egy garnitúra nyomtáv szélesítőm e39-re
elől 2cm hátúl 3cm eredeti H&R
ár 30000ft
tel: 20/367-6508

2013.06.11. 22:31

Eladó teljesen új bontatlan (egy eleme volt kibontva de vissza lett csomagolva)
E39-Sedan ablak díszléc Fekete színben

http://www.schmiedmann.hu/SH39UDV/termektipus/uj/cikkszam-szerinti-kereses.aspx

erről lenne szó.

Ár 45.000,-

BMW lopásgátlós szelepsapka készlet

2013.06.12. 17:43

BMW lopásgátlós szelepsapka készlet, ingyenes országos kiszállítással. Könnyű megrendelés, a szállítást (ha van készleten) rövid határidővel vállalom.

Minden érdeklődőt szívesen várok a honlapon. Igazi jó ötlet ajándékba BMW tulajdonosoknak, vagy saját autóra optikai tuningnak. Minden BMW fannak kötelező darab! :)

www.szelepsapka.hu

Re: BMW lopásgátlós szelepsapka készlet

2013.06.12. 17:53

szelepsapkak írta:BMW lopásgátlós szelepsapka készlet, ingyenes országos kiszállítással. Könnyű megrendelés, a szállítást (ha van készleten) rövid határidővel vállalom.

Minden érdeklődőt szívesen várok a honlapon. Igazi jó ötlet ajándékba BMW tulajdonosoknak, vagy saját autóra optikai tuningnak. Minden BMW fannak kötelező darab! :)

http://www.szelepsapka.hu

Tök szép, tök jó dolog, de attól még nem ellophatatlan, mert egy imbusszal ki lehet csavarni.....

2013.06.12. 20:02

leslie írta:
szelepsapkak írta:BMW lopásgátlós szelepsapka készlet, ingyenes országos kiszállítással. Könnyű megrendelés, a szállítást (ha van készleten) rövid határidővel vállalom.

http://www.szelepsapka.hu

Tök szép, tök jó dolog, de attól még nem ellophatatlan, mert egy imbusszal ki lehet csavarni.....

Gyertek Ausztriába!
Nekem másfél éve van rajta, imbuszcsavar nélkül :!:

2013.06.12. 20:39

simi64 írta:Gyertek Ausztriába!

Persze! Ott mindenki oooo val jár! :) ;)

2013.06.12. 22:58

Imco írta:
simi64 írta:Gyertek Ausztriába!

Persze! Ott mindenki oooo val jár! :) ;)

Rohadt buzi labancok!
(na, azért nem mindenki) :mrgreen:

2013.06.14. 11:45

x
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bmw528mpower 2013.06.23. 16:58-kor.

2013.06.15. 09:55

Üdv.

Eladó!

E39 balos faceliftes, fehér indexes, xenonos gyári első lámpa, 40e ft
E39 faceliftes fehérindexes ledes hátsó lámpa pár, 35e ft
E60 M5 kopoltyú GYÁRI!! 15e ft.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára peteeqe 2013.06.17. 22:25-kor.

2013.06.17. 19:00

Sziasztok!

Eladósorba került az alábbi díszlécszett:

A rádiókeretet adom hozzá (IRIS+kazettás fej volt benne), törd el Te szétszedés közben :lol: A váltógomb ugyanezért tartozék. Valamint elől nem volt pohártartó az autóban, úgyhogy ennek a helyére is van egy díszléc.
Kép

Ilyen a mintázata közelről:
Kép

Ezt a sérülést találtam a vezető oldali ajtó díszlécén (hátul) sajnos felbuborékosodott a lakk rajta :(
Kép

Postázni nem szeretném, nehogy megsérüljön. Ha érdekel beszéljünk megy egy talit Pest (esetleg Dunakeszi :lol: ) körül.

70/hat33-6nyolc-kilencven. Vagy illespista@t-online.hu, vagy PÜ.

(van még egy pár eladó alkatrészem ami bontásból maradt, ha kell valami érdeklődj!)

Üdv.:
Qwerti

2013.06.18. 09:55

eladó párapróság

kerékör szett
gyári bmw-s lámpa
hibátlan középsö levegő beömlő a műszerfalba
könyöklő

Kép

Kép

06209763460

2013.06.18. 22:28

Eladó teljesen új bontatlan (egy eleme volt kibontva de vissza lett csomagolva)
E39-Sedan ablak díszléc Fekete színben

http://www.schmiedmann.hu/SH39UDV/termektipus/uj/cikkszam-szerinti-kereses.aspx

erről lenne szó.

Ár 40.000,-
Hozzászólás küldése

VigLink badge