![]() |
2011.03.05. 13:43
jlaci74 írta:
A smile-t ugyanúgy lehet gúnyosan értelmezni mint a " kedvest"-t.
Mint ahogy ezt most Te is tetted.
Az üzenetemet, ha elküldtem, nem fogom szerkeszteni, mert abban a pillanatban azt gondoltam, amit leírtam.
A privát üzenet meg pont azért ment, mert nem akartam ezzel a vitával önreklám gyanúját kelteni.
Számomra nem lettél közellenség, de ez lejöhetett volna a p.ü.-ből.
Pont.
2011.03.05. 15:07
Imco írta:jlaci74 írta:
A smile-t ugyanúgy lehet gúnyosan értelmezni mint a " kedvest"-t.
Mint ahogy ezt most Te is tetted.
Az üzenetemet, ha elküldtem, nem fogom szerkeszteni, mert abban a pillanatban azt gondoltam, amit leírtam.
A privát üzenet meg pont azért ment, mert nem akartam ezzel a vitával önreklám gyanúját kelteni.
Számomra nem lettél közellenség, de ez lejöhetett volna a p.ü.-ből.
Pont.
A smile egyetemes, nem kell magyarázni.
A kedves és a "kedves" közötti különbséget,
viszont kell hisz ha nem lenne különbség, nem lenne idézőjel!
A PÜ-ből minden lejött nekem.
Annak a másik 3000 klubtársnak nem jön le,
aki nem olvassa a PÜ-imet és egész mást olvas a topicban.
Esetleg emiatt másképp ítéli meg a dolgot.
Ha nem akarod szerkeszteni az üzenetet, ne tedd.
Akkor írd le külön, amit az "abban a pillanatra" után 5'-re gondoltál.
Ugyanúgy, mindenkinek, nyilvánosan.
Már csak mert szimpatikusabb, közelebb áll hozzám, kevésbé személyes.
A közellenség szándékosan van elválasztva, nem neked szólt.
2011.03.05. 15:24
jlaci74 írta:( Nem találtam békepipás smile-t )
2011.03.05. 15:28
Jerry írta:jlaci74 írta:( Nem találtam békepipás smile-t )
Segítek:
2011.03.05. 17:30
2011.03.05. 19:40
2011.03.05. 22:15
vaszarig írta:Parduc írta:vaszarig írta:Van egy pár megmaradt motyòm E39-hez, ha valakit érdekelne:
- Kormány légzsák (4 küllös, egy indítos, nem multis)
- Jobbos tükör kompletten, motorosan befordulò, lesötétedő (arany), memoriás, sajna a lapot állító motorok nem mennek!
- Vorfaceliftes első lámpákhoz tarók
- Nyilt kormánylégzsák, multis(gombok nélkül) 2 indítos, 4 küllős
- Multigombsor 98/9 utáni kocsikba, nem telefonos
- Vaj színű könyöklő, telós, elcsúsztatható
- Touring ledes hátsólámpa pár, sárga indexs, csak a külsők
- Első ajtòkhoz az ablak belső felére valò takarò (amiben az ablakemelő becsípődés érzékelője, meg a csipogò van)
- Sérült M-es touring hátsó lökös, ha kell vonóhorgos diffúzorral (gyári mindegyik)
- Sedan ablakmosò tartály motorral (nem xenonos)
Ha vkinek kell valami, keressen bátran, szerintem megegyezünk!
Szia mit kérsz a vaj színű könyöklőért? telefon megvan még?
Telefonom már sajna nincs! A könyöklő neked mit érne meg?
2011.03.07. 22:45
2011.03.07. 23:43
Parduc írta:vaszarig írta:Parduc írta:vaszarig írta:Van egy pár megmaradt motyòm E39-hez, ha valakit érdekelne:
- Kormány légzsák (4 küllös, egy indítos, nem multis)
- Jobbos tükör kompletten, motorosan befordulò, lesötétedő (arany), memoriás, sajna a lapot állító motorok nem mennek!
- Vorfaceliftes első lámpákhoz tarók
- Nyilt kormánylégzsák, multis(gombok nélkül) 2 indítos, 4 küllős
- Multigombsor 98/9 utáni kocsikba, nem telefonos
- Vaj színű könyöklő, telós, elcsúsztatható
- Touring ledes hátsólámpa pár, sárga indexs, csak a külsők
- Első ajtòkhoz az ablak belső felére valò takarò (amiben az ablakemelő becsípődés érzékelője, meg a csipogò van)
- Sérült M-es touring hátsó lökös, ha kell vonóhorgos diffúzorral (gyári mindegyik)
- Sedan ablakmosò tartály motorral (nem xenonos)
Ha vkinek kell valami, keressen bátran, szerintem megegyezünk!
Szia mit kérsz a vaj színű könyöklőért? telefon megvan még?
Telefonom már sajna nincs! A könyöklő neked mit érne meg?
Szia, köszönöm szépen könyöklőm az van, én telóval együtt keresek, de ez csak távlati terv mert csak szépítéshez kell, annyit nem vagyok a kocsiban, hogy nagyon hasznát is tudjam venni.
Köszönöm a választ:
Párduc
2011.03.08. 04:38
muhaati írta:528black írta:Ó ,hogy legyen fronthajtású ,vez.szijjas autótok!![]()
![]()
Jackson és Sancool!
Elektromos(egyenáramú 12v-os benzin,üzemanyag szivattyút szeretnék vásárolni ,ami az üzemanyagtankban van a személygépkocsimba,tartalékba ha messzemegyek vele és beszarna akkor ki tudjam cserélni útközbe, izibe.
Ha nagyon aggódsz emiatt, vásárolj egy újat, rakd be otthon a helyére, és amíg ki nem esel a kocsiból az alján, az addig jó lesz.
A benzinesek AC-ja igen ritkán adja fel.
Még mielőtt a mozdonyosok támadást indítanának ellenem: A " D " AC-k sem azért mennek tönkre viszonylag hamar, mert diesel a kocsi, hanem sajnos nagyon rossz minőségű gázolajat árulnak, minden itthoni kútnál. ( Kéntartalom, adalékok hiánya, stb.........)
2011.03.08. 05:01
2011.03.08. 07:39
BMWMuller írta:Imco írta:Hurrá!
Kínai licit van!
![]()
![]()
Részünkről nincs árverseny. mi Európa meghatározó BMW nagykereskedőjétől szerezzük be az áruinkat és ugyanazon az áron is adjuk. Nem alkatrész vegyesbolt vagyunk, mint a versenyző kolléga, hanem BMW alkatrész szakkereskedő. A termékek és az árak egységesek Dániában, Németországban, Norvégiában, Finnországban, Svédországban és a Balti Államokban valamint általunk Magyarországon, Szlovákiában és Romániában is. A Schmiedmann cégcsoport 16 éve azon dolgozik, hogy a legjobb ár-érték arányú minőségi BMW alkatrészeket biztosítsa vevőinek. Mint a cég folyamatos terjeszkedése is mutatja, nem kis sikerrel.
Végül is a lényeg: nem árversenyzünk és a szokásos bevált Schmiedmann minőséget adjuk.
Innetől mindenki maga dönti el hol vásárol és mit.
Jó éjt mindenkinek.
2011.03.08. 08:37
BMWMuller írta:Imco írta:Hurrá!
Kínai licit van!
![]()
![]()
Részünkről nincs árverseny. mi Európa meghatározó BMW nagykereskedőjétől szerezzük be az áruinkat és ugyanazon az áron is adjuk. Nem alkatrész vegyesbolt vagyunk, mint a versenyző kolléga, hanem BMW alkatrész szakkereskedő. A termékek és az árak egységesek Dániában, Németországban, Norvégiában, Finnországban, Svédországban és a Balti Államokban valamint általunk Magyarországon, Szlovákiában és Romániában is. A Schmiedmann cégcsoport 16 éve azon dolgozik, hogy a legjobb ár-érték arányú minőségi BMW alkatrészeket biztosítsa vevőinek. Mint a cég folyamatos terjeszkedése is mutatja, nem kis sikerrel.
Végül is a lényeg: nem árversenyzünk és a szokásos bevált Schmiedmann minőséget adjuk.
Jó éjt mindenkinek.
2011.03.08. 15:29
jackson írta:BMWMuller írta:Imco írta:Hurrá!
Kínai licit van!
![]()
![]()
Jó éjt mindenkinek.
BMW Muller és bizonyos részét jlaci74 is magára értheti:
Nagyon szép és nagy jó, csak egy gondom van a cégcsoport és a honlapoddal. Nevezetesen, hogy több árkategóriában lehet vásárolni eltérő minőségű terméket nevezetesen legyenek mondjuk ár sorrendben:
- gyári BMW (BMW által garantált minőség)
- gyári beszállítótól (aki a gyárnak is szállít pl SWF, Bosch, Hella stb.) de ez már nem BMW logós és ahogy mesélték az ilyen helyen dolgozók már nem kell olyan szigorú minőségi feltételeknek megfelelni mint amikor BMW termék megy a soron.
- nagy nevű gyártók utángyártott termékei (próbálják lemásolni az eredeti technikai adatait)
- noname utángyártók (na itt már kevésbé sikerül a másolás)
A honlapod fő problémája, hogy nem sorolja be legalább 3 kategóriába a termékeket. És ne is haragudj de ezzel egy kicsit megtéveszti a vásárlót. Miért téveszti meg mert az eredeti gyári termék kép szerepelt amikor én jártam arra felé és közben az árból kiderült, hogy egy utángyártott termékről beszélünk. Régebben ki volt írva a felíratod, hogy utángyártott vagy gyári beszállítói termékeket árulsz valahol a honlap elején. De a konkrét termékeknél ezt nem lehet látni.
Nagyon fontos lenne tisztázni a mert ugyebár fék betétet lehet venni 4,5eFt per pár (jlaci74 "olcsó" hátsó betét ára) és 20eFt+áfa áron (mondanom se kell az utóbbi BMW gyári) és amikor meg kell állni padlófékkel akkor kijön a különbség. Ha a vevőd csak az első koccanáskor szembesül azzal, hogy nem tudott megállni akkor morcos lesz. De ha ő válaszotta az olcsót akkor tudatában kell lennie a választásának következményeivel is.
Kérdés mindkettőtökhöz:
Másrészt mit kapunk kedvezményként az utcáról beeső vásárlókkal szemben? Mármint az E39 klubtagok?
És valamit írjatok már a garancia és jótállás ügyében ki hogy kezeli a témát. Itt most olyanokra gondolok pl. Ha félre rendelt valaki valamit akkor hogyan cserélheti. Ha hibás az alkatrész akkor mi van stb.
Jackson, aki próbálja összehasonlíthatóvá tenni a beszerzési forrásokat
2011.03.08. 21:22
2011.03.08. 23:36
jackson írta:Tisztelt BMWMuller!
Még mindig nem értem melyik termék micsoda. Melyik az a gomb?
Pl. oda sétáltam a E39 hátsó fékbetéthez. Cikkszám: 34216761281 itt a szöveg:
"Cégünk nem hivatalos BMW márkaképviselet. Áruházunk csak eredeti BMW vagy BMW beszállítóktól származó OE gyári minőségű alkatrészeket forgalmaz. Utángyártott alkatrészek a kínálatunkban nem szerepelnek."
OK de ez most melyik OE gyártó terméke??? Textar, Jurid, ATE stb.
Online teile:
FÉKBETÉTKÉSZLET HÁTSÓ E39 34216761281 20 509 Ft +áfa
Nos akkor mi lehet ami majd harmad annyiba kerül? ÉS vajon hány méteren áll meg vele a kocsi???
Jackson, aki kérdi
2011.03.09. 00:00
BMWMuller írta:jackson írta:Tisztelt BMWMuller!
"Cégünk nem hivatalos BMW márkaképviselet. Áruházunk csak eredeti BMW vagy BMW beszállítóktól származó OE gyári minőségű alkatrészeket forgalmaz. Utángyártott alkatrészek a kínálatunkban nem szerepelnek."
Online teile:
Nos akkor mi lehet ami majd harmad annyiba kerül? ÉS vajon hány méteren áll meg vele a kocsi???
Jackson, aki kérdi
Tisztelt Jackson
Mint előbb írtam " A magyar honlap 2010 májusában kezdett íródni, eléggé gyermekcipős de azért sok minden alapvető dolog megtalálható itt is. Akiket komolyabban érdekel a dolog, a német, angol vagy orosz nyelvű honlapra iránytjuk, ahol minden kérdésre választ kap az érdeklődő." Ha valakit tényleg érdekel a dolog, akkor például www.schmiedmann.com oldal keresőjébe beírja az általad példaként felhozott cikkszámot, az enter lenyomása után ezt látja: http://www.schmiedmann.com/34216761281/ ... ummer.aspx . Ha érdekel az eredeti ára, rányomsz a 'Show as original' gombra, akkor ez jön fel: http://www.schmiedmann.com/show-as-orig ... 61281.aspx . Innentől kezdve azt rendeled meg amelyiket akarod, vagy a gyárit vagy a kiváló minőségű gyári beszállítóét. Itt ne keress Textart, Juridot, Febit, Zimmermannt. ATE-t meg végképp ne, mert már nem gyárt, csak csomagol.
Csikorgó fékszettekre nem lehet cégkarriert alapozni, mert hamar elvérzik, nos a tények nem ezt bizonyítják.
üdv.
2011.03.09. 00:00
jackson írta:BMWMuller írta:Imco írta:Hurrá!
Kínai licit van!
![]()
![]()
Jó éjt mindenkinek.
BMW Muller és bizonyos részét jlaci74 is magára értheti:
Nagyon szép és nagy jó, csak egy gondom van a cégcsoport és a honlapoddal. Nevezetesen, hogy több árkategóriában lehet vásárolni eltérő minőségű terméket nevezetesen legyenek mondjuk ár sorrendben:
- gyári BMW (BMW által garantált minőség)
- gyári beszállítótól (aki a gyárnak is szállít pl SWF, Bosch, Hella stb.) de ez már nem BMW logós és ahogy mesélték az ilyen helyen dolgozók már nem kell olyan szigorú minőségi feltételeknek megfelelni mint amikor BMW termék megy a soron.
- nagy nevű gyártók utángyártott termékei (próbálják lemásolni az eredeti technikai adatait)
- noname utángyártók (na itt már kevésbé sikerül a másolás)
A honlapod fő problémája, hogy nem sorolja be legalább 3 kategóriába a termékeket. És ne is haragudj de ezzel egy kicsit megtéveszti a vásárlót. Miért téveszti meg mert az eredeti gyári termék kép szerepelt amikor én jártam arra felé és közben az árból kiderült, hogy egy utángyártott termékről beszélünk. Régebben ki volt írva a felíratod, hogy utángyártott vagy gyári beszállítói termékeket árulsz valahol a honlap elején. De a konkrét termékeknél ezt nem lehet látni.
Nagyon fontos lenne tisztázni a mert ugyebár fék betétet lehet venni 4,5eFt per pár (jlaci74 "olcsó" hátsó betét ára) és 20eFt+áfa áron (mondanom se kell az utóbbi BMW gyári) és amikor meg kell állni padlófékkel akkor kijön a különbség. Ha a vevőd csak az első koccanáskor szembesül azzal, hogy nem tudott megállni akkor morcos lesz. De ha ő válaszotta az olcsót akkor tudatában kell lennie a választásának következményeivel is.
Kérdés mindkettőtökhöz:
Másrészt mit kapunk kedvezményként az utcáról beeső vásárlókkal szemben? Mármint az E39 klubtagok?
És valamit írjatok már a garancia és jótállás ügyében ki hogy kezeli a témát. Itt most olyanokra gondolok pl. Ha félre rendelt valaki valamit akkor hogyan cserélheti. Ha hibás az alkatrész akkor mi van stb.
Jackson, aki próbálja összehasonlíthatóvá tenni a beszerzési forrásokat
2011.03.09. 01:31
lepke írta:BMWMuller írta:jackson írta:Tisztelt BMWMuller!
Online teile:
Jackson, aki kérdi
Tisztelt Jackson
Mint előbb írtam " A magyar honlap 2010 májusában kezdett íródni, eléggé gyermekcipős de azért sok minden alapvető dolog megtalálható itt is. Akiket komolyabban érdekel a dolog, a német, angol vagy orosz nyelvű honlapra iránytjuk, ahol minden kérdésre választ kap az érdeklődő." Ha valakit tényleg érdekel a dolog, akkor például www.schmiedmann.com oldal keresőjébe beírja az általad példaként felhozott cikkszámot, az enter lenyomása után ezt látja: http://www.schmiedmann.com/34216761281/ ... ummer.aspx . Ha érdekel az eredeti ára, rányomsz a 'Show as original' gombra, akkor ez jön fel: http://www.schmiedmann.com/show-as-orig ... 61281.aspx . Innentől kezdve azt rendeled meg amelyiket akarod, vagy a gyárit vagy a kiváló minőségű gyári beszállítóét. Itt ne keress Textart, Juridot, Febit, Zimmermannt. ATE-t meg végképp ne, mert már nem gyárt, csak csomagol.
Csikorgó fékszettekre nem lehet cégkarriert alapozni, mert hamar elvérzik, nos a tények nem ezt bizonyítják.
üdv.
Helo
Ez már nekem bonyolult
ide nyomok , oda kattintok
E60-as 535d-hez mennyibe kerül az első féktárcsa+ betétek + kopásjelző![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2011.03.09. 08:11