Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: E39 klímaventilátor

2010.07.22. 16:46

kovessyroli írta:
Szemi írta:
jackson írta:
Szemi írta:Sziasztok!

2002-es E39-ből jól működő klímaventilátor Eladó!

Budapesten megtekinthető, azonnal kipróbálható.
Ár: 30 eFt

Érd: 30/930-6822

Üdv,
Szemi

Úgy mellesleg megjegyzem, hogy ha ez a fokozatmentes akkor abból a gyári 80eFt. Tehát akinek újabb kocsija van és szarakodik a első elektromos "klíma" ventilátora gyorsan csapjon le rá. Mert ebben már nincs cserélhető előtét ellenállás csak csere lehetséges.

Jackson, aki forrón javasolja az érintetteknek

Megvan ám még a klímaventilátor! :)

Amúgy lényeges információ, hogy ez 4 csatlakozós!

akkor valaki fejtse meg gyorsan ezt a találós kérdést, mert ugye eddig úgy tudtuk, hogy a régi típusú - előtétellenállásos ventilátor az a 4 csatlakozós, és az újabb - fokozatmentes az pedig a 3 csatlakozós.

én az enyémen meglestem, 1997-es a kocsi, tehát a régi van rajta, de ez is 4 csatlakozós (mondjuk a komplett hűtőpacket egy 1996.12-havi kocsiról van átrakva)
valaki találja már ki, hogy mi a megoldás :!: :roll:

Nem vagyok szakértő a témában, de amit konkrétan tudok, hogy a bömbim alvázszám vége szerint is 2002-ben futott le a gyártósorról, legutolsó facelift-es (default fehér index, angel eyes stb.) és az alkatrészkereskedő elmondása szerint ez már nem előtétellenálásos a mellett, hogy természetesen fokozatmentes. :roll:

2010.07.22. 17:36

zsolty-j írta:

Most voltam a postán,feladtam 5 csomagot,ha meg kaptam volna a neved címed,holnapra neked is lenne elemlámpád. :D

Azt kérem amit eddig is :sms-be neved címed

Ezek szerint a válaszod nem.

Király! Tegnap 18:58-kor elküldtem az SMS-t megint. Gondolom a sok között elveszett.
Tehát ha akartad volna, holnapra lehetne nekem is! Megint nem rajtam múlt.

Mind1! Ennyi SMS-sel telefonnal és idővel már kisétáltam volna a németekhez érte.

Befejeztem.

Másvalakitől, ha tud zseblámpát, szívesen venném.

Köszi!

2010.07.22. 17:42

touring írta:Mint a gyerekek :D :D :D
Nekem már van elemlámpám, mint Jacksonnnak bibiiiiiiiiii :lol:

Én is igy örülhetnék mint Te, mert elötted rendeltem meg Jacksonnal!
Nekem csak a sirás jutott! :lol:

2010.07.23. 07:58

Imco írta:

Nem sirni kell, hanem törölni a morgós hozzászólásodat az x gombal még mi elött látja zsolti. És felkapni a telefont és megbeszélni szóban hogy fel tudta e irni a cimet. Ezenkivül még PÜ-ben is oda adhattad volna.

Jackson, aki ebben az esetben körbe bombázta volna zsolti-t a cimével minden lehetséges módon :lol:

2010.07.23. 22:50

jackson írta:
Imco írta:

Nem sirni kell, hanem törölni a morgós hozzászólásodat az x gombal még mi elött látja zsolti. És felkapni a telefont és megbeszélni szóban hogy fel tudta e irni a cimet. Ezenkivül még PÜ-ben is oda adhattad volna.

Jackson, aki ebben az esetben körbe bombázta volna zsolti-t a cimével minden lehetséges módon :lol:

Nem szivességet kértem, hanem korrektül üzletelni szerettem volna.
Mind emellett az összes támasztott igénynek többszörösen megfeleltem.

Hagyjuk, mert csak xelhetsz meg kékkel irogathatsz. :)
Nem ér ennyit az egész lámpa.
Egyszer szivesen kifejtem személyesen az álláspontom.

2010.07.24. 13:37

Miért nem veszel újat? 25EUR. Azt tuti a markodba nyomják :-D Én is inkább e mellett voksoltam mint a bizonytalan használt mellett...

2010.07.24. 15:22

Imco írta:

Nekem kb. fél éve megvan. Nem most vettem
Ne szívd mellre :D

Kormány

2010.07.25. 07:54

Szép állapotban lévő Bmw E39 bőrkormány dupla indítós légzsákkal. Az összes 1999/03 után gyártott E39-be jó. Itt egy nagyobb kép.

Ára: 20.000 Ft

Kép

2010.07.25. 08:57

touring írta:
Imco írta:

Nekem kb. fél éve megvan. Nem most vettem
Ne szívd mellre :D

ÁÁÁ dehogy.
Csak nekem is azóta lehetne, mert elötted rendeltem mint irom. Erre utaltam. :lol:
Hagyjuk a témát.

Trafó

2010.07.25. 16:52

Van egy eladó xenon trafóm és a hozzá passzoló izzó (D2S)! :)

2010.07.25. 19:17

540i és 23i kábelköteg, szívótorok, motor alkatrészek, automa és manuális váltó, karosszéria elemek, ajtók, tetők, lökhárítók, difik, utastér, stb.Érd pü és dobom a számot.

2010.07.25. 19:54

bomostomi írta:540i és 23i kábelköteg, szívótorok, motor alkatrészek, automa és manuális váltó, karosszéria elemek, ajtók, tetők, lökhárítók, difik, utastér, stb.Érd pü és dobom a számot.

Fényre sötétedő tükröd nincs véletlenül??

2010.07.25. 22:01

bomostomi írta:540i és 23i kábelköteg, szívótorok, motor alkatrészek, automa és manuális váltó, karosszéria elemek, ajtók, tetők, lökhárítók, difik, utastér, stb.Érd pü és dobom a számot.

Hátsó pohártartód lenne? Rossz is jó lenne, mivel nekem csak a fedele kéne! :)

2010.07.26. 00:58

vaszarig írta:

Van, de csak rossz, nem törött csak a kinyilló pohártartó részében nincs benne a rugó és nem jön ki, csak húzásra. Egyébként ép.

2010.07.26. 00:59

Orsika írta:

Fényre sötétedő tükröd nincs véletlenül??

Volt de az ilyesmi olyan mint a cukor, hipp hopp elkelt!

2010.07.27. 11:37

bomostomi írta:
vaszarig írta:

Van, de csak rossz, nem törött csak a kinyilló pohártartó részében nincs benne a rugó és nem jön ki, csak húzásra. Egyébként ép.

Az pont jó lenne nekem! :) Mit kérnél érte? :)

2010.07.27. 11:42

Ülések vannak?

2010.07.27. 17:58

ptom írta:

Ülések vannak?

Ment a pü
Üdv

2010.08.02. 10:03

- emelő:3e ft
-kerékőr szett:3e ft
-fekete diszléc szett(lökösre,sárvédőre,ajtókra+rendszám t.tartó)12db:22e ft
-hátsó belső világítás olvasólámpás (a sima csatlakozóéval megegyezik):4e ft/pár
kb hirtelen ennyi.De ugyan itt rengeteg E39 alkatrészek :wink: Korrekt áron,posta megoldható :roll:
Érd:pü-,vagy 70/277 35 13
A hozzászólást 6 alkalommal szerkesztették, utoljára Schnitzer 2010.08.21. 22:59-kor.

2010.08.02. 14:42

Uraim megint megtelt a garázsom alkatrészekkel. E39 23i 28i 30d alkatrészei, motoralkatrészek, karosszéria elemek, difik, hűtők, utastér alkatrészek, óracsoportok, klímavezérlő panelek, komplett motorok, váltók automata, kézi, felnik, stb. Érdekel valami, akkor Pü! Egyes alkatrészeket cserélnék is 25tds alkatrészekre.
Hozzászólás küldése

VigLink badge