![]() |
2012.02.02. 00:44
danielbeath írta:sylver írta:A fele lemaradtBocsánat, nem nagyon tudom kezelni a forumot.
A búra 20e Ft/pár, fehér indexes, a facelift elotti E39-re jó, a komplett lámpa 35e/pár, ebben az állitomotor nincs benne, a xenon és a hagyományos égo is beleszerelhető.
Nekem ilyen van a kör ledek hamar ki égnek!!!! de ezt le tekintve semmi baja nincs jól működnek funkcionálnak
2012.02.12. 10:39
Norbert27 írta:Én is most vettem a sráctól egy párat.Beforrasztottam 1-1 fesz. stab. ic-t.Így csak kb. 11.5 v-ot kapnak stabilan.Remélem nem ég ki.Gondolom azért mennek tönkre a ledek, mert picit elméretezték.Az viszont fura ,hogy a fényszórómagasság állítás nem működik vele.A reflektor foncsorába belóg a lámpabura krómhatású része és a motor nem tudja mozgatni.A motor erölködik,de semmi.Ennek ellenére nem bántam meg.A csavarokkal is be tudom állítani és nagyon jól néz ki.Mégsem volt 200000 mint egy hella.20-ból megvolt és olyan mintha...
2012.02.12. 10:48
Bombolo írta:Norbert27 írta:Én is most vettem a sráctól egy párat.Beforrasztottam 1-1 fesz. stab. ic-t.Így csak kb. 11.5 v-ot kapnak stabilan.Remélem nem ég ki.Gondolom azért mennek tönkre a ledek, mert picit elméretezték.Az viszont fura ,hogy a fényszórómagasság állítás nem működik vele.A reflektor foncsorába belóg a lámpabura krómhatású része és a motor nem tudja mozgatni.A motor erölködik,de semmi.Ennek ellenére nem bántam meg.A csavarokkal is be tudom állítani és nagyon jól néz ki.Mégsem volt 200000 mint egy hella.20-ból megvolt és olyan mintha...
Senkit nem akarok megbántani, de ezek az utángyártott fényszórók borzalmasan néznek ki, műszakilag 0 tartalommal, ráadásul a legtöbbször párásodnak és semmit nem lehet velük látni. Egyszerű matematikai feladat, hogy mennyi lehet a gyártási költsége, ha kereskedelmi haszonnal és Kínából történő szállítással megéri a HELLA árának tizedéért adni. Annyiból nem futja kutatásra, kísérletezésre. A lencse és a foncsor valahová fogja vetíteni a fényt, de hogy nem lehet vele normálisan látni, az biztos. A minap volt a kezemben egy ilyen, szét kellett szednem, siralmas a belső állítók rendszere, a foncsorok és fülek, az egész olyan, mintha egy technika órán készült volna általános iskola ötödikben. És természetesen javíthatatlan volt.
2012.02.12. 11:05
lepke írta:Bombolo írta:Norbert27 írta:Én is most vettem a sráctól egy párat.Beforrasztottam 1-1 fesz. stab. ic-t.Így csak kb. 11.5 v-ot kapnak stabilan.Remélem nem ég ki.Gondolom azért mennek tönkre a ledek, mert picit elméretezték.Az viszont fura ,hogy a fényszórómagasság állítás nem működik vele.A reflektor foncsorába belóg a lámpabura krómhatású része és a motor nem tudja mozgatni.A motor erölködik,de semmi.Ennek ellenére nem bántam meg.A csavarokkal is be tudom állítani és nagyon jól néz ki.Mégsem volt 200000 mint egy hella.20-ból megvolt és olyan mintha...
Senkit nem akarok megbántani, de ezek az utángyártott fényszórók borzalmasan néznek ki, műszakilag 0 tartalommal, ráadásul a legtöbbször párásodnak és semmit nem lehet velük látni. Egyszerű matematikai feladat, hogy mennyi lehet a gyártási költsége, ha kereskedelmi haszonnal és Kínából történő szállítással megéri a HELLA árának tizedéért adni. Annyiból nem futja kutatásra, kísérletezésre. A lencse és a foncsor valahová fogja vetíteni a fényt, de hogy nem lehet vele normálisan látni, az biztos. A minap volt a kezemben egy ilyen, szét kellett szednem, siralmas a belső állítók rendszere, a foncsorok és fülek, az egész olyan, mintha egy technika órán készült volna általános iskola ötödikben. És természetesen javíthatatlan volt.
Helo
Tömören leírva ...
Olcsó húsnak híg a leve
2012.02.12. 11:23
bomostomi írta:Üdv Uraim!
Én sem akarok közelről beszólni senkinek, de én is vettem egy ilyen lámpabúrát, amit rábigyesztettem a gyári facelift előti xenonos lámpatestemre. Elég jól nézett ki, meg minden, égett szépen körbe mind a négy (egy darabig, aztán egyik nap egyik led, másik nap másik led ment ki, aztán vibrált, egyik kevésbé világított mint a másik, majd tettem bele egy kis ellenállást, na onnantól kezdve lehetett használni. De! Valahogy mindíg bántotta a szemem, hogy olyan olyan, de mégsem olyan mint a gyári. Aztán eljött az az idő, amikor többet mentem éjjel mint nappal, és sűrven kellett refiznem, aminek viszont a foncsor nélkül semmi értelme sem volt, majdhogynem a xenon tompítottal jobban láttam. Ezek után megunva és hál istennek Schnitzer hirdetését olvasva vettem egy gyári hella faceliftes lámpiont. NA AZ AZ IGAZI!!! MINDEN TEKINTETBEN!!! Szép is, jó is, látok is! Kell ennél több? NEEEEEM!
Bocsánatot kérek mindazoktól akiket esetleg most megbántottam, de azért vagyunk itt hogy mindenki okosodjon, tanuljon, tapasztaljon valamit, és döntsön mindenki belátása szerint!![]()
Üdv!
2012.02.12. 12:11
Bombolo írta:bomostomi írta:Üdv Uraim!
Én sem akarok közelről beszólni senkinek, de én is vettem egy ilyen lámpabúrát, amit rábigyesztettem a gyári facelift előti xenonos lámpatestemre. Elég jól nézett ki, meg minden, égett szépen körbe mind a négy (egy darabig, aztán egyik nap egyik led, másik nap másik led ment ki, aztán vibrált, egyik kevésbé világított mint a másik, majd tettem bele egy kis ellenállást, na onnantól kezdve lehetett használni. De! Valahogy mindíg bántotta a szemem, hogy olyan olyan, de mégsem olyan mint a gyári. Aztán eljött az az idő, amikor többet mentem éjjel mint nappal, és sűrven kellett refiznem, aminek viszont a foncsor nélkül semmi értelme sem volt, majdhogynem a xenon tompítottal jobban láttam. Ezek után megunva és hál istennek Schnitzer hirdetését olvasva vettem egy gyári hella faceliftes lámpiont. NA AZ AZ IGAZI!!! MINDEN TEKINTETBEN!!! Szép is, jó is, látok is! Kell ennél több? NEEEEEM!
Bocsánatot kérek mindazoktól akiket esetleg most megbántottam, de azért vagyunk itt hogy mindenki okosodjon, tanuljon, tapasztaljon valamit, és döntsön mindenki belátása szerint!![]()
Üdv!
Ezért érdemes a gyári rendszert megóvni. A fórum első hozzászólásában hirdetett búra nem a facelift előttire való, hanem a facelift-re, tehát ott minden marad a HELLA, a foncsor, a projektor, az angel-eyes, csak a lemattulás-törés javítására szolgál. Szétszedéskor a foncsor is újrafoncsorozható, így új lámpa minőséget kapunk, gyári kivitelben.
Csak a lámpát hirdető sylver topictárs mosta össze a kettőt, ő a facelift előttire kínál facelift optik-ot, ami teljesen más.
2012.02.12. 19:42
bomostomi írta:lepke írta:Bombolo írta:Norbert27 írta:Én is most vettem a sráctól egy párat.Beforrasztottam 1-1 fesz. stab. ic-t.Így csak kb. 11.5 v-ot kapnak stabilan.Remélem nem ég ki.Gondolom azért mennek tönkre a ledek, mert picit elméretezték.Az viszont fura ,hogy a fényszórómagasság állítás nem működik vele.A reflektor foncsorába belóg a lámpabura krómhatású része és a motor nem tudja mozgatni.A motor erölködik,de semmi.Ennek ellenére nem bántam meg.A csavarokkal is be tudom állítani és nagyon jól néz ki.Mégsem volt 200000 mint egy hella.20-ból megvolt és olyan mintha...
Helo
Tömören leírva ...
Olcsó húsnak híg a leve
Üdv Uraim!
Üdv!
2012.02.12. 19:59
Norbert27 írta:bomostomi írta:lepke írta:Bombolo írta:Norbert27 írta:Én is most vettem a sráctól egy párat.Beforrasztottam 1-1 fesz. stab. ic-t.Így csak kb. 11.5 v-ot kapnak stabilan.Remélem nem ég ki.Gondolom azért mennek tönkre a ledek, mert picit elméretezték.Az viszont fura ,hogy a fényszórómagasság állítás nem működik vele.A reflektor foncsorába belóg a lámpabura krómhatású része és a motor nem tudja mozgatni.A motor erölködik,de semmi.Ennek ellenére nem bántam meg.A csavarokkal is be tudom állítani és nagyon jól néz ki.Mégsem volt 200000 mint egy hella.20-ból megvolt és olyan mintha...
Helo
Tömören leírva ...
Olcsó húsnak híg a leve
Üdv Uraim!
Üdv!
Szerintem nem rossz(árához képest).Az optika marad gyári....csak a két lencse nincs ennyi.Ami viszont érdekelne:hogyan tudnám megoldani vagy megelőzni azt hogy kiégjenek a ledek?Ebben a fesz. stab. ic-ben nem bízok.Milyen ellenállást tettél be?A vibrálást azt én is észrevettem.Az mitől van?Nem lehet ,hogy az izzó ellenőrzéstől van?LCM-re gondolok.
2012.02.13. 16:13
Norbert27 írta:Szerintem nem rossz(árához képest).Nekem a hella ázott be.Az optika marad gyári....csak a két lencse nincs ennyi.Ami viszont érdekelne:hogyan tudnám megoldani vagy megelőzni azt hogy kiégjenek a ledek?Ebben a fesz. stab. ic-ben nem bízok.Milyen ellenállást tettél be?A vibrálást azt én is észrevettem.Az mitől van?Nem lehet ,hogy az izzó ellenőrzéstől van?LCM-re gondolok.
2012.03.19. 22:23

2012.03.23. 22:51
Norbert27 írta:Hali!
Srácok vett valaki ilyen lámpát?Nem ledes,de csíkban világít (elvileg).Egy-két véleményt szeretnék hallani róla.
A ledes sokkal drágább,de igazából a beépítése riasztott el....vibrál,nem vibrál,izzó figyelés ..stb.
2012.03.23. 23:52
Zoli E39 írta:Mennyiért vetted ezeket?Norbert27 írta:Hali!
Srácok vett valaki ilyen lámpát?Nem ledes,de csíkban világít (elvileg).Egy-két véleményt szeretnék hallani róla.
A ledes sokkal drágább,de igazából a beépítése riasztott el....vibrál,nem vibrál,izzó figyelés ..stb.
2012.03.24. 10:01
2012.03.26. 08:36
Norbert27 írta:Zoli E39 írta:Mennyiért vetted ezeket?Norbert27 írta:Hali!
Még nem vettem de 15000 az ára.A képeken jó,de élőbe nem hiszem hogy ilyen jól világít.Ha veszel várom véleményed.
A srác elérhetősége aki árulja: hbhangaboy@gmail.com +36-30-716-2598