Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: E46 általános.

2016.03.27. 20:48

Újjonc BMW-s írta:
admin írta:Gallaca képpén ott a cikszám etk-ba megnézted nem írja a teljesitményt?
De a wds-be megnézed a bizti méretét abból már lehet számolni egy kb értéket.

Tapatalk-kal küldve az én SM-T210-el

ETK-ban nem néztem még, de megnézem. Viszont wds...ez nem tudom mi. Tény, hogy direkt áramnak nézem, ami rá van engedve a fűtésre és a van kapcsolgatva. Biztosíték táblán azt hiszem a 65-ös bizti az övé, az meg 5 Amperes.

Az ETK-ban nincs adat. 5A-es :shock: nehéz elhinnem.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek bendegúz az itt látható tagok köszönték meg: ROLIBMW
Értékelés: 4.76%

2016.03.27. 20:50

bendegúz írta:
Újjonc BMW-s írta:
admin írta:Gallaca képpén ott a cikszám etk-ba megnézted nem írja a teljesitményt?

ETK-ban nem néztem még, de megnézem. Viszont wds...ez nem tudom mi. Tény, hogy direkt áramnak nézem, ami rá van engedve a fűtésre és a van kapcsolgatva. Biztosíték táblán azt hiszem a 65-ös bizti az övé, az meg 5 Amperes.

Az ETK-ban nincs adat.

Én is pont azt nézem, de ha jól nézem, meg sincs számozva a kiegészítő fűtés. Ami meg meg van, ahhoz csak dollár van adatnak írva.

2016.03.27. 20:54

Újjonc BMW-s írta:
bendegúz írta:
Újjonc BMW-s írta:

Az ETK-ban nincs adat.

Én is pont azt nézem, de ha jól nézem, meg sincs számozva a kiegészítő fűtés. Ami meg meg van, ahhoz csak dollár van adatnak írva.

Az sem kevés! :facepalm: :D

2016.03.27. 20:56

bendegúz írta:
Újjonc BMW-s írta:
bendegúz írta:
Újjonc BMW-s írta:

Az ETK-ban nincs adat.

Az sem kevés! :facepalm: :D

Hát nem hiszem hogy akarok bármit is ezek alapján venni. :mrgreen:

2016.03.27. 21:01

bendegúz írta:
Újjonc BMW-s írta:

Az 5A az impulzus vezérlés biztije lehet.Direkt áram nem lehet max csavaros biztije van az ülés alatt vagy az aksi felett.

2016.03.27. 21:12

admin írta:
bendegúz írta:
Újjonc BMW-s írta:

Az 5A az impulzus vezérlés biztije lehet.Direkt áram nem lehet max csavaros biztije van az ülés alatt vagy az aksi felett.

Amint tehetem, megnézem magán a kocsin még egyszer.

2016.03.27. 21:19

Újjonc BMW-s írta:magán

Itt a fórumon mindenki tegeződik. Tégy Te is így. :mrgreen:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek hamoriarpi az itt látható tagok köszönték meg: jimbi525d
Értékelés: 4.76%

2016.03.31. 22:22

Sziasztok fórumtársak!

Üdvözlök mindenkit! Szeretnék bemutatkozni itt az E46 topicban, mivel tavaly nyár óta boldog tulajdonosa vagyok egy faceliftes 330i Touringnak! :D
Dénesnek hívnak, 34 vagyok, és ez az első saját autóm. Eddig nem volt létszükséglet a saját autó, mivel a családban volt másik. Viszont régóta szemezek a márkával, a bátyámnak egy e39 523i-je van, így azzal már évek óta van tapasztalatom. Mindenképpen E46-ot szerettem volna sorhat benzint kézi váltóval.
Itt a fórumon már régebben regisztráltam, de ebbe a topikba még nem írtam. Korábban sokat olvasgattam a különböző témákban, tetszik a lelkes hozzáállás/hozzáértés. Kérdésekkel én is bombázlak majd benneteket és ha 30i témában lesz szükség tapasztalatra, én is szívesen megosztom.

Egyelőre ennyi bemutatkozásképpen, jöjjenek a kérdések! :)

2016.03.31. 22:24

Deenee írta:Sziasztok fórumtársak!

Üdvözlök mindenkit! Szeretnék bemutatkozni itt az E46 topicban, mivel tavaly nyár óta boldog tulajdonosa vagyok egy faceliftes 330i Touringnak! :D
Dénesnek hívnak, 34 vagyok, és ez az első saját autóm. Eddig nem volt létszükséglet a saját autó, mivel a családban volt másik. Viszont régóta szemezek a márkával, a bátyámnak egy e39 523i-je van, így azzal már évek óta van tapasztalatom. Mindenképpen E46-ot szerettem volna sorhat benzint kézi váltóval.
Itt a fórumon már régebben regisztráltam, de ebbe a topikba még nem írtam. Korábban sokat olvasgattam a különböző témákban, tetszik a lelkes hozzáállás/hozzáértés. Kérdésekkel én is bombázlak majd benneteket és ha 30i témában lesz szükség tapasztalatra, én is szívesen megosztom.

Egyelőre ennyi bemutatkozásképpen, jöjjenek a kérdések! :)

Isten hozott ;-)

Tapatalkkal küldve az én D6503 eszközömről

2016.03.31. 22:29

Sziasztok!

Benzinszűrőt szeretnék cserélni a paripán, így elkezdtem körülnézni, hogy honnan tudnám beszerezni. A gyári kódot megtaláltam: 13327512019. Ahogy néztem, az OEM minőséget a Kayser gyártja. Amerikában 40 $ körül megy a webáruházak zöménél. Itthon egyedül a Schmiedmann-nál találtam Kayser-t, 41 ezer Ft-ért. :shock:
Tud valaki olcsóbb pályát?

Üdv,
Deenee

2016.03.31. 23:10

Unix/Bárdi, amelyik szimpatikus. Ott azért van választék rendesen és nem gondolnám, hogy egy Mann mondjuk sokkalta rosszabb lenne, mint az általad említett :wink:

2016.03.31. 23:16

Deenee írta:Sziasztok!

Benzinszűrőt szeretnék cserélni a paripán, így elkezdtem körülnézni, hogy honnan tudnám beszerezni. A gyári kódot megtaláltam: 13327512019. Ahogy néztem, az OEM minőséget a Kayser gyártja. Amerikában 40 $ körül megy a webáruházak zöménél. Itthon egyedül a Schmiedmann-nál találtam Kayser-t, 41 ezer Ft-ért. :shock:
Tud valaki olcsóbb pályát?

Üdv,
Deenee

Na jó, 38-ért viheted, mivel újonc vagy.

2016.04.01. 07:24

hamoriarpi írta:

:shock: Hát ezt "magam" sem tudom, mi ez a "magán" ??? :facepalm:
Múltkor írtam egy hsz-t és fogalmam sem volt, hogy mikor elküldtem, hova lett? Szerintem akkor a rendszer benyelhette, vagy nem tudom. Lehet hogy ennyi maradt meg belőle. :D :mrgreen:

2016.04.01. 11:46

Újjonc BMW-s írta:
hamoriarpi írta:

Múltkor írtam egy hsz-t és fogalmam sem volt, hogy mikor elküldtem, hova lett? Szerintem akkor a rendszer benyelhette, vagy nem tudom. Lehet hogy ennyi maradt meg belőle. :D :mrgreen:

Ott van a hozzászólásod teljes egészében,csak Árpi kivágott egy részletet a poén kedvéért. :mrgreen:

2016.04.01. 16:53

Padre540 írta:
Újjonc BMW-s írta:
hamoriarpi írta:

Ott van a hozzászólásod teljes egészében,csak Árpi kivágott egy részletet a poén kedvéért. :mrgreen:

Ja? Ne szivassatok.

2016.04.01. 23:22

nagy.matyika írta:Unix/Bárdi, amelyik szimpatikus. Ott azért van választék rendesen és nem gondolnám, hogy egy Mann mondjuk sokkalta rosszabb lenne, mint az általad említett :wink:

Ezeknél nincs kedvezményem, alapvetően pedig elég drágák. A gyáriról letettem, néztem több helyen, nekem is a Mann Filter a legszimpatikusabb, a filtershop.com - on 19900-ért rendelhető. Csak összehasonlításképpen ugyanez a Unixnál 31 ezer.

2016.04.01. 23:59

Deenee írta:
nagy.matyika írta:Unix/Bárdi, amelyik szimpatikus. Ott azért van választék rendesen és nem gondolnám, hogy egy Mann mondjuk sokkalta rosszabb lenne, mint az általad említett :wink:

Ezeknél nincs kedvezményem, alapvetően pedig elég drágák. A gyáriról letettem, néztem több helyen, nekem is a Mann Filter a legszimpatikusabb, a filtershop.com - on 19900-ért rendelhető. Csak összehasonlításképpen ugyanez a Unixnál 31 ezer.

Nekem mondjuk van, így ebből indultam ki :wink: Igazából majdnem ugyan ott vagy. :roker: Mann-t nyugodtan veheted, én még nem csalódtam benne.

2016.04.02. 08:23

Deenee írta:

Esetleg itt is szétnézhetsz:

https://alkatreszek.hu/autotipus/bmw_al ... termek/-_1

Tapatalk

2016.04.05. 11:51

Sziasztok!
E46-nak a klíma tisztításáról nem tudtok valami jó videót linkelni nekem?
Kérdeztem a klímásom, hogy tisztítja a klímát, de ő semmit nem bont, vagy mos. Csak ózonnal csinálja. Az nekem nem elég. Én akarom látni hogy milyen a párologtató és tiszta-e a kifolyó cső?
Köszönöm!

2016.04.05. 19:19

Újjonc BMW-s írta:Sziasztok!
E46-nak a klíma tisztításáról nem tudtok valami jó videót linkelni nekem?
Kérdeztem a klímásom, hogy tisztítja a klímát, de ő semmit nem bont, vagy mos. Csak ózonnal csinálja. Az nekem nem elég. Én akarom látni hogy milyen a párologtató és tiszta-e a kifolyó cső?
Köszönöm!

Xenonbalazst keresd, profi ebben
Hozzászólás küldése

VigLink badge