![]() |
2016.03.27. 20:48
Újjonc BMW-s írta:admin írta:Gallaca képpén ott a cikszám etk-ba megnézted nem írja a teljesitményt?
De a wds-be megnézed a bizti méretét abból már lehet számolni egy kb értéket.
Tapatalk-kal küldve az én SM-T210-el
ETK-ban nem néztem még, de megnézem. Viszont wds...ez nem tudom mi. Tény, hogy direkt áramnak nézem, ami rá van engedve a fűtésre és a van kapcsolgatva. Biztosíték táblán azt hiszem a 65-ös bizti az övé, az meg 5 Amperes.
2016.03.27. 20:50
bendegúz írta:Újjonc BMW-s írta:admin írta:Gallaca képpén ott a cikszám etk-ba megnézted nem írja a teljesitményt?
ETK-ban nem néztem még, de megnézem. Viszont wds...ez nem tudom mi. Tény, hogy direkt áramnak nézem, ami rá van engedve a fűtésre és a van kapcsolgatva. Biztosíték táblán azt hiszem a 65-ös bizti az övé, az meg 5 Amperes.
Az ETK-ban nincs adat.
2016.03.27. 20:54
Újjonc BMW-s írta:bendegúz írta:Újjonc BMW-s írta:admin írta:Gallaca képpén ott a cikszám etk-ba megnézted nem írja a teljesitményt?
Az ETK-ban nincs adat.
Én is pont azt nézem, de ha jól nézem, meg sincs számozva a kiegészítő fűtés. Ami meg meg van, ahhoz csak dollár van adatnak írva.
2016.03.27. 20:56
bendegúz írta:Újjonc BMW-s írta:bendegúz írta:Újjonc BMW-s írta:admin írta:Gallaca képpén ott a cikszám etk-ba megnézted nem írja a teljesitményt?
Az ETK-ban nincs adat.
Én is pont azt nézem, de ha jól nézem, meg sincs számozva a kiegészítő fűtés. Ami meg meg van, ahhoz csak dollár van adatnak írva.
Az sem kevés!![]()
2016.03.27. 21:01
bendegúz írta:Újjonc BMW-s írta:admin írta:Gallaca képpén ott a cikszám etk-ba megnézted nem írja a teljesitményt?
Az ETK-ban nincs adat. 5A-esnehéz elhinnem.
2016.03.27. 21:12
admin írta:bendegúz írta:Újjonc BMW-s írta:admin írta:Gallaca képpén ott a cikszám etk-ba megnézted nem írja a teljesitményt?
Az ETK-ban nincs adat. 5A-esnehéz elhinnem.
Az 5A az impulzus vezérlés biztije lehet.Direkt áram nem lehet max csavaros biztije van az ülés alatt vagy az aksi felett.
2016.03.27. 21:19
Újjonc BMW-s írta:magán
2016.03.31. 22:22
2016.03.31. 22:24
Deenee írta:Sziasztok fórumtársak!
Üdvözlök mindenkit! Szeretnék bemutatkozni itt az E46 topicban, mivel tavaly nyár óta boldog tulajdonosa vagyok egy faceliftes 330i Touringnak!![]()
Dénesnek hívnak, 34 vagyok, és ez az első saját autóm. Eddig nem volt létszükséglet a saját autó, mivel a családban volt másik. Viszont régóta szemezek a márkával, a bátyámnak egy e39 523i-je van, így azzal már évek óta van tapasztalatom. Mindenképpen E46-ot szerettem volna sorhat benzint kézi váltóval.
Itt a fórumon már régebben regisztráltam, de ebbe a topikba még nem írtam. Korábban sokat olvasgattam a különböző témákban, tetszik a lelkes hozzáállás/hozzáértés. Kérdésekkel én is bombázlak majd benneteket és ha 30i témában lesz szükség tapasztalatra, én is szívesen megosztom.
Egyelőre ennyi bemutatkozásképpen, jöjjenek a kérdések!
2016.03.31. 22:29
2016.03.31. 23:10
2016.03.31. 23:16
Deenee írta:Sziasztok!
Benzinszűrőt szeretnék cserélni a paripán, így elkezdtem körülnézni, hogy honnan tudnám beszerezni. A gyári kódot megtaláltam: 13327512019. Ahogy néztem, az OEM minőséget a Kayser gyártja. Amerikában 40 $ körül megy a webáruházak zöménél. Itthon egyedül a Schmiedmann-nál találtam Kayser-t, 41 ezer Ft-ért.![]()
Tud valaki olcsóbb pályát?
Üdv,
Deenee
2016.04.01. 07:24
hamoriarpi írta:Újjonc BMW-s írta:magán
Itt a fórumon mindenki tegeződik. Tégy Te is így.
2016.04.01. 11:46
Újjonc BMW-s írta:hamoriarpi írta:Újjonc BMW-s írta:magán
Hát ezt "magam" sem tudom, mi ez a "magán" ???
![]()
Múltkor írtam egy hsz-t és fogalmam sem volt, hogy mikor elküldtem, hova lett? Szerintem akkor a rendszer benyelhette, vagy nem tudom. Lehet hogy ennyi maradt meg belőle.![]()
2016.04.01. 16:53
Padre540 írta:Újjonc BMW-s írta:hamoriarpi írta:Újjonc BMW-s írta:magán
Hát ezt "magam" sem tudom, mi ez a "magán" ???
![]()
Múltkor írtam egy hsz-t és fogalmam sem volt, hogy mikor elküldtem, hova lett? Szerintem akkor a rendszer benyelhette, vagy nem tudom. Lehet hogy ennyi maradt meg belőle.![]()
Ott van a hozzászólásod teljes egészében,csak Árpi kivágott egy részletet a poén kedvéért.
2016.04.01. 23:22
nagy.matyika írta:Unix/Bárdi, amelyik szimpatikus. Ott azért van választék rendesen és nem gondolnám, hogy egy Mann mondjuk sokkalta rosszabb lenne, mint az általad említett
2016.04.01. 23:59
Deenee írta:nagy.matyika írta:Unix/Bárdi, amelyik szimpatikus. Ott azért van választék rendesen és nem gondolnám, hogy egy Mann mondjuk sokkalta rosszabb lenne, mint az általad említett
Ezeknél nincs kedvezményem, alapvetően pedig elég drágák. A gyáriról letettem, néztem több helyen, nekem is a Mann Filter a legszimpatikusabb, a filtershop.com - on 19900-ért rendelhető. Csak összehasonlításképpen ugyanez a Unixnál 31 ezer.
Mann-t nyugodtan veheted, én még nem csalódtam benne.
2016.04.02. 08:23
Deenee írta:nagy.matyika írta:Unix/Bárdi, amelyik szimpatikus. Ott azért van választék rendesen és nem gondolnám, hogy egy Mann mondjuk sokkalta rosszabb lenne, mint az általad említett
Ezeknél nincs kedvezményem, alapvetően pedig elég drágák. A gyáriról letettem, néztem több helyen, nekem is a Mann Filter a legszimpatikusabb, a filtershop.com - on 19900-ért rendelhető. Csak összehasonlításképpen ugyanez a Unixnál 31 ezer.
2016.04.05. 11:51
2016.04.05. 19:19
Újjonc BMW-s írta:Sziasztok!
E46-nak a klíma tisztításáról nem tudtok valami jó videót linkelni nekem?
Kérdeztem a klímásom, hogy tisztítja a klímát, de ő semmit nem bont, vagy mos. Csak ózonnal csinálja. Az nekem nem elég. Én akarom látni hogy milyen a párologtató és tiszta-e a kifolyó cső?
Köszönöm!