![]() |
2015.05.24. 14:41
Újjonc BMW-s írta:admin írta:Újjonc BMW-s írta:admin írta:Igen.
Így néz ki ez a vezeték:
A visszahajtott hurkot én csináltam már és leszigeteltem. Valamint rögzítettem, míg el nem dől a sorsa.
Nem tudom milehetet. De nekem nem gyárinak tünik.
Szerintem sem, mert tele van felirattal és a színe is olyan bordós. A BMW vezeték szerintem sima piros. Mondanám hogy valami erősítő lehetett benne, de ahhoz meg vékonynak találom. Bár ki tudja, lehet hogy a pótketék helyén volt valami.. Pótkerekem nincs a kocsihoz.
2015.05.24. 22:23
Újjonc BMW-s írta:Látszólag nem akar kifogyni a kérdés.
A hátsó ajtón hiába nyomkodom a kis gombot, hogy kinyíljon az ablak. Szerintetek hol kezdjem a hibakeresést? Nagy baja lehet? Szedett már valai ilyet szét?
2015.05.25. 08:36
jlaci74 írta:Újjonc BMW-s írta:Látszólag nem akar kifogyni a kérdés.
A hátsó ajtón hiába nyomkodom a kis gombot, hogy kinyíljon az ablak. Szerintetek hol kezdjem a hibakeresést? Nagy baja lehet? Szedett már valai ilyet szét?
Maga a kapcsoló is meg szokott hibásodni , de előbb elenőrizd , hogy ejut-e odáig az áram .
Ha nem akkor a csomagtérajtó átvezető kábelkorbácsa lehet szakadt , touring betegség ...
2015.05.25. 12:23
Újjonc BMW-s írta:jlaci74 írta:Újjonc BMW-s írta:Látszólag nem akar kifogyni a kérdés.
Maga a kapcsoló is meg szokott hibásodni , de előbb elenőrizd , hogy ejut-e odáig az áram .
Ha nem akkor a csomagtérajtó átvezető kábelkorbácsa lehet szakadt , touring betegség ...
Köszönöm a választ! Remélem csak a vezeték lesz a probléma. Igaz, hogy az sem túl egyszerű javítás, ha az ember szépen és precízen szeretné megcsinálni. De azt legalább tudom pótolni. Kapcsoló meg nem tudom milyen van benne, így azt sem hogy mennyire sikerülhet pótolni?
Az ajtókárpitok leszerelése hasonlít a többi kocsiéhoz? Nem csináltam még BMW-t, de lejön pár csavar kiszedésével és patent kiugtasztásával?
2015.05.25. 13:08
jlaci74 írta:Újjonc BMW-s írta:Látszólag nem akar kifogyni a kérdés.
2015.05.25. 13:32
SvidronyA írta:Újjonc BMW-s írta:jlaci74 írta:Újjonc BMW-s írta:Látszólag nem akar kifogyni a kérdés.
Köszönöm a választ! Remélem csak a vezeték lesz a probléma. Igaz, hogy az sem túl egyszerű javítás, ha az ember szépen és precízen szeretné megcsinálni. De azt legalább tudom pótolni. Kapcsoló meg nem tudom milyen van benne, így azt sem hogy mennyire sikerülhet pótolni?
Az ajtókárpitok leszerelése hasonlít a többi kocsiéhoz? Nem csináltam még BMW-t, de lejön pár csavar kiszedésével és patent kiugtasztásával?
Azt mondtad, szerelő vagy, bár aktívan nem praktizálsz. Nézd meg az online ETK-ban, miként van összerakva, s így lesz meglátod, hogy bele mersz-e fogni, avagy sem. Ha valami okból kifolyólag nem, itt sok tapasztalt, segítőkész Klubtárs van. Ha már egyszer az ETK-ban nézelődsz, nézd meg az egyes kötőelemek ("bolhák") cikkszámát és mielőtt nekikezdesz a szétszedésnek, szerezd be őket, mert bontás közben úgyis el fognak törni.
2015.05.25. 13:36
admin írta:jlaci74 írta:Újjonc BMW-s írta:Látszólag nem akar kifogyni a kérdés.
Kérdés hogy melyik hátsó ajtóra gondolt.A csomira vagy az utastér hátsóra.
2015.05.25. 16:01
2015.05.27. 22:57
2015.05.28. 11:00
2015.06.09. 10:05
2015.11.05. 09:34
2015.11.05. 23:36
Bummer írta:Sziasztok!
Keresnek elado e46 sedant esetleg touringot...23i/25i/28i...legvegso esetben I6 20i...lehetoleg manual-t...szin mind1...az allapota legyen jo...
Barki tud valami csocsi gepet jelentkezzen...
Koszonom
Tapatalk-kal küldve az én GT-N7105-el
2015.11.06. 08:43
Gallaca írta:Bummer írta:Sziasztok!
Keresnek elado e46 sedant esetleg touringot...23i/25i/28i...legvegso esetben I6 20i...lehetoleg manual-t...szin mind1...az allapota legyen jo...
Koszonom
Elgondolkodtam, hogy a 30i miért maradt ki a sorból!?
2015.11.06. 08:47
Zo78 írta:Gallaca írta:Bummer írta:Sziasztok!
Koszonom
Elgondolkodtam, hogy a 30i miért maradt ki a sorból!?
, egyébként jogos felvetés.
2015.11.06. 09:17
Bummer írta:Gyerekek...benzintemeto...ben-zin-te-me-to![]()
![]()
![]()
2015.11.06. 12:02
Bummer írta:Gyerekek...benzintemeto...ben-zin-te-me-to![]()
![]()
![]()
2015.11.06. 12:22
PapaBoss írta:Bummer írta:Gyerekek...benzintemeto...ben-zin-te-me-to![]()
![]()
![]()
Szerintem az a 231 lovas 3.0i motor nem ehet nagyságrenddel többet mint egy 28-as.
Szerk.: a 3.0D-em is 8-9 körül evett. Igaz, nem unatkozott a fordulatszám mérő.
2015.11.06. 12:30
PapaBoss írta:Bummer írta:Gyerekek...benzintemeto...ben-zin-te-me-to![]()
![]()
![]()
Szerintem az a 231 lovas 3.0i motor nem ehet nagyságrenddel többet mint egy 28-as.
2015.11.06. 12:45
Bummer írta:PapaBoss írta:Bummer írta:Gyerekek...benzintemeto...ben-zin-te-me-to![]()
![]()
![]()
Ez csak Zo-nak szólt![]()
Nem igazán kell ekkora motorral szerelt autó az ősöknek...persze a lényeg a jó állapot és elsősorban a sedan kivitel...
De ugy latom nem nagyon van most elado gep...