Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2011.02.02. 00:13

"No Orbán Day"
Jók a hozásszólások.

2011.02.02. 09:56

admin írta:"No Orbán Day"
Jók a hozásszólások.

Azért ez tényleg elgondolkoztató.... hol volt az a 2/3 -os többség??? legalább csak 1/3 ment volna el, hiszen Az országnak a kettő harmada nem dolgozik, mert vagy munkanélküli, vagy nem is akar dolgozni!!!! A fidi Nehogy ne kormányozza végig a 4 évet.... ez manapság úgyis divat, hogy lemondanak a T miniszter elnökök... Csak azt nem értem akkor az a Gyurcsi is mi a f.szt keres még a parlamentben??? Csak nem az adómentesség miatt???

2011.02.02. 10:23

Sancool írta:
Jók a hozásszólások.

Azért ez tényleg elgondolkoztató.... hol volt az a 2/3 -os többség??? legalább csak 1/3 ment volna el, hiszen Az országnak a kettő harmada nem dolgozik, mert vagy munkanélküli, vagy nem is akar dolgozni!!!! A fidi Nehogy ne kormányozza végig a 4 évet.... ez manapság úgyis divat, hogy lemondanak a T miniszter elnökök... Csak azt nem értem akkor az a Gyurcsi is mi a f.szt keres még a parlamentben??? Csak nem az adómentesség miatt???

neeem a mentelmi jog miatt! :lol:

2011.02.02. 10:30

Labi írta:
Sancool írta:
Jók a hozásszólások.

neeem a mentelmi jog miatt! :lol:

:D Jajj de buta vagyok.... azt el is felejtettem!!! :)

2011.02.02. 10:49

Jók a hozásszólások.

Sziasztok!
Jaaaj, ne süllyedjen már odáig ez a politikai topic, hogy a Népszava hozzászólóitól idézünk! :)
Nekem azok tetszettek a legjobban, akik Orbánt Mubarakhoz hasonlítják, sőt Viktor egyiptomi útja és a mostani zavargások között is kapcsolatot látnak! Az ilyen emberek fantáziája színes filmre való.
Egyébként elgondolkodtató a mostani ellenzéki vezéralakok néhány elszólása, mint pl: "hiába nyerték meg a választásokat, az értelmiséggel nem tudnak mit kezdeni". Ez azt jelenti, hogy a jobboldalt csak szemét csürhe alkotja, aki bölcs faszagyerek, az csak az ő oldalukon lehet!?
Nem tudom továbbá, hogy miért kerüli el a figyelmüket, hogy még a baloldali közvélemény kutató cégek szerint is (Progresszív Intézet, Szonda Ipsos) a FIDESZ most is kétharmaddal nyerné a választásokat. Ez a "mocskos", "szemét csürhe", aki megelégelte azt, hogy szétlopták az országot, még mindig nem hajlandó melléjük állni, hiába csinálják a tüzet a magánnyugdíj pénztárakkal, a médiatörvénnyel, sajtószabadsággal!
Egyébként érdemes figyelni az MSZP új retorikáját, mert a hétvégi választmányi gyűlésen új irányvonalat szabtak meg a régiek mellé. Eddig kommunisták voltak majd baloldaliak,szociáldemokraták, demokraták, szabadok és most már humanisták is! Ők lesznek a Humanista párt!
Persze, hogy mennyire hiteles az újabb irányváltás, ha továbbra is olyanok vannak ott, akik 30 éve a Magyar Kommunista Munkáspárt vezérei voltak (Lendvai, Kovács, Lamperth), az más kérdés. A lényeg Orbán Viktor "monggyon" le ! :)
B.

2011.02.02. 11:20

Berkut írta:
Jók a hozásszólások.

Sziasztok!
Jaaaj, ne süllyedjen már odáig ez a politikai topic, hogy a Népszava hozzászólóitól idézünk! :)
Nekem azok tetszettek a legjobban, akik Orbánt Mubarakhoz hasonlítják, sőt Viktor egyiptomi útja és a mostani zavargások között is kapcsolatot látnak! Az ilyen emberek fantáziája színes filmre való.
Egyébként elgondolkodtató a mostani ellenzéki vezéralakok néhány elszólása, mint pl: "hiába nyerték meg a választásokat, az értelmiséggel nem tudnak mit kezdeni". Ez azt jelenti, hogy a jobboldalt csak szemét csürhe alkotja, aki bölcs faszagyerek, az csak az ő oldalukon lehet!?
Nem tudom továbbá, hogy miért kerüli el a figyelmüket, hogy még a baloldali közvélemény kutató cégek szerint is (Progresszív Intézet, Szonda Ipsos) a FIDESZ most is kétharmaddal nyerné a választásokat. Ez a "mocskos", "szemét csürhe", aki megelégelte azt, hogy szétlopták az országot, még mindig nem hajlandó melléjük állni, hiába csinálják a tüzet a magánnyugdíj pénztárakkal, a médiatörvénnyel, sajtószabadsággal!
Egyébként érdemes figyelni az MSZP új retorikáját, mert a hétvégi választmányi gyűlésen új irányvonalat szabtak meg a régiek mellé. Eddig kommunisták voltak majd baloldaliak,szociáldemokraták, demokraták, szabadok és most már humanisták is! Ők lesznek a Humanista párt!
Persze, hogy mennyire hiteles az újabb irányváltás, ha továbbra is olyanok vannak ott, akik 30 éve a Magyar Kommunista Munkáspárt vezérei voltak (Lendvai, Kovács, Lamperth), az más kérdés. A lényeg Orbán Viktor "monggyon" le ! :)
B.

Látod.... van olyan dolog is amibe egyet értünk.... de van olyan is amiben nem!!! Egyetértek veled abban, hogy bárhogy is hívják magukat az MSZP-sek attól, (én mint a nép) én csak simán tolvaj gerinctelen és hazaáruló bandának fogom őket hívni.... DE.... majd egy év kormányzás alatt sem lett jobb az élet.... hány erőfeszítést tett a FIDESZ, hogy ne jusson az ország oda ahol most Kairo.... meg se próbáld magyarázni..... mert SEMMIT!!!!!!! Ahelyett, hogy az emberek NAPI GONDjain segítenének, hogy ÉHES szájakat KELL betömni CSALÁDOKNAK, de lehetetlen mert NINCS munka, a HITELT REZSIT FIZETNI KELL!!!!! Kérdezem én..... MIBŐL???????? Infláció???? Na az van!!!! A jelenlegi kormánynak is jobb dolga van a munkahelyteremtések helyett..... lásd Médiatörvény.... és azért ezzel példálozok, mert F.szságnak tartom, hogy amíg elkeseredett emberek élnek ebben az országban, addig ne egy ilyen k.csög törvény legyen már a legfontosabb!!!!!!! A szavakat is azért emeltem ki, hogy érezd te is mi a LÉNYEG és mi az ami felháborít engem!!!!! Köpj nyugodtan szemen ha hazugságnak véled!!!! Mond azt hogy nem így van!!! Azonnal visszakérdezek hogy a MAGYAR miért FÉL a GYEREK VÁLLALÁSTÓL???? Ne haragudj.... tényleg nem veled van bajom!!!! Hanem ezekkel a rendszerekkel!!!! Labival mindent másképp csinálnánk!!!!

2011.02.02. 11:44

Látod.... van olyan dolog is amibe egyet értünk.... de van olyan is amiben nem!!! Egyetértek veled abban, hogy bárhogy is hívják magukat az MSZP-sek attól, (én mint a nép) én csak simán tolvaj gerinctelen és hazaáruló bandának fogom őket hívni.... DE.... majd egy év kormányzás alatt sem lett jobb az élet.... hány erőfeszítést tett a FIDESZ, hogy ne jusson az ország oda ahol most Kairo.... meg se próbáld magyarázni..... mert SEMMIT!!!!!!! Ahelyett, hogy az emberek NAPI GONDjain segítenének, hogy ÉHES szájakat KELL betömni CSALÁDOKNAK, de lehetetlen mert NINCS munka, a HITELT REZSIT FIZETNI KELL!!!!! Kérdezem én..... MIBŐL???????? Infláció???? Na az van!!!! A jelenlegi kormánynak is jobb dolga van a munkahelyteremtések helyett..... lásd Médiatörvény.... és azért ezzel példálozok, mert F.szságnak tartom, hogy amíg elkeseredett emberek élnek ebben az országban, addig ne egy ilyen k.csög törvény legyen már a legfontosabb!!!!!!! A szavakat is azért emeltem ki, hogy érezd te is mi a LÉNYEG és mi az ami felháborít engem!!!!! Köpj nyugodtan szemen ha hazugságnak véled!!!! Mond azt hogy nem így van!!! Azonnal visszakérdezek hogy a MAGYAR miért FÉL a GYEREK VÁLLALÁSTÓL???? Ne haragudj.... tényleg nem veled van bajom!!!! Hanem ezekkel a rendszerekkel!!!! Labival mindent másképp csinálnánk!!!!

Miért is köpnélek szembe? Mert más véleményen vagy, mint én? Én nem azok közé tartozom, akik 47-től akasztottak, ha valaki más véleményen volt! Azok most a humanisták!
Én is sok mindenben egyet értek veled, egyáltalán nem tartom a legjobb megoldásnak azokat a dolgokat, amiket most a kormány csinál. Azonban azt is meg kell vallani, hogy nem a kormány az aki média törvényt a legfontosabbnak tartja, hanem a "humanisták"!
Egyébként a Demján egy fórumon világosan elmondta, hogy ha 8 évig zsákutcába mentél gazdaságilag, akkor nincs rövidebb út vissza a helyes vonalhoz! Meg kell tenni az utat vissza felé is, ami szintén lehet 8 év! Aki azt hiszi, hogy most azért mert a Fidesz nyert, holnaptól E39-eseket fognak osztogatni a a sarkon, nagyon téved!
Lehetne sokkal jobban is csinálni a dolgokat, hogy a népnek kedvezzen, de azon politizálás kora, amikor a nép akaratát figyelték, hogy nekik jó legyen már letűnt valamikor a görögökkel együtt...
Most az a helyzet, hogy a legkisebb rossz van hatalmon, ennek is örülni kell. Ez van...
B

2011.02.02. 12:10

Berkut írta:

Miért is köpnélek szembe? Mert más véleményen vagy, mint én? Én nem azok közé tartozom, akik 47-től akasztottak, ha valaki más véleményen volt! Azok most a humanisták!
Én is sok mindenben egyet értek veled, egyáltalán nem tartom a legjobb megoldásnak azokat a dolgokat, amiket most a kormány csinál. Azonban azt is meg kell vallani, hogy nem a kormány az aki média törvényt a legfontosabbnak tartja, hanem a "humanisták"!
Egyébként a Demján egy fórumon világosan elmondta, hogy ha 8 évig zsákutcába mentél gazdaságilag, akkor nincs rövidebb út vissza a helyes vonalhoz! Meg kell tenni az utat vissza felé is, ami szintén lehet 8 év! Aki azt hiszi, hogy most azért mert a Fidesz nyert, holnaptól E39-eseket fognak osztogatni a a sarkon, nagyon téved!
Lehetne sokkal jobban is csinálni a dolgokat, hogy a népnek kedvezzen, de azon politizálás kora, amikor a nép akaratát figyelték, hogy nekik jó legyen már letűnt valamikor a görögökkel együtt...
Most az a helyzet, hogy a legkisebb rossz van hatalmon, ennek is örülni kell. Ez van...
B

DE ÉRTS MÁR MEG ENGEM IS!!!! EMBEREK MA MAGYARORSZÁGON AZ ÉHHALÁL KÜSZÖBÉN ÁLLNAK!!!!! SZERINTED EMBEREK EZT HAGYJÁK MÉG 8 ÉVIG??? ITT SAJNA HÁBORÚ LESZ!!!!! AZZAL EGYÜTT AKASZTÁS IS!!!! NEM BMW-t KELL OSZTOGATNI A NÉPNEK HANEM MUNKAHELYET KELL TEREMTENI AMIBŐL ÉLNI LEHET!!!!!! Közben találtam egy videót.... csatolom is.... Nézd csak meg Viktor milyen látványosan unatkozik, miközben a cigány vajda mondja a frankót!!!! Le se szarja az embereket!!!! Pedig ha végighallgatod hogy miket mond a cigány vajda, mert ugye ő nem roma vajda rájössz, hogy ami neki is fontos lenne, azt a "nagyságos" urakat hidegen hagyja!!!! Gondolják magukba "Amiért ránk szavaztak Mondja el a cigó amit akar, aztán menjünk ebédelni..... mi is lesz ma a menü??? Borban érlelt vaddisznó???"

...........

2011.02.02. 12:45

Berkut írta:

B

Azért mert a Demján azt mondta úgy is volt, háááááát az óvodába még mindent beadhattak, de hogy itt is elfogadsz mindent ahogy mondanak az kicsit érdekes.

2011.02.02. 13:09

Sancool írta:
Berkut írta:

B

DE ÉRTS MÁR MEG ENGEM IS!!!! EMBEREK MA MAGYARORSZÁGON AZ ÉHHALÁL KÜSZÖBÉN ÁLLNAK!!!!! SZERINTED EMBEREK EZT HAGYJÁK MÉG 8 ÉVIG??? ITT SAJNA HÁBORÚ LESZ!!!!! AZZAL EGYÜTT AKASZTÁS IS!!!! NEM BMW-t KELL OSZTOGATNI A NÉPNEK HANEM MUNKAHELYET KELL TEREMTENI AMIBŐL ÉLNI LEHET!!!!!! Közben találtam egy videót.... csatolom is.... Nézd csak meg Viktor milyen látványosan unatkozik, miközben a cigány vajda mondja a frankót!!!! Le se szarja az embereket!!!! Pedig ha végighallgatod hogy miket mond a cigány vajda, mert ugye ő nem roma vajda rájössz, hogy ami neki is fontos lenne, azt a "nagyságos" urakat hidegen hagyja!!!! Gondolják magukba "Amiért ránk szavaztak Mondja el a cigó amit akar, aztán menjünk ebédelni..... mi is lesz ma a menü??? Borban érlelt vaddisznó???"

Gyerekek! Ezt mind magunknak köszönhetjük!
Persze van pár ember, aki nem, de a többség NEM akar dolgozni, NEM akar tenni, NEM akar semmit, csak a segélyeket felvenni!
Ez tény, ha kell kifejtem...

Na most amig ez van, NEM lehet itt változtatni! Még egyiptomban is leváltottak mindenkit, CSAK A MAGYAR ILYEN BALFASZ, hogy NEM áll ki az érdekeiért. Egymást baszogatjuk, ahelyett , akiket kéne!!!

2011.02.02. 13:32

Sancool írta:
Berkut írta:

Vannak emberek, akiknek szelektív a hallásuk. Te is ilyen lehetsz, Sasa. A hírekből csak azt hallják meg, amit éppen akarnak (médiatörvény, amivel nincsen semmi baj, de ki lehet forgatni a szavakat).
Az ígéretek közt méltóbb helyet kapott a munkahelyteremtés, ami természetesen nem csettintésre megy! 300.000 új munkahely szerepel a programban, és természetesen nem holnapi határidővel, hanem 3 év alatt.
A cigány egyébként nagyon jól beszél. OV jegyzetel és töpreng. Még a legnagyobb rosszindulattal sem lehet azt állítani, hogy látványosan unatkozik. (persze ezt megint csak én látom így, van aki belelát a fejébe, és még a "borban érlelt vaddisznót" is ki tudja olvasni belőle :lol: )
A családi adókedvezmény pedig biztosan csak a politikusok érdekeit szolgálja...

2011.02.02. 13:34

Itt szó nincs egymás baszogatásáról... Mindaddig amíg nem egyezik a vélemény addig csak nézet különbségek vannak!!! De Laci.... ezek szerint te nem hallgattad a videó tartalmát csak nézted!!!! A cigány vajda is azt mondta, "hogy ha a cigány gyerek, vagy a szülei tanárt vernek, vagy nem jár iskolába vonják meg a családi pótlékot!!!" De Ez másik lap, hogy a cigányságot helyre tegyék, de itt az a fontos, hogy aki akarna az sem tud érvényesülni!!!! Itt a jó szakmunkásról van szó, aki nem kell ennek az országnak!!! És itt már nem Chicago, hanem Kairo lesz!!! Úgy ahogy téged is felháborítanak dolgok, addig mást is!!! Az a bizonyos cérna már bizony nagyon szakadóban van!!! Ne így legyen, de Kairo hatása ide is elér.... amúgy amikor hallgattam a híradót, hogy a "A kormány tehetetlensége a munkanélküliség, és az infláció visszatartására tett sikertelen kísérlete miatt alakult ki" először azt hittem Magyarországról van szó!!!! Biza a magyar is ki fog menni az utcára!!!! A tehetetlenség bizony csúnya dolgokra képes!!! Ha egy francia, vagy egy német kisebb dolgokért kimegy akkor ne hogy azt higyjék a magyar politikusok hogy a "Magyar birkák" nem fognak!!!! És bizony nincs az a Gyurcsi, vagy Vendel aki megállítja a NÉP haragját!!!!

2011.02.02. 13:52

Amióta az eszemet tudom, Egyiptomban Hosni Mubarak az elnök. (nem vagyok mai gyerek)
Párhuzamot vonni a két társadalom között -éppen emiatt is- szamárság!

2011.02.02. 15:23

Ennyi energiával amit itt elpufogtattok simán lehetne alapítani egy pártot, és rendszerváltást csinálni! :D

Simikém! Ha Te valóban díjazod a filmjeimet, akkor ajánlom a 3. megtekintését, ami az idézgetésről szól! ;) :)

Akkor ezek kimaradnak! :)
Simi írta:quote="Sancool"][quote="Berkut"

2011.02.02. 15:47

Simi! Miért itt mi van 50 éve????

Sanyi, tulajdonképpen összegezve írtam amit írtam, nem feltétlen a videó konkrét lereagálásának szántam!

2011.02.02. 16:41

Simi!

Nem vagyok gondolatolvasó.... és minden rosszindulat nélkül írtam!!!! Hidd el részt vettem már egy pár kommunikációs tréningen. Első szabály!!!!!! Mindig figyelmesen meghallgatunk másokat!! Az asztalon könyökölve "irkálni" (persze rajzolni is lehet) ALAPVETŐ tiszteletlenség! ÉRDEKTELENSÉGET FEJEZ KI!!!!!!! AKÁR HONNAN NÉZED!!!!!! Ha valami nem tiszta akkor a mondandó végén hogy egyértelmű legyen a dolog visszakérdezünk!!! Igazad van... lehet nem a vaddisznó pörköltre gondolt.... lehet a nyaralását tervezte... :D De lehet csak bevásárló listát írt!!! De mondjuk te mire következtetnél, hogy amíg te beszélsz addig én könyökölve rád-rád néznék majd írnám tovább hogy "nem beszélek csúnyán"...
Belinkeltem egy videót korábban!!!! A 98-as választáskor is UGYANAZ szerepelt a választási kampányában a FIDESZ - nek!!! Ez csak egy dolog..... DE!!!! Ahogy a média törvény megszületése ment csettre, akkor az építés miért nem??? Ha a "tervezet" megvan.... a 2/3-os többség megvan.... akkor??? Mi tart 3 évig MÉG???? Jaaaaaaa.... hogy választás lesz 3 év múlva!!!! Tényleg!!! Na erről van itt szó!!!! Megy a "vakítás"!!!!! És NEM szelektív a hallásom, és a látásmódom sem!!!! Ha visszaolvasnál akkor látnád, hogy egyik pártnak sem vagyok sem tagja, sem híve!!!! De ez a hátulról mellbe szúrkálás már nekem sok!!!!!!

Laci!
Értem miért írtad azt amit, és azt kell mondjam.. igazad van!!!

2011.02.02. 17:25

admin írta:Szarul fizet ez a politikusi pálya:-( Biztos becsületes munkával kereste.
Látom ez senkit nem érdekel mert mindenki át siklott felette!

2011.02.02. 17:29

simi64 írta:A családi adókedvezmény pedig biztosan csak a politikusok érdekeit szolgálja...
Hát az átlag emberekét biztos nem :!: :!: Mivel a melósok 90%-a minimálbére van bejelentve.

De neked Simi lehet írni bármit mert te Fidesszel kelsz és fekszel :lol: :lol:

2011.02.02. 17:47

admin írta:
simi64 írta:A családi adókedvezmény pedig biztosan csak a politikusok érdekeit szolgálja...
Hát az átlag emberekét biztos nem :!: :!: Mivel a melósok 90%-a minimálbére van bejelentve.

De neked Simi lehet írni bármit mert te Fidesszel kelsz és fekszel :lol: :lol:

Akkor most ezután viccnek veszem a "szelektív a hallásod Sasa" szövegrészt... :D Mielőtt sértődés, és nem kívánatos "vita" kerekedne kettőnk közt a Simivel szeretném elmondani, hogy egyik párt sem tette, és meglátásom szerint nem is teszi azt amiért ott ültek, és ülnek a parlamentben!!!! Az én véleményem úgy gondolom nagyon sok ember véleménye!!! A dühöm, az elkeseredettségem, az nem egyénre vetül ki, hanem POLITIKAI PÁRTOKRA, akiknek MINKET, a MAGYAR NÉPET kellene előnybe részesíteniük!!!! Akiknek mindent el kellene (de még csak szikrányit sem) követniük azért hogy nyugodt, békés, és boldog állam legyen MAGYARORSZÁG!!!!

2011.02.02. 20:00

Ezt kéne megszüntetni nagyon gyorsan:

Kép1

Kép2

Kép3

Kép4

Kép5

Kép6

Az asszony OTP-ben dolgozik, és megerősítette hogy ez igaz.
Hozzászólás küldése

VigLink badge