Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.05.14. 21:51

Labi írta:
lepke írta:
simi64 írta:Tényleg cigány! :lol:

Helo
Ez az oldal nem a származásról szól
lehet bárki CSAK bmw-je legyen
üdv zoli

de NINCS! :lol: :lol:

ÉS ! Járjon MERGÁVAL! Az a származása járgánya! HÁROMÁGÚ GEREBLYE . Az kell nekik!

( Nabassz..... Nemsokára itt az AVH- Pobjeda- bőrkabát.......jöjjön velem-nem megyek!)

2010.05.14. 22:18

a mai nap volt az új országgyűlés alakuló ülése.
minden MaSZoP-os ha találkozik az elkövetkező napokban pártszimpatizánsaival, jó erősen rázza meg a kezét és gratuláljon neki, hogy milyen korrekt, igazi magyar embereket sikerült a parlamentbe juttatni.

a magyar kultúra részét, szerintem alapját képező székely himnusz alatt gyurcsány és társai kivonultak az ülésteremből.
EZ RÖVIDEN: SZÉGYEN!!!

ezek a vérkomcsik biztos jobban szerették énekelni az internacionálét, azt üvöltözték szégyenszemre minden pártkongresszusuk végén.
nekem ettől a gyomrom forog :hányás :hányás :hányás :hányás :hányás

2010.05.14. 22:38

kovessyroli írta:a mai nap volt az új országgyűlés alakuló ülése.
minden MaSZoP-os ha találkozik az elkövetkező napokban pártszimpatizánsaival, jó erősen rázza meg a kezét és gratuláljon neki, hogy milyen korrekt, igazi magyar embereket sikerült a parlamentbe juttatni.

a magyar kultúra részét, szerintem alapját képező székely himnusz alatt gyurcsány és társai kivonultak az ülésteremből.

ezek a vérkomcsik biztos jobban szerették énekelni az internacionálét, azt üvöltözték szégyenszemre minden pártkongresszusuk végén.

Helo
Torgyán :taps: :franko: :franko:
üdv zoli

2010.05.15. 11:57

Remélem a BKV-Hagyó vonal haladni fog tovább felfelé ...

2010.05.15. 14:56

Hát ez se szép :!: De az én gyomrom meg attól forgott amikor a Fidesz kivonulgatott a gyűlésekről (mert ugyebár nem ezért lettek oda vezényelve a nép által) meg a sólyom nem fogott kezet a kitüntetett emberkékkel :!:

Egy ember van aki eddig betartotta amit ígért az pedig Vona :!:

2010.05.19. 10:04

na mit szólnak a jobbik szimpik a zagyvagyula felszólaláshoz? :roll: :laie :laie :laie
(gyereki-folyósón megbeszéljük-letépemafejed stílus)

korrekt nem :?: 8O
szerencsétlen akkora tahó, hogy beszélni alig tud :mrgreen:
ezt nem a parlamentbe kellett volna bejuttatni, hanem pszichiátriai elfekvőbe :!: :shoot

2010.05.19. 10:50

kovessyroli írta:na mit szólnak a jobbik szimpik a zagyvagyula felszólaláshoz? :roll: :laie :laie :laie
(gyereki-folyósón megbeszéljük-letépemafejed stílus)

korrekt nem :?: 8O
szerencsétlen akkora tahó, hogy beszélni alig tud :mrgreen:
ezt nem a parlamentbe kellett volna bejuttatni, hanem pszichiátriai elfekvőbe :!: :shoot

elajétől fogva meghallgatva nekem nem tünik olyan vészesnek,elvannak ott mint a befött,alanyi jogon jár az újság is nekik,nem baj az ha a szemükbe mondják mit igértek a szavazoknak

csak keményen! :boxing

Párállástól függetelnül nekem tetszett

2010.05.25. 22:53

Kettős állampolgárság
Fico befosott rendesen.
Jön a 90. évforduló.
Az érdekes csak az, hogy a többiek említésre sem méltatják. Saját magát röhögteti ki a faszi az unió előtt is.

2010.06.04. 19:24

A jubileumi évfordulón, Párizsban
Szebb jövőt!

Kép

:cry:

2010.06.05. 21:56

Kósa 2 nappal ezelőtti "államcsőd szélén a gazdaság" bejelentésére elég jól legyengült a forint már megint... :oops:

2010.06.05. 22:02

strobi írta:Kósa 2 nappal ezelőtti "államcsőd szélén a gazdaság" bejelentésére elég jól legyengült a forint már megint... :oops:

Helo
Ez csak azért volt hogy minél több pénzt tudjanak kérni az IMF-től
üdv zoli

2010.06.05. 23:27

strobi írta:Kósa 2 nappal ezelőtti "államcsőd szélén a gazdaság" bejelentésére elég jól legyengült a forint már megint... :oops:
Nembaj majd mi meg fizetjük a megemelkedett hiteleket az ilyen hülyék miatt!

..................

2010.06.06. 13:08

admin írta:

ezek teljesen elmebetegek, és az én farkammal verik a csalánt!!!!!!!!!! :mereg:

Re: ..................

2010.06.07. 13:36

pistino1 írta:
admin írta:

ezek teljesen elmebetegek, és az én farkammal verik a csalánt!!!!!!!!!! :mereg:

Ebből látszik, hogy sikerült újra a szarból a fosba lépnünk. Nem lesz itt senkinek se jobb, csak vityeszéknek. Egyébként klasszikus fogás volt, amit csinált Kósa, meg Szijjártó: Jó előadni, hogy nem is úgy van a dolog, ahogy azt a maszp mondta, hanem sokkal rosszabb, ezért "sajnos" nem tudjuk teljesíteni a szép hazugságokat ígéreteket, amiket a választások alatt tettünk. Csak a bolondok nem gondoltak arra, hogy ez kihallatszik a nemzetközi sajtóba is... aki pedig befektetési bankár/tanácsadó stb azokra a szavakra, hogy államcsőd, meg hogy lehetséges, azonnal veszteségcsökkentő üzemmódba áll, és elad. Ojró erősödik, CHF is, a jó magyar polgi meg csak szopik szép csendben a sarokban.
Másik lehetőség: időközben kitanulták a tőzsdézést a ficsesznél, és short poziban ültek, valamit kellett csinálni, hogy lejjebb menjen az árfolyam. :twisted:

2010.06.07. 19:32

Mesterházy azt nyilatkozta ma,hogy a FIDESZ-nek 1 hét kormányzás alatt "Lásd Kósa nyilatkozat" sikerült nagyobb gebaszt csinálnia mint az MSZP-nek 8 év alatt... :lol:

Nem kell itt várni az ígéretek beteljesedését "pl.. Luxus adó eltörlése meg egyéb nyalánkságok" sajnos mert most ténylegen arra lesz fogva,hogy nagyobb a hiány mint ahogyan azt várták... :oops:

2010.06.07. 20:32

strobi írta:Mesterházy azt nyilatkozta ma,hogy a FIDESZ-nek 1 hét kormányzás alatt "Lásd Kósa nyilatkozat" sikerült nagyobb gebaszt csinálnia mint az MSZP-nek 8 év alatt... :lol:

Nem kell itt várni az ígéretek beteljesedését "pl.. Luxus adó eltörlése meg egyéb nyalánkságok" sajnos mert most ténylegen arra lesz fogva,hogy nagyobb a hiány mint ahogyan azt várták... :oops:
Látom kezdtek meg világosulni :!: Csak már késő :cry:
Hova tüntetek fityeszes kollégák nagyon lapítotok :oops: :oops:

2010.06.07. 20:42

admin írta:
strobi írta:Mesterházy azt nyilatkozta ma,hogy a FIDESZ-nek 1 hét kormányzás alatt "Lásd Kósa nyilatkozat" sikerült nagyobb gebaszt csinálnia mint az MSZP-nek 8 év alatt... :lol:

Én ezt mondtam a legelején,hogy ígérni tudni kell... csak várjátok ki a végét... :oops:

2010.06.07. 21:41

admin írta:

Ha rájuk szavaztam volna, csak magamat hibáztathatnám.

Azt mondják 2/3-ad, meg hogy a 68%-os többség a parlamentben.

De akkor számoljunk csak:
Matematika, általános iskola kb 3.-ik osztály:

Magyarországon 8,1 M szavazásra jogosult ember van.
A fideszre 3,3 M ember szavazott.
Ez a szavazásra jogosultak 41%-a.
ÉS NEM 68% !!!
Kicsit van különbség.
A közelébe sincs a valós számnak, csakhát ilyen területi + országos lista, stb., de akkor sem a valóságot tükrözi.

Aki meg nem ment el, az meg nem akarta.
Ha akarta volna, elment volna.

2010.06.07. 22:57

admin írta:

Ha még nem vették volna észre a kedves kollégák, ez így szokott történni minden egyes kormányváltáskor. Az új, csak akkor látja a valós helyzetet, ha már "engedik belelátni". A kormány 1 hete esküdött. Mire számítottatok? Hogy 5 nap alatt itt lesz a kánaán?
Nem is értem a problémátokat. Mi itt a gond? Mikor 300 fölött volt, az nem volt gond? Nem is volt oly rég!
Azt gondoltátok, hogy egy 4 éves kormányprogramot egy hét alatt meg lehet valósítani? :roll:

2010.06.07. 23:07

Oroszlan írta:
admin írta:

Ha rájuk szavaztam volna, csak magamat hibáztathatnám.

Azt mondják 2/3-ad, meg hogy a 68%-os többség a parlamentben.

De akkor számoljunk csak:
Matematika, általános iskola kb 3.-ik osztály:

Magyarországon 8,1 M szavazásra jogosult ember van.
A fideszre 3,3 M ember szavazott.
Ez a szavazásra jogosultak 41%-a.
ÉS NEM 68% !!!
Kicsit van különbség.
A közelébe sincs a valós számnak, csakhát ilyen területi + országos lista, stb., de akkor sem a valóságot tükrözi.

Aki meg nem ment el, az meg nem akarta.
Ha akarta volna, elment volna.

A rendszerváltás utáni minden egyes választáson ilyen volt a részvételi arány.
Az, hogy a választópolgárok 45%-át hidegen hagyja a politika, nem új keletű. Máskülönben Nyugat-Európában is ilyen a részvételi arány. A parlamenti többség pedig nem a választásra jogosult választók függvénye, hanem a ténylegesen voksolóké. Bármilyen furcsa is ez a matematika, ez most így jött ki.
Mellesleg megjegyezném zárójelben, hogy ha mondjuk a brit választási rendszer szerint tekintenénk az eredményre, akkor most pontosan 3 MaSzoP-os ülne a patkóban!
Hozzászólás küldése

VigLink badge