![]() |
2010.05.14. 21:51
Labi írta:lepke írta:simi64 írta:Tényleg cigány!
Helo
Ez az oldal nem a származásról szól
lehet bárki CSAK bmw-je legyen
üdv zoli
de NINCS!![]()
2010.05.14. 22:18
2010.05.14. 22:38
kovessyroli írta:a mai nap volt az új országgyűlés alakuló ülése.
minden MaSZoP-os ha találkozik az elkövetkező napokban pártszimpatizánsaival, jó erősen rázza meg a kezét és gratuláljon neki, hogy milyen korrekt, igazi magyar embereket sikerült a parlamentbe juttatni.
a magyar kultúra részét, szerintem alapját képező székely himnusz alatt gyurcsány és társai kivonultak az ülésteremből.
EZ RÖVIDEN: SZÉGYEN!!!
ezek a vérkomcsik biztos jobban szerették énekelni az internacionálét, azt üvöltözték szégyenszemre minden pártkongresszusuk végén.
nekem ettől a gyomrom forog![]()
![]()
![]()
![]()
2010.05.15. 11:57
minden MaSZoP-os ha találkozik az elkövetkező napokban pártszimpatizánsaival, jó erősen rázza meg a kezét és gratuláljon neki, hogy milyen korrekt, igazi magyar embereket sikerült a parlamentbe juttatni.
a magyar kultúra részét, szerintem alapját képező székely himnusz alatt gyurcsány és társai kivonultak az ülésteremből.
ezek a vérkomcsik biztos jobban szerették énekelni az internacionálét, azt üvöltözték szégyenszemre minden pártkongresszusuk végén.
![]()
![]()
![]()
2010.05.15. 14:56
![]()
![]()
![]()
2010.05.19. 10:04
2010.05.19. 10:50
kovessyroli írta:na mit szólnak a jobbik szimpik a zagyvagyula felszólaláshoz?![]()
![]()
![]()
![]()
(gyereki-folyósón megbeszéljük-letépemafejed stílus)
korrekt nem![]()
![]()
szerencsétlen akkora tahó, hogy beszélni alig tud![]()
ezt nem a parlamentbe kellett volna bejuttatni, hanem pszichiátriai elfekvőbe![]()
2010.05.25. 22:53
2010.06.05. 21:56
2010.06.05. 22:02
strobi írta:Kósa 2 nappal ezelőtti "államcsőd szélén a gazdaság" bejelentésére elég jól legyengült a forint már megint...
2010.06.05. 23:27
Nembaj majd mi meg fizetjük a megemelkedett hiteleket az ilyen hülyék miatt!strobi írta:Kósa 2 nappal ezelőtti "államcsőd szélén a gazdaság" bejelentésére elég jól legyengült a forint már megint...
2010.06.06. 13:08
admin írta:Nembaj majd mi meg fizetjük a megemelkedett hiteleket az ilyen hülyék miatt!strobi írta:Kósa 2 nappal ezelőtti "államcsőd szélén a gazdaság" bejelentésére elég jól legyengült a forint már megint...
2010.06.07. 13:36
pistino1 írta:admin írta:Nembaj majd mi meg fizetjük a megemelkedett hiteleket az ilyen hülyék miatt!strobi írta:Kósa 2 nappal ezelőtti "államcsőd szélén a gazdaság" bejelentésére elég jól legyengült a forint már megint...
ezek teljesen elmebetegek, és az én farkammal verik a csalánt!!!!!!!!!!
2010.06.07. 19:32
2010.06.07. 20:32
Látom kezdtek meg világosulnistrobi írta:Mesterházy azt nyilatkozta ma,hogy a FIDESZ-nek 1 hét kormányzás alatt "Lásd Kósa nyilatkozat" sikerült nagyobb gebaszt csinálnia mint az MSZP-nek 8 év alatt...![]()
Nem kell itt várni az ígéretek beteljesedését "pl.. Luxus adó eltörlése meg egyéb nyalánkságok" sajnos mert most ténylegen arra lesz fogva,hogy nagyobb a hiány mint ahogyan azt várták...
2010.06.07. 20:42
admin írta:Látom kezdtek meg világosulnistrobi írta:Mesterházy azt nyilatkozta ma,hogy a FIDESZ-nek 1 hét kormányzás alatt "Lásd Kósa nyilatkozat" sikerült nagyobb gebaszt csinálnia mint az MSZP-nek 8 év alatt...![]()
Nem kell itt várni az ígéretek beteljesedését "pl.. Luxus adó eltörlése meg egyéb nyalánkságok" sajnos mert most ténylegen arra lesz fogva,hogy nagyobb a hiány mint ahogyan azt várták...Csak már késő
![]()
Hova tüntetek fityeszes kollégák nagyon lapítotok![]()
2010.06.07. 21:41
admin írta:Látom kezdtek meg világosulnistrobi írta:Mesterházy azt nyilatkozta ma,hogy a FIDESZ-nek 1 hét kormányzás alatt "Lásd Kósa nyilatkozat" sikerült nagyobb gebaszt csinálnia mint az MSZP-nek 8 év alatt...![]()
Nem kell itt várni az ígéretek beteljesedését "pl.. Luxus adó eltörlése meg egyéb nyalánkságok" sajnos mert most ténylegen arra lesz fogva,hogy nagyobb a hiány mint ahogyan azt várták...Csak már késő
![]()
2010.06.07. 22:57
![]()
2010.06.07. 23:07
Oroszlan írta:admin írta:Látom kezdtek meg világosulnistrobi írta:Mesterházy azt nyilatkozta ma,hogy a FIDESZ-nek 1 hét kormányzás alatt "Lásd Kósa nyilatkozat" sikerült nagyobb gebaszt csinálnia mint az MSZP-nek 8 év alatt...![]()
![]()
Ha rájuk szavaztam volna, csak magamat hibáztathatnám.
Azt mondják 2/3-ad, meg hogy a 68%-os többség a parlamentben.
De akkor számoljunk csak:
Matematika, általános iskola kb 3.-ik osztály:
Magyarországon 8,1 M szavazásra jogosult ember van.
A fideszre 3,3 M ember szavazott.
Ez a szavazásra jogosultak 41%-a.
ÉS NEM 68% !!!
Kicsit van különbség.
A közelébe sincs a valós számnak, csakhát ilyen területi + országos lista, stb., de akkor sem a valóságot tükrözi.
Aki meg nem ment el, az meg nem akarta.
Ha akarta volna, elment volna.