![]() |
2011.04.16. 16:52
Metabond írta:Üdv. Mindenkinek!19.-én ,kedden Pesten leszek. Bárkinek szüksége van metabondra pü-ben irjon és jó áron megkapja!
| ! | MChris írta: |
| 1x is elég beírni |
2011.04.17. 19:46
Metabond írta:Helló Ptom! Használd tovább a metabondot .ptom írta:Metabond írta:ÜDV. Nos megjavult az autód?ptom írta:Szerintem is épp itt volt az ideje lezárni.Talán az adalékokról kellene beszélni.Remélem senkit nem sértettem meg.
Üdv.Bocs,hogy csak most válaszolok.Sajnos nem lett jó az autó,rángatózik indítás után,az alapjárat is ugrál.Ha elindulok akkor már jó.
2011.04.17. 19:52
ptom írta:Metabond írta:Helló Ptom! Használd tovább a metabondot .ptom írta:Metabond írta:ÜDV. Nos megjavult az autód?ptom írta:Szerintem is épp itt volt az ideje lezárni.Talán az adalékokról kellene beszélni.Remélem senkit nem sértettem meg.
Üdv.Bocs,hogy csak most válaszolok.Sajnos nem lett jó az autó,rángatózik indítás után,az alapjárat is ugrál.Ha elindulok akkor már jó.
Hát nem nagyon merek már semmit sem beleönteni.Inkább megnézetem mi lehet a gond.Találkoztál már hasonló jelenséggel?
2011.04.18. 19:03
AZ üzemanyag rendszerben évek alatt sok -sok kosz ill lerakódás, vagy viz összegyülhetet , most hidegen ,vagy melegen milyen kipufogó füstje?ptom írta:Metabond írta:Helló Ptom! Használd tovább a metabondot .ptom írta:Metabond írta:ÜDV. Nos megjavult az autód?ptom írta:Szerintem is épp itt volt az ideje lezárni.Talán az adalékokról kellene beszélni.Remélem senkit nem sértettem meg.
Hát nem nagyon merek már semmit sem beleönteni.Inkább megnézetem mi lehet a gond.Találkoztál már hasonló jelenséggel?
2011.04.19. 18:38
2011.04.19. 22:10
AZ üzemanyag rendszerben évek alatt sok -sok kosz ill lerakódás, vagy viz összegyülhetet , most hidegen ,vagy melegen milyen kipufogó füstje?[/quote]ptom írta:
2011.04.20. 19:03
Metabond írta:
Hello Ptom! Javaslom ismét 1/2-dl megaselt ismét vagy 20-30l -hez,s jó lesz.
2011.05.03. 08:50
2011.05.04. 07:31
SoundkeY írta:OFF autóba ( 2000cm3, benzin, 200le ) raktam 1 flakon metabond megalene ( november óta injektálom) és most egy flakon metabon gold-ot.
kb ugyan az a két út, többnyire városon kívüli 450-600km ( 90-110km/h sebesség ) és 100-150km város menet után:
gold előtt= 8,3 l/ 100
gold után= 8,1 l/100
Persze ugyan azt nem tudom lemodellezni.
2011.05.05. 06:53
Metabond írta:Üdv. Mindenkinek!7.-én szombaton, ismét Pesten leszek. Bárkinek szüksége van metabondra pü-ben irjon és jó áron megkapja!
2011.06.14. 18:20
2011.06.14. 21:17
Most egy hete hogy leengedte Karesz a "kukába" a fáradt olajjal együtt...lepke írta:Helo Klubtagok
Akik használtak adalékot (( vannak )) egy páran
Tapasztalatokat kérném megosztani
2011.06.28. 14:13
lepke írta:Helo Klubtagok
2011.06.28. 20:22
jackson írta:lepke írta:Helo Klubtagok
LeviM5-öt vallattam, hogy milyen volt a Vnyócban telefonon és aszonta nincs különbség a szokásos első 5ekm semmi majd picit csipegeti. De ugyan azt csinálta elötte is. Szóval nem volt meghatódva tőle mert nem változott.
Vigyázat közvetitett infó sérülhetett.
Ha rendeznénk(nék) másik adalékos mini talit:
- Pityura emlékezve,
- elrángatnám az Alibiman E38-át és meglehetne hallgatni az én kocsim mellett az eltérést a Xado kontra sima M62TU között. Annó muhaatinál voltunk egyszerre és tökéletesen egyformán Vanososan csörgött a két kocsi.
- Balázs szomszédja Zolinak van egy Olajos szakija aki tudna mesélni a metabondról az olajos cégek szemszögéből (nem is tudom már mit mondott melyik olaj cégénél dolgozott)
- volt valaki más is aki emlegetett nekem olajos szakember akivel le lehetne ülni és dumálni teasütemény mellett.
- már részt muhaatinál ha meleg van lehet már a kertben is lenni tehát többen elférünk. Már ha beengedi a mini talit.
- az új metabondot ember is bemutatkozhatna,
- tapasztalat átbeszélés stb.
Van igény ilyen talira Bp.-n nyáron??
Jackson, aki kérdezi
2011.06.28. 22:43
jackson írta:lepke írta:Helo Klubtagok
LeviM5-öt vallattam, hogy milyen volt a Vnyócban telefonon és aszonta nincs különbség a szokásos első 5ekm semmi majd picit csipegeti. De ugyan azt csinálta elötte is. Szóval nem volt meghatódva tőle mert nem változott.
Vigyázat közvetitett infó sérülhetett.
Ha rendeznénk(nék) másik adalékos mini talit:
- Pityura emlékezve,
- elrángatnám az Alibiman E38-át és meglehetne hallgatni az én kocsim mellett az eltérést a Xado kontra sima M62TU között. Annó muhaatinál voltunk egyszerre és tökéletesen egyformán Vanososan csörgött a két kocsi.
- Balázs szomszédja Zolinak van egy Olajos szakija aki tudna mesélni a metabondról az olajos cégek szemszögéből (nem is tudom már mit mondott melyik olaj cégénél dolgozott)
- volt valaki más is aki emlegetett nekem olajos szakember akivel le lehetne ülni és dumálni teasütemény mellett.
- már részt muhaatinál ha meleg van lehet már a kertben is lenni tehát többen elférünk. Már ha beengedi a mini talit.
- az új metabondot ember is bemutatkozhatna,
- tapasztalat átbeszélés stb.
Van igény ilyen talira Bp.-n nyáron??
Jackson, aki kérdezi
2011.06.29. 10:32
Metabond írta: Helló Jackson és Mindenki akit érdekel! Korábban már felajánlottam, hogy szívesen tartok bemutatót igény szerint Budapesten is, természetesen ha rám gondoltatok.
Nagyon szívesen megismerkednék Veletek is mint ahogy Nyíregyházán már találkoztunk páran.
Júl. 10-én érkezem haza Svájcból.
2011.06.29. 10:33
2011.06.29. 11:00
2011.06.29. 11:45
jackson írta:0. Jackson
1. lepke
Jackson, akinek van pofája előre iratkozni![]()
2011.06.29. 11:55
jackson írta:Metabond írta: Helló Jackson és Mindenki akit érdekel! Korábban már felajánlottam, hogy szívesen tartok bemutatót igény szerint Budapesten is, természetesen ha rám gondoltatok.
Nagyon szívesen megismerkednék Veletek is mint ahogy Nyíregyházán már találkoztunk páran.
Júl. 10-én érkezem haza Svájcból.
Rád is.![]()
Jackson, aki konkurencia szakit is szivesen látna. Elvégre mindenki más szögből látja a dolgokat