![]() |
2015.04.22. 20:12
kopasze-28 írta:"ssszzameg"gondoltam...hogy ilyesmi válasz fog érkezni.... említették még a turbó csö problémát is,pedig autómata,kár pedig jo kis családi autó,szomszédomnak is van,de nem panaszkodik rá.
kicsit fázok én is megvenni egy ilyen elektromos dizelt... mindennapos használatra kéne munkába járni,
2015.04.22. 20:25
2015.04.22. 20:26
kopasze-28 írta:"ssszzameg"gondoltam...hogy ilyesmi válasz fog érkezni.... említették még a turbó csö problémát is,pedig autómata,kár pedig jo kis családi autó,szomszédomnak is van,de nem panaszkodik rá.
kicsit fázok én is megvenni egy ilyen elektromos dizelt... mindennapos használatra kéne munkába járni,
2015.04.22. 20:35
kopasze-28 írta:nem szívügyem a 3-as,nekem nem igen éri meg benzines a bejárás miatt,meg kicsi is a 3 as...
2015.04.22. 20:51
kzolee írta:kopasze-28 írta:nem szívügyem a 3-as,nekem nem igen éri meg benzines a bejárás miatt,meg kicsi is a 3 as...
Nem annyival nagyobb azért az a Mondejó. Kábé pár centi széltében. A puttonya nagyobb csak. Ha viszont cuccolni kell, az más...![]()
Esetleg malacorrú Passat 1,9 tdi? Én azt vennék, ha mindenképp dízel.![]()
Vagy valami japánt, ha munkagépnek kell. Maxima meg ilyenek.
2015.04.22. 20:53
tökmöc írta:kopasze-28 írta:"ssszzameg"gondoltam...hogy ilyesmi válasz fog érkezni.... említették még a turbó csö problémát is,pedig autómata,kár pedig jo kis családi autó,szomszédomnak is van,de nem panaszkodik rá.
Esetleg 2005-től próbáld meg. Az elég biztató évjárat volt de a pórlasztokra tényleg figyelni kell de melyik dieselnél nem?!
2015.04.22. 21:12
kopasze-28 írta:tökmöc írta:kopasze-28 írta:"ssszzameg"gondoltam...hogy ilyesmi válasz fog érkezni.... említették még a turbó csö problémát is,pedig autómata,kár pedig jo kis családi autó,szomszédomnak is van,de nem panaszkodik rá.
Esetleg 2005-től próbáld meg. Az elég biztató évjárat volt de a pórlasztokra tényleg figyelni kell de melyik dieselnél nem?!
köszi az infót,az a baj h onnantól már emelkedik az ára
2015.04.22. 21:20
tökmöc írta:kopasze-28 írta:tökmöc írta:kopasze-28 írta:"ssszzameg"gondoltam...hogy ilyesmi válasz fog érkezni.... említették még a turbó csö problémát is,pedig autómata,kár pedig jo kis családi autó,szomszédomnak is van,de nem panaszkodik rá.
köszi az infót,az a baj h onnantól már emelkedik az ára
Igen tudom, tavaly nézegettem őket mert akartam én is egy 2. autónak. Az a plusz lehet megtérül a szerviznél. Amúgy a leálláson kívül semmi más bajom nem volt és a leállás is olyan volt, hogy leállt és pár percre rá újból ment!!
2015.04.29. 20:56
2015.04.29. 21:43
tökmöc írta:Egy kis segítség kéne!!! A haverom szeretne autót venni és érdeklődök mennyire megbízható és jó autó ez :
http://www.hasznaltauto.hu/auto/volkswa ... ng-8912234
Minden segítséget meghallgatok!!!![]()
2015.04.29. 22:02
kzolee írta:tökmöc írta:Egy kis segítség kéne!!! A haverom szeretne autót venni és érdeklődök mennyire megbízható és jó autó ez :
A Toyota Hiace - Opel Vivaro/Renault Trafic skálán középen helyezkedik el.
2015.04.29. 22:21
tökmöc írta:kzolee írta:tökmöc írta:Egy kis segítség kéne!!! A haverom szeretne autót venni és érdeklődök mennyire megbízható és jó autó ez :
A Toyota Hiace - Opel Vivaro/Renault Trafic skálán középen helyezkedik el.
Toyotát nagyon szeretne mert Toyotás de sajnos horror áron van Renault nem jöhet szóba mert bemesélték neki hogy nagyon nem megbízható és az opelre most akarom r beszélni mert az ár értékben szerintem jobb!!!
2015.04.29. 22:23
tökmöc írta:
Toyotát nagyon szeretne mert Toyotás de sajnos horror áron van Renault nem jöhet szóba mert bemesélték neki hogy nagyon nem megbízható és az opelre most akarom r beszélni mert az ár értékben szerintem jobb!!!
2015.04.29. 22:29
Imco írta:tökmöc írta:
A vivaronak is van hibája.
Barátom 0-ról használta. Koncerteznek eu szerte.
140000 km-nél már annyira besokallt a költségtől, hogy vettek egy másikat.
Természetesen egy másik vivarot. Most légy okos. Én sem értem igazán.
Rengeteget költöttek a 4-5 éves járműre. Hengerfej csere az biztos volt. Horror pénz.
2015.04.29. 22:42
2015.05.18. 14:36
2015.06.10. 22:42

2015.06.10. 22:58
kovessyroli írta:Hátha valakit érdekel, teszek fel néhány képet arról, mivel foglalom le magam hétvégéimen.
Ezt a bézs bogarat "véletlenül" vettem az ebayon motor és váltó nélkül, de mint kiderült, a bódé és az alváz is sokkal jobb állapotú annál, mint ami már a festőnél van.
Egy kicsit elő kellett készíteni lakatolásra, de szerencsére nagyon jó az alap, gyári festés az első külső doblemez háromszögek kivételével.
Csiszolás előtt azt hittem, hogy itt lesz rozsdás lyukas a bódé, de szerencsére teljesen ép, csak valószínűleg a sárvédők színét nem találták el újrafestéskor és ezért hozzáfújták a háromszögeket is.
Összesen 6 db javítóelem kellett hozzá, a küszöbök is maradhattak. (+sárvédők kellenek, de ez evidencia ilyen felújításnál)
Tegnap vittük át a kasztnisomhoz.
Sajnos az előkészítéssel csak elég lassan haladtam, mert a fejem nem bírja sem a flexet, sem az egyenescsiszoló rezgését, de ha 15 percet nem lépek túl, akkor 2 - 3 óra pihenővel megúszom.
A felnik igazi Porsche felnik, 6x16 és 8x16-os méretben![]()
Ha az adminok szerint a hozzászólásom nem illeszkedik a fórum szellemiségébe, akkor nyugodtan lehet törölni, nincs harag![]()
2015.06.10. 23:54