Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: OFF autók

2014.06.19. 10:47

Haminda írta:Mercedes S600 W140 - 857,9 lóerő és 1190 newtonméter

"Efféle nyomatéknál az AMG hajtókarok fabatkát sem érnek, törnének, mint a fogpiszkáló"

Ha már hajtókarok - most csináltattam erősített H profilú kovácsolt hajtókarokat egy S38 M5 turbóba, drag szakágban használják az autót ( e30 bódéban ), a most kitűzött cél +1000Le és 1000Nm.
Eddig 900Le volt ...

Re: Használtautó

2014.07.21. 15:56

Bocsi,nem BMW
De hogy a 10milkás autón ott figyel a Nankang gumi :facepalm:

2014.07.21. 16:23

Johny540 írta:Bocsi,nem BMW

... én azt szeretném beleképzeli ebbe a személygépjárműbe, hogy képes jelentősebb amortizáció nélkül eljutni az első sarokig...

2014.07.21. 20:09

Zo78 írta:
Johny540 írta:Bocsi,nem BMW

... én azt szeretném beleképzeli ebbe a személygépjárműbe, hogy képes jelentősebb amortizáció nélkül eljutni az első sarokig...

Egy lada merevtengelyes hátsó híddal, tapasztalatlan vezetővel... :facepalm:

2014.09.30. 16:26

Sziasztok!
OFF Ford Fusion (Durashift )-hoz erto szerelot tudna valaki ajanlani a nagy faluban?
Valami valto gyikja van...
Elore is koszi!

2014.10.01. 07:01

Bummer írta:Sziasztok!
OFF Ford Fusion (Durashift )-hoz erto szerelot tudna valaki ajanlani a nagy faluban?
Valami valto gyikja van...
Elore is koszi!

Muha mester a valtohoz is ert.
Ha o nem, akkor pedig tole nehany utcara Papp Tamas ( valtos szaki ).

Ezt a hozzászólást a szerzőnek leslie az itt látható tagok köszönték meg: Bummer
Értékelés: 4.76%

2015.02.22. 17:31

Egy Mitsubishi l200 jobb hátsó kereke beragadt. Nulla fokot hajlandó mozdulni, konkrétan mintha odahegesztettek volna. Bal hátsó gond nélkül forog. Valami tippek így látatlanban?

2015.02.22. 18:07

Haminda írta:Egy Mitsubishi l200 jobb hátsó kereke beragadt. Nulla fokot hajlandó mozdulni, konkrétan mintha odahegesztettek volna. Bal hátsó gond nélkül forog. Valami tippek így látatlanban?

Összetört kerékcsapágy , széthullot dobfék ...

Ezt a hozzászólást a szerzőnek jlaci74 az itt látható tagok köszönték meg: Haminda

2015.02.22. 19:18

Haminda írta:Egy Mitsubishi l200 jobb hátsó kereke beragadt. Nulla fokot hajlandó mozdulni, konkrétan mintha odahegesztettek volna. Bal hátsó gond nélkül forog. Valami tippek így látatlanban?

difi

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Imco az itt látható tagok köszönték meg: Haminda

2015.02.25. 11:11

Subaru Forestert vennénk sógoromnak. 2009-es évjárattól. Ha valaki tud jó vételt, keressen pü-ben, vagy kzolee1 kukac gmail.com címen.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: hamoriarpi

2015.02.25. 22:52

kzolee írta:Subaru Forestert vennénk sógoromnak. 2009-es évjárattól. Ha valaki tud jó vételt, keressen pü-ben, vagy kzolee1 kukac gmail.com címen.

Le kell beszélni róla még idejében, hacsak nem akar ablakokat kézzel tekerni egy kezdetleges összkerekes autóban.

2015.02.26. 01:03

hamoriarpi írta:
kzolee írta:Subaru Forestert vennénk sógoromnak. 2009-es évjárattól. Ha valaki tud jó vételt, keressen pü-ben, vagy kzolee1 kukac gmail.com címen.

Le kell beszélni róla még idejében, hacsak nem akar ablakokat kézzel tekerni egy kezdetleges összkerekes autóban.

Azzal is beérhetné, hogy a jó oldalon van a kormány :!: :nyelves:

2015.02.26. 09:07

Labi írta:
hamoriarpi írta:

Azzal is beérhetné, hogy a jó oldalon van a kormány :!: :nyelves:

:hehe

2015.02.28. 20:08

hamoriarpi írta:

Utánaolvasgattam a kétliteres boxer dízelnek, ebben meg a főtengely szokott eltörni a 2008-2011 évjáratokban... A hasonló évjáratú X3 2.0d meg láncot szaggat... :?

Szóval mindkét autó, ami tetszik a sógornak, potenciális időzített bomba...

2015.02.28. 20:13

kzolee írta:
hamoriarpi írta:

Utánaolvasgattam a kétliteres boxer dízelnek, ebben meg a főtengely szokott eltörni a 2008-2011 évjáratokban... A hasonló évjáratú X3 2.0d meg láncot szaggat... :?

Volvo XC70 AWD :?:

Az öthengeres dízel -állítólag- legendásan jó és tartós.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek SvidronyA az itt látható tagok köszönték meg: hamoriarpi

2015.02.28. 20:25

SvidronyA írta:
kzolee írta:
hamoriarpi írta:

Volvo XC70 AWD :?:

Az öthengeres dízel -állítólag- legendásan jó és tartós.

Pl. nálam ez az egyik potenciális következő autó.... vagy Honda...

Ezt a hozzászólást a szerzőnek hamoriarpi az itt látható tagok köszönték meg: SvidronyA

2015.04.22. 09:32

ismeri vki ezt a tipust?tudna infót mondani?mik a betegségei,mire kell figyelni...stb...

http://www.hasznaltauto.hu/auto/ford/mo ... sg-8716135

2015.04.22. 10:42

kopasze-28 írta:ismeri vki ezt a tipust?tudna infót mondani?mik a betegségei,mire kell figyelni...stb...

Nekem volt 3 évig nagyon szerettem de pont ez az évjáratú volt és nekem mindig leállt valami kis érzékelő hiba miatt de 3 év alatt senki nem találta meg mi pontosan a baja! Menet közben gondolt egyet és megállt!!! Volt, hogy Ausztriában az alagútban állt le na hát az volt még érdekes. :D Amúgy szerintem jó kis autó volt!!!

2015.04.22. 11:13

tökmöc írta:
kopasze-28 írta:ismeri vki ezt a tipust?tudna infót mondani?mik a betegségei,mire kell figyelni...stb...

Nekem volt 3 évig nagyon szerettem de pont ez az évjáratú volt és nekem mindig leállt valami kis érzékelő hiba miatt de 3 év alatt senki nem találta meg mi pontosan a baja! Menet közben gondolt egyet és megállt!!! Volt, hogy Ausztriában az alagútban állt le na hát az volt még érdekes. :D Amúgy szerintem jó kis autó volt!!!

DELPHI befecskendező-rendszer komponensei a nagynyomású szivattyútól egészen a porlesztócsúcsokig... valós 200e km tájékán "kukás" szokott lenni, nagyon zsebbenyúlós.

2015.04.22. 19:49

"ssszzameg" :evil: gondoltam...hogy ilyesmi válasz fog érkezni.... említették még a turbó csö problémát is,pedig autómata,kár pedig jo kis családi autó,szomszédomnak is van,de nem panaszkodik rá.

kicsit fázok én is megvenni egy ilyen elektromos dizelt... mindennapos használatra kéne munkába járni,
Hozzászólás küldése

VigLink badge