Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: DJ Klubtagok!

2012.07.21. 15:19

LeviM5 írta:Pár felvételem Pozsonyból. LIVE! 5 óra őrület! Komoly fény és hangtechnikát hoztak a fiúk.

:franko: :dance3 :dance3

2012.08.27. 10:47

Désgabinak! (is) :D

Amúgy amit küldtél arra a válaszom, ez:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek LeviM5 az itt látható tagok köszönték meg: bmw520ds
Értékelés: 4.76%

2012.08.28. 06:44

LeviM5 írta:Désgabinak! (is) :D

Amúgy amit küldtél arra a válaszom, ez:

ezt is szeretjük 8) (reklám nélkül,rohadjon le a youtube)

2012.09.07. 23:13

Helo
Ne egy kis új hullám

2012.09.10. 16:19

Én ezeket szoktam hallgatni,minden hónapba jön új belőlük :)

USB-re ki,és be a kocsiba. Gyári rendszerem nincs mert az egy tragédia volt :D
Egyedileg van megoldva egy Alpine fejegységgel.+hangrendszerrel.
(itt megjegyezném,az Alpine nagyon jó minőség! +Mac Audio cuccok vannak még benn)

a rádiók meg olyan vackok,mindig csak ismételnek ismételnek..tiszta egy unalom azt hallgatni...
Inkább a mixek :franko:

2012.09.10. 18:54

2012.09.10. 19:59

simi64 írta:

Simi ez is jó kis mix :franko:

Így elsőre bejövős :)

2012.09.19. 20:43

Na, ez odab@sz!!! :lol:

2012.09.20. 06:10

LeviM5 írta:Na, ez odab@sz!!! :lol:

sok itt a köcsög... :)

eredetileg innen: youtube :arrow: Oláh Gino majálisa

2012.10.08. 21:20

Helo

No egy kis bogyó zene

2012.10.09. 00:14

egy pár kedves klubtárssal bizony... ott lenne a helyünk.... mennyi csaj..... és szinte mindegyiken egy kis falat ruha darab.... :facepalm: El tudnék gyengülni... persze csak keményen :facepalm: A zene sem utolsó.... 7 perctől olyat ver.... áááá kész... :) ez olyan autópályás muzsika.... :taps:

2012.10.17. 23:16

Valaki tudja a klipben lévő zenét hol találom meg?
Előadó? Cím? Valami?

2012.10.17. 23:23

kiara írta:Valaki tudja a klipben lévő zenét hol találom meg?
Előadó? Cím? Valami?

Használd az Iphoneod!

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: kiara

2012.10.22. 21:55

2012.11.08. 20:32

Zajlik az év Dj-je 2012 szavazás, a döntőbe jutott emberkékre lehet már csak szavazni. És természetesen megy a kampányolás, mindenki mozgósítja akit tud. :D Aki facebook-on jelen van, kérem szavazzon kedves barátomra: Sterbinszky-re. Köszönöm.

Kép

Ezen az oldalon lehet megtenni:

http://www.facebook.com/#!/balliface

Vagy: a facebook keresőjébe beírni hogy Balliface, és egy LIKE után az oldalukon a szavazáson résztvenni.

2012.11.08. 20:54

LeviM5 írta:Zajlik az év Dj-je 2012 szavazás, a döntőbe jutott emberkékre lehet már csak szavazni. És természetesen megy a kampányolás, mindenki mozgósítja akit tud. :D Aki facebook-on jelen van, kérem szavazzon kedves barátomra: Sterbinszky-re. Köszönöm.

Kép

Vagy: a facebook keresőjébe beírni hogy Balliface, és egy LIKE után az oldalukon a szavazáson résztvenni.

Ma a Neon volt vendég Bárány. Azt a nyilatkozatot amit adott. :facepalm: Ami megragadt: A hazai nagy DJ-k közül, igen kevesen tudnak a közönséggel kommunikálni, velük bánni...A kocsiban pont egy olyan CD van, amin folyton beleugat a zenébe, olyan hangon hogy már sírás kerülget és akkora baromságokat, amit én nem mondanék, faragatlan létemre, nem hogy egy " vezéregyéniségnek " szabadna! :? Kicsit olyan savanyú a szőlő volt az egész, amíg bírtam cérnával...Sterby nem pofázik, csak mosolyog, mégis mindenkit a tenyerén hordoz, szeretik!

Ezt a hozzászólást a szerzőnek bmw520ds az itt látható tagok köszönték meg: LeviM5

2012.11.08. 21:05

LeviM5 írta:Zajlik az év Dj-je 2012 szavazás, a döntőbe jutott emberkékre lehet már csak szavazni. És természetesen megy a kampányolás, mindenki mozgósítja akit tud. :D Aki facebook-on jelen van, kérem szavazzon kedves barátomra: Sterbinszky-re. Köszönöm.
.

Eleve nem bírom ezt a fajta zenét, de én csak a jó öreg lemezlovasra, lepké-re vagyok hajlandó szavazni. :roker:

2012.11.08. 21:50

[

2012.11.08. 22:06

Kép

Helo
Én szavaznék de sajnos a facebookról is le vagyok tiltva :oops: :facepalm:
De azárt pár ismerősömmel megoldom a szavazást, Ja míg el nem felejtem három szavazat biztosan megyen NAGY fiam, NAGY lány, és persze a VŐ :wink:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek lepke az itt látható tagok köszönték meg: LeviM5

2012.11.08. 22:19

lepke írta:

Kép

Helo
Én szavaznék de sajnos a facebookról is le vagyok tiltva :oops: :facepalm:
De azárt pár ismerősömmel megoldom a szavazást, Ja míg el nem felejtem három szavazat biztosan megyen NAGY fiam, NAGY lány, és persze a VŐ :wink:

Ha lesz balatoni nyári tali, amin újra gondolkozom, lehet elhívom, bár elég vegyes a korosztály... De szerintem van az a mennyiségű pia, mikor már mindegy. :D
Volt már házibulim, ahol "fellépett". :roker:
De ez szerintem nem rossz...
Régen:

Most:
Hozzászólás küldése

VigLink badge