Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.03.19. 21:40

kzoli819 írta:Ma azt mondták nekem, hogy nem vagyok igazi BMW-s (annak ellenére, hogy 15 BMW-m van), mert nem hordok baseball sapkát :cry:
Ez nagyon ledöbbentett, és gondoltam gyorsan megkérdezem a márkatársakat, hogy hányan hordanak baseball sapkát.
Tehát ti hordtok baseball sapkát :?:

Én igen! :oops:

2007.03.19. 21:55

Én sem hordok sapit! Maxi 8)

2007.03.19. 22:01

kamon írta:Én nagy veterán rajongó is vagyok írjátok meg kinek van veterán vagy jungtimer autója . /azt is ami nem BMW/
Köszi . :idea:

Nekem van egy 502 kabriom, egy 507-em, egy 2002 Turbo, egy M635CSi és egy M3 E30 (ez még csak majdnem veterán) :lol:

2007.03.19. 23:34

kzoli819 írta:
kamon írta:Én nagy veterán rajongó is vagyok írjátok meg kinek van veterán vagy jungtimer autója . /azt is ami nem BMW/

Nekem van egy 502 kabriom, egy 507-em, egy 2002 Turbo, egy M635CSi és egy M3 E30 (ez még csak majdnem veterán) :lol:

az az M635CSi érdekes lenne. meg lehet azt nézni valahol?

2007.03.19. 23:56

Citroen DS 21 "cápa" 8) fekete... Meg emelett van 3kacsa (citroen 2CV) 1"dobozos", két "sima" igazi fun auto a maga ~27lóvával :lol: :lol: Nemrég raktam bele xenonhatású izzókat...elég komoly :lol: :lol:

2007.03.20. 07:21

efer írta:
kzoli819 írta:

az az M635CSi érdekes lenne. meg lehet azt nézni valahol?

Meg lehet nézni nállam. Ott ál az íróasztalomon a többi mellett :lol:
De ha kell, el tom vinni szegedre is.

2007.03.20. 14:16

Csak nem Burago????Azokat gyűjtöm énis van 40 db-om!!! :lol:

Mindenféle megtalálható, csak mostanában már nem gyűjtöm mert darabja több mint 15 rongy :\

2007.03.20. 15:28

Burrago csak egy van. Azt mondták az okosok, hogy az olyan mint az autók közt a trabant. Kyoso, Anson, stb. Ilyen prémium kategóriások. Darabjának 20 körül mozog az ára. A kyoso elég komoly. Bőrülés, plüs szőnyeg stb.

2007.03.20. 16:29

kzoli819 írta:Burrago csak egy van. Azt mondták az okosok, hogy az olyan mint az autók közt a trabant. Kyoso, Anson, stb. Ilyen prémium kategóriások. Darabjának 20 körül mozog az ára. A kyoso elég komoly. Bőrülés, plüs szőnyeg stb.

én is úgy tudom, hogy a kyoso a gyári beszállító: amit szalonban kapni modell, azokat ők csinálják.
a megnézés 1:1 méretben lenne igazán izgi :wink:

2007.03.20. 20:39

kzoli819 írta:

Vazeg a vérnyomásom ezer lett mikor olvastam a topicot , izgatásért börtön jár . Egy 2002 turbo az egy kincs ami nekem nincs , sajna . De ha a talira elhoznád szivesen megnézném . :lol:

2007.03.20. 20:49

mate írta:

Citroen DS 21 "cápa" 8) fekete... Meg emelett van 3kacsa (citroen 2CV) 1"dobozos", két "sima" igazi fun auto a maga ~27lóvával :lol: :lol: Nemrég raktam bele xenonhatású izzókat...elég komoly :lol: :lol:

A rokonomnak volt DS 21 gyönyörüek voltak de mindig volt olyan összeg amiért eladta . 15 éve mentem egy kacsával nagyon vagi , ponyvatetős volt . Hm , ezek a régi vasak ! :roll:

2007.03.24. 22:02

Eddig is szerettem a régi verdákat,de ahogy öregszem egyre jobban értékelem öket! Ha lenne + pénzem biztos vennék valamit. """Bezzeg a csajokból a fiatalokat szeretjük"""" :lol: :lol: Maxi

2007.03.24. 22:20

Maxi írta:Eddig is szerettem a régi verdákat,de ahogy öregszem egyre jobban értékelem öket! Ha lenne + pénzem biztos vennék valamit. """Bezzeg a csajokból a fiatalokat szeretjük"""" :lol: :lol: Maxi

:franko: ez így van csak a feleségem meg ne tudja .

2007.03.24. 22:23

Egy jó cimborám faterja annak idején, amint befejezte a gimit, többedmagával nekivágott afrikának egy kacsával (!). Valahol Egyiptomban megállt az autó. Hogy mi lett vele, nem tudom. Akármilyen furcsa is, de a közelben belebotlottak egy magyar (!) illetőbe, aki történetesen autószerelő (!) volt. Mondanom sem kell, ingyen kijavitotta a hibát.. Hihetetlen egy sztori, de igaz!

2007.03.24. 22:46

Buzat86 írta:Egy jó cimborám faterja annak idején, amint befejezte a gimit, többedmagával nekivágott afrikának egy kacsával (!). Valahol Egyiptomban megállt az autó. Hogy mi lett vele, nem tudom. Akármilyen furcsa is, de a közelben belebotlottak egy magyar (!) illetőbe, aki történetesen autószerelő (!) volt. Mondanom sem kell, ingyen kijavitotta a hibát.. Hihetetlen egy sztori, de igaz!

Hasonlóban már nekem is volt részem. Helsinborgban (Svédország) elment a szervo az autórol. Megálltunk egy parklóban és alig hogy kinyitottuk a motortetőt egy taxi megállt mellettünk és megkérdezte segíthet-e valamiben (magyarul). Elősször azt hittük, rosszul hallunk. Meglepő volt olyan k*rva messze is magyar szót hallani. Bezzeg itthon még akkor se nagyon segítenek az emberek, ha megkéred őket.

2007.03.25. 00:57

Távol a szülőföldtől előjön a "honnan is jöttem"-dolog.
Éccsapám 4,5 évig dolgozott Dubaiban, az Arab Emirségekben. Ne kérdezzétek hogyan, de ott is megtalálták egymást a magyarok. Állatorvosokkal, bolti eladókkal, sőt kecskeméti ex-vadászpilótákkal is megismerkedtem kint..

2007.03.26. 16:18

Hasonlóban már nekem is volt részem. Helsinborgban (Svédország) elment a szervo az autórol. Megálltunk egy parklóban és alig hogy kinyitottuk a motortetőt egy taxi megállt mellettünk és megkérdezte segíthet-e valamiben (magyarul). Elősször azt hittük, rosszul hallunk. Meglepő volt olyan k*rva messze is magyar szót hallani. Bezzeg itthon még akkor se nagyon segítenek az emberek, ha megkéred őket.
kzoli819

Igazad van,sajnos nálunk a segitség /önzetlen/ nagyon ritka!!!! Tisztelet a kivételnek. Ezért jó olvasni hogy a fórumokban megprobálunk segiteni egymáson!! Maxi

2007.03.26. 17:31

kamon írta:
mate írta:

A rokonomnak volt DS 21 gyönyörüek voltak de mindig volt olyan összeg amiért eladta . 15 éve mentem egy kacsával nagyon vagi , ponyvatetős volt . Hm , ezek a régi vasak ! :roll:

Lehet,hogy a miénk is eladó lesz :cry: Áll a garázsban már jóideje és porosdik :cry: Kacsa meg napi használatban van :lol: :lol: Kezd kicsit lepusztulni :lol: de most tavaszi szünetben kicsit rendbehozom :wink: :)

2007.04.06. 21:40

Mindenkinek KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET kívánok :!: :!: Maxi

2007.04.06. 21:40

Mindenkinek KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET kívánok :!: :!: Maxi
Hozzászólás küldése

VigLink badge