![]() |
2015.01.16. 11:27
ja nekem is az van, de ettől a tapasz@rtól már jól kivagyok amúgy is.morv írta:Masnak is egy Citroen kacsa van forum nyitokepkent a tapatalkban? Vicces.
2015.01.16. 15:00
2015.01.16. 15:34
imi36 írta:Apu fortyogó epéje vagyok.
Így legyen az ember jófej, meg segítőkész. Soha a büdös életben nem fogok ismeretlen embernek segíteni többet, sohasemmiben
Félúton negyven felé még mindig hiszek abban, hogy alapvetően az emberek normálisak, és jót akarnak a másiknak. Na, akkor most már éppen ideje lesz felnőnöm és elfelejteni az ilyen baromságokat.
A f@sz kivan!
2015.01.16. 15:46
leslie írta:imi36 írta:Apu fortyogó epéje vagyok.
Így legyen az ember jófej, meg segítőkész. Soha a büdös életben nem fogok ismeretlen embernek segíteni többet, sohasemmiben
Félúton negyven felé még mindig hiszek abban, hogy alapvetően az emberek normálisak, és jót akarnak a másiknak. Na, akkor most már éppen ideje lesz felnőnöm és elfelejteni az ilyen baromságokat.
A f@sz kivan!
Én 33 vagyok. Ugyanez:
Múltkor a facen a BMW fórumon írt valaki, hogy lerobbant, valaki segítsen már rajta. Ep ráértem, pü-ben elküldtem neki a tel.számomat, írtam, hogy hívjon fel, segítek..... Azóta is hív..... Annyit nem írt, hogy kössz....
2015.01.16. 18:30
imi36 írta:...még mindig hiszek abban, hogy alapvetően az emberek normálisak, és jót akarnak a másiknak. Na, akkor most már éppen ideje lesz felnőnöm és elfelejteni az ilyen baromságokat.
2015.01.16. 19:10
imi36 írta:A Lurdy előtt van egy dohánybolt, amiből éppen ki lehet látni az útra. Bemegyek, velem egykorú nő.
Elmondom neki, hogy a bácsinak ezt vettem, de mennem kell, a bácsi pedig nincs ott. Ha meglátja legyen már olyan jó, vigye oda neki, és ha van mikrója melegítse már meg neki előtte, ha kihűlt.
Erre tudjátok mi volt a válasz?!
- Ne haragudj, nem viszem ki.
2015.01.16. 19:23
morv írta:imi36 írta:A Lurdy előtt van egy dohánybolt, amiből éppen ki lehet látni az útra. Bemegyek, velem egykorú nő.
Elmondom neki, hogy a bácsinak ezt vettem, de mennem kell, a bácsi pedig nincs ott. Ha meglátja legyen már olyan jó, vigye oda neki, és ha van mikrója melegítse már meg neki előtte, ha kihűlt.
Erre tudjátok mi volt a válasz?!
- Ne haragudj, nem viszem ki.
Azert en ezen nem lennek kiakadva, hogy a dohanyboltos nem hagyja el az uzletet! Gondolj az eleg gyakori rablasokra plusz gondolom a szabalyzat is tiltja neki hogy kijojjon a pult mogul. Nem hiszem, hogy orokletes taplosagban szenvedett volna a boltos es azert utasitott el.
2015.01.16. 20:45
Gallaca írta:ja nekem is az van, de ettől a tapasz@rtól már jól kivagyok amúgy is.morv írta:Masnak is egy Citroen kacsa van forum nyitokepkent a tapatalkban? Vicces.
Ezt mobilról nyomtam.
2015.01.16. 20:54
nemrég még átlátható volt, de most már közelít a használhatatlanhoz a hülyeségeivel! Kedvencem a "daily pick" ,borzasztóImco írta:Gallaca írta:ja nekem is az van, de ettől a tapasz@rtól már jól kivagyok amúgy is.morv írta:Masnak is egy Citroen kacsa van forum nyitokepkent a tapatalkban? Vicces.
Ezt mobilról nyomtam.
Ritkán vagyok mobilról. Akkor inkább böngészőből nézem mert egyszerűen tragikusnak ítéltem a tapatalkot.

2015.01.16. 22:47
2015.01.17. 00:18
Gallaca írta:ja nekem is az van, de ettől a tapasz@rtól már jól kivagyok amúgy is.morv írta:Masnak is egy Citroen kacsa van forum nyitokepkent a tapatalkban? Vicces.
Ezt mobilról nyomtam.
2015.01.17. 00:32
admin írta:Gallaca írta:ja nekem is az van, de ettől a tapasz@rtól már jól kivagyok amúgy is.morv írta:Masnak is egy Citroen kacsa van forum nyitokepkent a tapatalkban? Vicces.
Ezt mobilról nyomtam.
Szifonon vagy droidon? Mert nekem nem az van egyiken se.
2015.01.17. 01:01
morv írta:admin írta:Gallaca írta:ja nekem is az van, de ettől a tapasz@rtól már jól kivagyok amúgy is.morv írta:Masnak is egy Citroen kacsa van forum nyitokepkent a tapatalkban? Vicces.
Ezt mobilról nyomtam.
Nalam droid.
2015.01.17. 01:49
admin írta:morv írta:admin írta:Gallaca írta:ja nekem is az van, de ettől a tapasz@rtól már jól kivagyok amúgy is.morv írta:Masnak is egy Citroen kacsa van forum nyitokepkent a tapatalkban? Vicces.
Ezt mobilról nyomtam.
Nalam droid.
Nálam egy bmw embléma van.
2015.01.17. 02:13
2015.01.17. 17:25
F_E_K_ írta:Ja, mire rájöttem hogy az olvasatlan topikot az a kis kék csík jelzi... A felszínt tehetnék választhatónak (régi és új skin)...
G6-L11
2015.01.17. 17:35
2015.01.17. 18:14
morv írta:admin írta:morv írta:admin írta:ja nekem is az van, de ettől a tapasz@rtól már jól kivagyok amúgy is.Gallaca írta:[quote="morv"]Masnak is egy Citroen kacsa van forum nyitokepkent a tapatalkban? Vicces.
Ezt mobilról nyomtam.
Nalam droid.
[/quote]
2015.01.17. 18:21
admin írta:morv írta:admin írta:morv írta:ja nekem is az van, de ettől a tapasz@rtól már jól kivagyok amúgy is.admin írta:[quote="Gallaca"][quote="morv"]Masnak is egy Citroen kacsa van forum nyitokepkent a tapatalkban? Vicces.
Ezt mobilról nyomtam.
Nalam droid.
[/quote]
[/quote]2015.03.01. 14:40