Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Minden ami OFF Topicba való! :)

2015.01.16. 11:27

morv írta:Masnak is egy Citroen kacsa van forum nyitokepkent a tapatalkban? Vicces.
ja nekem is az van, de ettől a tapasz@rtól már jól kivagyok amúgy is.

Ezt mobilról nyomtam.

2015.01.16. 15:00

Apu fortyogó epéje vagyok.

Így legyen az ember jófej, meg segítőkész. Soha a büdös életben nem fogok ismeretlen embernek segíteni többet, soha :!: semmiben :!: Félúton negyven felé még mindig hiszek abban, hogy alapvetően az emberek normálisak, és jót akarnak a másiknak. Na, akkor most már éppen ideje lesz felnőnöm és elfelejteni az ilyen baromságokat.
A f@sz kivan! :mereg:

2015.01.16. 15:34

imi36 írta:Apu fortyogó epéje vagyok.

Így legyen az ember jófej, meg segítőkész. Soha a büdös életben nem fogok ismeretlen embernek segíteni többet, soha :!: semmiben :!: Félúton negyven felé még mindig hiszek abban, hogy alapvetően az emberek normálisak, és jót akarnak a másiknak. Na, akkor most már éppen ideje lesz felnőnöm és elfelejteni az ilyen baromságokat.

Én 33 vagyok. Ugyanez:
Múltkor a facen a BMW fórumon írt valaki, hogy lerobbant, valaki segítsen már rajta. Ep ráértem, pü-ben elküldtem neki a tel.számomat, írtam, hogy hívjon fel, segítek..... Azóta is hív..... Annyit nem írt, hogy kössz....

2015.01.16. 15:46

leslie írta:
imi36 írta:Apu fortyogó epéje vagyok.

Én 33 vagyok. Ugyanez:
Múltkor a facen a BMW fórumon írt valaki, hogy lerobbant, valaki segítsen már rajta. Ep ráértem, pü-ben elküldtem neki a tel.számomat, írtam, hogy hívjon fel, segítek..... Azóta is hív..... Annyit nem írt, hogy kössz....

Szánalmas, elkeserítő.

Múlt héten történt: Lurdynál van egy nagyon öreg bácsi aki ott a lámpánál kéreget, pénzt elvből nem adok. Szóval ott volt dolgom, posta, bank, stb. Végeztem, gondoltam elmegyek, vásárolok a bácsinak valamit a Mc Donald's ban, jó meleg teát, citrommal, mézzel, ilyesmi.
Megveszem, megyek ki, látom, hogy nincs ott.
A Lurdy előtt van egy dohánybolt, amiből éppen ki lehet látni az útra. Bemegyek, velem egykorú nő.
Elmondom neki, hogy a bácsinak ezt vettem, de mennem kell, a bácsi pedig nincs ott. Ha meglátja legyen már olyan jó, vigye oda neki, és ha van mikrója melegítse már meg neki előtte, ha kihűlt.
Erre tudjátok mi volt a válasz?!
- Ne haragudj, nem viszem ki.
Nem köszöntem, sarkon fordultam és kijöttem.

Konklúziót mindenki vonja le maga.

2015.01.16. 18:30

imi36 írta:...még mindig hiszek abban, hogy alapvetően az emberek normálisak, és jót akarnak a másiknak. Na, akkor most már éppen ideje lesz felnőnöm és elfelejteni az ilyen baromságokat.

Humanista ember, na hogy ízlik a mizantrópia íze? :)
Ugye milyen édes? :twisted:

2015.01.16. 19:10

imi36 írta:A Lurdy előtt van egy dohánybolt, amiből éppen ki lehet látni az útra. Bemegyek, velem egykorú nő.
Elmondom neki, hogy a bácsinak ezt vettem, de mennem kell, a bácsi pedig nincs ott. Ha meglátja legyen már olyan jó, vigye oda neki, és ha van mikrója melegítse már meg neki előtte, ha kihűlt.

Azert en ezen nem lennek kiakadva, hogy a dohanyboltos nem hagyja el az uzletet! Gondolj az eleg gyakori rablasokra plusz gondolom a szabalyzat is tiltja neki hogy kijojjon a pult mogul. Nem hiszem, hogy orokletes taplosagban szenvedett volna a boltos es azert utasitott el.

2015.01.16. 19:23

morv írta:
imi36 írta:A Lurdy előtt van egy dohánybolt, amiből éppen ki lehet látni az útra. Bemegyek, velem egykorú nő.

Azert en ezen nem lennek kiakadva, hogy a dohanyboltos nem hagyja el az uzletet! Gondolj az eleg gyakori rablasokra plusz gondolom a szabalyzat is tiltja neki hogy kijojjon a pult mogul. Nem hiszem, hogy orokletes taplosagban szenvedett volna a boltos es azert utasitott el.

Valahogy így! Plusz hozzá jön, hogy a kisujjam nyújtom és rögtön a karom kell! Te elhagyod a helyszínt, és nem tudhatod mit vàltana ki ez a szitu az ott dolgozó számára azután, hogy kiviszi a segélyt.

Ezt mobilról nyomtam.

2015.01.16. 20:45

Gallaca írta:
morv írta:Masnak is egy Citroen kacsa van forum nyitokepkent a tapatalkban? Vicces.

Ezt mobilról nyomtam.

Ritkán vagyok mobilról. Akkor inkább böngészőből nézem mert egyszerűen tragikusnak ítéltem a tapatalkot. :)

Minden ami OFF Topicba való! :)

2015.01.16. 20:54

Imco írta:
Gallaca írta:

Ezt mobilról nyomtam.

Ritkán vagyok mobilról. Akkor inkább böngészőből nézem mert egyszerűen tragikusnak ítéltem a tapatalkot. :)
nemrég még átlátható volt, de most már közelít a használhatatlanhoz a hülyeségeivel! Kedvencem a "daily pick" ,borzasztó

Ezt mobilról nyomtam.

2015.01.16. 22:47

Ja, mire rájöttem hogy az olvasatlan topikot az a kis kék csík jelzi... A felszínt tehetnék választhatónak (régi és új skin)...

G6-L11

2015.01.17. 00:18

Gallaca írta:

Ezt mobilról nyomtam.

Szifonon vagy droidon? Mert nekem nem az van egyiken se.

2015.01.17. 00:32

admin írta:
Gallaca írta:

Ezt mobilról nyomtam.

Nalam droid.

2015.01.17. 01:01

morv írta:
admin írta:
Gallaca írta:

Ezt mobilról nyomtam.

Nalam droid.

Nálam egy bmw embléma van.

2015.01.17. 01:49

admin írta:
morv írta:
admin írta:
Gallaca írta:

Ezt mobilról nyomtam.

Nalam droid.

Kép

2015.01.17. 02:13

Nálam ugyanez szifonon!

2015.01.17. 17:25

F_E_K_ írta:Ja, mire rájöttem hogy az olvasatlan topikot az a kis kék csík jelzi... A felszínt tehetnék választhatónak (régi és új skin)...

G6-L11

Hogy oszinte legyek, amig nem olvastam a posztodat, fel sem tunt, hogy van kek csik. Jobb helyeken a fejleszto frissiteskor a user arcaba tolja hogy mi valtozott, itt meg nem talalkoztam ilyezmivel. Lehet, hogy az istore (ha igy hivjak) vagy a google play tapatalk oldalan le van irva, de nalam automatikus frissites van beallitva, es frissites utan az elso inditasnal nem kaoik semmi infot a valtozasokrol, csak sokkot az esetek nagy reszeben

2015.01.17. 17:35

Inkább egy mobilbarátabb skin kéne a fórumnak, akkor nem kell a tapatalk fejlesztőinek jóindulatára bízni a függők idegállapotát. :wink:

2015.01.17. 18:14

morv írta:
admin írta:
morv írta:
admin írta:
Gallaca írta:[quote="morv"]Masnak is egy Citroen kacsa van forum nyitokepkent a tapatalkban? Vicces.

Ezt mobilról nyomtam.

Nalam droid.

Kép[/quote]
Nekem ez van.
Kép

2015.01.17. 18:21

admin írta:
morv írta:
admin írta:
morv írta:
admin írta:[quote="Gallaca"][quote="morv"]Masnak is egy Citroen kacsa van forum nyitokepkent a tapatalkban? Vicces.

Ezt mobilról nyomtam.

Nalam droid.

Kép[/quote]
Nekem ez van.
Kép[/quote]
Mennyivel jobban illik a forum tematukajahoz!

2015.03.01. 14:40

Az érdeklődőknek jelentem hogy jól vagyok és eddig minden rendben.
Kész a chip tuning :)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek admin az itt látható tagok köszönték meg: 5 Gallaca, jimbi525d, MChris, odus, SvidronyA
Értékelés: 23.81%
Hozzászólás küldése

VigLink badge