Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: OFF autók

2012.12.21. 12:10

PapaBoss írta:Micsodddaaaa szépség! :taps:

HAHU link

Kép

Ez valami magyar Cobra 11-ből jött?

2012.12.22. 16:02

Téli szórakozás! :) http://www.keptelenseg.hu/kozlekedes/am ... anak-68168

2012.12.26. 13:43

A Nissan Juke nyerte a 4X4 Magazin 2012-es Év Autója választásának innovációs különdíját :facepalm:
Ami szerintem még a Daciánál is csúfabb :doglotlo:
A "rangos szakújságírói zsűri" :oops: elmehet az ízlésficamával a p.csába :!: :facepalm:

Nissan Juke

2012.12.26. 13:50

simi64 írta:A Nissan Juke nyerte a 4X4 Magazin 2012-es Év Autója választásának innovációs különdíját :facepalm:
A "rangos szakújságírói zsűri" :oops: elmehet az ízlésficamával a p.csába :!: :facepalm:

Nissan Juke

Izlésficam ide vagy oda, de egy cicaterepjárónak adni a díjat... :facepalm:

Én inkább kiarát kérdezném meg ha érdekelne a 4x4 :wink:

2012.12.26. 23:19

kzolee írta:
simi64 írta:A Nissan Juke nyerte a 4X4 Magazin 2012-es Év Autója választásának innovációs különdíját :facepalm:

Nissan Juke

Izlésficam ide vagy oda, de egy cicaterepjárónak adni a díjat... :facepalm:

Én inkább kiarát kérdezném meg ha érdekelne a 4x4 :wink:

Sajnos a magyar 4x4magazin már messze nem arról szól, mint régen. :doglotlo:
Amikor elindult, akkor a terepjórókról szólt. Ma csak egy autós újság a sok közül, kicsit terepes beütéssel. Sajnos.
Megnyugodhatsz Simi, ez nem útmutató, csak egy újság olvasói szavaztak a Juke-ra.
Ilyen erővel mi is indíthatnánk szavazást itt a fórumon.

ja, és a JUKE nem az év terepjárója lett, hanem az év 4x4 hajtású autója a 4x4 Magazinban

Nálam crossover kategóriában az Evoque, SUV-ban az X6, Cayanne, GL trió, igazi 4x4ben pedig a LandCruiser 200 viszi a prímet.

Persze egy régi merevhídas, diffizáras terepjárónál nincs jobb!!!
A terepjárógyártás csúcsa a Land Cruiser 105! Azóta sem tud senki jobbat! Még a Toyota sem.

2012.12.29. 17:00

Tegnap vettem egy VW Bogarat, 1984-es évjáratú Mexicói kiadást. :roker:
Meg van rohadva, de így ránézésre én nem találom menthetetlennek, és ami nagyon fontos, gyári festésű, és még nem volt hegesztve.
Régi vágyam megvalósításába kezdek bele, olyat szeretnék építeni, ami minden részében tetszik.
Nem a gyári állapot elérése a célom.
Ez egy hosszú projekt lesz, total felújítással.
Még el sem készült a 30d-m teljesen, de már jön a következő projekt. :facepalm:
Ha valakit érdekelnek róla képek, akkor teszek fel.
(gondolom Simi fog elsőnek jelentkezni a képekért :nyelves: )

2012.12.29. 17:02

kovessyroli írta:Tegnap vettem egy VW Bogarat, 1984-es évjáratú Mexicói kiadást. :roker:
Meg van rohadva, de így ránézésre én nem találom menthetetlennek, és ami nagyon fontos, gyári festésű, és még nem volt hegesztve.
Régi vágyam megvalósításába kezdek bele, olyat szeretnék építeni, ami minden részében tetszik.

Akkor én meg másodiknak!

2012.12.29. 17:05

jlaci74 írta:
kovessyroli írta:Tegnap vettem egy VW Bogarat, 1984-es évjáratú Mexicói kiadást. :roker:

Akkor én meg másodiknak!

Én is biztatnálak!
És gratula a bogárhoz!
:franko:

2012.12.29. 18:58

Jöhet a Foswágen, Roli :!:
:mrgreen:

2012.12.29. 19:10

Akkor tessék, ez a jelenlegi állapot:

Kép
Kép
Kép
Kép

2012.12.29. 19:16

Én annak idején 1,5 év alatt készültem el a sajátommal. Akkor még nem pörgött ennyire az internet és pl. a fél országot be kellett járni egy minden tekintetben hibátlan balos pillangóablakért (persze telefonban mindegyik hibátlan volt).
Ha javasolhatok valamit, akkor a teljes karosszéria és alváz homokfuvatását ne hagyd ki. Ott minden kiderül. Kelet-Magyarországon sok bogaras kontaktom van, pl. Nyiregyházán Káplár Tibi, aki motor témakörben egyedülálló. Alkatrészek Bp. Bakáts tér, Bug Box.
Gratulálok a kocsihoz! Bármiben segíteni tudok, keress nyugodtan.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek hamoriarpi az itt látható tagok köszönték meg: kovessyroli
Értékelés: 4.76%

2012.12.29. 19:19

kovessyroli írta:Akkor tessék, ez a jelenlegi állapot:

Köszönjük :roker:
Ez az igazi bogár!
Az új nem tetszik.
De legalább cserébe drága :D

2012.12.29. 20:25

hamoriarpi írta:Én annak idején 1,5 év alatt készültem el a sajátommal. Akkor még nem pörgött ennyire az internet és pl. a fél országot be kellett járni egy minden tekintetben hibátlan balos pillangóablakért (persze telefonban mindegyik hibátlan volt).
Ha javasolhatok valamit, akkor a teljes karosszéria és alváz homokfuvatását ne hagyd ki. Ott minden kiderül. Kelet-Magyarországon sok bogaras kontaktom van, pl. Nyiregyházán Káplár Tibi, aki motor témakörben egyedülálló. Alkatrészek Bp. Bakáts tér, Bug Box.

Homokfúvatni nem akarok, de a kasztni le lesz emelve az alvázról.
Ügyes kasztnisom van, jól meg fogja tudni csinálni, ettől nem félek.
Viszont megköszönném a segítséged, mert van néhány olyan elképzelésem, amiben jó lenne olyannal beszélnem, aki csinált már ilyet (többek között 1303-as csomagtértetőt szeretnék az elejére, és a motort sem a gyári 1200-est akarom benne hagyni, ültetés, első tárcsafékszett, stb.)
Légykedves küldeni privátban egy telefonszámot, és felhívlak valamelyik nap, ha nem zavarlak.

2012.12.29. 21:04

kovessyroli írta:
hamoriarpi írta:Én annak idején 1,5 év alatt készültem el a sajátommal. Akkor még nem pörgött ennyire az internet és pl. a fél országot be kellett járni egy minden tekintetben hibátlan balos pillangóablakért (persze telefonban mindegyik hibátlan volt).

Homokfúvatni nem akarok, de a kasztni le lesz emelve az alvázról.
Ügyes kasztnisom van, jól meg fogja tudni csinálni, ettől nem félek.
Viszont megköszönném a segítséged, mert van néhány olyan elképzelésem, amiben jó lenne olyannal beszélnem, aki csinált már ilyet (többek között 1303-as csomagtértetőt szeretnék az elejére, és a motort sem a gyári 1200-est akarom benne hagyni, ültetés, első tárcsafékszett, stb.)
Légykedves küldeni privátban egy telefonszámot, és felhívlak valamelyik nap, ha nem zavarlak.

A blokkon az alap a gépmunka (főtengely axiál, nyugvók, hajtókarok, vonalba fúrás), aztán utána olyan dugó-gyűrűszettet veszel rá 1.6-ig amilyet akarsz (ha nem AB-s a blokk, mert az kis olajfuratos). Hengerfej kiszúrás, ólommentes szelepezés, stb. Én mindenképp átalakítanám elektromos gyújtásúra (transporterről lehet szerezni), azt egyszer kell belőni.
Írok püt.

2012.12.29. 21:22

Mitől mexikói kiadás? Spanyol volt a rendszám, vagy ööö ? :roll: :mrgreen:

2012.12.29. 21:27

PapaBoss írta:Mitől mexikói kiadás? Spanyol volt a rendszám, vagy ööö ? :roll: :mrgreen:

Mexicoban készült. Nem germán.

2012.12.29. 21:50

PapaBoss írta:Mitől mexikói kiadás? Spanyol volt a rendszám, vagy ööö ? :roll: :mrgreen:

Több karosszéria elembe is - többek között hátfal, csomagtértető belső perem - is bele van ütve a MEXICO jelölés.
És Mexikóban készült. :wink:

2012.12.30. 11:45

kovessyroli írta:

Több karosszéria elembe is - többek között hátfal, csomagtértető belső perem - is bele van ütve a MEXICO jelölés.

Wáow, micsoda kuriózum, jól hangzik! Még talán a spanyol ajkú menyecskét is rakták a hátsó ülésen :nyelves: :mrgreen:

2012.12.30. 12:48

PapaBoss írta:
kovessyroli írta:

Wáow, micsoda kuriózum, jól hangzik! Még talán a spanyol ajkú menyecskét is rakták a hátsó ülésen :nyelves: :mrgreen:

Mexikó volt, ahol a legtovább gyártották ezt a vasat (2003)
Ezért is ily' fiatalocska :D

2013.01.01. 03:04

Itt nálunk is van ilyen!
Hozzászólás küldése

VigLink badge