Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: OFF autók

2012.11.12. 20:20

PapaBoss írta:
simi64 írta:Még visszaidéznem sem érdemes :!:
Ne vágyódj rá. Én már ültem ilyenben (csak nem touring volt)
Nagy rakás ipari hulladék :!: :facepalm:

Kérlek, ... könyörgöm... fejtsd ki! A kedvünkért! :lol:

Á! Rosszul lett a 4.7-es gyorsulástól és azóta utálja őket! :nyelves:

2012.11.12. 20:22

PapaBoss írta:

Ne biztasd már! :lol: :lol: :lol:

2012.11.12. 20:51

PapaBoss írta:

NEM :!:

Freude am fahren :taps:

Ez messze áll tőle!

Hol vagytok hátsókerekesek :?:
Védjetek már meg :!:

:help:

2012.11.12. 21:08

Nem tudom :mrgreen: mi lehet az oka, de a hazai rali, ralisprint és drift mezőnyben nem nagyon szerepelnek ezek a négynullások....

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: simi64
Értékelés: 4.76%

2012.11.12. 21:13

kzolee írta:Nem tudom :mrgreen: mi lehet az oka, de a hazai rali, ralisprint és drift mezőnyben nem nagyon szerepelnek ezek a négynullások....

Nem szerepelknek ezek sehol sem, csak ha ekét kell húzni a szántóföldön, vagy fölfelé kell menni a síugrósáncon :facepalm:

2012.11.12. 21:13

simi64 írta:
kzolee írta:Nem tudom :mrgreen: mi lehet az oka, de a hazai rali, ralisprint és drift mezőnyben nem nagyon szerepelnek ezek a négynullások....

Nem szerepelknek ezek sehol sem, csak ha ekét kell húzni a szántóföldön, vagy fölfelé kell menni a síugrósáncon :facepalm:

...meg ha szidni kell a Bömöst :facepalm:

2012.11.12. 22:30

simi64 írta:
simi64 írta:

1985
Több lóerővel mentek, mint a mai F10 M5...

Ezt a hozzászólást a szerzőnek bmw520ds az itt látható tagok köszönték meg: jlaci74

2012.11.12. 22:36

bmw520ds írta:1985 Több lóerővel mentek, mint a mai F10 M5...

A nézők elötte állnak az úton!!!! :shock: Így is kiráz a hideg, nem hogy még vezessek is. Kb. 40-nel mennék, dudálva, nehogy elb@sszak valakit. :twisted:

2012.11.12. 22:44

Ide már minimum 3 láb kell :facepalm:
Totális életveszély :!:
Azé '85-ben már a BMW-nek is volt ilyesmi.

2012.11.13. 07:32

bmw520ds írta:
simi64 írta:
simi64 írta:

1985

És több pénzből, mint magyarország GDP-je. :D

Én arról beszélek, hogy azokban az "amatőr" bajnokságokban, ahol nem sok pénz van, nincs gyári támogatás, azzal versenyzel, amit tudsz magadnak építeni valahogy nem látni ilyen autókat.

2012.11.13. 19:39

ruckroland írta:Ha mégis hiszünk Simi tapasztalatainak akkor a Tádé sokkal élvezetesebb mint az RS6!! :mrgreen:

Ez csak természetes :!:
Kedves klubtársak!
TERMÉSZETES :!: :roker:
TÁDÉ :franko:

2012.11.13. 21:58

Pedig ezek az audik olyan szépek....

Steiner Kristófnak biztos tetszenek :mrgreen:

Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: simi64

2012.11.13. 22:15

Valahogy nem bírok megbékélni velük :!:
:facepalm:

2012.11.16. 21:17

kzolee írta:
bmw520ds írta:
simi64 írta:
simi64 írta:

1985

És több pénzből, mint magyarország GDP-je. :D

Én arról beszélek, hogy azokban az "amatőr" bajnokságokban, ahol nem sok pénz van, nincs gyári támogatás, azzal versenyzel, amit tudsz magadnak építeni valahogy nem látni ilyen autókat.

Én meg értettem első olvasásra is! :lol:
Rally crossban nyomta egy faszi S2-vel ami durva volt. Igaz ez régen történt és láttam BMW 1-est Nyirádon, hát...
A mai versenyeseményekkel hadilábon állok, így őszintén megvallva. :oops:
Mondjuk, M5 és RS6 nem is erről szól.

2012.11.16. 21:20

simi64 írta:Ide már minimum 3 láb kell :facepalm:
Totális életveszély :!:
Azé '85-ben már a BMW-nek is volt ilyesmi.

Ja...A Lancia-nak, meg a Peugeot-nak volt. De a BMW-nek ilyesmi nem volt sosem!

2012.11.16. 21:23

bmw520ds írta:Én meg értettem első olvasásra is! :lol:
Rally crossban nyomta egy faszi S2-vel ami durva volt. Igaz ez régen történt és láttam BMW 1-est Nyirádon, hát...

Mi ebben a bajnokságban próbálkozunk, ami a rally megye III.-ad osztály :D

És mi is csak Ladával.

De a bajorok jól nyomják! :roker:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: bmw520ds

2012.11.16. 22:02

kzolee írta:
bmw520ds írta:Én meg értettem első olvasásra is! :lol:

Mi ebben a bajnokságban próbálkozunk, ami a rally megye III.-ad osztály :D

És mi is csak Ladával.

De a bajorok jól nyomják! :roker:

:offtopic :mrgreen:
Jól ám! :wink:
A LADA meg nekem olyan, mint a BMW!!! Bár lett volna dízel! :lol: Kockával tanultam és vizsgáztam. 1.6D GolfII moci volt benne!

2012.11.23. 21:01

Üdv nektek!Egy kis segítséget kérnék tőletek a húgom nevében. A helyzet a következő: ma haza állított egy b6-os passattal 2.0tdi. Hát mindjárt mondott két hibát ami nem igazán tetsztett.
Az egyik hogy a jobb oldali ülésfoglaltság miatt beírja a légzsák hibát. Erre ők csináltak egy komputeres vizsgálatot ahol miután megpiszkálták a csati ki is aludt de újra indításnál megint beírta. Ha nem kontakt akkor mi lehet a bibi?
A második hiba az már rázosabb. 120km/h felett sétál az autó olyan modón mintha nyomvályúból menne az ember ki és be. De azt érezni hogy mintha a hátulja vinné el az autót mert a kormányon nem érezni semmit.

Üdv Attila

2012.11.24. 15:22

atesz25 írta:Üdv nektek!Egy kis segítséget kérnék tőletek a húgom nevében. A helyzet a következő: ma haza állított egy b6-os passattal 2.0tdi. Hát mindjárt mondott két hibát ami nem igazán tetsztett.
Az egyik hogy a jobb oldali ülésfoglaltság miatt beírja a légzsák hibát. Erre ők csináltak egy komputeres vizsgálatot ahol miután megpiszkálták a csati ki is aludt de újra indításnál megint beírta. Ha nem kontakt akkor mi lehet a bibi?
A második hiba az már rázosabb. 120km/h felett sétál az autó olyan modón mintha nyomvályúból menne az ember ki és be. De azt érezni hogy mintha a hátulja vinné el az autót mert a kormányon nem érezni semmit.

Üdv Attila

Sajnos érdemben nem tudnék segíteni, de azért annyit hozzátennék:

FOSWÁGEN :!:

2012.11.24. 15:37

bmw520ds írta:Levivel mindig ki akartunk egyet próbálni, ezidáig még nem sikerült!

Akkor ezt? Nincs is messze! Felhívjam?

http://www.hasznaltauto.hu/auto/audi/s6 ... ic-5935455

Megjegyzem, valamiért alig van eladó 2000 utáni. Rs6 meg csak ami 700 lóerős, na azt hagyjuk.
Hozzászólás küldése

VigLink badge