![]() |
2010.12.06. 21:39
jackson írta:tibi666 írta:A Megasel üzemanyagadalék!
Nem eszik olajat, és a Nissanba kell. Nem lehet egyértelműen diagnosztizálni a lendkerék hibáját, nevelőapám szerint inkább az egyik henger nem jár rendesen alapjáraton, és azért remeg annyira a motor.
Most intenzív tisztítókúrába kezdtem, alpesi diesel ment bele+40ml megasel első körben. Remélem tényleg csak ennyi a baja, bár én szerintem a lendkerék a rossz.
Basszus most látom benéztem.
Én a Metabond Gold-ra gondoltam. Most nézem:
Metabond Megalene benzines üzemanyag adalék. Na egy ilyet kaptam ajándékba.
Metabond Megasel ez meg a dízel üzemanyag adalék amit kavartam a Gold-al. Azért néztem be mert azt hittem hasonló az adalék neve olajos és benyához.![]()
![]()
Jackson, aki szerzett "fecskenőt" a Megalene-hez
2010.12.06. 22:50
apa írta:jackson írta:tibi666 írta:A Megasel üzemanyagadalék!
Nem eszik olajat, és a Nissanba kell. Nem lehet egyértelműen diagnosztizálni a lendkerék hibáját, nevelőapám szerint inkább az egyik henger nem jár rendesen alapjáraton, és azért remeg annyira a motor.
Most intenzív tisztítókúrába kezdtem, alpesi diesel ment bele+40ml megasel első körben. Remélem tényleg csak ennyi a baja, bár én szerintem a lendkerék a rossz.
Metabond Megasel ez meg a dízel üzemanyag adalék amit kavartam a Gold-al. Azért néztem be mert azt hittem hasonló az adalék neve olajos és benyához.![]()
![]()
Akkor most azt áruld el mit öntöttél, mibe?Ha kiderül,ütheted a fejed a kalapácsval.
2010.12.06. 22:52
jackson írta:apa írta:jackson írta:tibi666 írta:A Megasel üzemanyagadalék!
![]()
Akkor most azt áruld el mit öntöttél, mibe?Ha kiderül,ütheted a fejed a kalapácsval.
Semmit mivel nem volt fecskenő. Ott csücsül az ajtóban a végén még feltörik a kocsit miatta
2010.12.07. 00:29
jackson írta:apa írta:jackson írta:tibi666 írta:A Megasel üzemanyagadalék!
![]()
Semmit mivel nem volt fecskenő. Ott csücsül az ajtóban a végén még feltörik a kocsit miatta
2010.12.08. 11:52
ruckroland írta:Balázs! (tibi666) Várjuk a Megasel-es élményeket.
2010.12.08. 17:16
Ha jó, ha nem jó, kérd vissza az árát! Akkor másik dílernél vásárolva ingyé' van.tibi666 írta:ruckroland írta:Balázs! (tibi666) Várjuk a Megasel-es élményeket.
Én is várom. Eddig csak 20km-t mentem, mióta beleöntöttem a cuccost.
2010.12.10. 21:57
2010.12.15. 20:12
2010.12.15. 23:02
tibi666 írta:No, én egy tanknyit eljártam már a Metabond Megasel tisztítókúrámból (40ml adalék 40 liter gázolajhoz).
A Nissan nagyon érzékeny az üzemanyagra, érezhetően kevésbé szereti pl. a Lukoilos gázolajat, mint mondjuk az Agiposat.
Szóval, a tapasztalataim eddig:
-lineárisabb gyorsítás, lelkesebben pörög fel a motor (eddig bizonyos fordulatszám tartományokban hajlamos volt el erőtlenedni, most ez a jelenség sokkal kevésbé érződik, remélhetőleg meg is fog szűnni)
-szebb a motor hangja, kevésbé csörög hidegen, pedig most van benne része
-MINTHA az alapjárati motorrázás csillapodni kezdene, de ez még nagyon zárójeles /szeretném, ha nem a kettős tömegű lendkerekem lenne rossz, hanem csak egy porlasztó szívatna/
4900 forintért vettem egy flakonnal, mert Pityu530da-ra hivatkoztam. 40ml-es adagokkal is 6 tankolásra elég, de azt írja a honlapon, hogy hosszú távon elég 10ml-t adni az üzemanyaghoz, tehát sokáig kitart egy 250ml-es adag.
Én ajánlanám a Metabond üzemanyag adalékot (Megasel a dízelbe). Olcsóbb, mint a prémium gázolaj felára, és szerintem jobb is.
2010.12.15. 23:09
lepke írta:tibi666 írta:No, én egy tanknyit eljártam már a Metabond Megasel tisztítókúrámból (40ml adalék 40 liter gázolajhoz).
A Nissan nagyon érzékeny az üzemanyagra, érezhetően kevésbé szereti pl. a Lukoilos gázolajat, mint mondjuk az Agiposat.
Szóval, a tapasztalataim eddig:
-lineárisabb gyorsítás, lelkesebben pörög fel a motor (eddig bizonyos fordulatszám tartományokban hajlamos volt el erőtlenedni, most ez a jelenség sokkal kevésbé érződik, remélhetőleg meg is fog szűnni)
-szebb a motor hangja, kevésbé csörög hidegen, pedig most van benne része
-MINTHA az alapjárati motorrázás csillapodni kezdene, de ez még nagyon zárójeles /szeretném, ha nem a kettős tömegű lendkerekem lenne rossz, hanem csak egy porlasztó szívatna/
4900 forintért vettem egy flakonnal, mert Pityu530da-ra hivatkoztam. 40ml-es adagokkal is 6 tankolásra elég, de azt írja a honlapon, hogy hosszú távon elég 10ml-t adni az üzemanyaghoz, tehát sokáig kitart egy 250ml-es adag.
Én ajánlanám a Metabond üzemanyag adalékot (Megasel a dízelbe). Olcsóbb, mint a prémium gázolaj felára, és szerintem jobb is.
Helo
Éjszaka -15fok biztosan lesz erre feléMOST -12 van
Reggeli indítási tapasztalatokat várjuk ebben a hidegben mit produkál
2010.12.16. 10:04
2010.12.16. 10:35
tibi666 írta:
Íme. -12 fok volt kint, 20 órát állt az autó, kommersz omv sprint dízel van benne, nem alpesi és mellette Metabond Megasel. Egy tekerésre indult.
Milyen hidegindítási nehézségekről beszélnek a tisztelt benzines kollégák?
2010.12.16. 11:04
szekeres írta:tibi666 írta:
Íme. -12 fok volt kint, 20 órát állt az autó, kommersz omv sprint dízel van benne, nem alpesi és mellette Metabond Megasel. Egy tekerésre indult.
Csak ne lenne OFF kocsi...
2010.12.16. 17:16
szekeres írta:tibi666 írta:
2010.12.16. 17:26
Azért mert ez BMW E-39 fórum! Nem emlékszel mikor a traktorokért kaptál???Pityu530da írta:szekeres írta:tibi666 írta:
Egy dízel esetében mit számít az,hogy OFF vagy nem OFF kocsi![]()
![]()
Az üzemanyag rendszer nem változik tőle(szerintem)
üdv
Pityu
2010.12.16. 17:29
2010.12.16. 19:15
Pityu530da írta:Üdv Szekeres!
A következő címet és elérhetőséget tudom adni Nyíregyházán.
Cím:Nyíregyháza Lejtő ut.2/B elérhetőség Sipos József +36-30-938-1737.
Tessék rám hivatkozni.
üdv
Pityu
2010.12.16. 19:18
szekeres írta:Pityu530da írta:Üdv Szekeres!
Tessék rám hivatkozni.
üdv
Pityu
Oké kösz itt is. Azt mondom BMW-s Pityu, akkor tudni fogja az ember?:D
2010.12.16. 21:50
Pityu530da írta:Üdv Szekeres!
Tessék rám hivatkozni.
üdv
Pityu
2010.12.16. 22:01
kzolee írta:Pityu530da írta:Üdv Szekeres!
Tessék rám hivatkozni.
üdv
Pityu
Pityu! Békéscsabára is van elérhetőség?