Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: OFF autók

2012.09.17. 23:39

hamoriarpi írta:
Gallaca írta:Sziasztok!
Kérdésem lenne 3.0 V6 benzines Omegám ma bemondta az unalmast, szerencsére a ház előtt. Tünet: leáll, újraindítás után böfög, pöfög, alapjárat egyenetlen, és alacsony. Csak néhány henger megy. Gázadásra nem reagál, max annyit,hogy nem áll le. Kábelem sajnos nincs hozzá, de hibajelzés nincs. Hétfő reggel 4.50-kor mennie kellene. Valakinek ötlete hol keressek? Decemberben cseréltem alsó holtponti jeladót. AC pumpa vagy veztengely jeladó okozhat ilyen problémát?

Tűt keresünk a szénakazalban. Üzemanyagnyomás, jeladók, BÁRMI :!:

Üzemanyagnyomást pumpán, szűrő után megmértem 5 bar, megfelelő. Indítás után, most már rögtön leállt. Lebeszéltem egy emberkével hétfőre egy diagkábelt opelhez. Szombat reggel gondoltam arrébb lököm, mert kellett a hely a BMW-nek "Lets Build it" céljából. Azért próbából ráindítottam. Azonnal beindult, hibátlanul járt, mintha mi sem történt volna! :shock: De azért biztos ami biztos, Asszonyt nem mertem elengedni vele dolgozni. Ma meglett a kábel, rákötöttem, volt benne hiba, "légtömegmérő feszültség alacsony". Nem volt jelen a hiba, töröltem. Pár perc múlva, melegítés közben egyszer csak leesett a fordulat 800-ról 600-ra, utána vissza 800. Kiolvastam, visszajött a légtömegmérő hiba. Megtakarítottam az érintkezőket a csatiban a légtömegmérőnél. El ne kiabáljam, azóta jó! Próbakör után is. Remélem, csak ennyi volt. Ha nem, megint kelhetek korán, menteni a Nejem. :facepalm:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: hamoriarpi
Értékelés: 4.76%

2012.09.18. 17:21

Gallaca írta:
hamoriarpi írta:
Kérdésem lenne 3.0 V6 benzines Omegám ma bemondta az unalmast, szerencsére a ház előtt. Tünet: leáll, újraindítás után böfög, pöfög, alapjárat egyenetlen, és alacsony. Csak néhány henger megy. Gázadásra nem reagál, max annyit,hogy nem áll le. Kábelem sajnos nincs hozzá, de hibajelzés nincs. Hétfő reggel 4.50-kor mennie kellene. Valakinek ötlete hol keressek? Decemberben cseréltem alsó holtponti jeladót. AC pumpa vagy veztengely jeladó okozhat ilyen problémát?

Üzemanyagnyomást pumpán, szűrő után megmértem 5 bar, megfelelő. Indítás után, most már rögtön leállt. Lebeszéltem egy emberkével hétfőre egy diagkábelt opelhez. Szombat reggel gondoltam arrébb lököm, mert kellett a hely a BMW-nek "Lets Build it" céljából. Azért próbából ráindítottam. Azonnal beindult, hibátlanul járt, mintha mi sem történt volna! :shock: De azért biztos ami biztos, Asszonyt nem mertem elengedni vele dolgozni. Ma meglett a kábel, rákötöttem, volt benne hiba, "légtömegmérő feszültség alacsony". Nem volt jelen a hiba, töröltem. Pár perc múlva, melegítés közben egyszer csak leesett a fordulat 800-ról 600-ra, utána vissza 800. Kiolvastam, visszajött a légtömegmérő hiba. Megtakarítottam az érintkezőket a csatiban a légtömegmérőnél. El ne kiabáljam, azóta jó! Próbakör után is. Remélem, csak ennyi volt. Ha nem, megint kelhetek korán, menteni a Nejem. :facepalm:

V6 Omega? Az aztán szereti a benzint :D

2012.09.18. 18:23

Nade Simi, hát ilyenre tanítod a gyerekeket? :doglotlo: :facepalm: :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=Fz18o_q8 ... _embedded#!

2012.09.18. 18:28

PapaBoss írta:Nade Simi, hát ilyenre tanítod a gyerekeket? :doglotlo: :facepalm: :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=Fz18o_q8 ... _embedded#!

Jó móka :facepalm:

2012.09.18. 19:33

Rjani530d írta:
Gallaca írta:
hamoriarpi írta:

V6 Omega? Az aztán szereti a benzint :D

Mindenki ezt mondja, de 13-nál még nem evett többet. 160 tempomat 10.5, 140-nél 8.5, 130-at nem szereti, akkor annyit eszik, mint 160-nál. Ezért környezetvédelmi okokból gyorshajtanom kell! :lol:

2012.10.05. 18:48

Segítséget kérnék!Ismer valaki olyan budapesti szakit aki ért a Renault dci motorokhoz és normál árban dolgozik? Köszönet! :wink:

2012.10.05. 19:03

ogtrai írta:Segítséget kérnék!Ismer valaki olyan budapesti szakit aki ért a Renault dci motorokhoz és normál árban dolgozik? Köszönet! :wink:

Véletlenül tudok többet is. OFF fórumról Andrejev kolléga szervize: http://www.hudirenault.hu/
Vagy Bagdány Pistit is keresheted: +36703378177 (remélem még ez a száma)

2012.10.06. 11:08

tibi666 írta:
ogtrai írta:Segítséget kérnék!Ismer valaki olyan budapesti szakit aki ért a Renault dci motorokhoz és normál árban dolgozik? Köszönet! :wink:

Véletlenül tudok többet is. OFF fórumról Andrejev kolléga szervize: http://www.hudirenault.hu/
Vagy Bagdány Pistit is keresheted: +36703378177 (remélem még ez a száma)

:franko: Köszönöm!! Ráadásul ez kb. 10percre van onnan ahol lakom. Jövőhéten benézek hozzájuk. :wink:

2012.10.11. 20:04

Szerintem brutálisan nézki. Mustang Rs3 575Hp
Kép

iPhone Tapatalk

2012.10.12. 07:04

admin írta:Szerintem brutálisan nézki. Mustang Rs3 575Hp
Kép

iPhone Tapatalk

En nem dobtam tole egy hatast. Az eleje olyan, mint egy harcsa szaja ( erthetoen a legbeomles miatt ) ..... Tul nagy az ures semmi elol..... ket szelen - gagyi muanyagnak tuno- hazban pici lampak... Gyartottak mar szebbet is. Azert persze nem elleneznem, ha hozzam vagnanak egyet belole :)
Persze izlesek es pofonok.....

2012.10.12. 07:20

Nekem tetszik! :roker: Legalább nem valami koppintás!963LE utcára:
http://www.vezess.hu/hirek/960_loeros_f ... ara/36152/

2012.10.12. 10:17

Mit leltem tegnap a cégünk vendégparkolójában?!
Egy örök klasszikust!
Vissza a jövőbe!
Biztos Marty McFly látogatott hozzánk a jövőből, mert még a légdeszka is ott volt a hátsó ülésre dobva. :)
Kép
Kép

2012.10.12. 10:21

Jerry írta:Mit leltem tegnap a cégünk vendégparkolójában?!
Egy örök klasszikust!
Vissza a jövőbe!
Biztos Marty McFly látogatott hozzánk a jövőből, mert még a légdeszka is ott volt a hátsó ülésre dobva. :)
Kép
Kép

Gyonyoru az a vas ! Kivul-belul, ugy ahogy van. Ha nyerek a lotton, akkor biztos, hogy allni fog egy a garazsomban .

2012.10.12. 11:40

leslie írta:
Egy örök klasszikust!
Vissza a jövőbe!
....

Gyonyoru az a vas ! Kivul-belul, ugy ahogy van. Ha nyerek a lotton, akkor biztos, hogy allni fog egy a garazsomban .

Leslie, téged biztos elraboltak az űrlények... :mrgreen:
Ha ez gyönyörű akkor milyen a csúnya?

2012.10.12. 12:35

jlaci74 írta:
leslie írta:
Egy örök klasszikust!
Vissza a jövőbe!
....

Leslie, téged biztos elraboltak az űrlények... :mrgreen:
Ha ez gyönyörű akkor milyen a csúnya?

Akkor vedd fel a szemuvegedet es ugy nezd ! :) :facepalm:
Szep az!
A csunya pl. : Dacia Logan

2012.10.12. 17:01

Ma délelőt ennek voltam szemtanuja
Kép
Kép
Kép
Kép
Vörösen izzott a katalizátor vagy a részecskeszürője és lángokat lövelt ki miközben fehérfüst dőlt belőle.

iPhone Tapatalk

2012.10.12. 17:52

admin írta:Ma délelőt ennek voltam szemtanuja
Kép

Vörösen izzott a katalizátor vagy a részecskeszürője és lángokat lövelt ki miközben fehérfüst dőlt belőle.

iPhone Tapatalk

Az első kép után azt gondoltam, hogy a Bömös csinálta a karikákat :roker:

2012.10.12. 20:44

admin írta:Ma délelőt ennek voltam szemtanuja
Kép
Kép

iPhone Tapatalk

Helo
Ez azért történik mert csak Városban használja a járművet
Néha-néha ki kell kormolni az a kipufogó rendszert :wink:

2012.10.12. 21:14

lepke írta:
Helo

Ez azért történik, mert szar francia, akik csak próbálkoznak az autógyártással :!:

2012.10.12. 21:21

simi64 írta:
lepke írta:
Helo

Ez azért történik, mert szar francia, akik csak próbálkoznak az autógyártással :!:

Helo
Németeknél sincs minden rendben :lol: :lol: :lol:

Hozzászólás küldése

VigLink badge