![]() |
2012.09.17. 23:39
hamoriarpi írta:Gallaca írta:Sziasztok!
Kérdésem lenne 3.0 V6 benzines Omegám ma bemondta az unalmast, szerencsére a ház előtt. Tünet: leáll, újraindítás után böfög, pöfög, alapjárat egyenetlen, és alacsony. Csak néhány henger megy. Gázadásra nem reagál, max annyit,hogy nem áll le. Kábelem sajnos nincs hozzá, de hibajelzés nincs. Hétfő reggel 4.50-kor mennie kellene. Valakinek ötlete hol keressek? Decemberben cseréltem alsó holtponti jeladót. AC pumpa vagy veztengely jeladó okozhat ilyen problémát?
Tűt keresünk a szénakazalban. Üzemanyagnyomás, jeladók, BÁRMI
2012.09.18. 17:21
Gallaca írta:hamoriarpi írta:Gallaca írta:Sziasztok!
Kérdésem lenne 3.0 V6 benzines Omegám ma bemondta az unalmast, szerencsére a ház előtt. Tünet: leáll, újraindítás után böfög, pöfög, alapjárat egyenetlen, és alacsony. Csak néhány henger megy. Gázadásra nem reagál, max annyit,hogy nem áll le. Kábelem sajnos nincs hozzá, de hibajelzés nincs. Hétfő reggel 4.50-kor mennie kellene. Valakinek ötlete hol keressek? Decemberben cseréltem alsó holtponti jeladót. AC pumpa vagy veztengely jeladó okozhat ilyen problémát?
Üzemanyagnyomást pumpán, szűrő után megmértem 5 bar, megfelelő. Indítás után, most már rögtön leállt. Lebeszéltem egy emberkével hétfőre egy diagkábelt opelhez. Szombat reggel gondoltam arrébb lököm, mert kellett a hely a BMW-nek "Lets Build it" céljából. Azért próbából ráindítottam. Azonnal beindult, hibátlanul járt, mintha mi sem történt volna!De azért biztos ami biztos, Asszonyt nem mertem elengedni vele dolgozni. Ma meglett a kábel, rákötöttem, volt benne hiba, "légtömegmérő feszültség alacsony". Nem volt jelen a hiba, töröltem. Pár perc múlva, melegítés közben egyszer csak leesett a fordulat 800-ról 600-ra, utána vissza 800. Kiolvastam, visszajött a légtömegmérő hiba. Megtakarítottam az érintkezőket a csatiban a légtömegmérőnél. El ne kiabáljam, azóta jó! Próbakör után is. Remélem, csak ennyi volt. Ha nem, megint kelhetek korán, menteni a Nejem.
2012.09.18. 18:23
2012.09.18. 18:28
PapaBoss írta:Nade Simi, hát ilyenre tanítod a gyerekeket?![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Fz18o_q8 ... _embedded#!
2012.09.18. 19:33
Rjani530d írta:Gallaca írta:hamoriarpi írta:Gallaca írta:Sziasztok!
Üzemanyagnyomást pumpán, szűrő után megmértem 5 bar, megfelelő. Indítás után, most már rögtön leállt. Lebeszéltem egy emberkével hétfőre egy diagkábelt opelhez. Szombat reggel gondoltam arrébb lököm, mert kellett a hely a BMW-nek "Lets Build it" céljából. Azért próbából ráindítottam. Azonnal beindult, hibátlanul járt, mintha mi sem történt volna!De azért biztos ami biztos, Asszonyt nem mertem elengedni vele dolgozni. Ma meglett a kábel, rákötöttem, volt benne hiba, "légtömegmérő feszültség alacsony". Nem volt jelen a hiba, töröltem. Pár perc múlva, melegítés közben egyszer csak leesett a fordulat 800-ról 600-ra, utána vissza 800. Kiolvastam, visszajött a légtömegmérő hiba. Megtakarítottam az érintkezőket a csatiban a légtömegmérőnél. El ne kiabáljam, azóta jó! Próbakör után is. Remélem, csak ennyi volt. Ha nem, megint kelhetek korán, menteni a Nejem.
V6 Omega? Az aztán szereti a benzint
2012.10.05. 18:48
2012.10.05. 19:03
ogtrai írta:Segítséget kérnék!Ismer valaki olyan budapesti szakit aki ért a Renault dci motorokhoz és normál árban dolgozik? Köszönet!
2012.10.06. 11:08
tibi666 írta:ogtrai írta:Segítséget kérnék!Ismer valaki olyan budapesti szakit aki ért a Renault dci motorokhoz és normál árban dolgozik? Köszönet!
Véletlenül tudok többet is. OFF fórumról Andrejev kolléga szervize: http://www.hudirenault.hu/
Vagy Bagdány Pistit is keresheted: +36703378177 (remélem még ez a száma)
2012.10.11. 20:04

2012.10.12. 07:04
admin írta:Szerintem brutálisan nézki. Mustang Rs3 575Hp
iPhone Tapatalk
2012.10.12. 07:20
Legalább nem valami koppintás!963LE utcára:2012.10.12. 10:17

2012.10.12. 10:21
Jerry írta:Mit leltem tegnap a cégünk vendégparkolójában?!
Egy örök klasszikust!
Vissza a jövőbe!
Biztos Marty McFly látogatott hozzánk a jövőből, mert még a légdeszka is ott volt a hátsó ülésre dobva.
2012.10.12. 11:40
leslie írta:Jerry írta:Mit leltem tegnap a cégünk vendégparkolójában?!
Egy örök klasszikust!
Vissza a jövőbe!
Biztos Marty McFly látogatott hozzánk a jövőből, mert még a légdeszka is ott volt a hátsó ülésre dobva.
....
Gyonyoru az a vas ! Kivul-belul, ugy ahogy van. Ha nyerek a lotton, akkor biztos, hogy allni fog egy a garazsomban .
2012.10.12. 12:35
jlaci74 írta:leslie írta:Jerry írta:Mit leltem tegnap a cégünk vendégparkolójában?!
Egy örök klasszikust!
Vissza a jövőbe!
....
Gyonyoru az a vas ! Kivul-belul, ugy ahogy van. Ha nyerek a lotton, akkor biztos, hogy allni fog egy a garazsomban .
Leslie, téged biztos elraboltak az űrlények...![]()
Ha ez gyönyörű akkor milyen a csúnya?
2012.10.12. 17:01

2012.10.12. 17:52
admin írta:Ma délelőt ennek voltam szemtanuja
Vörösen izzott a katalizátor vagy a részecskeszürője és lángokat lövelt ki miközben fehérfüst dőlt belőle.
iPhone Tapatalk
2012.10.12. 20:44
admin írta:Ma délelőt ennek voltam szemtanuja
iPhone Tapatalk
2012.10.12. 21:14
lepke írta:
Helo
Ez azért történik mert csak Városban használja a járművet
Néha-néha ki kell kormolni az a kipufogó rendszert
2012.10.12. 21:21
simi64 írta:lepke írta:
Helo