Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2011.02.26. 20:44

Labi írta:
muhaati írta:
Labi írta:
muhaati írta:
fegyveri írta:

No Muhaati,nem úgy nézem,hogy te ma még autót fogsz mosni!? :D

Lemostam, átvaxoltam, falcok kitörölgetve, szárad a garázsban. Most egy kicsit pihizek, sörözök, és aztán porszívózás, ablakpucolás belül is. Természetesen az akksi töltő rajta van! :wink:

Ugye a kis fogkefével a felni kis zugait is kitisztítottad!? :lol:

...már láttam olyat! :D :D

Még nem tettem fel a csajozós kerekeket. Mint ismeretes nálam a kocsimosás akkor teljes, amikor kerekek le, kerékjárati dobok samponos vízzel kimos, Karcherrel futómű lemos. Felnik kívül-belül megmos, úgy visszarak. Ma ez megtörtént, de a téliek mentek még vissza. Azért a télieket is körbepucol, gumiápolóval befúj. Úgy ment vissza.
Kívül-belül tipi-topi a gépsárkány. Ha már csinálunk valamit, akkor csináljuk meg rendesen!

ez a beszéd! :D

Nálam a sorrend a következő:Beáztatom,magasnyomásúval behabozom,kézzel lemosom (Am vay sampon),Leöblítem,lebőrözöm,áttörlöm,ha kell vaxolom! Próbája:ha a tükörtojás lecsúszik a motorháztetőről akkor jó! :) :)

2011.02.26. 20:52

Labi írta:
muhaati írta:
Labi írta:
muhaati írta:
fegyveri írta:

No Muhaati,nem úgy nézem,hogy te ma még autót fogsz mosni!? :D

Lemostam, átvaxoltam, falcok kitörölgetve, szárad a garázsban. Most egy kicsit pihizek, sörözök, és aztán porszívózás, ablakpucolás belül is. Természetesen az akksi töltő rajta van! :wink:

Ugye a kis fogkefével a felni kis zugait is kitisztítottad!? :lol:

...már láttam olyat! :D :D

Még nem tettem fel a csajozós kerekeket. Mint ismeretes nálam a kocsimosás akkor teljes, amikor kerekek le, kerékjárati dobok samponos vízzel kimos, Karcherrel futómű lemos. Felnik kívül-belül megmos, úgy visszarak. Ma ez megtörtént, de a téliek mentek még vissza. Azért a télieket is körbepucol, gumiápolóval befúj. Úgy ment vissza.
Kívül-belül tipi-topi a gépsárkány. Ha már csinálunk valamit, akkor csináljuk meg rendesen!

ez a beszéd! :D

A legközelebbi nagymosást kb. két hét múlva tervezem, akkor mennek fel a csajozós kerekek is. ( Természetesen azok is elmosva, fogkefézve, gumiápolózva vannak eltéve! ) Felrakás előtt gumishoz átkulikocsizom őket, és életveszélyes fenyegetések mellett " nullára cantíroztatom" őket. Felrakás előtt felfekvő felületek drótkorongozva, czink spray-val kezelve, tehermentesítési pontok rézpasztázva.

2011.02.26. 20:58

fegyveri írta:

Nálam a sorrend a következő:Beáztatom,magasnyomásúval behabozom,kézzel lemosom (Am vay sampon),Leöblítem,lebőrözöm,áttörlöm,ha kell vaxolom! Próbája:ha a tükörtojás lecsúszik a motorháztetőről akkor jó! :) :)

Ez is a beszéd!!!!! :wink: Nem ismerem a samponodat :( Én a Zip Wax - Wash & Wax - Viaszos sampon-t használom a mosáshoz, utána pamut törölközővel törlöm át, Wax it Wet – Viaszos polírozó folyadékkal.)

Sika-mika lesz a gép!

2011.02.26. 21:32

muhaati írta:
fegyveri írta:

Ez is a beszéd!!!!! :wink: Nem ismerem a samponodat :( Én a Zip Wax - Wash & Wax - Viaszos sampon-t használom a mosáshoz, utána pamut törölközővel törlöm át, Wax it Wet – Viaszos polírozó folyadékkal.)

Sika-mika lesz a gép!

A sampon neve car wash, USA,az amvay cég forgalmazza,nekem nagyon bejön! (De kurva drága!)
"Polírozni" kézzel szoktam,Ha-ra típusú pamuttal! 30X30 cm-es 8ezer ft! De ezen nem spórolok soha!! Nagyon jóóóó!
A Waxon inkább,az általában Teknősbékás wax By TESCO :) :)

2011.02.27. 00:30

Most akkor én kérem meg kedvenc "pakolós" szakállas moderátorunkat, hogy ezen oldal teljes tartalmát pakolja már át
IDE,
Hadd találjuk már meg könnyen a tutit! :wink:
Köszönöm :!:

2011.02.27. 08:32

simi64 írta:Most akkor én kérem meg kedvenc "pakolós" szakállas moderátorunkat, hogy ezen oldal teljes tartalmát pakolja már át
IDE,
Hadd találjuk már meg könnyen a tutit! :wink:
Köszönöm :!:

Igazad van Simi,kicsit elkanyarodtunk a témától!
De nem is tudtam,hogy ilyen topik is van! :D

2011.02.28. 11:03

gabec írta:
fegyveri írta:Milyent és mekkorát vettál rá?
18"-as volt rajta,antracitszürke-eladó-,eredeti gyári BMW-t vettem rá BMW Styling 32,-amilyen Muhaatinak van-,hátul 9",előre 8" széles 17"-es.Nagyon tetszik.Kafa lött. :lol:

Pedig mondtam neked, hogy hátulra csak 8-as való a Touring-ra.

Jackson, aki majd megszabadul a sajátjától

2011.02.28. 11:23

jackson írta:
gabec írta:
18"-as volt rajta,antracitszürke-eladó-,eredeti gyári BMW-t vettem rá BMW Styling 32,-amilyen Muhaatinak van-,hátul 9",előre 8" széles 17"-es.Nagyon tetszik.Kafa lött. :lol:

A tied is 9"?Ja, neked M5 felnid van.Jó az a 9",igényli,sőt kéri az autó.

2011.02.28. 11:43

gabec írta:
jackson írta:
gabec írta:

A tied is 9"?Ja, neked M5 felnid van.Jó az a 9",igényli,sőt kéri az autó.

Igen de ezt csak Alpina vette észre nekem elsőre fel se tünt. Styling66-os a nyári. Nem jó egyértelműen jelezte a gyári doksi, hogy Touring esetében 8Jx17 előre és hátra gumi meg 235/45R17 rá. A 9Jx17 és 255/40R17 gumi hátra csak Sedan esetében megengedett.
Nekem speciel azonos 235/45R17 gumi van rajta de majd cserélem.

Jackson, aki szerint nem szórakozásból tiltja külön a BMW Touringra annak oka van

2011.02.28. 17:04

Dzsekó! Légyszi pakold már át az oldal tetejét! :wink:

2011.02.28. 23:24

simi64 írta:Dzsekó! Légyszi pakold már át az oldal tetejét! :wink:

Le maradtam. Mert miért? A Reklámra gondolsz?? Azzal admin-hoz fordulj.

Jackson, aki a reklám témában nem kompetens

2011.02.28. 23:37

jackson írta:
simi64 írta:Dzsekó! Légyszi pakold már át az oldal tetejét! :wink:

Le maradtam. Mert miért? A Reklámra gondolsz?? Azzal admin-hoz fordulj.

Jackson, aki a reklám témában nem kompetens

Senki nem reklámozott itt semmit, a saját tapasztalatait elemezte.

(azért köszönöm)

A Tescos diag ennél sokkal nagyobb gáz! De lehet, hogy ez csak az én véleményem...

2011.03.02. 20:26

helo

holnap 10 órától a xenonbalázsnál leszek, ha valakit érdekel :D :D

LAci

2011.03.02. 20:56

szekeres írta:helo

LAci

Ez leginkább Balázst érdekli, főleg, ha viszel Neki heinekent :D :sör:

2011.03.02. 21:14

Most már tényleg elegem van HOLLE anyóból! Mehetne már aludni! 8O

Szombaton még életre-halálra esküdöztek időjósaink: legalább 10 napig nem lesz csapadék. :twisted:

2011.03.02. 21:54

szekeres írta:helo

LAci

Helló!

Holnap 10-től a Xenonbalázs nálam lesz, ha valakit érdekel! :hehe :hehe

2011.03.02. 21:54

Na jó! Csak poén volt! :lol: :lol: :lol:

2011.03.03. 18:47

Ma voltam egy kis körúton. Sajnos Jacksonnal nem jött össze a dolog, de majd bepótoljuk.

Miután végeztem, meglátogattam XENONBALÁZST amiről készült pár kép! :D

Fáradt vagyok, emiatt csak röviden:

Ezt nem tudtam kihagyni! :D

Kép

Itt nekiállt a mester! :D

Kép

MAjd persze a SÖR!

Kép

Igen :) én is ott voltam :D

Kép

Be lettem fogva én is! :D :D

Kép

Zárásként AMIT NEM LEHET KIHAGYNI!!!

Kép

JA és megvettem a porszívóját!!! :D :D

2011.03.03. 18:52

Kép

Az eredmény! :)

2011.03.03. 18:59

szekeres írta:Ma voltam egy kis körúton. Sajnos Jacksonnal nem jött össze a dolog, de majd bepótoljuk.

Miután végeztem, meglátogattam XENONBALÁZST amiről készült pár kép! :D

Fáradt vagyok, emiatt csak röviden:

Itt nekiállt a mester! :D

Kép

MAjd persze a SÖR!

Kép

Az M-Technik GmbH munkatársa polírozza a verdát :D

Jó a sapka Balázs!
Hozzászólás küldése

VigLink badge