Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: BMW-s élmények

2012.12.04. 19:47

simi64 írta:Vigyázz M5 :!:
A Rolinak van Hayabusája is :!:

Vigyázz tádé :!: A példa sem véletlen volt! :nyelves:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek LeviM5 az itt látható tagok köszönték meg: simi64
Értékelés: 4.76%

2012.12.04. 19:58

LeviM5 írta:
Gallaca írta:
kovessyroli írta:
Nem tudom, hogy ezek pontosan milyen típusú BMW-k, de szerintem egy AUDI RS6 QUATTRO ezeket simán lealázza :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:lol :lol: Hangosabb lesz a szisszenés mint a jódli! :mrgreen:

Roli, nem hiszem, mert Kanizsa felé egy Hayabusát aláztam vele. :nyelves:
:wink:

Akkor biztos a nyugdíjas klubtársamat előzted meg, ő szokott 200 körül poroszkálni :nyelves:
Sajnos a Busám már nincs meg :cry: , volt közben egy Gsx-r 1000-em, de az sincs meg már :cry:
Ha jövőre úgy alakul, akkor beújítok valamit, és elkenem a szádat a veszprémi ringen :nyelves:
Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kovessyroli az itt látható tagok köszönték meg: simi64

2012.12.04. 20:04

kovessyroli írta:Ha jövőre úgy alakul, akkor beújítok valamit, és elkenem a szádat a veszprémi ringen :nyelves:

:franko:

Kép

2012.12.11. 17:37

bmw520ds írta:
LeviM5 írta:

Az első Tárnok Ati volt!
A másodiknak pedig valami nagy baja volt: Sziszsziíszszusz.
Azt gondolom, egy érdekes jelenség lesz az utakon ha vehetik már!!!

Sziasztok !

Teljesen új tag és teljesen új BMW tulajdonos lennék...
Két hete vásároltam egy : E38 (740i) típust, mely 1996-os évjáratú.
Ahogy az lenni szokott, az eladó rendesen és szépen átb...ta a fejem...
A vas több sebből vérzik, ezért egy kis segítségre lenne szükségem.
? jó néhány elektronikai dolog nem, vagy hiányosan működik.
? a fűtésem nem jó.
? világít az air-bag visszajelző lámpa.
stb...
? ezen kívűl egy-két bontott alkatrészre IS szükségem lenne - természetesen.
Szívesen közlöm a részleteket is, ha vki hajlandó segíteni.
Nagyon kérem, segítsen vki, aki ebben a típusban eléggé otthon van.
Szeretnék kérni egy jó, megbízható és nem arany-áron dolgozó bmw-elektronikai szerelő elérhetőséget is.
Igazán és őszintén hálás lennék.

tak.roland@gmail.com
+43 / 676 63 97 540.

2012.12.11. 21:47

El-Diablo-74 írta:
bmw520ds írta:
LeviM5 írta:

Az első Tárnok Ati volt!
A másodiknak pedig valami nagy baja volt: Sziszsziíszszusz.
Azt gondolom, egy érdekes jelenség lesz az utakon ha vehetik már!!!

Sziasztok !

Teljesen új tag és teljesen új BMW tulajdonos lennék...
Két hete vásároltam egy : E38 (740i) típust, mely 1996-os évjáratú.
Ahogy az lenni szokott, az eladó rendesen és szépen átb...ta a fejem...
A vas több sebből vérzik, ezért egy kis segítségre lenne szükségem.
? jó néhány elektronikai dolog nem, vagy hiányosan működik.
? a fűtésem nem jó.
? világít az air-bag visszajelző lámpa.
stb...
? ezen kívűl egy-két bontott alkatrészre IS szükségem lenne - természetesen.
Szívesen közlöm a részleteket is, ha vki hajlandó segíteni.
Nagyon kérem, segítsen vki, aki ebben a típusban eléggé otthon van.
Szeretnék kérni egy jó, megbízható és nem arany-áron dolgozó bmw-elektronikai szerelő elérhetőséget is.
Igazán és őszintén hálás lennék.

tak.roland@gmail.com
+43 / 676 63 97 540.

Először is , töltsd ki az adatlapod, hogy tudjuk honnan ajánljunk neked szerelőt.
Bontós témában Schnitzer , vagy Drott11 klubtársakat keresd.

2013.01.24. 11:26

Sziasztok...

BMW-s élmények? hát az van.

2012-ben lettem büszke tulaja egy E39-nek. Első BMW-m.

Eddig csak első kerekes vasakkal rohangáltam. De megnyugtatott pár kedves klubbtárs, ha az ASC-t kikapcsolom igazi élmény lesz a 12-13-as tél.

ÉS IGEN!

Meg kell osszam veletek, hatalmas élmény ilyen jó autóval télen is közlekedni, a munkába járást igazi élménnyé tette, az eddigi vesződés helyett, és a szórakozás... az valami fenomenális, nem kell kézizgetni, csak egy kissebb gázfröcss és kilincsel előre... számomra hatalmas élmény. Igaz még ismerkedek, a nagyvas télen való terelgetésével, ezért maximális az óvatosság a közúton, féltem az én szemem fényét, sok-sok kínkeserves munka gyömölcse a kicsike. Csak a nagy üres placcon kezdek el rodeózni, de még néha érdekesen mozog számomra, de tanulok, gyakorlok benzingőz erővel.

Köszönöm, hogy elolvastad.

További balesetmentest mindenkinek... :police

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kanyobence az itt látható tagok köszönték meg: 2 LeviM5, Padre540
Értékelés: 9.52%

2013.01.27. 12:30

kanyobence írta:Sziasztok...

BMW-s élmények? hát az van.

2012-ben lettem büszke tulaja egy E39-nek. Első BMW-m.

Eddig csak első kerekes vasakkal rohangáltam. De megnyugtatott pár kedves klubbtárs, ha az ASC-t kikapcsolom igazi élmény lesz a 12-13-as tél.

ÉS IGEN!

Meg kell osszam veletek, hatalmas élmény ilyen jó autóval télen is közlekedni, a munkába járást igazi élménnyé tette, az eddigi vesződés helyett, és a szórakozás... az valami fenomenális, nem kell kézizgetni, csak egy kissebb gázfröcss és kilincsel előre... számomra hatalmas élmény. Igaz még ismerkedek, a nagyvas télen való terelgetésével, ezért maximális az óvatosság a közúton, féltem az én szemem fényét, sok-sok kínkeserves munka gyömölcse a kicsike. Csak a nagy üres placcon kezdek el rodeózni, de még néha érdekesen mozog számomra, de tanulok, gyakorlok benzingőz erővel.

Köszönöm, hogy elolvastad.

További balesetmentest mindenkinek... :police

Legjobb az új autó megismerése, majd sok idő elteltével már érezni fogjátok egymást.
Sok sikert hozzá, és széles utat! :wink:

2013.02.08. 22:41

Végre elkészültek a felnik. Padkahorzsolások kijavítva, majd újra fényezve. Nehéz volt letenni az autót, ebben segített a rossz idő, mert amúgy sem hoztam volna ki a barlangjából.
Ennek örömére tegnap végre autóztam egy embereset. Nem túl lényeges adat egy M5-nél, de meglepő: 15,5 liter/100 a (nagy)átlagom. Remélem itt még marad a jóidő. :roker:

Kép
Kép
Kép

2013.02.08. 22:58

LeviM5 írta:Nem túl lényeges adat egy M5-nél, de meglepő: 15,5 liter/100 a (nagy)átlagom.

Hogyne lenne lényeges. Nyomod te azt a gázpedált rendesen? :roll: :mrgreen:

Szépek a felnik! :franko:

Miért van különböző mintázatú gumi a két tengelyen? :shock:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: LeviM5

2013.02.08. 23:02

kzolee írta:
LeviM5 írta:Nem túl lényeges adat egy M5-nél, de meglepő: 15,5 liter/100 a (nagy)átlagom.

Nincs neked egy rendes lézerblokkolód????? :mrgreen:

2013.02.08. 23:37

kzolee írta:

Nyomom! :wink:
Két új gumit (gyári Michelin) vettem előre októberben, a hátsókat nem cseréltem le a gyakorlás/betanulás időszakban, csak majd ha kidurran. 8)

2013.02.08. 23:39

muhaati írta:
kzolee írta:

Nincs neked egy rendes lézerblokkolód????? :mrgreen:

Van. Nincs betíltva, és még Ausztriában is használhatom. :wink:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek LeviM5 az itt látható tagok köszönték meg: muhaati

2013.02.09. 03:45

kzolee írta:

Helo
Ez csak azért lehetséges mert a Levi bizonyos kanyarokban jobban nyomja a gázpedált :franko:

2013.02.09. 11:01

LeviM5 írta:Végre elkészültek a felnik. Padkahorzsolások kijavítva, majd újra fényezve. Nehéz volt letenni az autót, ebben segített a rossz idő, mert amúgy sem hoztam volna ki a barlangjából.
Ennek örömére tegnap végre autóztam egy embereset. Nem túl lényeges adat egy M5-nél, de meglepő: 15,5 liter/100 a (nagy)átlagom. Remélem itt még marad a jóidő. :roker:

Kép
Kép
Kép

Mi ez a szín? gunmetal? :franko:

2013.02.10. 14:13

Endi írta:Mi ez a szín? gunmetal? :franko:

Pontosan nem tudom, de mikor az 39M5 felniket festettem, erre a színe kértem. Gyárilag is ilyen, nem sima ezüst. Nagyon tetszett, és most ezeket is megcsináltattam.
Kép
Kép

2013.02.11. 12:17

Sose gondoltam volna hogy ez az autó, ez a márka, ez a 3 betű ennyire meg tudja változtatni egy ember életét! Nagyon régóta vágytam BMW-re és most hogy megtehettem, első dolgom volt hogy megvettem. Mióta megvan több mint fél éve,napról napra erősödik bennem a tudat hogy jól döntöttem és már sokkal előbb kellett volna. (Mondjuk már az első autóm is majdnem egy E30 lett, csak akkor nem jött össze. :) )
Ez az utóbbi két nap olyan élményeket adott, amit sose gondoltam volna.
Hogy milyen könnyedén lehet mindenhol keresztbe autózni és akár merre mentem vigyorgó BMW-seket láttam, a találkozásnál rögtön villogás, köszönés és egyből közös csúszkálás.
Sok helyen út szélén kiabáló, mutogató fiatal srácok hogy "nyooomjaaad, nyomjaaad", vagy vigyorgó lányok, vagy épp a csúnya szúrós szemű öregebbek, akik senkit nem érdekelnek! :D
Persze mindig figyeltem hogy csak olyan helyen és olyan körülmények között,ahol senkit nem veszélyeztetek.
Csak annyit akartam, hogy ez a két nap elég meghatározó élményeket adott az életemben és nagyon örülök hogy ennek a BMW családnak a tagja lehetek. 8)
Az utóbbi napokban két ember típussal találkoztam,aki zsigerből utálja a BMW-t,mert nem tudja miről beszél,nem ismeri a márkát és alapból előítélettel van. És aki mindig szeretett volna egyet,de nem merte bevállalni. Sokáig én is a másodikba tartoztam.
Csak ennyit akartam! :roker:

2013.02.11. 13:45

ogtrai írta:Sose gondoltam volna hogy ez az autó, ez a márka, ez a 3 betű ennyire meg tudja változtatni egy ember életét! Nagyon régóta vágytam BMW-re és most hogy megtehettem, első dolgom volt hogy megvettem. Mióta megvan több mint fél éve,napról napra erősödik bennem a tudat hogy jól döntöttem és már sokkal előbb kellett volna. (Mondjuk már az első autóm is majdnem egy E30 lett, csak akkor nem jött össze. :) )
Ez az utóbbi két nap olyan élményeket adott, amit sose gondoltam volna.
Hogy milyen könnyedén lehet mindenhol keresztbe autózni és akár merre mentem vigyorgó BMW-seket láttam, a találkozásnál rögtön villogás, köszönés és egyből közös csúszkálás.
Sok helyen út szélén kiabáló, mutogató fiatal srácok hogy "nyooomjaaad, nyomjaaad", vagy vigyorgó lányok, vagy épp a csúnya szúrós szemű öregebbek, akik senkit nem érdekelnek! :D
Persze mindig figyeltem hogy csak olyan helyen és olyan körülmények között,ahol senkit nem veszélyeztetek.
Csak annyit akartam, hogy ez a két nap elég meghatározó élményeket adott az életemben és nagyon örülök hogy ennek a BMW családnak a tagja lehetek. 8)
Az utóbbi napokban két ember típussal találkoztam,aki zsigerből utálja a BMW-t,mert nem tudja miről beszél,nem ismeri a márkát és alapból előítélettel van. És aki mindig szeretett volna egyet,de nem merte bevállalni. Sokáig én is a másodikba tartoztam.
Csak ennyit akartam! :roker:

:franko:
Ez igy van ahogy írtad! BMW egy életforma! Nem csak egy autó...
Az érzések, a kézzel nem megfogható tartalom, ami az embléma mögött van, jelenti szerintem a lényeget! Más márka nem hiszem, hogy ezt megtudja adni.
Az ///M érzés ugyan ilyen. Meglátom az emblémát és egyből ezer dolog, élmény, esemény, sztori jut eszembe! Meg a motor hangja, a gyorsulás, ahogy megy... (Mint egy drog, nem tudok nélküle élni.)
Érdekes, mikor leolvasom a gyalogosok szájáról "bmeg, ez M5!", meg ez az integetős "nyomjad neki" nálam is szokott lenni. De általában mosolyognak az emberek a buszmegállóból egy farolásnál, vagy ha csak átengedek valakit a zebrán. Van aki ha lámpánál mellém áll, látom résnyire leengedi az ablakát. Egyből adok gázt neki, erre lejjebb engedi, és integet, hogy :franko: Meg parkolóban sokan megnézik a hátsóját, hány kipuff. van. :D Ezek pozitív élmények!
10-ből egy van aki úgy általában, mint bunkókra tekint a BMWsekre. De az maga egy bunkó (és magából indul ki).

Ezt a hozzászólást a szerzőnek LeviM5 az itt látható tagok köszönték meg: 2 simi64, Zoli E39
Értékelés: 9.52%

2013.04.03. 18:03

Sziasztok.

Ma paraszt voltam és záróvonalon előztem 1db autót. Budapesten belül 2x2 sávos uton. :doglotlo: :oops:
Most először megteszem ezt és mikor visszaértem a sávomba látom, hogy mögöttem a második autó volt a rendőr. tuti látott mert félig kinnt volt ő is a záróvonalon akkor. :facepalm: :facepalm:
Nem állított meg, nem csinált semmit. Ment tovább a dolgára én meg fordultam le az utról, hisz zöld volt a kanyarodó azért siettem :twisted: :twisted: :oops:
Tegyük fel kamera volt benne és azért nem foglalkozott vele. Mennyi manapság ennek a büntetési tétele? :shock:

2013.04.03. 18:46

Endi írta:Sziasztok.

Ma paraszt voltam és záróvonalon előztem 1db autót. Budapesten belül 2x2 sávos uton. :doglotlo: :oops:
Most először megteszem ezt és mikor visszaértem a sávomba látom, hogy mögöttem a második autó volt a rendőr. tuti látott mert félig kinnt volt ő is a záróvonalon akkor. :facepalm: :facepalm:
Nem állított meg, nem csinált semmit. Ment tovább a dolgára én meg fordultam le az utról, hisz zöld volt a kanyarodó azért siettem :twisted: :twisted: :oops:
Tegyük fel kamera volt benne és azért nem foglalkozott vele. Mennyi manapság ennek a büntetési tétele? :shock:

nem a kérdéesre válaszolok, DE ha ebben az esetben a helyszínen nem kapnak ki, akkor később nem jön csekk !!! Akkor megúsztad !
( nálam busz sávban volt hasonló- későn vettem észre a rendőr autót és már mellette voltam : fék, majd vissza, kettővel mögé )

2013.04.29. 13:53

Igaz, hogy én offal voltam, de "unatkoztam kicsit" ma az M0-on. Láttam egy ilyen gyönyörűséget!
Kép
De hiába az M-technic, helyesen megválasztott taktikával lenyomtam, hogy elölről is meg tudjam nézni. A taktikát ami a sikert hozta, a youtube-ról, egy M5 drivertől lestem el, aminek lényege az volt, hogy az ellenfél nem tudott a versenyről! :mrgreen:
Borzasztó mérges tekintete van elölről! És gyönyörű... sajnos a kép nem adja vissza.
Kép
Sajnos egyedül voltam, és nem tudtam jobban lefotózni, mert nagyon koncentráltam a "versenyre". :facepalm:
A szembe sávban a transitot sem a kamion hátuljában, ami miatt unatkoztunk. :shock:
Hozzászólás küldése

VigLink badge