Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Segítség kérése!!!

2013.06.17. 09:27

Sziasztok!

A segítségetekre lenne szükségem... BMW-s baseball sapit szeretnék venni bágyámnak születésnapjára emberi áron. Már sajnos így is megkéstem vele. Az ebay-en már keresgéltem, de sajnos szállítással együtt nem érné meg megrendelnem. A magyar oldalak nagyon nagy százalékán nem lehet ezekhez a cuccokhoz hozzájutni... Ha esetleg lenne valami ötletetek honnan lehet beszerezni feltétlen írjatok! Fontos lenne...

Eddig ezeket találtam amik tetszenének:
PUMA baseball cap 1
PUMA baseball cap 2
M baseball cap

Előre is köszönöm.

üdv.:
superbutt

2013.06.17. 09:54

Szia!

Itt, Bömbölőnél van szerintem:

http://www.mobilgumi.hu/

2013.06.22. 01:09

superbutt írta:Sziasztok!

A segítségetekre lenne szükségem... BMW-s baseball sapit szeretnék venni bágyámnak születésnapjára emberi áron. Már sajnos így is megkéstem vele. Az ebay-en már keresgéltem, de sajnos szállítással együtt nem érné meg megrendelnem. A magyar oldalak nagyon nagy százalékán nem lehet ezekhez a cuccokhoz hozzájutni... Ha esetleg lenne valami ötletetek honnan lehet beszerezni feltétlen írjatok! Fontos lenne...

Eddig ezeket találtam amik tetszenének:
PUMA baseball cap 1
PUMA baseball cap 2
M baseball cap

Előre is köszönöm.

üdv.:
superbutt

Helo

http://www.ap-trade.eu/

2013.06.30. 17:37

Valaki Szekszárd környékéről meg tudna nekem nézni egy autót Bonyhádon?
Jelige: Oldtimer fanok, szakértők előnyben :facepalm:

2013.07.05. 17:20

Valaki segítsen,aki rendesen tud angolul,mert nem tudom teljesen értelmezni.. :facepalm:
Egy nyaralást foglalnék le.A fordító érdekesen értelmezi.
Teljes cím?
Handy szám?
In case of confirmation, please send us complete address and a Handy Nr. And we?ll send you the Letter of Offer with bank details for the deposit.

2013.07.05. 18:03

Padre540 írta:Valaki segítsen,aki rendesen tud angolul,mert nem tudom teljesen értelmezni.. :facepalm:
Egy nyaralást foglalnék le.A fordító érdekesen értelmezi.
Teljes cím?
Handy szám?
In case of confirmation, please send us complete address and a Handy Nr. And we?ll send you the Letter of Offer with bank details for the deposit.

Igen, egyes részén a Földnek handy-nek hívják a mobiltelefont. :)
Szóval azt írja: Ha meg akarod erősíteni a foglalásodat, akkor küld el nekik a teljes címedet és a mobilszámodat. Erre ők fognak küldeni egy ajánlatot amin a banki adatok is szerepelnek majd a depozithoz (előleg féle).

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Jerry az itt látható tagok köszönték meg: Padre540
Értékelés: 4.76%

2013.07.05. 18:06

Jerry írta:Igen, egyes részén a Földnek handy-nek hívják a mobiltelefont. :)
Szóval azt írja: Ha meg akarod erősíteni a foglalásodat, akkor küld el nekik a teljes címedet és a mobilszámodat. Erre ők fognak küldeni egy ajánlatot amin a banki adatok is szerepelnek majd a depozithoz (előleg féle).

Uram!
Köszönöm szépen,így már teljesen világos!

2013.07.09. 15:59

Uraim!

Nagy szükségem lenne egy "kis" segítségre.
Jövő héten el kellene juttatnom a kocsimat Monorierdőről -> Szigetszentmiklósra és onnan vissza. Az első forgalombahelyezési kérelmet kellene rajta megcsináltatni.
Ehhez vagy egy autómentőre, vagy egy trélerre lenne szükségem de vontatóval! Sajnos a faterom kocsija az egyetlen a családban, amin van horog, de az egy 1.2-es R Clio... Szóval off.
Vagy "P" rendszámot is kölcsönöznék, ha jogilag nem aggályos, és nem csesznek meg érte jogosulatlan használat miatt (sem a "bérbeadót" sem a használót)!
Természetesen nem szívességet kérek!

Köszönöm szépen.

u.i: 1 délelőtt alatt megvan, mivel reggel 7 re kell odavinnem.

2013.07.09. 16:15

imi36 írta:Uraim!

Jövő héten el kellene juttatnom a kocsimat Monorierdőről -> Szigetszentmiklósra és onnan vissza. Az első forgalombahelyezési kérelmet kellene rajta megcsináltatni.
Ehhez vagy egy autómentőre, vagy egy trélerre lenne szükségem de vontatóval! Sajnos a faterom kocsija az egyetlen a családban, amin van horog, de az egy 1.2-es R Clio... Szóval off.
Vagy "P" rendszámot is kölcsönöznék, ha jogilag nem aggályos, és nem csesznek meg érte jogosulatlan használat miatt (sem a "bérbeadót" sem a használót)!

Köszönöm szépen.

Imi, segíteni sajnos nem tudok, de a P rendszámmal vigyázz, csak úgy ne kérj és ne fogadd el.
Minimum egy munkaszerződést mellékeljetek hozzá, különben akár be is vonhatják a tulajdonostól , persze bírság terhe mellett, amiből neked is jut...

2013.07.09. 17:00

jlaci74 írta:
imi36 írta:Uraim!

Köszönöm szépen.

Imi, segíteni sajnos nem tudok, de a P rendszámmal vigyázz, csak úgy ne kérj és ne fogadd el.
Minimum egy munkaszerződést mellékeljetek hozzá, különben akár be is vonhatják a tulajdonostól , persze bírság terhe mellett, amiből neked is jut...

Igen, ezt én is sejtem, h a "P" ingoványos talaj! Ezért is írtam, hogy:
"P" rendszámot is kölcsönöznék, ha jogilag nem aggályos, és nem csesznek meg érte jogosulatlan használat miatt (sem a "bérbeadót" sem a használót)!

De azért köszi :franko: , megerősítettél benne, hogy nem ez lesz a járható út.

2013.07.09. 20:43

imi36 írta:
De azért köszi :franko: , megerősítettél benne, hogy nem ez lesz a járható út.

Segíteni én sem tudok, de tavaly hasonló problémára, utánfutó kölcsönzésnél kötöttem ki ami valami 5-6 e/nap.
Tréleresem van, de azt nem merem ajánlani mert 50e kért arra amit az utánfutó megoldott! :)

A km-t nézve még egy helyi tréler is rentábilis lehet.-jobb híján.

2013.07.23. 17:33

Sziasztok

Tudna nekem valaki segíteni felni szállítás ügyben (felni+gumi) Hajdúszoboszló és Székesfehérvár között, jár valaki ilyen útvonalon esetleg, vagy onnan Pestig?

Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni.

Zoli

2013.07.23. 21:50

Zoli E39 írta:Sziasztok

Tudna nekem valaki segíteni felni szállítás ügyben (felni+gumi) Hajdúszoboszló és Székesfehérvár között, jár valaki ilyen útvonalon esetleg, vagy onnan Pestig?

Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni.

Zoli

Tudom nem erre vársz, de a DPD korrekt megoldásnak tűnt mikor nem volt más megoldás.
Háztól házig, nem kell érte menned. Kb. egy jó pálinka áráért.

2013.07.23. 22:34

Szép estét mindenkinek!!!

Kéne egy ks segítség, hogy ha létezik olyan oldal ahol beszéltetek már a világítás meg a fényforrásokról kinek melyik jön be meg mit ajánlana nagyon meg köszönném ha megmondanátok merre van mert én még nem igen igazodok ki mit hogyan találok meg!!! :D Bocsi és előre is köszi!!

2013.07.24. 11:21

Van köztünk olyan aki segíteni tudna nekem a következőben:
Van egy BYOU Beauty kapunyitóm.
A motorban tönkrement az encoder. Az egyik irányban szakaszosan működik.
A beazonosításhoz.
Minden megoldás érdekel :facepalm:

2013.07.24. 15:57

imi36 írta:Minden megoldás érdekel :facepalm:

Cseréld le Hörmann-ra. Én is szívtam egy darabig hasonlóval, aztán most átálltam, anyagilag kicsit fájóbb, de legalább van alkatrész, meg mondjuk ritkábban romlik el. :wink:

2013.07.24. 21:56

imi36 írta:Van köztünk olyan aki segíteni tudna nekem a következőben:
Van egy BYOU Beauty kapunyitóm.
A motorban tönkrement az encoder. Az egyik irányban szakaszosan működik.
A beazonosításhoz.
Minden megoldás érdekel :facepalm:

Ilatos uton van egy cég akik kapukkal foglalkoznak álitólag minden van náluk. Googlez rá.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Ezt a hozzászólást a szerzőnek admin az itt látható tagok köszönték meg: imi36
Értékelés: 4.76%

2013.08.31. 17:33

Van itt olyan valaki aki gyógyászati segédeszközökkel foglalkozik vagy ilyeneket forgalmaz ?

Antidecubitus matracról lenne szó.

Előre is köszönöm.

2013.08.31. 20:37

Oroszlan írta:Van itt olyan valaki aki gyógyászati segédeszközökkel foglalkozik vagy ilyeneket forgalmaz ?

Előre is köszönöm.

Mi kell pontosan?
És mikkora?

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

2013.08.31. 20:57

Oroszlan írta:Van itt olyan valaki aki gyógyászati segédeszközökkel foglalkozik vagy ilyeneket forgalmaz ?

Előre is köszönöm.

Én autoklávokat importálok kínából. Bármit be tudok szerezni, de az átutalás után leghamarabb 6 hét behajóztatni. Matrac kompresszorral lehet még légivel is eljön nem vagyonért.
Családban kellene valakinek 1 db? Vagy nagyobb tétel?
Ha 1 dbra van szükség, akkor itthon kell szétnézni. Abban is tudok segíteni.
Hozzászólás küldése

VigLink badge