Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Törött BMW-k

2012.11.06. 14:06

bmw520ds írta:Szeretném kiadni ami nyomja a lelkem immár négy hónapja!

Keresztül mentél sokmindenen, de remélem hamar visszakerül minden a régi kerékvágásba! ///M520dés! :D

Ezt a hozzászólást a szerzőnek LeviM5 az itt látható tagok köszönték meg: bmw520ds
Értékelés: 4.76%

2012.11.06. 18:45

Igazi BMW-s a Gabi :!:
:roker:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek simi64 az itt látható tagok köszönték meg: bmw520ds

2012.11.07. 10:03

Szia Druszám!!! :roker:

Ez frankó volt, és egyben megható is :taps: Most írjam azt,hogy jó volt olvasni...........(költői)
háát egyik szemem sír a másik nevet :franko:
Nagyon szívesen adtam a köröket :franko: máskor is :roker: :facepalm:
Jó lenne össze gurulni,mint nem oly rég.Ahányszor a fatornyosodon átmegyek mindig filózok ,hogy Reád csörgök,hogy megnézhesselek benneteket.Csak akkor a kollégám későn kap kocsit az fix.De mind 1 hamarosan...hanarosan :taps:

2012.11.07. 11:43

Én is csatlakoznék az előttem szólókhoz. Örülök, hogy rendbe jön a masina, és sajnos át tudom érezni teljes mértékben a helyzetedet... :cry:
Biztasson: Szebb lesz mint volt! :roker:

2012.11.07. 11:58

maximalis respect, ilyen a BMW szerelem!
:franko:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek orvil az itt látható tagok köszönték meg: bmw520ds

2012.11.07. 12:32

simi64 írta:Igazi BMW-s a Gabi :!:

Hello Gabi!

Örülök hogy nem lett nagyobb baj Veled és a BMW is szebb lesz mint valaha!
Amúgy Tárnok Ati közös ismerősünk, együtt nőttem fel Vele és mai napig mintha testvérek lennénk. A Mikivel még nem beszéltem, de ha legközelebb megyek Atillához, megemlítem Neki hogy mutasson már be a "fő ampervadásznak! Nagy Mikinek.
Ha legközelebb Nyíregyen jársz hoszzabban, akkor talizhatnánk, ha jössz csörögj!!
Üdv: Tamás

2012.11.07. 21:12

Szkubi-ka írta:Szia Druszám!!! :roker:

Ez frankó volt, és egyben megható is :taps: Most írjam azt,hogy jó volt olvasni...........(költői)
háát egyik szemem sír a másik nevet :franko:
Nagyon szívesen adtam a köröket :franko: máskor is :roker: :facepalm:
Jó lenne össze gurulni,mint nem oly rég.Ahányszor a fatornyosodon átmegyek mindig filózok ,hogy Reád csörgök,hogy megnézhesselek benneteket.Csak akkor a kollégám későn kap kocsit az fix.De mind 1 hamarosan...hanarosan :taps:

Beülök hozzád egy napra és annyit beszélek hogy kidobsz! :mrgreen:
Szeretettel várlak!

2012.11.07. 21:14

BMW_0902 írta:

Én is csatlakoznék az előttem szólókhoz. Örülök, hogy rendbe jön a masina, és sajnos át tudom érezni teljes mértékben a helyzetedet... :cry:

Köszi Bence!
Majd összeállunk Veszprémben valahol és véleményezheted a végeredményt!

2012.11.07. 21:19

bmw520ds írta:
BMW_0902 írta:

Köszi Bence!
Majd összeállunk Veszprémben valahol és véleményezheted a végeredményt!

Ok, ezt is megbeszéltük! (Valamikor a közeljövőben megyek én is Siófok fele a Levihez, szóval akkor pont a középpontban meg is ejthetjük a minitreffet.) :-)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek BMW_0902 az itt látható tagok köszönték meg: bmw520ds

2012.11.07. 21:26

jimbi525d írta:
simi64 írta:Igazi BMW-s a Gabi :!:

Hello Gabi!

Örülök hogy nem lett nagyobb baj Veled és a BMW is szebb lesz mint valaha!
Amúgy Tárnok Ati közös ismerősünk, együtt nőttem fel Vele és mai napig mintha testvérek lennénk. A Mikivel még nem beszéltem, de ha legközelebb megyek Atillához, megemlítem Neki hogy mutasson már be a "fő ampervadásznak! Nagy Mikinek.
Ha legközelebb Nyíregyen jársz hoszzabban, akkor talizhatnánk, ha jössz csörögj!!
Üdv: Tamás

Hát...Nekem " csak " ismerősöm, de sokat kaptam Tőle! Nem úgy áll az emberhez hogy egy nincstelen álmodozó, hanem megmutat olyan dolgokat, amiről csak újságokban értesülhetnék! :D Elolvasni hogy megy az X6M jó dolog, érezni mámorító!
A lényeg: Mikit szereti és elismeri a nagyfokú tudását! A cégért él, a BMW teszi ki az élete nagy részét. Szerintem az ország egyik legjobb BMW szervizének a felemelkedését viszik véghez. Bár, ezt majd másoknak kell megítélni!
Ha megyek arra, hívlak!

2012.11.08. 12:25

Kaptam egy fotót Gabi autójáról a telifény után. Nekem kicsit erős, de mi akik ismerjük Őt, tudjuk hogy ez a stílusa, nem is vártunk volna mást. Szép lett, gratulálok!

Kép

2012.11.08. 12:44

barbrady írta:Kaptam egy fotót Gabi autójáról a telifény után. Nekem kicsit erős, de mi akik ismerjük Őt, tudjuk hogy ez a stílusa, nem is vártunk volna mást. Szép lett, gratulálok!

Kép

:facepalm: :facepalm: :facepalm:
:hehe :hehe :hehe

2012.11.08. 14:37

Jerry írta:
barbrady írta:Kaptam egy fotót Gabi autójáról a telifény után. Nekem kicsit erős, de mi akik ismerjük Őt, tudjuk hogy ez a stílusa, nem is vártunk volna mást. Szép lett, gratulálok!

Kép

:facepalm: :facepalm: :facepalm:
:hehe :hehe :hehe

Kezdem kapzsgálni az M-es bicolor belső létjogosultságát. :mrgreen:

2012.11.08. 18:05

Kép

Már bánom hogy nem erre a színre nyomták le! :mrgreen: Ez legalább feltűnő!
Ha kész a belseje, természetesen megosztom veletek, nem bomba, nem szól nagyot, csak 20d létére kicsit változni fog! :D

2012.11.08. 19:59

bmw520ds írta:

Kép

Ha kész a belseje, természetesen megosztom veletek, nem bomba, nem szól nagyot, csak 20d létére kicsit változni fog! :D

Bugyirózsaszín :facepalm:

2012.11.08. 19:59

simi64 írta:
bmw520ds írta:

Kép

Nem bugyi! Hello Kitty :mrgreen:

2012.11.08. 21:03

barbrady írta:
simi64 írta:
bmw520ds írta:

Kép

Nem bugyi! Hello Kitty :mrgreen:

Ez a Barbie szín. Nem csoda, hogy felfigyelnek a húszdére! :mrgreen:

2012.11.20. 19:08

ruckroland írta:Vasárnap elég rendesen lenulláztak egy vasat az A5-ös autópályán.

Szerintem az autópálya nevével van a baj! :doglotlo:

2012.11.29. 21:10

ruckroland írta:Vasárnap elég rendesen lenulláztak egy vasat az A5-ös autópályán. (a fotókat a http://www.spiegel.de oldalról mentettem le)

Kép

Helo
Elég komoly csattanás lehetett ha még a motor is kirepült

2012.12.01. 08:27

Helo
Nem a legjobb helyre parkoltak le

Kép
Hozzászólás küldése

VigLink badge