Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: légzsák

2011.01.17. 00:26

BMWFUN írta:Légzsák teszt másképp.

Állatok!

2011.01.17. 00:34

BMWFUN írta:Légzsák teszt másképp.

Idén egyik találkozóra feláldozok1 légzsákot egy hasonló tesztre"ha gondoljátok.De ki válalja be a ráülést???????? :wink:

2011.01.17. 00:43

Schnitzer írta:

Idén egyik találkozóra feláldozok1 légzsákot egy hasonló tesztre"ha gondoljátok.De ki válalja be a ráülést???????? :wink:

Nálunk még van tervben tesó, így nem szívesen, de kellő sör-hp-stb után már lehet hogy lesz rá jelentkező. :lol:

2011.01.17. 07:18

simi64 írta:Csak így, mert nagyon nagy!

kösz simi :)

2011.01.17. 09:41

szekeres írta:

De ugye ez nem a te autód? :)

2011.01.17. 10:49

apa írta:
szekeres írta:

De de :) mert? Még amikor kész lett, tudod, ahol te is ott voltál :)

2011.01.17. 11:09

BMWFUN írta:
Schnitzer írta:

Nálunk még van tervben tesó, így nem szívesen, de kellő sör-hp-stb után már lehet hogy lesz rá jelentkező. :lol:

Megtiltom, mi elött elrepül az angyalokhoz egy beszívott klubtag. :twisted:

Jackson, aki ilyennel még viccelni se szeret

2011.01.17. 11:13

jackson írta:
BMWFUN írta:
Schnitzer írta:

Megtiltom, mi elött elrepül az angyalokhoz egy beszívott klubtag. :twisted:

Jackson, aki ilyennel még viccelni se szeret

Igenis apuka! :oops: :D

2011.01.17. 11:39

szekeres írta:
apa írta:
szekeres írta:

Nem emlékszem erre a felvételre,de még a környék sem ismerős?
Ott mély garázsok vannak,tudomásom szerint. 8O

2011.01.17. 12:18

apa írta:
szekeres írta:
apa írta:
szekeres írta:

Ez már nálunk van, másnap. :)

2011.01.18. 22:27

Celtic írta:
jackson írta:
Szerintem meg rohadtul nem kéne egy műszaki fórumon a politikát beleszőni mert akkor rohamosan csökkenni kezd a klubtagság.
:evil: Ez az én véleményem. Maradjunk a BMW-knél;) mint más normális autós fórumokon.

Személy szerint ki nem állhatom a politikai témákat és erősen tiltakoztam a politikai topik ellen is ami csak arra jó, hogy össze vesszenek az emberek. De aki akar politizálni az csak tessék fáradjon át az egyetlen idevágó topikba. Mert ez a topik az üzemanyagok, minősége, tankolási témákról szól és nem a politikusokról.

Jackson, aki valóban csak topikkal kapcsolatos kérdéseket szeretne itt látni

Szia Jackson!

Ha létrehozták (nem én) a topikot, akkor az azért volt, mert volt aki akart róla beszélni.

Rohamosan csökken akkor is a klubtagság, ha 2 ember elkezd vitázni - nem privátba, hanem fórumon ami nyílvános - hogy kinél diagoljanak a klubtársak és hogy mennyiért!
Valamint azt is hidd el, hogy szintén zuhanni fog a klubtagság ha tagsági díjat szednénk a Te felvetésed alapján. Ugyanis egy új ember azt se tudja mit fog kapni a pénzéért, de fizessen.. aki meg fizetett, az ki fog égni a fórumozásból és csak idő kérdése, hogy Te vagy Én vagy X meddig van a fórumon.

Van aki ki nem állhatja a Politikai topikot és ezzel nem csak Te vagy így, de viszont nem kötelező belépned abba a topikba. Moderálni meg tud admin is aki elég sokat nézi a topikot és ír bele mint ahogy én is.

És még 1 vélemény: Attól mert szeretjük a bmw-t, eléggé kocka gondolkodás lenne ha Csak és kizárólag BMW vel foglalkoznánk. Ez egy fórum, mindenkit (próbál) kiszolgál és néha jó olyan topikokba írni, mint pl: Simi sörivó topikja, vagy Minden ami sport, Vagy a nyaralás külföldön. Egyik sem kapcsolódik a BMW-hez.

Viszont ha átlinkelünk 1 hozzászólást a politikai topikba, mert a hozzászólás fele politikáról szól, a másik pedig az üzemanyagokról, akkor egy kicsit rugalmasabbnak kellene lenned, mert engem meg az fog zavarni, hogy a politikai topikban az egyik hozzászólás fele üzemanyagról szól. Lesznek olyan hozzászólások amik más topikba is köthetőek.

De én figyelni fogok arra amit mondtál!

Nézd erre való az egyéb topik. De ha azt mondjuk valakinek olvassa végig az idevágó topikot és közbe tele egy halom megjegyzéssel, hogy x-y politikai párt mit csinál akkor elmegy tőle a kedve.
Van egy halom fontos információ ami elvész a "gyom" között ez a gond. Az összes nem BMW tárgyú téma teljesen jól megfér az egyéb topikban ha ezen az csoportban jelenik meg. Ezért nem tiltakoztam, csak pusztán azért, hogy tele nyomjátok az üzemanyagos topikot a politikai locsogással ami már másnak is feltűnt, hogy totál OFF topik.

Köszönöm a személyeskedő beszólást, de mivel én személy szerint nem írtam arról, hogy kinél és mennyiért diagoljanak nem érzem magam érintve. A klubtagal kapcsolatos aki azért érdemelte ki figyelmemet mivel mindenkit lekezelően avagy profi leszarja az amatőrt stílusban tette. De már szerencsére már csak múlté a probléma, mára kifejezetten segítőkészek a hozzászólásai.

Lehet, hogy csökkenne a klubtagság a díjazás befizetésekor (pl. 500Ft/év) csak mellette csökkenne az unatkozó gyerekek száma is a fórumon. És mellesleg lenne miből fedezni a találkozóinkon rendszeresen felmerülő elszámolási hiányokat is (nem mindig a néhány tag adományaiból lenne nullára rakva). Én főleg az utóbbi miatt javasoltam.

Jackson, aki maradok továbbra is híve :wink:

2011.01.18. 23:01

szekeres írta:
apa írta:
szekeres írta:
apa írta:
szekeres írta:

Ez már nálunk van, másnap. :)

Azért néztem hülyén, 8O mert a környezet nekem nem ismerős. :wink:

2011.01.18. 23:16

Helo Jackson barátom
Magyarázkodhatnál minden évben hogy hova költöttél és mire több mint KÉT millió forintot
a klubtagok pénzéből
-nyaralás, bicikli a gyerekeknek, Húsvéti nyúl és még sorolhatnám :wink: :wink:
-----------------------------------
Lehet, hogy csökkenne a klubtagság a díjazás befizetésekor (pl. 500Ft/év) csak mellette csökkenne az unatkozó gyerekek száma is a fórumon. És mellesleg lenne miből fedezni a találkozóinkon rendszeresen felmerülő elszámolási hiányokat is (nem mindig a néhány tag adományaiból lenne nullára rakva). Én főleg az utóbbi miatt javasoltam.
Jackson, aki maradok továbbra is híve
-------------------------------------

2011.01.18. 23:37

jackson írta:
Köszönöm a személyeskedő beszólást..

Nem Péter, nekem nincs semmi bajom veled, ebben biztos lehetsz. Csak vannak más vélemények is, amikkel nem mindenki ért egyet. Lásd Diesel vs Benzin..

2011.01.18. 23:54

Celtic írta:
jackson írta:

Nem Péter, nekem nincs semmi bajom veled, ebben biztos lehetsz. Csak vannak más vélemények is, amikkel nem mindenki ért egyet. Lásd Diesel vs Benzin..

így van! én sem értek sokszor egyet Simivel, ezért javaslom és ezennel szavazásra is bocsájtom indítványom, miszerint Simi évente fizessen nekem 50.000.-Ft-ot. Ugye támogattok!? :D

2011.01.18. 23:57

Sziasztok!
Egyébként a klubtagsági díj nem is olyan elvetendő ötlet, 500 Forint senkit nem vág földhöz. Viszont ennek az oldalnak a fenntartásának biztos vannak költségei, amit valaki fizet. A klubtagságit lehetne az oldal fentartására, fejlesztésére fordítani, és legalább lehetne látni, hogy ki gondolja komolyan a klubbtagságot!
B.

2011.01.18. 23:58

Labi írta:
Celtic írta:
jackson írta:

így van! én sem értek sokszor egyet Simivel, ezért javaslom és ezennel szavazásra is bocsájtom indítványom, miszerint Simi évente fizessen nekem 50.000.-Ft-ot. Ugye támogattok!? :D

Helo
Nekem meg nem jönnek be a peugeot-os klubtagok :lol: :lol: :lol: :hehe :hehe :hehe

2011.01.19. 00:05

Berkut írta:Sziasztok!
Egyébként a klubtagsági díj nem is olyan elvetendő ötlet, 500 Forint senkit nem vág földhöz. Viszont ennek az oldalnak a fenntartásának biztos vannak költségei, amit valaki fizet. A klubtagságit lehetne az oldal fentartására, fejlesztésére fordítani, és legalább lehetne látni, hogy ki gondolja komolyan a klubbtagságot!
B.

Ezt már egyszer kiveséztük alaposan.
Suma: Nem lesz tagdíj! /mondta Admin/

2011.01.19. 00:06

Labi írta:

Ne bántsd már szegényt! Egy normális rendszámra sem fusssa neki! :) ;)

2011.01.19. 00:06

Labi írta:
Celtic írta:
jackson írta:

:buek2
1 szavazatod már van!
(én havonta gondoltam)
Biztosíthatlak:
Én ugyanúgy szeretem a benzint, mint Te a dieselt!
Csak BMW legyen!
Hozzászólás küldése

VigLink badge