Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: OFF autók

2012.08.18. 22:49

Ukrajnában és Oroszországban lehet kapni az autóalkatrész üzletekben csatit, amivel elnémíthatod a biztonsági öv figyelmeztető hangot.
Teljesen legálisan gyártják és árulják.
Nagyon ügyesen ráírták, hogy menet közben használni tilos! :D

Kép

Van nekünk való is...
Kép

Xenon Balázsnak való...
Kép

a Zámbó család részére...
Kép

ez gyerekülésbe való...?
Kép

Siminek??? :facepalm:
Kép

2012.08.18. 23:06

barbrady írta:Ezt most lőttem a Csabacenter parkolójában.

Kép

Kép

Kép

nem egy hétköznapi darab,szép fogás! :)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Krokko az itt látható tagok köszönték meg: barbrady
Értékelés: 4.76%

2012.08.19. 06:13

Krokko írta:

[img

Hát nem. És a képek nem adják vissza a méreteit, tekintélyt parancsoló :shock: :D

Ezt a hozzászólást a szerzőnek barbrady az itt látható tagok köszönték meg: Krokko

2012.08.19. 09:37

Kinek kell 1 millióért BMW, mikor ennyiért Samarát is lehet venni? :roll: :lol:
Lada Samara 17k km

2012.08.19. 09:56

kiara írta:
zoley88 írta:ez olyan, hogy sokan azért nem csatolják be magukat, mert kényelmetlen. Az ablakon kirepülni, meg össze vissza törnie magát biztos kényelmesebb.

bmw520ds írta:Mikor magasan ülök, sokszor látom hogy off autóban ülő anyósülésben pöffeszkedő nők, a lábukat a műszerfal tetejére rakják.
Ez nem esztétikus, de, mire számítanak egy frontális ütközésnél? Ha nem repülnek ki a szélvédővel egyetemben, vajon a légzsákkal rendelkező autónál, mennyire csukja a combcsontot a gerinc vonalához hozzá? :roll: A szerető párja, miért nem figyelmezteti erre a veszélyre?

Természetesen kell a biztonsági öv, de azért lehetne rajta vitatkozni, hogy jogos-e, hogy kötelezik.
pl. ha télen -15 fokban egy sortban meg papucsban ugrasz ki bevásárolni, azért nem büntetnek, pedig tüdőgyulladást kapsz és belehalsz. Ha leugorsz a 3.emeleti erkélyről, akkor sem büntetnek meg, pedig lehet, hogy szétloccsansz az aszfalton. Ilyen esetekben miért nem érdekel senkit a biztonságunk??? Csak akkor ha autóban ülsz.

Mivel statisztikák mutatóit veszik figyelembe, vannak előírt célok. Ne legyen sok halott a közúti baleseteknél.
Hallani olyat is, azért élt túl valaki egy balesetet, mert nem volt bekötve. De azért a nagy számok törvénye ezt is bőven cáfolja!
Ha -15 fokban saját hülyeséged miatt megfázol, az jó az Államnak, mert rohansz a drága gyógyszerekért.
Ha kiugrálsz az erkélyről, azon is csak nevetnek, mert a te döntésed, tudtad mivel járhat. Jól jár a temetkezési vállalkozó, a virágárus, a szabó, az esti híradó stb.
Van egy olyan tényező is, hogy mi van ha te sosem hibázol, de más épen akkor, mikor te a gyereked szemébe mosolyogsz és csatt...Esélyed sincs valamit tenni. Erre hivatott pár esetben az öv.
Megjegyzem: bármelyik repülő alkalmatosságon addig hisztiznek, amíg be nem kapcsolod az övet! Ott aztán igazán nem sok haszna van! :mrgreen:

2012.08.19. 14:32

barbrady írta:
Krokko írta:

[img

Hát nem. És a képek nem adják vissza a méreteit, tekintélyt parancsoló :shock: :D

A Hemi duruzsolása fülbemászó... Az Amcsik nagyon jól megalkották ezt a több mint 400lovas szívó benzintemetőt :D

EZ a kocsi ritka egy példány,mondhatni egész Európában.

2012.08.19. 14:34

zoley88 írta:Kinek kell 1 millióért BMW, mikor ennyiért Samarát is lehet venni? :roll: :lol:
Lada Samara 17k km

Én azt a pénzt vagy beletenném egy E28ba (ha persze találok olyat,amivel van értelme foglalkozni),vagy ráköltöm az E39emre,hogy tökéletesítsem,csinosítgassam :)

Kissé azért túl van árazva ez a szoci gépezet...

2012.08.19. 14:44

Nekünk volt Samaránk, NDKból, AOD rendszámmal, tehát nem fiatal volt. Amíg el nem lopták pár éve... Nem rossz a maga orosz nemében, de kb egy guruló doboz. Gyenge, semmi szervó, recseg ropog, semmi légzsák, ócsó műanyag belső. ez a modell max 200.000-250.000 érne, gyűjtőknek-fanatikusoknak... Igaz, kb annyi fenntartani mint egy Simsont :D

Krokko írta:
zoley88 írta:Kinek kell 1 millióért BMW, mikor ennyiért Samarát is lehet venni? :roll: :lol:
Lada Samara 17k km

Én azt a pénzt vagy beletenném egy E28ba (ha persze találok olyat,amivel van értelme foglalkozni),vagy ráköltöm az E39emre,hogy tökéletesítsem,csinosítgassam :)

Kissé azért túl van árazva ez a szoci gépezet...

2012.08.19. 16:50

Lada Samara 17k km

Én simán beszámítanám. Adja a kocsit meg két miskát, cserébe viheti az enyémet! :D
A hiénák meg ezt szerintem messze kerülik, mert ezen az áron nem hinném hogy úgy túl adnának, hogy legyen rajta hasznuk is...
Bár, egy igazi Lada fan esetleg! :roll: De hát Samara...JLaci??? :roll: :mrgreen:

2012.08.19. 20:02

bmw520ds írta:
Lada Samara 17k km

Én simán beszámítanám. Adja a kocsit meg két miskát, cserébe viheti az enyémet! :D
A hiénák meg ezt szerintem messze kerülik, mert ezen az áron nem hinném hogy úgy túl adnának, hogy legyen rajta hasznuk is...
Bár, egy igazi Lada fan esetleg! :roll: De hát Samara...JLaci??? :roll: :mrgreen:

Az életben nem adja el... Gyűjtőknek túl fiatal, meg egyébként is:
Az igazi Lada az hátsókerekes, ( mint a BMW :mrgreen: ) a Samara egy gyenge próbálkozás volt a Lada részéről.
Egyszer ültem ilyenben, de szörnyű volt a hagyományos Ladák után.
( Azokból volt 4 db kereklámpás, 2 db 4 lámpás, 1 kocka, na meg 3 versenyautó... )

2012.08.19. 21:27

jlaci74 írta:
bmw520ds írta:
Lada Samara 17k km

Az életben nem adja el... Gyűjtőknek túl fiatal, meg egyébként is:
Az igazi Lada az hátsókerekes, ( mint a BMW :mrgreen: ) a Samara egy gyenge próbálkozás volt a Lada részéről.
Egyszer ültem ilyenben, de szörnyű volt a hagyományos Ladák után.
( Azokból volt 4 db kereklámpás, 2 db 4 lámpás, 1 kocka, na meg 3 versenyautó... )

Na jó, ebben is lehet fantázia... :mrgreen:

Kép

2012.08.19. 21:33

jlaci74 írta:
Na jó, ebben is lehet fantázia... :mrgreen:

Kép

:hehe

2012.08.22. 21:34

kzolee -nak ! BBS RS
( ...amikor a 4 kerék többet ér mint az autó... )

Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek jlaci74 az itt látható tagok köszönték meg: kzolee

2012.08.22. 22:15

jlaci74 írta:kzolee -nak ! BBS RS
( ...amikor a 4 kerék többet ér mint az autó... )

Ebben az esetben teljesen helytálló. Többszörösen is :mrgreen:

2012.08.29. 21:02

Az új Porsche Carrera.
Nekem nagyon bejön...

Kép

2012.08.29. 21:07

jlaci74 írta:Az új Porsche Carrera.
Nekem nagyon bejön...

Nekem is, de az árából minimum 3 olyan bajort tudnék venni, amiért egy az egyben elcserélném... :roll:

2012.08.29. 21:30

jlaci74 írta:Az új Porsche Carrera.
Nekem nagyon bejön...

Kép

Nem annyira új, már 1 éve kapható. :wink: Az egyik nagy kedvenc..

2012.08.29. 21:37

A non plus ultra nálam, ez a félig-meddig off Manufaktúra:
http://www.wiesmann.com/

2012.08.30. 06:48

Fecó írta:A non plus ultra nálam, ez a félig-meddig off Manufaktúra:
http://www.wiesmann.com/

Az avatarodból sejthető volt. :wink:

2012.09.05. 21:28

Ma ültem egy Audi A4-be, 2.5 TDI.
2004-es az autó, 1 tulaja van azóta, 418.000.km. van benne, azt egymaga rakta bele.
Olajcsere 15ezrenként, + a kötelező szűrők, szíjak, stb.
A motorhoz nem volt hozzányúlva, sem a turbóhoz, eddig hibátlan minden, még akksi csere sem volt.
Sokat jár pályán, de 140-nél többet nem megy vele.
Azt mondta még egy 150ezret beletesz és eladja.

Előtte egy 1.8-as dízel Mitsu Galantja volt, azt 570.000.-rel adta el.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Oroszlan az itt látható tagok köszönték meg: tibi666
Hozzászólás küldése

VigLink badge