Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Segítség kérése!!!

2013.06.07. 07:52

morv írta:Azert eleg hulyen nezne ki varosnezes kozben bmw kormannyal a hona alatt :grin:

Nem muszáj a hóna alatt... :facepalm:
Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Haminda az itt látható tagok köszönték meg: 5 admin, Gabesz81, jlaci74, kzolee, morv
Értékelés: 23.81%

2013.06.07. 08:02

:facepalm: :lol: :lol:

2013.06.07. 14:50

simi64 írta:
ruckroland írta: nem tudnak vezetni,

Ez nem igaz :!: Az olaszok a legjobb sofőrök.
Lopni viszont lopnak!
Mikor jössz, gyere be :!: (gondolom erre jössz) Wörthersee :roker:

téééényleg pont tegnap beszéltük, hogy lefelé szlovénia, de visszafelé ausztria felé mennénk mert csak egy 100assal több viszont érdekesebb, számodat küld el légyszi aztán pontosítunk majd!

2013.06.07. 14:56

ruckroland írta:
Gabesz81 írta:Sziasztok!
szívességet kérnék ellenszolgáltatásért cserébe természetesen: július végén megyünk olaszországba és mivel délebre is merészkedünk ezért szeretnék kölcsönkérni egy kormányra szerelhető kormányzárat (tudjátok ezt az ufószerűt, vagy bármilyen szerűt :))
a nem ér semmit, aki akarja úgyis elviszi alapigazságokat tudom, de bízom benne h ha a paraszt meglátja, h riasztó, meg gravír, meg váltózár, + még ufó is akkor nem basztatja!
Július végén 2 hét időtartamról lenne szó!
előre is 1000köszi

Rómától délebbre nagyon óvatos legyél. Ne hagyj semmit a kocsiban mert 5 perc alatt feltörik! (forgalmi, telefon stb...) Rosszabb esetben felkapják trélerre a kocsit és már viszik is. Arra is készülj fel, hogy nem tudnak vezetni, parkolni tehát karcolások nélkül nem fogja az autód megúszni.

Egyébként Horvátország sokkal nyugisabb és a tengerpart is tisztább. Én biztos, hogy inkább oda mennék. Vir Sziget például...

Horvát is jó, de most olaszo. a cél. voltam már itt is ott is, Rómától délebre is, akkor megúsztuk karc nélkül! tavaly a legénybúcsúm Hvar szigetén volt az eléggé odabaszott, nem mondták hova megyünk csak beültettek az autóba és itattak... :facepalm: :roker: :mrgreen:

2013.06.07. 14:57

morv írta:
lepke írta:
szívességet kérnék ellenszolgáltatásért cserébe természetesen: július végén megyünk olaszországba és mivel délebre is merészkedünk ezért szeretnék kölcsönkérni egy kormányra szerelhető kormányzárat (tudjátok ezt az ufószerűt, vagy bármilyen szerűt :))
a nem ér semmit, aki akarja úgyis elviszi alapigazságokat tudom, de bízom benne h ha a paraszt meglátja, h riasztó, meg gravír, meg váltózár, + még ufó is akkor nem basztatja!
előre is 1000köszi

Helo
Én inkább azt javasolnám ha lehetne
A kormány levétele kb. KETTŐ perc :wink:

Azert eleg hulyen nezne ki varosnezes kozben bmw kormannyal a hona alatt :grin:

:facepalm: :mrgreen: :mrgreen:

2013.06.07. 16:28

hamoriarpi írta:
lepke írta:
előre is 1000köszi

Helo

Ha nem érdekel a hibakód, akkor valóban. Ha leveszed a sarut és kivárod a 20 percet, míg kisülnek a kondenzátorok, akkor 22-25 perc.

Én vettem már le többször úgy, hogy az akku sarok rajta volt, sosem írta be hibának.

Tapatalk2 ST25i

2013.06.07. 17:01

barbrady írta:
hamoriarpi írta:
lepke írta:
előre is 1000köszi

Helo

Ha nem érdekel a hibakód, akkor valóban. Ha leveszed a sarut és kivárod a 20 percet, míg kisülnek a kondenzátorok, akkor 22-25 perc.

Én vettem már le többször úgy, hogy az akku sarok rajta volt, sosem írta be hibának.

Tapatalk2 ST25i

Én a 2-es Gófba levetem menet közben is hiba nélkül :roker: csak nem számítottam rá :facepalm: :shock: volt is sikítás :shock:

2013.06.13. 21:05

Sziasztok!

Teló ügyben kérdezném:

Az előfizetésemhez most kapok kőkemény 10.000.-Ft-ért (azaz tízezer Forintért) egy Ájfon 4-et. Az asszony be van rá indulva, egyszóval lecsapott rá. ...üsse kavics, legyen övé. De nem egy táltos paripa ahogy nézem. Lehet vele rendesen telefonálni, netezni, szóval használni rendesen? Milyen negatívumai vannak? (ha vannak pozitívak kérem írjátok meg :-D

kösziiiii! :mrgreen:

2013.06.13. 21:12

Labi írta:Sziasztok!

Teló ügyben kérdezném:

Az előfizetésemhez most kapok kőkemény 10.000.-Ft-ért (azaz tízezer Forintért) egy Ájfon 4-et. Az asszony be van rá indulva, egyszóval lecsapott rá. ...üsse kavics, legyen övé. De nem egy táltos paripa ahogy nézem. Lehet vele rendesen telefonálni, netezni, szóval használni rendesen? Milyen negatívumai vannak? (ha vannak pozitívak kérem írjátok meg :-D

Teljesen jó én több mint két éve nyuzom. Annyi pénzért meg főleg :)

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

2013.06.13. 21:18

Pont ezt a 4-et használod? Ahogy látom erről is nyomod a netet..

2013.06.13. 21:29

Labi írta:Pont ezt a 4-et használod? Ahogy látom erről is nyomod a netet..

nekem a baráti körben majdnem mindenki mindenféle okostelefon (htc samsung blackberry nokia sony) után valahogy az iphone-hoz köt ki és nem azért mert olyan baromi divatos lenne, én n97 miniről váltottam 4s-re és egy megváltás volt...

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gabesz81 az itt látható tagok köszönték meg: admin
Értékelés: 4.76%

2013.06.13. 21:43

Teló ügyben kérdezném:

Ha csak "sima 4", akkor az a negatívum. Ha "4s" akkor nincs. :wink: Meg még annyi, hogy majd Neked is kell egy! :mrgreen:

2013.06.13. 21:48

Nekem nem volt ájfonom, de telefoncsere előtt sokat olvastam a témában és minden teszt a Samu S3-t hozta jobbnak.
Én e mellett döntöttem...
Bevallom, hogy külső dizájnra az ájfon jobban tetszett, de hardverre, szoftverre az S3 a jobb.

2013.06.13. 22:13

Nem tudom, hogy a kezdeti térerő-gondokat megoldották-e a későbbi szériáknál.

2013.06.13. 22:25

Köszi Srácok!

"Sajnos" sima 4-es.
Voltak a simával térerő gondok?
Azt hiszem a Samsung III mini, amit még kaphatok valami 1.-Ft-ért :facepalm: ... de a zasszony ájfont akar. (én ezt inkább státuszszimbólumnak tartom és már csak azért se venném, de ez az én hülyeségem) :doglotlo:

2013.06.13. 22:28

Labi írta:Pont ezt a 4-et használod? Ahogy látom erről is nyomod a netet..

Igen a sima 4-et. Én mindent csinálok rajta.PDF olvasás,kép zerkesztés,email,paypal,abay,Ftp,torrent kezelés,stb.

2013.06.13. 22:31

Labi írta:Köszi Srácok!

"Sajnos" sima 4-es.
Voltak a simával térerő gondok?
Azt hiszem a Samsung III mini, amit még kaphatok valami 1.-Ft-ért :facepalm: ... de a zasszony ájfont akar. (én ezt inkább státuszszimbólumnak tartom és már csak azért se venném, de ez az én hülyeségem) :doglotlo:

Az S3 mini nem csak méreteiben különbözik a nagy testvérétől, a hardvere is gyengébb, bár szerintem bármelyik készülék a fent említettek közül bőven többet tud mint amit egy átlag júzer kihasználna...

2013.06.13. 22:41

Értem, köszi a segítséget nektek!

Én is úgy gondolom, hogy szinte mindegy melyik márkájú telót használja szoptatás közben, vagy melyiket ejti a kakis pelenkába :mrgreen:

Azért köszönöm még egyszer. Szerintem kap egy harapott almásat és boldog lesz vele.

2013.06.14. 16:09

Sziasztok!

Egy olyan kérdésem van, hogy szokott-e valaki Mannheim felé járni?
(Lenne egy ótó...)

2013.06.14. 22:23

Teló ügyben kérdezném:

Helo
Én csak negatívumokat tudok róla mondani, én 60-ezerért KAPTAM meg, kedvezményesen :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek lepke az itt látható tagok köszönték meg: 2 admin, simi64
Értékelés: 9.52%
Hozzászólás küldése

VigLink badge