![]() |
2011.05.16. 20:59
2011.05.16. 21:13
bmw520ds írta:Végre egyszer alulmaradtál!M futók mi?
Majd a Bamakós Navara lesz az igazi élmény!!!Holnap láthatod hogy áll a felkészítésben! Ha kész, megyünk próbára! Belépőt addigra intézz!!!
2011.05.16. 21:41
LeviM5 írta:bmw520ds írta:Végre egyszer alulmaradtál!M futók mi?
Majd a Bamakós Navara lesz az igazi élmény!!!Holnap láthatod hogy áll a felkészítésben! Ha kész, megyünk próbára! Belépőt addigra intézz!!!
Lehet! Barátomat kitüntették! Levegőben meghibásodott a gép, és hazavitték a bázisra, megmentve a technikát!
..............KATT IDE................
Megnéztem volna amúgy, ha Ti ültök hátul Chrissel, mi marad a kocsi aljából...
2011.05.16. 22:15

2011.05.16. 23:59
bmw520ds írta: Ha valaki rendelkezik pénz nyomtatásához megfelelő papírral, keressen, én tudom hova kell menni, mindenkit megkötözünk és nyomizunk zsetont F-10-re!![]()

| ! | jackson írta: |
| A csajos topikba kérjük az ilyen képeket köszi |
2011.05.17. 10:39
2011.05.17. 10:47
LeviM5 írta:Bakonyi túra!
Lőtéren csapattunk és kirándultunk. MChris is próbára tette a 20d-t.![]()
Megdöbbentő a természet érintetlensége, óriási terület a dunántúli lőtér. Tapolcától-Mórig terjed.
Bejátrunk kb 30km-et, hegyen-völgyön szépen lassan zakatoltunk... Nagy köveket, bakhátakat, vízmosást kerülgettünk...
De aztán murvás, kitaposott út, (ahol a rally-t is rendezik) DS-nek elgurult a gyógyszere![]()
Amit ilyen úton és körülmények között kilehetett hozni a 20d-ből azt DS kiautózta. Közben azt kérdezgette: megyünk Bamakóba??? Na, menjünk Bamakóba!!!!![]()
Csúsztunk, faroltunk, kemény futómű teszt volt, én csak pislogtam hátul és a két oldalsó kapaszkodót markolásztam, fújtattam, kanyar jobbról balról, domb és ugrató, hát majd be szartam... Fék, kormány-gáááááz, fék, kormány-gááááz, 80-90-100as tempóval. Úgy éreztem magam, mintha belső kamera lennék Loeb Citroenjében!
De a gép kibírta, mert mindent kibír, DS szerint azért van![]()
Azért én aggódtam, hogy elkapunk valamit, de mint kiderült alaptalanul. Egyben hazaértünk! Amit akkor ott nem gondoltam volna.
![]()
2011.05.17. 10:56
MChris írta:LeviM5 írta:Bakonyi túra!
Lőtéren csapattunk és kirándultunk. MChris is próbára tette a 20d-t.![]()
Megdöbbentő a természet érintetlensége, óriási terület a dunántúli lőtér. Tapolcától-Mórig terjed.
Bejátrunk kb 30km-et, hegyen-völgyön szépen lassan zakatoltunk... Nagy köveket, bakhátakat, vízmosást kerülgettünk...
De aztán murvás, kitaposott út, (ahol a rally-t is rendezik) DS-nek elgurult a gyógyszere![]()
Amit ilyen úton és körülmények között kilehetett hozni a 20d-ből azt DS kiautózta. Közben azt kérdezgette: megyünk Bamakóba??? Na, menjünk Bamakóba!!!!![]()
Csúsztunk, faroltunk, kemény futómű teszt volt, én csak pislogtam hátul és a két oldalsó kapaszkodót markolásztam, fújtattam, kanyar jobbról balról, domb és ugrató, hát majd be szartam... Fék, kormány-gáááááz, fék, kormány-gááááz, 80-90-100as tempóval. Úgy éreztem magam, mintha belső kamera lennék Loeb Citroenjében!
De a gép kibírta, mert mindent kibír, DS szerint azért van![]()
Azért én aggódtam, hogy elkapunk valamit, de mint kiderült alaptalanul. Egyben hazaértünk! Amit akkor ott nem gondoltam volna.
![]()
Most menjünk most éles lövészet van
Ez a kocsi ilyet nem tud ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Rendőrök sem voltak piskótáklényeg megvan a Google Earth-ös bunker
Köszi DS és nem is poros a verda
2011.05.17. 23:08

2011.05.18. 21:04
2011.05.18. 21:29
bmw520ds írta:" Harry! Hozd a kocsit! "Nagyon lézer a hetes!!!
Főleg, ahol kanyarodik!
Örülök ha jól érezted magad! A motoros is meglepődött, abban is biztos lehetsz! Tetszett ahogy egyenesben riszálta a farát a brutális erőtől! Tetszett, mikor egy keréken mellénk jött! Tetszett, a kanyarok előtt, mindig visszafékezett, nem akarta átélni az előzés élményét újra! A srác tudta, mit-miért csinál! Bár, mikor rángatta a gázt és gyorsult-lassult, nem tetszett, mert zavart! Ha a mocis megértette amit mutattam, négyen ülünk bent, ha rájött hogy egy pöcsköszörű négyhengeres dízel, sírt a sisak alatt. Mekkora motor volt???Mert azt szerintem senki nem nézte, de nem hiszem hogy bármit számít...Nagyon jó csávó volt, bár fele olyan bátor volnék és tized annyit tudnék két keréken mint Ő! A házak közti dudálás és mögöttünk a hang, nem volt gyenge! Hogy néztek minket!![]()
A traktor adat nem pontos: csak 295 Le, 1400Nm körül lehet, sosem kerestem rá. De a dízel nyomatékot legalább megértetted, átélted, az emelkedő, a gyorsulás, a mögöttünk lévő tömeg, és a mindössze max.2400Ford/perc tükrében! Oda van írva az erő 1650 fordulat alá, ami, pillanatok alatt mozgási energiát produkált a 17000Kg " méregzöldnek ". V8 csak Ruszkiban volt, na annak a hangja!!!
Rákerestem!Széria: 295 Le 1396Nm
Tuning box: 367 Le 1709Nm
Az extra amit mutattam a tuning után: 396 Le 1926 Nm
Szegény Pityu! Már csörögne is a telefonom, nem szabad, nem biri a váltó...Csak azt kellene mondani, ennél sokkal több kell, ez semmi így...Nagyon hiányzik!
Remélem máskor is jöttök erre, mert mindig találunk valami szórakoztató időtöltést! A helikopterezés is ok!
2011.05.21. 14:04
2011.05.21. 15:53
bmw520ds írta:Nem élmény, de leírom, mert sok vita van a rendőrökről mindenfelé.
Éjjel értem haza, de reggel hétre jelenésem volt megint. Munka, nem szórakozás a késői hazatérés oka...
Nagyon fáradtan munkába indulva, már kicsi késéssel, bolt után haladok, utol érek egy sort, aminek a végén rendőrautó ballag. Írom ezt azért, mert 80km/h körül megyünk. Gondoltam, irányjelző és haladjunk...
Persze, villogók fel és csináljuk a showt kora reggel...
Nem voltam ép a legjobb formámban, köszönés után, mindjárt megköszöntem a megállítást, mert eddig csak késésben voltam, most már el is kések!
Meghallgatták és megkérdezték, tudom-e miért állítottak meg?
Gondoltam, mert voltam olyan bátor és ráelőztem az autójukra, de inkább azt feleltem, nem tudom.
A világításommal volt a baj, szemet szúrt. Gondoltam, a xenon, jön a fél órás matekozás az ügyben, de folytatja a Biztos úr tovább, nincs felkapcsolva!
Megörültem, de le is fagytam, mert abszolút jogos amit mond, mert ott állunk a kocsi mögött és még mindig nincs felkapcsolva semmi...Ezt most bebuktam és ráadásul mattot kaptam. De folytatja az úr tovább: Ők mentek 90-nel, én megelőztem őket, akkor gyorsabban mentem mint 90km/h. Az agyam recseg, amúgy is kevés a munkába fogható része, de kuka fáradt vagyok még hozzá járulékban. Én haladok 90-nel. Utolérem önöket, akkor logikus hogy maguk nem 90-nel mentek, irányjelző, nézem az órámat, írt 100-at, de mivel tízet csal, így logikus hogy 90-nel előztem!Ők bizonyítani ezt nem tudják. Mondják. Nem is kell, mert én nem tagadom le, megelőztem a kocsijukat.
Most mi legyen?-kérdezik
Nem lehetne egy hatalmas fenékbe rúgással megoldani az ügyet, mert igazuk van, én viszont dolgozni megyek és ma is, holnap is a bírságra keresek ha ezért megbírságolnak. Látom meglepődnek, de szarban vagyok, mert nem kekeckedni, nem oktatni, hanem kérdőre vonni állítottak meg, most rajtuk áll a jó szerencsém! Kérdezték, hol, mit dolgozok? Mikor mondom hogy traktorozok, látom, olaj a tűzre...Mivel? Értem a célzást, egy trakis BMW-vel. Vicces. De rávágom John Deere-ral. Mondom a cégem nevét is. Persze, járőröznek és láthatták már sokszor a parkolóban a kocsit. Ha sokszor látják, sokat dolgozok...
Szóbeli figyelmeztetést kaptam, amit nagyon köszönök! Büntetésnek, jöttek vagy öt kilométert mögöttem, fennfelejtett villogóval. Legalább láttam, nem csak én vagyok feledékeny. Mielőtt balra kellett kanyarodnom, ablak le, elakadás jelző villog, megütögetem a tetőt, mutatom, forog a lámpa.Lekapcsolták és két tenyeret láttam az első szélvédőjük mögött!
Megint azt kell írnom, normálisak a rendőrök! Legalább is velem.
2011.05.21. 19:34
bmw520ds írta:Nem élmény, de leírom, mert sok vita van a rendőrökről mindenfelé.
Éjjel értem haza, de reggel hétre jelenésem volt megint. Munka, nem szórakozás a késői hazatérés oka...
Nagyon fáradtan munkába indulva, már kicsi késéssel, bolt után haladok, utol érek egy sort, aminek a végén rendőrautó ballag. Írom ezt azért, mert 80km/h körül megyünk. Gondoltam, irányjelző és haladjunk...
Nem voltam ép a legjobb formámban, köszönés után, mindjárt megköszöntem a megállítást, mert eddig csak késésben voltam, most már el is kések!
Gondoltam, mert voltam olyan bátor és ráelőztem az autójukra, de inkább azt feleltem, nem tudom.
A világításommal volt a baj, szemet szúrt. Gondoltam, a xenon, jön a fél órás matekozás az ügyben, de folytatja a Biztos úr tovább, nincs felkapcsolva!
Megörültem, de le is fagytam, mert abszolút jogos amit mond, mert ott állunk a kocsi mögött és még mindig nincs felkapcsolva semmi...Ezt most bebuktam és ráadásul mattot kaptam. De folytatja az úr tovább: Ők mentek 90-nel, én megelőztem őket, akkor gyorsabban mentem mint 90km/h. Az agyam recseg, amúgy is kevés a munkába fogható része, de kuka fáradt vagyok még hozzá járulékban. Én haladok 90-nel. Utolérem önöket, akkor logikus hogy maguk nem 90-nel mentek, irányjelző, nézem az órámat, írt 100-at, de mivel tízet csal, így logikus hogy 90-nel előztem!Ők bizonyítani ezt nem tudják. Mondják. Nem is kell, mert én nem tagadom le, megelőztem a kocsijukat.
Most mi legyen?-kérdezik
Nem lehetne egy hatalmas fenékbe rúgással megoldani az ügyet, mert igazuk van, én viszont dolgozni megyek és ma is, holnap is a bírságra keresek ha ezért megbírságolnak. Látom meglepődnek, de szarban vagyok, mert nem kekeckedni, nem oktatni, hanem kérdőre vonni állítottak meg, most rajtuk áll a jó szerencsém! Kérdezték, hol, mit dolgozok? Mikor mondom hogy traktorozok, látom, olaj a tűzre...Mivel? Értem a célzást, egy trakis BMW-vel. Vicces. De rávágom John Deere-ral. Mondom a cégem nevét is. Persze, járőröznek és láthatták már sokszor a parkolóban a kocsit. Ha sokszor látják, sokat dolgozok...
Szóbeli figyelmeztetést kaptam, amit nagyon köszönök! Büntetésnek, jöttek vagy öt kilométert mögöttem, fennfelejtett villogóval. Legalább láttam, nem csak én vagyok feledékeny. Mielőtt balra kellett kanyarodnom, ablak le, elakadás jelző villog, megütögetem a tetőt, mutatom, forog a lámpa.Lekapcsolták és két tenyeret láttam az első szélvédőjük mögött!
2011.05.21. 20:56
Most mi legyen?-kérdezik
2011.05.21. 21:14
2011.05.21. 21:49
LeviM5 írta:Mai napon "mini" garázsnap, Crissnek ABS jeladót cseréltünk, meg ezt-azt.
(képek Crissnél, majd lesz, hátha más is nekiáll, nem nagy was ist das)
A szokásos jó hangulatban ténykedtünk, meg minden!![]()
Kocsi felemel, krokodil, ék, kézifék, ahogy kell. A kerék le, alámászok. Jobb első jeladót diagolta ki, hát faszán bevolt állva, adtam neki lazítót, 2 csavar fogja, megindult. Közben, megérzésem támadtErre felnézek, fejem felett 10cm-re a lengőkar, meg a futómű tornyosul. Kimászok. Mondom Chrissnek, Te, megérzésem volt, égből a Pityu! Mintha rámszólt volna, hogy azonnal húzzak a kocsi alól.
Bakoljuk alá a vasat, mert ebben a szar OBI-s kínai emelőben nem bízok. Alábakoltunk, rendben készlett, fasza minden. Próbaút, meki, dumálás, innen a szokásos.
Pityu az égből is figyel és vigyáz ránk, ebben biztos vagyok!
2011.05.22. 14:08
BMWFUN írta:bmw520ds írta:Nem élmény, de leírom, mert sok vita van a rendőrökről mindenfelé.
Most mi legyen?-kérdezik
Mint a mellékelt szitu is mutatja, az ügy kimenetelében az ő emberségükön kívül sokban függ a polgár reakciója is az adott szituációban.
Mint más sokszor megbizonyosodhattunk róla, Gabi minden esetben a szavak embere, ráadásul képes volt hideg fejjel mérlegelni.
Hasonló képességű szereplőkkel játszódott le a következő eset.
Az ismerősöm kicsit túllépte a megengedett sebességet és megállította a rendőr. (nem szó szerint)
-Jó napot! Miért hajt ilyen gyorsan?
-Mert nem láttam, hogy itt állnak!
Az őszinte és meglepő válasz miatt simán tovább engedték.
2011.05.22. 14:13
2011.05.22. 14:16
LeviM5 írta:Mai napon "mini" garázsnap, Crissnek ABS jeladót cseréltünk, meg ezt-azt.
(képek Crissnél, majd lesz, hátha más is nekiáll, nem nagy was ist das)
A szokásos jó hangulatban ténykedtünk, meg minden!![]()
Kocsi felemel, krokodil, ék, kézifék, ahogy kell. A kerék le, alámászok. Jobb első jeladót diagolta ki, hát faszán bevolt állva, adtam neki lazítót, 2 csavar fogja, megindult. Közben, megérzésem támadtErre felnézek, fejem felett 10cm-re a lengőkar, meg a futómű tornyosul. Kimászok. Mondom Chrissnek, Te, megérzésem volt, égből a Pityu! Mintha rámszólt volna, hogy azonnal húzzak a kocsi alól.
Bakoljuk alá a vasat, mert ebben a szar OBI-s kínai emelőben nem bízok. Alábakoltunk, rendben készlett, fasza minden. Próbaút, meki, dumálás, innen a szokásos.
Pityu az égből is figyel és vigyáz ránk, ebben biztos vagyok!