![]() |
2010.12.14. 20:46
szekeres írta:strobi írta:Valaki tud ajánlani olyan embert aki munkaügyi-jogban otthonosan mozog?!
Megvertél egy alkalmazottat?
2010.12.14. 20:48
Imco írta:strobi írta:Valaki tud ajánlani olyan embert aki munkaügyi-jogban otthonosan mozog?!
Melyik oldalon vagy? Ügyvéd jó?
2010.12.14. 20:58
strobi írta:Imco írta:strobi írta:Valaki tud ajánlani olyan embert aki munkaügyi-jogban otthonosan mozog?!
Köszönöm kaptam egy jó ügyvédet aki erre van specializálódva...![]()
Én vagyok az akit baszogtatni akar a munkaügy...![]()
De rábasztak...
2010.12.14. 21:10
lepke írta:
Helo strobi
Ha ez megnyugtat akkor leírom
Munkaügyi Bíróságnál MINDIG a Munkáltató húzza a rövidebbet
2010.12.14. 21:28
strobi írta:lepke írta:
Helo strobi
Akkor lehet,hogy én leszek a Tisztelet a kivételnek...
2010.12.14. 21:39
lepke írta:strobi írta:Imco írta:strobi írta:Valaki tud ajánlani olyan embert aki munkaügyi-jogban otthonosan mozog?!
Köszönöm kaptam egy jó ügyvédet aki erre van specializálódva...![]()
Én vagyok az akit baszogtatni akar a munkaügy...![]()
De rábasztak...
Helo strobi
2010.12.14. 21:40
lepke írta:Helo
Megittam 1,5 liter bort 1dl Whisky és felszívtam egy csík Kokót is
Ezek útán még kocsikáztam egy kört
F@sza gyerek vagyok
2010.12.15. 11:48
2010.12.15. 14:02
szekeres írta:HElo
Végre van rendes netem!15 el, megy!
2010.12.15. 15:50
lepke írta:szekeres írta:HElo
Végre van rendes netem!15 el, megy!
Helo
Ennek nagyon örülünk Lacikám
2010.12.15. 17:04
2010.12.15. 17:11
Morello írta:Sziasztok,
van otthon valaki PNA-témában? GPS-t akarok venni ajándékba a tesómnak 40,000Ft körüli áron, de semmit nem értek hozzá. Németo-Magyaro. között ingázik.
2010.12.15. 17:20
Morello írta:Sziasztok,
van otthon valaki PNA-témában? GPS-t akarok venni ajándékba a tesómnak 40,000Ft körüli áron, de semmit nem értek hozzá. Németo-Magyaro. között ingázik.
2010.12.16. 17:31
Ez a baj! Be kellene veretni a cellába, hogy lássa a sok bátor alkesz, ez is megtörténhet a mámor után!!!!Meg felejtős a kábszer mert elvégezte a rehabilitációt azóta???He?! De akkor abban a helyzetben tele volt mint a déli busz! Viselje következményét! Ez Magyarország...lepke írta:Helo
F@sza gyerek vagyok
2010.12.16. 17:45
bmw520ds írta:Ez a baj! Be kellene veretni a cellába, hogy lássa a sok bátor alkesz, ez is megtörténhet a mámor után!!!!Meg felejtős a kábszer mert elvégezte a rehabilitációt azóta???He?! De akkor abban a helyzetben tele volt mint a déli busz! Viselje következményét! Ez Magyarország...lepke írta:Helo
F@sza gyerek vagyok
2010.12.16. 19:19
lepke írta:bmw520ds írta:Ez a baj! Be kellene veretni a cellába, hogy lássa a sok bátor alkesz, ez is megtörténhet a mámor után!!!!Meg felejtős a kábszer mert elvégezte a rehabilitációt azóta???He?! De akkor abban a helyzetben tele volt mint a déli busz! Viselje következményét! Ez Magyarország...lepke írta:Helo
F@sza gyerek vagyok
Helo
Felfüggesztett büntetést kap és elveszik a jogosítványát 5-évre
2010.12.16. 20:49
szekeres írta:lepke írta:bmw520ds írta:Ez a baj! Be kellene veretni a cellába, hogy lássa a sok bátor alkesz, ez is megtörténhet a mámor után!!!!Meg felejtős a kábszer mert elvégezte a rehabilitációt azóta???He?! De akkor abban a helyzetben tele volt mint a déli busz! Viselje következményét! Ez Magyarország...lepke írta:Helo
F@sza gyerek vagyok
Helo
Ha én lettem volna, akkor le is csuktak volna... NEM értem az ilyen médiafaszoknak miért kegyelmeznek. Emlékeztek a Császár Elődre?
2010.12.16. 20:59
lepke írta:szekeres írta:lepke írta:bmw520ds írta:Ez a baj! Be kellene veretni a cellába, hogy lássa a sok bátor alkesz, ez is megtörténhet a mámor után!!!!Meg felejtős a kábszer mert elvégezte a rehabilitációt azóta???He?! De akkor abban a helyzetben tele volt mint a déli busz! Viselje következményét! Ez Magyarország...lepke írta:Helo
F@sza gyerek vagyok
Helo
Ha én lettem volna, akkor le is csuktak volna... NEM értem az ilyen médiafaszoknak miért kegyelmeznek. Emlékeztek a Császár Elődre?
Helo
Még nem volt Itélet![]()
Ezt csak ÉN gondolom így és Nagy valószínűséggel ez fog történni
2010.12.19. 15:42
szekeres írta:lepke írta:szekeres írta:lepke írta:bmw520ds írta:Ez a baj! Be kellene veretni a cellába, hogy lássa a sok bátor alkesz, ez is megtörténhet a mámor után!!!!Meg felejtős a kábszer mert elvégezte a rehabilitációt azóta???He?! De akkor abban a helyzetben tele volt mint a déli busz! Viselje következményét! Ez Magyarország...lepke írta:Helo
F@sza gyerek vagyok
Helo
Helo
Még nem volt Itélet![]()
Ezt csak ÉN gondolom így és Nagy valószínűséggel ez fog történni
hELO
JAja tudom, ... nekem vették már el a jodsim, csak részeg voltam... majd elmesélem, nem randaliroztam, de megér a sztori egy topikot is
Lényeg, h. egyből bevittek, meg azonnal minden, és még koko se volt... Erre gondoltam. Az iéyennek 1-2 év fokház kellene az ilyeneknek. + még le is lépett...a helyszinről.
2010.12.19. 15:47