![]() |
2010.06.21. 11:34
LACIKAtraffipaxboltHU írta:Krapu írta:Sajnálom, hogy nem lehettem ott, biztos jó volt, de legközelebb már remélem sikerül. Majd viszek, akkor 3-4 fegyvert (fáma II, III, Stalker) hogy lehessen válogatni
Előtte vegyél 1 autót!![]()
2010.06.21. 12:02
Krapu írta:LACIKAtraffipaxboltHU írta:Krapu írta:Sajnálom, hogy nem lehettem ott, biztos jó volt, de legközelebb már remélem sikerül. Majd viszek, akkor 3-4 fegyvert (fáma II, III, Stalker) hogy lehessen válogatni
Gondoltam, hogy ezt fogod írni![]()
C320-szal mégsem állíthattam volna be (persze benzines és még AMG is)
Egyébként folyamatban van a vétel, de tudod nagyon jól, hogy nehéz venni olyat, ami egyben van...
2010.06.21. 13:34
jackson írta:Krapu írta:LACIKAtraffipaxboltHU írta:Krapu írta:Sajnálom, hogy nem lehettem ott, biztos jó volt, de legközelebb már remélem sikerül. Majd viszek, akkor 3-4 fegyvert (fáma II, III, Stalker) hogy lehessen válogatni
Gondoltam, hogy ezt fogod írni![]()
C320-szal mégsem állíthattam volna be (persze benzines és még AMG is)
Egyébként folyamatban van a vétel, de tudod nagyon jól, hogy nehéz venni olyat, ami egyben van...
Legalább lealáztam volna azt az AMG-t is haza jövet![]()
De azért szívesen várunk legfeljebb kint állsz meg a kocsival a problémákat elkerülendő.![]()
Haza felé villogtak rám és vinyogott is egy észak balatoni település után a detektor a szerv mért a falu vége de tábla kint a p.....ban helyen. Szokásos köcsögség
Jackson, aki szerint görbüljenek meg
2010.06.21. 13:41
2010.06.21. 14:25
Krapu írta:
A motor nem AMG, de a futómű meg a fékek az. 540i biztos megeszi:)
Még nincs blokkolód, hogy írtad, hogy vinnyogott a detektor.
2010.06.21. 14:31
jackson írta:Krapu írta:
A motor nem AMG, de a futómű meg a fékek az. 540i biztos megeszi:)
Még nincs blokkolód, hogy írtad, hogy vinnyogott a detektor.
Szemfüles vagy csak nem olvastad a korábbi hozzászólásokat.
Nekem egy Bell Target Euro 550 figyel az ablak alján. És a szerv annyira béna volt hogy még ott is visított pedig voltunk vagy 50-100méterre.
Jackson, aki a radarok miatt vette annó 150eFt kemény pénzért
2010.06.21. 14:32
2010.06.21. 17:06
Krapu írta:A legjobban az 540i fogott megBrutál lehet...
2010.06.21. 19:04
Krapu írta:Egy fontos információ, hátha segít: teszteltük a ledes blokkolókat és gyakorlatilag a 103-as mindegyiket átlövi 100méteren belül, sőt még FIII-nál is volt olyan, hogy mérhető volt. Ledesek között a blinder muzsikált a legjobban, de akkor már inkább ceptor vagy g9 hiszen annyiért már majdnem lehet kapni. Hátra meg életveszélyes tenni bármilyen ledes motyót, lehet 3 fejes, 5 fejes akár 100.
Hogyha valaki méretni akar, akkor esetleg stalkerrel is meg tudjuk nézni, csak előtte csörögjön. Stalker is van olyan brutál, mint az FII (lehet hogy még jobban??)
2010.06.21. 20:22
LACIKAtraffipaxboltHU írta:
Jackson, aki mint moderátor törölte az idézetet
2010.06.21. 21:47
LACIKAtraffipaxboltHU írta:Krapu írta:LACIKAtraffipaxboltHU írta:Jackson, aki mint moderátor törölte az idézetet
2010.06.21. 21:53
lepke írta:Helo
Lenne egy kérdésem mind a kettőtökhöz
MIT szóltok az SZSZR-blokkolóhoz![]()
![]()
üdv zoli
2010.06.21. 21:59
LACIKAtraffipaxboltHU írta:lepke írta:Helo
![]()
üdv zoli
HÉTFŐ este 10 körül már erős találós kérdés ez... bővebben?
Ui.:Gyönyörű a 35d,nagyon egyedi a felnid,nem sokon láttam még! Gyári e60 felni,vagy csak 35d-re rakják ha úgy kéred Wallisnál,vagy e65...? A talin akartam mondani,csak nem volt rá alkalmam,hogy ha esetleg fontolgatnád a 35d chipelését,semmiképp ne tedd! Az öregébe Alpina vezérlést íratott az 1. tulaja,azt hiszem most jött haza 3-adjára váltóstól... :SS Nemrég nagy nehezen visszaírták a vezérlést gyárira,valószínűleg marad is így! Kellemes estét!
2010.06.21. 22:22
2010.06.21. 22:25
lepke írta:Helo
![]()
2010.06.21. 22:27
Oroszlan írta:Szerintem most kéne befejezni, ha vitátok van, azt inkább pü-ben szíveskedjetek vagy telefonon.
Ide inkább konkrét szakmai érveket kellene írni, arra még kíváncsiak is lennénk, de ebbe a kategóriába az " Amikor te még az óvodában kanalaztad a tejbegrízt ..." szöveg nem tartozik bele.
A fórum alapja nem az életkor, ha igen, akkor most aki 30 év alatt van, az mindenki köszönjön nekem csókolom-ot ?
És illene tisztelettel viseltetni a másik iránt.
Elnézést kérek.
2010.06.21. 22:32
Oroszlan írta:Szerintem most kéne befejezni, ha vitátok van, azt inkább pü-ben szíveskedjetek vagy telefonon.
Ide inkább konkrét szakmai érveket kellene írni, arra még kíváncsiak is lennénk, de ebbe a kategóriába az " Amikor te még az óvodában kanalaztad a tejbegrízt ..." szöveg nem tartozik bele.
A fórum alapja nem az életkor, ha igen, akkor most aki 30 év alatt van, az mindenki köszönjön nekem csókolom-ot ?
Elnézést kérek.
2010.06.21. 22:34
Elnézést kérek.
2010.06.21. 22:38
lepke írta:Oroszlan írta:Szerintem most kéne befejezni, ha vitátok van, azt inkább pü-ben szíveskedjetek vagy telefonon.
Elnézést kérek.
Helo
Már megbeszéltük párszor mit jelent az ....elnézést....![]()
![]()
![]()
Még most sem kaptam választ a blokkolóra
Mit a véleményetek erről..SZSZR... mindentől véd
üdv zoli
2010.06.21. 22:38
Krapu írta:Oroszlan írta:Szerintem most kéne befejezni, ha vitátok van, azt inkább pü-ben szíveskedjetek vagy telefonon.
Elnézést kérek.
Ne haragudj Oroszlán, de Lacika személyeskedése ezt hozta ki belőlem, ugyanis olyan információ hangzott el, mely szakmai szemmel igencsak kétséges. Részemről ennyi. Vita lezárva.