Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: OFF autók

2012.04.30. 23:14

bmw520ds írta:
kzolee írta:
bmw520ds írta:Simi!
Simikém!
Idenézz mit találtam!
Nem gondolkozol el a cserén? Nagyszerű gépjármű! Láttad a kulcsot? Mint a bicska. :shock: Önvédelemre is alkalmas!
Dizl, éj six, nájsz, mekkora műszerek! Még szemüveg nélkül is látni mindent! A V6 ereje? A hangja! Ez egy igazi élményautó! A többieket nem borzasztom, mert úgysem értékelik az életérzést... :mrgreen:

Ismerősnek van ilyen, újonnan vette, 0 km-esen szalonból. Az első meglepetés az ajándékba kapott 1 l motorolaj volt. Mondták neki, hogy 1000 km után öntse bele. Azóta minden ezer km-nél önti bele... Kétszer volt gariban turbócsere, harmadjára már garanciaidőn túl. 130 ezer km-nél jár, ő már nem fog ilyen márkájú autót venni többet...

Élményautó, az igaz, rosszélményautó. :D

Más kárának örülni...Én azt nem írtam hogy tartós is!!! :mrgreen:

:mrgreen:

2012.06.20. 22:35

Ezt látnotok kell!
Szerintem gyönyörű !
Alfa Romeo 6C 2500S

Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek jlaci74 az itt látható tagok köszönték meg: hamoriarpi
Értékelés: 4.76%

2012.06.22. 22:30

Kép

2012.06.22. 23:19

jlaci74 írta:Kép

Az avatarod jobban tetszik! :wink:

2012.06.30. 13:21

Szar dolog a sok pénz. Nem tudsz vele mihez kezdeni... És ez az eredménye. :facepalm:
Vagy a Swaró szponzorálja! :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

2012.06.30. 14:10

LeviM5 írta:Szar dolog a sok pénz. Nem tudsz vele mihez kezdeni... És ez az eredménye. :facepalm:
Vagy a Swaró szponzorálja! :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Ami jó ebben az autóban, az is BMW! :)
Sőt, talán ennek néhány példányába rakták bele a BMW V16-os motorját, amit az egyik 7-es szériába terveztek!
B.

2012.06.30. 14:30

Berkut írta:Ami jó ebben az autóban, az is BMW! :)
Sőt, talán ennek néhány példányába rakták bele a BMW V16-os motorját, amit az egyik 7-es szériába terveztek!
B.

Meg a 8-asba :franko:

2012.07.06. 18:14

Leégett Ferrari Budapesten

2012.07.09. 22:45

Üdv Klubtársak!

Hétvégén vasárnap itt helyben Kisteleken nálunk volt egy motoros találkozó+egy kis drift Ladákkal.

Megosztanék veletek pár képet :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Szeretek motorozni,de nekem csak egy szépen helyreállított NDK gépem van,amit hobbicélra használok ha itthon vagyok.
Egyszer egy gyorsasági BMW lenne az álom... DE... :( :(

2012.07.18. 21:51

Gyönyörüség Kép

iPhone Tapatalk

2012.07.18. 22:10

admin írta:Gyönyörüség Kép

iPhone Tapatalk

Helo
Ennek az agyával van agy kis baj :facepalm:
Mert nem hiszem hogy ez a műalkotás csak úgy (( JÖTT )) volna

2012.08.07. 17:54

Mikor magasan ülök, sokszor látom hogy off autóban ülő anyósülésben pöffeszkedő nők, a lábukat a műszerfal tetejére rakják.
Ez nem esztétikus, de, mire számítanak egy frontális ütközésnél? Ha nem repülnek ki a szélvédővel egyetemben, vajon a légzsákkal rendelkező autónál, mennyire csukja a combcsontot a gerinc vonalához hozzá? :roll: A szerető párja, miért nem figyelmezteti erre a veszélyre?

2012.08.07. 17:57

bmw520ds írta:Mikor magasan ülök, sokszor látom hogy off autóban ülő anyósülésben pöffeszkedő nők, a lábukat a műszerfal tetejére rakják.
...

Sajna nem csak az off-okra jellemző!

2012.08.18. 16:31

Ferrarit valaki?

Akciós Ferrarik árasztották el a használtpiacot

2012.08.18. 19:49

ez olyan, hogy sokan azért nem csatolják be magukat, mert kényelmetlen. Az ablakon kirepülni, meg össze vissza törnie magát biztos kényelmesebb.

bmw520ds írta:Mikor magasan ülök, sokszor látom hogy off autóban ülő anyósülésben pöffeszkedő nők, a lábukat a műszerfal tetejére rakják.
Ez nem esztétikus, de, mire számítanak egy frontális ütközésnél? Ha nem repülnek ki a szélvédővel egyetemben, vajon a légzsákkal rendelkező autónál, mennyire csukja a combcsontot a gerinc vonalához hozzá? :roll: A szerető párja, miért nem figyelmezteti erre a veszélyre?

2012.08.18. 20:20

Ezt most lőttem a Csabacenter parkolójában.

Kép

Kép

Kép

2012.08.18. 20:31

zoley88 írta:ez olyan, hogy sokan azért nem csatolják be magukat, mert kényelmetlen. Az ablakon kirepülni, meg össze vissza törnie magát biztos kényelmesebb.

Gyakorlati tapasztalatom, hogy van amikor jobb ha repülsz!

Ezért soha sem kapcsolom be magam, kivéve ha nem tudom kiiktatni a csipogót.
Nem mondom, hogy követendő, de ez nálam fix.

2012.08.18. 20:37

nyilván van olyan helyzet, mikor jobb kirepülni, de ez jelentős kisebbség. Nem véletlen találták ki az övet, meg mellé a légzsákot, a törésteszteket sem kikapcsolt övvel szokás nézni. Én is rászólok a barátnőmre, ha nem csatolja be magát.
A taxis sem azért nem csatolja be magát, mert az biztonságosabb, hanem a sok ki beszállás, meg fizetési, egyéb mobilitási dolgok miatt :) (anno direkt megkérdeztem már egy taxist erről)
Imco írta:
zoley88 írta:ez olyan, hogy sokan azért nem csatolják be magukat, mert kényelmetlen. Az ablakon kirepülni, meg össze vissza törnie magát biztos kényelmesebb.

2012.08.18. 20:59

Imco írta:

Hogy is fogalmazzak finoman :D Elég balga vagy...

2012.08.18. 22:32

Természetesen kell a biztonsági öv, de azért lehetne rajta vitatkozni, hogy jogos-e, hogy kötelezik.
pl. ha télen -15 fokban egy sortban meg papucsban ugrasz ki bevásárolni, azért nem büntetnek, pedig tüdőgyulladást kapsz és belehalsz. Ha leugorsz a 3.emeleti erkélyről, akkor sem büntetnek meg, pedig lehet, hogy szétloccsansz az aszfalton. Ilyen esetekben miért nem érdekel senkit a biztonságunk??? Csak akkor ha autóban ülsz.
Hozzászólás küldése

VigLink badge