![]() |
2011.01.13. 19:21
jackson írta:PMiki írta:Reméltem, hogy ennek a topicnak csak olvasója leszek, hát nem így lett:
PMiki
Bakter pereld be őket. Nézd már 82-vel közeledik a tábla. Akkor te a relativían csak 48-al jöttél.
Jackson, aki megnézte a képet.
2011.01.13. 19:59
XenonBalazs írta:jackson írta:PMiki írta:Reméltem, hogy ennek a topicnak csak olvasója leszek, hát nem így lett:
PMiki
Bakter pereld be őket. Nézd már 82-vel közeledik a tábla. Akkor te a relativían csak 48-al jöttél.
Basszus ez a laser még ködben is lát???? Bíztam benne, hogy nem. De nem baj lassan érkeznek a blokkolóim3 előre az jó?
2011.01.13. 20:44
,jackson írta:PMiki írta:Reméltem, hogy ennek a topicnak csak olvasója leszek, hát nem így lett:
PMiki
2011.01.13. 21:41
szekeres írta:XenonBalazs írta:jackson írta:PMiki írta:Reméltem, hogy ennek a topicnak csak olvasója leszek, hát nem így lett:
PMiki
Basszus ez a laser még ködben is lát???? Bíztam benne, hogy nem. De nem baj lassan érkeznek a blokkolóim3 előre az jó?
Ezzel mindenképpen érdemes foglalkozni, született már ítélet ilyen esetben!
A tábla ugyanis bezavarja a lézert és a tábla és megadott sebesség, + a táblához viszonyítottan a kocsi sebességét ki lehet számoltatni szakértővel.
Ezt lényegében az ominózus kép igazolja is!
2011.01.13. 22:20
2011.01.13. 22:47
Imco írta:Lehet benéztem ma egy lakott területet.
Igaz szerencsém volt, mert gondolkoztam, hogy beforduljak-e.
Így csak 70 körül lehet, ha lesz valami.
A kancsó banda.
Civil fekete G astra.
Ráadásul nem is rendőrségi.
Reménykedem...
2011.01.13. 23:12
Imco írta:Lehet benéztem ma egy lakott területet.
A kancsó banda.
Civil fekete G astra.
Reménykedem...
2011.01.13. 23:25
lepke írta:Imco írta:Lehet benéztem ma egy lakott területet.
A kancsó banda.
Civil fekete G astra.
Reménykedem...
Helo Imco
Legalább Klubtag leszel ebben a topikban is![]()
![]()
2011.02.02. 17:39
2011.02.02. 18:31
admin írta:Megvan életem első gyorshajtásos büntije2hét alatt kiküldték a nyilatkozat kérőt a céghez mivel a céges autóval történt a dolog.De nem Szombathelyről jött hanem a Pest megyei rendőrségtől.És még csak kép sincs.50 helyet kemény 64-el mentem
Azt se írták hogy menyi a bünti.
És mivel csak olyan helyen mérnek ahol nagy a baleset veszély legalábbis ők a tv-be ezt állítják.Na ez a történet a Budaörsi Tesco mögötti Kinizsi úton volt(kb Emánuel nagyker után)Itt alig van forgalom mert mindenki a pályán jár.
2011.02.02. 18:33
jackson írta:
Jackson, aki üdvözöl a "fizettünk és vétünk" klubban
2011.02.02. 18:49
Se kép se összeg nem volt a levélbe lehet majd amit nekem küldenek abban lesz.jackson írta:admin írta:Megvan életem első gyorshajtásos büntije2hét alatt kiküldték a nyilatkozat kérőt a céghez mivel a céges autóval történt a dolog.De nem Szombathelyről jött hanem a Pest megyei rendőrségtől.És még csak kép sincs.50 helyet kemény 64-el mentem
És mivel csak olyan helyen mérnek ahol nagy a baleset veszély legalábbis ők a tv-be ezt állítják.Na ez a történet a Budaörsi Tesco mögötti Kinizsi úton volt(kb Emánuel nagyker után)Itt alig van forgalom mert mindenki a pályán jár.
És képet tudsz felrakni? Vagy az majd akkor jön amikor már te kapod meg?
2011.02.02. 19:05
admin írta:Megvan életem első gyorshajtásos büntije2hét alatt kiküldték a nyilatkozat kérőt a céghez mivel a céges autóval történt a dolog.De nem Szombathelyről jött hanem a Pest megyei rendőrségtől.És még csak kép sincs.50 helyet kemény 64-el mentem
2011.02.02. 19:18
2011.02.02. 21:40
admin írta:Se kép se összeg nem volt a levélbe lehet majd amit nekem küldenek abban lesz.jackson írta:admin írta:Megvan életem első gyorshajtásos büntije2hét alatt kiküldték a nyilatkozat kérőt a céghez mivel a céges autóval történt a dolog.De nem Szombathelyről jött hanem a Pest megyei rendőrségtől.És még csak kép sincs.50 helyet kemény 64-el mentem
2011.02.02. 21:44
Morello írta:admin írta:Megvan életem első gyorshajtásos büntije2hét alatt kiküldték a nyilatkozat kérőt a céghez mivel a céges autóval történt a dolog.De nem Szombathelyről jött hanem a Pest megyei rendőrségtől.És még csak kép sincs.50 helyet kemény 64-el mentem
Küldtek kódot, amivel megnézheted magad?
Tuti, hogy közig.bírság lesz?
2011.02.02. 21:48
Ismerem az oldalt mert a sógor képeit néztem márlepke írta:admin írta:Se kép se összeg nem volt a levélbe lehet majd amit nekem küldenek abban lesz.jackson írta:admin írta:Megvan életem első gyorshajtásos büntije2hét alatt kiküldték a nyilatkozat kérőt a céghez mivel a céges autóval történt a dolog.De nem Szombathelyről jött hanem a Pest megyei rendőrségtől.És még csak kép sincs.50 helyet kemény 64-el mentem
Helo
Majd ide kel beírni KÉT adatot és felhozza a képeket
,,,,,,,,,,,, KATT IDE ,,,,,,,,,
2011.02.02. 21:52
Úgy tudom,hogy közig bírság 67 v.68-tól van csak.Morello írta:admin írta:Megvan életem első gyorshajtásos büntije2hét alatt kiküldték a nyilatkozat kérőt a céghez mivel a céges autóval történt a dolog.De nem Szombathelyről jött hanem a Pest megyei rendőrségtől.És még csak kép sincs.50 helyet kemény 64-el mentem
2011.02.02. 21:55
gabec írta:Úgy tudom,hogy közig bírság 67 v.68-tól van csak.Morello írta:admin írta:Megvan életem első gyorshajtásos büntije2hét alatt kiküldték a nyilatkozat kérőt a céghez mivel a céges autóval történt a dolog.De nem Szombathelyről jött hanem a Pest megyei rendőrségtől.És még csak kép sincs.50 helyet kemény 64-el mentem
2011.02.03. 01:45
muhaati írta:Ennyit a mi kormányunk "polgármegvédő" koránnyugdíjbamenő léhűtő eltartottjainkról.
A postást lehet baszogatni, a nem problémás helyeken gyorshajtásért büntetni, az megy. A tolvajokat, bűnözőket elkapni az már macerás. Azzal már dolgozni kellene, és különben sincs belőle lóvé. EZ VAN.
( Azért ide a végére bele kell szerkesztenem, hogy találkoztam már normális, segítőkész rendőrrel is! )
muhaati írta:Ennyit a mi kormányunk "polgármegvédő" koránnyugdíjbamenő léhűtő eltartottjainkról.
koránnyugdíjbamenő
léhűtő eltartottjaink