![]() |
2010.11.28. 21:46
Akkor még volt mit eladni és minden hepi voltbmw520ds írta:Sok a furcsaság. Eddig jó volt? Fidesz idejében is így volt, akkor miért nem nyúltak hozzá? Most meg fel van adva a választás lehetősége?Imco írta:bmw520ds írta:Nyugdíjpénztár ügyben mit gondoltok?
Hányinger keltő az egész. Az idexen már könyvet írtak róla.
2010.11.28. 21:59
admin írta:Lassan befagy a Duna és lehet koronázni.
2010.11.28. 22:14
admin írta:Akkor még volt mit eladni és minden hepi voltbmw520ds írta:Sok a furcsaság. Eddig jó volt? Fidesz idejében is így volt, akkor miért nem nyúltak hozzá? Most meg fel van adva a választás lehetősége?Imco írta:bmw520ds írta:Nyugdíjpénztár ügyben mit gondoltok?
Hányinger keltő az egész. Az idexen már könyvet írtak róla.Most elfogyott az eladni való a narancssárgáknak meg üres a zsebük.
Ez arról szól hogy hivatalosan kiraboljuk a lakosságot!!![]()
![]()
De a birka népnek király kellett hát tessék meg kapták.Lassan befagy a Duna és lehet koronázni.(Vagy akasztani:-) )
2010.11.28. 22:28
lepke írta:Helo
A Nyugdíjpénztáras akció csak a kezdet a megszorításoknak és a Pénzbehajtásnak
Majd Januártól várható az Adó és egyéb Szolgáltatás áremelése
2010.11.28. 22:34
2010.11.28. 22:39
2010.11.28. 22:41
Imco írta:Januártól...
Kíváncsi leszek a z APEH és a VPOP házasságára.
20-22000-es szervezetet hoznak létre.
Lesz még itt diktatúra!![]()
![]()
![]()
2010.11.28. 22:44
tibi666 írta:Jaj, de féltek.
Amit ti csináltatok, annak az volt a neve, hogy proletárDIKTATÚRA. Úgyhogy biztosan tudjátok, miről beszéltek, mikor a diktatúrát hozzátok szóba.
2010.11.28. 22:47
admin írta:Akkor még volt mit eladni és minden hepi voltbmw520ds írta:Sok a furcsaság. Eddig jó volt? Fidesz idejében is így volt, akkor miért nem nyúltak hozzá? Most meg fel van adva a választás lehetősége?Imco írta:bmw520ds írta:Nyugdíjpénztár ügyben mit gondoltok?
Hányinger keltő az egész. Az idexen már könyvet írtak róla.Most elfogyott az eladni való a narancssárgáknak meg üres a zsebük.
![]()
De a birka népnek király kellett hát tessék meg kapták.Lassan befagy a Duna és lehet koronázni.(Vagy akasztani:-) )
2010.11.28. 22:50
admin írta:tibi666 írta:Jaj, de féltek.
Amit ti csináltatok, annak az volt a neve, hogy proletárDIKTATÚRA. Úgyhogy biztosan tudjátok, miről beszéltek, mikor a diktatúrát hozzátok szóba.
Gondolom te rengeteg nyugdíj járulékot fizettél már be![]()
2010.11.28. 22:51
Nem kell mindent az elvtársakra kenihamoriarpi írta:admin írta:Akkor még volt mit eladni és minden hepi voltbmw520ds írta:Sok a furcsaság. Eddig jó volt? Fidesz idejében is így volt, akkor miért nem nyúltak hozzá? Most meg fel van adva a választás lehetősége?Imco írta:bmw520ds írta:Nyugdíjpénztár ügyben mit gondoltok?
![]()
Ne felejtsük már el azt a nyomvonalat, amin ide jutottunk a tisztelt elvtásak segítségével...
2010.11.28. 22:51
hamoriarpi írta:admin írta:Akkor még volt mit eladni és minden hepi voltbmw520ds írta:Sok a furcsaság. Eddig jó volt? Fidesz idejében is így volt, akkor miért nem nyúltak hozzá? Most meg fel van adva a választás lehetősége?Imco írta:bmw520ds írta:Nyugdíjpénztár ügyben mit gondoltok?
![]()
Ne felejtsük már el azt a nyomvonalat, amin ide jutottunk a tisztelt elvtásak segítségével...
2010.11.28. 22:53
tibi666 írta:Jaj, de féltek.
2010.11.28. 22:55
szekeres írta:
Na igen, az MSZP célja most pont ez. A hirtelen gondolkodás elősegítése!
annó:
- ők találták ki a magán pénztárakat, PRIVATIZÁLTÁK A PÉNZETEKET!!! Most a fidesz vissza államosít, hogy NE LOPJANAK EL MÉG TÖBBET BELŐLE!!! NEm értem mi ezzel a baj. A vizzel, gázzal árammal és a bankokkal is ezt csinálnám...
- nem kell elfelejteni, a nyugdíj megszorításokat, az el mult években. AKkor nem papoltak...
2010.11.28. 22:55
admin írta:Nem kell mindent az elvtársakra kenihamoriarpi írta:admin írta:Akkor még volt mit eladni és minden hepi voltbmw520ds írta:Sok a furcsaság. Eddig jó volt? Fidesz idejében is így volt, akkor miért nem nyúltak hozzá? Most meg fel van adva a választás lehetősége?Imco írta:bmw520ds írta:Nyugdíjpénztár ügyben mit gondoltok?
![]()
Ne felejtsük már el azt a nyomvonalat, amin ide jutottunk a tisztelt elvtásak segítségével...![]()
A nyugdíj pénztárak már működtek akkor is amikor a Fidesz kormányon volt.Ja csak akkor a Bokros csomagnak köszönhetően tele volt a kasza.Így volt miből dőzsölni
2010.11.28. 22:56
2010.11.28. 22:58
touring írta:szekeres írta:
Na igen, az MSZP célja most pont ez. A hirtelen gondolkodás elősegítése!
annó:
- ők találták ki a magán pénztárakat, PRIVATIZÁLTÁK A PÉNZETEKET!!! Most a fidesz vissza államosít, hogy NE LOPJANAK EL MÉG TÖBBET BELŐLE!!! NEm értem mi ezzel a baj. A vizzel, gázzal árammal és a bankokkal is ezt csinálnám...
- nem kell elfelejteni, a nyugdíj megszorításokat, az el mult években. AKkor nem papoltak...
Még a MOL-t kéne valahogy államosítani. Az nagyon nagy lenne.
2010.11.28. 23:00
tibi666 írta:
Ellenben elolvastam a tervezetet, és nem arról beszélek, hogy stadiont fognak építeni belőle, és hasonló baromságok.... Nem lopják el a befizetett pénzt, le írva világosan, hogy egyéni, házastársi részre örökölhető számlán lesz nyilvántartva a pénzed....
tibi666 írta:Nyilván mindenki magából indul ki, ha az mszp-szdsz lenne hatalmon, én is félnék a helyetekben. Az mszp meg képes olyat nyilatkozni, hogy ők a munkások, meg a nyugdíjasok pártja, aztán csak ott nem csavarta a tökünket, ahol nem tudta.
2010.11.28. 23:03
Márcsak azért sem lesz jobb, mert annyira el van rontva a dolog, hogy egy szigorúan meghatározott pályán egyensúlyozunk a szakadék szélén, mindenkinek kiszolgáltatva. Most már jöhet bárki. Ebben egyetértek. Abban viszont nem, hogy szerintem ha 2002-ben a jobb oldal nyer, nem itt tartanánk. Persze a ha volna kezdetű dolgoknak limitált a mondanivalójuk, tudom.admin írta:tibi666 írta:
Ellenben elolvastam a tervezetet, és nem arról beszélek, hogy stadiont fognak építeni belőle, és hasonló baromságok.... Nem lopják el a befizetett pénzt, le írva világosan, hogy egyéni, házastársi részre örökölhető számlán lesz nyilvántartva a pénzed....
Nem kell ezt így túlkomplikálni adják ide a pénzt és januártól egy fillért se fizetek se én se a munkáltatóm a kaszába és majd én gyűjtögetem meg be fektetem magamnak öreg koromra.tibi666 írta:Nyilván mindenki magából indul ki, ha az mszp-szdsz lenne hatalmon, én is félnék a helyetekben. Az mszp meg képes olyat nyilatkozni, hogy ők a munkások, meg a nyugdíjasok pártja, aztán csak ott nem csavarta a tökünket, ahol nem tudta.
Ha vissza olvasnál akkor látnád egyik pártnak se vagyok tagja.Mert mindegyik egy tolvaj banda, és 20 éve szívja a vérünket.Ezért nincs is félni valóm!
De tudom jön a duma majd 10 év múlva jobb(ezt mondják 20éve) lesz de ez engem nem hat meg mert én most élek
2010.11.28. 23:04
admin írta:tibi666 írta:
Nem kell ezt így túlkomplikálni adják ide a pénzt és januártól egy fillért se fizetek se én se a munkáltatóm a kaszába és majd én gyűjtögetem meg be fektetem magamnak öreg koromra.tibi666 írta:Nyilván mindenki magából indul ki, ha az mszp-szdsz lenne hatalmon, én is félnék a helyetekben. Az mszp meg képes olyat nyilatkozni, hogy ők a munkások, meg a nyugdíjasok pártja, aztán csak ott nem csavarta a tökünket, ahol nem tudta.
Ha vissza olvasnál akkor látnád egyik pártnak se vagyok tagja.Mert mindegyik egy tolvaj banda, és 20 éve szívja a vérünket.Ezért nincs is félni valóm!
De tudom jön a duma majd 10 év múlva jobb(ezt mondják 20éve) lesz de ez engem nem hat meg mert én most élek