![]() |
2013.03.13. 11:28
bmw520ds írta:RCKDJ írta:bmw520ds írta:RCKDJ írta:Akkor beszéljünk a jobbik mögötti szellemi tőkéről, ha majd a gárda tömegtüntet az alkotmánymódosítás ellen, meg a többi fideszes mocsokság ellen. Nem teszik, csak cigányoznak. Mindenki gondolja végig, miért nem teszik.
Tegnap linkeltem egy videót neked. Nézegesd és láthatsz többet.
Ha csak ebből áll a hozzászólás hogy nácik és cigányoznak, nem tudok vele mit kezdeni, mert saját szememmel láttam, saját fülemmel hallottam más témákban megnyilvánulni több képviselőjüket, pl. mezőgazdaság, amire OV. frappáns választ adott, amit azok el is hisznek, akik nem látják az ellenkezőjét napi példaként mint üres dumát...
Mivel szépen átjön hogy hülye a Fidesz, hülye a Jobbik, akkor fordítsunk a dolgon egyet!
Ki az a párt Magyarországon, aki értelmes, szavahihető, a buta választópolgárok érdekében létezik, él-hal és ténykedik?
Fentebb írtam, hogy nincs és a közeljövőben nem is lesz ilyen párt Mo-on sajnos. Tovább megyek: "magától" nem is lesz. Az embereknek kellene elzavarnia a mostani politikai elitet, megszabni az új szabályokat, de az emberek hülyék ehhez, egy marék üveggolyóval el lehet venni az eszüket.
Sajnálom, hogy úgy jön le, hogy jobbik-ellenes vagyok, igazság szerint 2010-ben rájuk szavaztam, mert nagyon szimpatikus volt, hogy végre kimondják az igazságot kényes kérdésekről. Aztán amikor a parlamentbe kerültek, kiderült, hogy a cigánykérdés közbeszédbe emelése nem valaminek az ígéretes kezdete volt, hanem valaminek a vége, ennyit tudnak. Mostanra kiderült, hogy nem szállnak síkra olyan fontos értékekért, amik nélkül nem fog jobb hely lenni az ország. Személyes véleményem, hogy ha hatalomra kerülnének, rosszabbak lennének, mint most a fidesz, még hajmeresztőbb dolgokat csinálnának. De lehet reménykedni, mindig lesz olyan párt, amelyik még nem volt hatalmon...
Ne sajnáld, csak kérdeztem! Én sem hiszem hogy jól látom a dolgokat, hiszen már tévedtem egyszer, nem is feledem.![]()
Nem célom a Jobbikot éltetni, simán emberi kíváncsiság hajt, mi változott felfogásban? De azért szögezzük le, a két eddigi nagyhatalom egyenlő a nullával, kézzel foghatóan és emlékeinkben élve már bizonyítottak. Hazug mindkettő.
Persze, folyamatosan válnak ki emberek innen-onnan nézeteik szerint és tévesztik meg a választókat!
2013.03.13. 12:05
Fourmi írta:A multik pénzszivattyúk semmi több, hidd el!
2013.03.13. 12:40
barbrady írta:Fourmi írta:A multik pénzszivattyúk semmi több, hidd el!
Azért ennél kicsit bonyolultabb a helyzet... Nyilván nem a két szép szemünkért vannak itt, de azért megnézném a munkanélküliségi rátát ha egyik napról a másikra kivonulna mind.
2013.03.13. 14:02
2013.03.13. 15:22
Fourmi írta:barbrady írta:Fourmi írta:A multik pénzszivattyúk semmi több, hidd el!
Azért ennél kicsit bonyolultabb a helyzet... Nyilván nem a két szép szemünkért vannak itt, de azért megnézném a munkanélküliségi rátát ha egyik napról a másikra kivonulna mind.
Ezzel most nem (csak)a tecsóra meg hasonlókra gondolok, hanem áram, gáz és egyéb szolgáltatás, aki úgy alakítja az árat, ahogy tetszik! Többet elvisznek, mint amennyi itt marad a munkahelyek miatt, hidd el!!! Javaslom bármelyik Róna Péter interjút, ezzel kapcsolatban! Ebben max az lehet kellemetlen valakiknek, hogy ebbőlnem lehet politikai vitát csinálni mert független, logikus és (közgazd-i szemmel) támadhatatlan amit mond. Ezek olyan dolgok amik megérnének egy délutáni R-beszélgetést!
2013.03.13. 18:44
barbrady írta:Fourmi írta:A multik pénzszivattyúk semmi több, hidd el!
2013.03.13. 19:09
Gallaca írta:barbrady írta:Fourmi írta:A multik pénzszivattyúk semmi több, hidd el!
Hidd el, sokkal jobb lenne mindenkinek nélkülük! A tecsó és társai mikor kihirdetik, hogy 100 új munkahelyet teremtenek, akkor kb 250-et szüntetnek meg a tevékenységükkel a környéken. Kezdődik a kisboltokkal mindenféle profillal, az azt kiszolgálókkal, ellátókkal, karbantartókkal, bérbeadókkal, és így tovább. A környéken minden tönkremegy, bezár, még azok is megszívják, akik olyan "szerencsések", hogy azután a tecsóba kénytelenek beszállítani. Vagy kifizetik őket, vagy nem. Elkezdenek kínjukban mindenfélével trükközni a fennmaradásért árrés nélkül, a honpolgár meg ezek után a szemetet vásárolhatja ott. Profit, meg megy külföldre.
Megszüntetnek 250 emberi munkahelyet, helyette létrehoznak 100 zombit. Szép új világ...
Kitakarodnának, gombamód nőnének ki a a földből a kis, és közepes boltok, mert lenne igény rá. Lenne ott sok munkahely. Bözsi néni sem lenne kénytelen a saját boltjában állni, hanem fel tudna venni alkalmazottat, mert lenne forgalom, amiből fizesse. Ha az alkalmazottnak lenne pénze, tudna költeni...stb. Most naponta hallgatom, hogy napi bruttó 7-15 ezer forint bevételért állnak egész nap a boltjaikban, nemhogy alkalmazottra, de a járulékokra sincs pénzük. Ki a f..z költsön? Mennek a multikba, mert ott "olcsó" minden? Ha nem lennének, nem kellene olcsó cuccot venni. Ördögi kör.
De még írogathatnék erről 10 bekezdést, mennyire nagy szükség van itt a multikra.
Én láttam az eljövetelüket, csak a végüket szeretném már látni!
2013.03.13. 19:12
Gallaca írta:barbrady írta:Fourmi írta:A multik pénzszivattyúk semmi több, hidd el!
Hidd el, sokkal jobb lenne mindenkinek nélkülük! A tecsó és társai mikor kihirdetik, hogy 100 új munkahelyet teremtenek, akkor kb 250-et szüntetnek meg a tevékenységükkel a környéken. Kezdődik a kisboltokkal mindenféle profillal, az azt kiszolgálókkal, ellátókkal, karbantartókkal, bérbeadókkal, és így tovább. A környéken minden tönkremegy, bezár, még azok is megszívják, akik olyan "szerencsések", hogy azután a tecsóba kénytelenek beszállítani. Vagy kifizetik őket, vagy nem. Elkezdenek kínjukban mindenfélével trükközni a fennmaradásért árrés nélkül, a honpolgár meg ezek után a szemetet vásárolhatja ott. Profit, meg megy külföldre.
Megszüntetnek 250 emberi munkahelyet, helyette létrehoznak 100 zombit. Szép új világ...
Kitakarodnának, gombamód nőnének ki a a földből a kis, és közepes boltok, mert lenne igény rá. Lenne ott sok munkahely. Bözsi néni sem lenne kénytelen a saját boltjában állni, hanem fel tudna venni alkalmazottat, mert lenne forgalom, amiből fizesse. Ha az alkalmazottnak lenne pénze, tudna költeni...stb. Most naponta hallgatom, hogy napi bruttó 7-15 ezer forint bevételért állnak egész nap a boltjaikban, nemhogy alkalmazottra, de a járulékokra sincs pénzük. Ki a f..z költsön? Mennek a multikba, mert ott "olcsó" minden? Ha nem lennének, nem kellene olcsó cuccot venni. Ördögi kör.
De még írogathatnék erről 10 bekezdést, mennyire nagy szükség van itt a multikra.
2013.03.13. 19:52
barbrady írta:Gallaca írta:barbrady írta:Fourmi írta:A multik pénzszivattyúk semmi több, hidd el!
Nem pont a tesco-ra gondoltam, hanem pl az autó, vagy elektronikai gyárakra és ezek beszállítóira. Én személy szerint egy mosószer gyártó cégnél dolgozok. Ha ez nem lenne itt, igencsak bajban lenne a környék...
Tapatalk2 ST25i
2013.03.13. 20:40
Fourmi írta:Ne feledjük viszont, amíg nem voltak addig is voltunk mink.
2013.03.13. 21:00
barbrady írta:Fourmi írta:Ne feledjük viszont, amíg nem voltak addig is voltunk mink.
Ha elolvastad volna amit linkelt RCKDJ, akkor láthattad volna, hogy előttük is hitelből éltünk olyan "jól".
Tapatalk2 ST25i
2013.03.13. 21:02
barbrady írta:Fourmi írta:Ne feledjük viszont, amíg nem voltak addig is voltunk mink.
Ha elolvastad volna amit linkelt RCKDJ, akkor láthattad volna, hogy előttük is hitelből éltünk olyan "jól".
Tapatalk2 ST25i
2013.03.13. 21:06
barbrady írta:Ha elolvastad volna amit linkelt RCKDJ, akkor láthattad volna, hogy előttük is hitelből éltünk olyan "jól".
Tapatalk2 ST25i
2013.03.13. 21:09
admin írta:barbrady írta:Ha elolvastad volna amit linkelt RCKDJ, akkor láthattad volna, hogy előttük is hitelből éltünk olyan "jól".
Tapatalk2 ST25i
De legalább mindenkinek volt munkája és aki dolgozott meg is éltbelőle.
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
2013.03.13. 21:15
Jerry írta:admin írta:barbrady írta:Ha elolvastad volna amit linkelt RCKDJ, akkor láthattad volna, hogy előttük is hitelből éltünk olyan "jól".
Tapatalk2 ST25i
De ez nem megoldás!
A hitelt előbb-utóbb vissza kell fizetni.
2013.03.13. 21:23
admin írta:Jerry írta:admin írta:barbrady írta:Ha elolvastad volna amit linkelt RCKDJ, akkor láthattad volna, hogy előttük is hitelből éltünk olyan "jól".
Tapatalk2 ST25i
De ez nem megoldás!
Hol írtam hogy ez megoldás?
A hitelt vissza lehetne fizetni ha az elmult 20 év politikusai és rokonaik vissza adnák amit elloptak!!!
2013.03.13. 21:34
Jerry írta:admin írta:Jerry írta:admin írta:barbrady írta:Ha elolvastad volna amit linkelt RCKDJ, akkor láthattad volna, hogy előttük is hitelből éltünk olyan "jól".
Tapatalk2 ST25i
De ez nem megoldás!
Hol írtam hogy ez megoldás?
A hitelt vissza lehetne fizetni ha az elmult 20 év politikusai és rokonaik vissza adnák amit elloptak!!!
A "De legalább mindenkinek volt munkája és aki dolgozott meg is éltbelőle." úgy hangzott, mintha megoldást látnál benne.
Ellenben az utolsó mondatoddal teljesen egyet értek!
Lámpavasra velük!
2013.03.13. 21:51
...
2013.03.13. 22:29
bmw520ds írta:Szívből remélem hogy off topic amit írok!
Sok-sok-sok ilyen színű füst után......
Fehér füst szállott fel: Megvan a Pápa!
Mosolygós, humoros, reméljük segíti a jövőnket valamivel, ha másképp nem, legalább szeressen bennünket érdekek nélkül!
2013.03.13. 22:35